Založ si blog

Mal si tlačovku o ivermektíne? Nie? Tak Remdesivir.

Aj v zahraničí je ivermektín len na predpis a predpísať ho majú všeobecní lekári a kontrolovať liečbu a dávkovanie, čo mnohí nezdvihnú ani telefón!

To vidím ako ešte väčší problém, že keď už aj bude v lekárňach, byrokratických lekárov to zaujímať nebude, len takých pružných a ľudských.

 

Ale pôjde už aj do lekární! Denník N:

„V utorok minister zdravotníctva Marek Krajčí (OĽaNO) povedal, že schválil dovoz ďalších sedemtisíc balení, ktoré už môžu zamieriť aj do lekární.

Minister hospodárstva Richard Sulík (SaS) už v nedeľu potvrdil, že sa na väčších dovozoch dohodla aj vláda.

„Dohodli sme sa, že minister zdravotníctva dostal úlohu zabezpečiť dostatok liekov ivermektín a izoprinozín. To sú dva lieky, ktoré môžu pomôcť, hoci sa to nevie úplne presne, ale v každom prípade by mali byť dostupné,“ povedal Sulík na Markíze.“

 

A zas robia problém lekári – odborníci typu Sabaka:

Denník N:

„V súčasnosti legálne môže ivermektín dostať len pacient v nemocnici, no nie v každej nemocnici – lekári na Slovensku totiž nie sú v názore na jeho použitie jednotní.

Ivermektín začali podávať aj v univerzitnej nemocnici v Martine i v niektorých okresných nemocniciach, pracoviská Univerzitnej nemocnice v Bratislave ho však nenasadzujú.“

 

Takže v nemocniciach už ním môžu liečiť a lekári nechcú!!! Za to teda naozaj vláda a ani opozícia nemôže, keď samotní lekári bojujú proti liečbe!

 

Tak vám treba liberáli v Bratislave, že vždy podporujete len mopslíkov EÚ a teraz v byrokracii v liečení a ich obchodoch!

Tak nech vás teraz dorazia remdesivirom za 2 100 eur. Ešte na vašej smrti aj zarobia!

Pravda, ak ste si už ako papaláši nezohnali cez lekárov ivermektín, lebo Jarčuškova skupina ho dostala.

 

Mnohí z vás teraz budete poznať verejne činných ľudí, ktorí vám súkromne povedia, že pre seba a svoju rodinu si zohnali ivermektín, ale na tlačovkách a v médiách o tom budú hanebne mlčať, ako mlčali aj doteraz.

 

Prisámbohu, keby som bola teraz lekár, či v ambulancii alebo v nemocnici, papalášom a verejne činným osobám odmietam predpísať ivermektín, odmietam ich v nemocnici liečiť ivermektínom a zakaždým poviem:

– Nie je na to dosť štúdií, musíte na ne počkať. Bohužiaľ, dodržíme túto vami obhajovanú byrokraciu. A nasadila by som im len remdesivir ako papalášom, za 2 100 eur, aby iní papaláši na ich smrti zarobili.

 

Verte, že toto by som urobila!

Mal si tlačovku o ivermektíne? Nie? Tak remdesivir.

A to aj na Igorka! Cmuk a remdesivir. Ja nemám rada, keď ho iní psychopati hryzú, ale humánna byrokratická smrť je predsa schválená!

 

Ale oni to dobre vedia, takže si buďte istí, že doma už majú aj ivermektín a im každý lekár zdvihne telefón, ako si ho majú dávkovať!

Ale tak súkromne, čo ich poznáte a povedia vám to, že ho majú a na tlačovkách ani necekli o ivermektíne, tak viete, čo za hyeny poznáte.

A spýtajte sa Pellegriniho, či jeho rodičia už nemajú doma ivermektín, hoci vám sa o tom nezmieni. 100 % ho má už aj Fico. Keď ste teda o nich tvrdili, že sú inteligentní a nie nejakí len idioti, čo by verili rovnakým kolegom medzi lekármi. Musia mať najlepšiu predstavu, aké sú tam obchody. A liečia sa zvyčajne, ako vy, v našich nemocniciach?

 

A k lekárom. Teraz mnohí lekári bojujú proti liečbe, ak sa nechcú znepáčiť tým hore, svojim nadriadeným.

Takže smerom hore podajú politikom informácie o dávkovaní aj ivermektínu. A smerom dole pomáhajú svojich hore chrániť, že sa na tom lekári nepodielali!

Takú byrokratickú súdržnosť určite aj teraz majú!

 

 

Prečo lekárom typu „Sabaka“ nechýbajú štúdie k očkovaniu a tu už s experimentálnou záchranou súhlasia?

A kde sú o tom v médiách diskusie?

 

Čo by asi tak stalo, keby 36 seniorov v Košiciach zomrelo po používaní lieku ivermektín?

 

Boli by toho plné médiá, ako sa experimentálnym a neovereným liekom bez dostatočných štúdii zabíja a preto nemôže byť povolený!!!

Ale keď ide o vakcínu, tak by už aj tak zomreli na niečo iné? Tak si to povedzte aj pri ivermektíne, že by aj tak zomreli. Ale máte taký čo len jeden prípad?

Nie, tu sa oháňajú len možným poškodením pečene. Na takýto problém s ivermektínom naopak striehnu, aby hoci len jeden príklad zhoršeného stavu, aj to len v kombinácii s inými liekmi dokázal, že lacná liečba, na ktorej sa nedá zarobiť, je bez štúdií!

Ale pri aj hromadných úmrtiach pri vakcíne, to sa už nerozmazáva, to sa už utajuje a nikde to v novinách nemáte na prvých stránkach a tam už netreba štúdie, to už bolo pre niečo iné a len náhody vo všetkých štátoch.

 

Norsko zahájilo vyšetřování hromadných úmrtí seniorů poté, co byli očkováni vakcínou Comirnaty 500 od Pfizer-BioNTech

 

„Velké obavy, že v Košicích opravdu senioři mohou umírat v důsledku vakcinací, totiž posilují informace z Norska. Tamní úřady začaly vyšetřovat hromadné úmrtí 23 seniorů krátce poté, co byli očkováni právě vakcínou od Pfizeru. Informace přinesla všechna světová média a není to tak zdaleka ojedinělý případ. Experimentální vakcína Comirnaty 500 neprošla 3. fází klinických zkoušek, byla na základě výjimky EMEA i bez 3. fáze puštěna na evropský trh, a právě podivná onemocnění seniorů novým kmenem, tzv. britskou mutací, anebo dokonce úmrtí seniorů krátce po vakcinaci, vyvolávají velké otazníky nad bezpečností vakcíny, a to zejména pro seniory.“

Veškerá očkování probíhají experimentálními vakcínami, které nemají dokončené 3. fáze klinických studií. Evropská EMEA požaduje, aby farma společnosti studie doložily dodatečně do konce roku 2023!

 

Znovu je třeba zopakovat, že vakcíny od firem Pfizer, Moderna, AstraZeneca a dalších nemají dokončené 3. fáze klinických studií a evropská léková agentura EMEA vydala jejich vakcínám jen časově podmínečné povolení pro použití na území EU z důvodů virové nouze, přičemž farmaceutické společnosti musí dodat závěrečné zprávy o 3. kole klinických studií do 31. prosince/decembera 2023.

 

Jinými slovy, současné vakcíny, kterými se očkuje, jsou stále vakcínami experimentálními ve stádiu klinických testů na dobrovolnících, v tomto případě na seniorech, kteří ani netuší, že se stávají účastníky plošné klinické studie.

 

Právník: Do konce roku 2023 nepůjde nikoho žalovat, dokud nebude k dispozici závěrečná klinická studie.

Ovšem náš právník po zhodnocení dokumentu nám řekl, že dokud nebude na stole finální klinická studie koncem roku 2023, nebude možné uplatňovat nároky na odškodnění ze strany poškozených osob, podle právníka je to vyloučené, protože strana odpůrce, tedy členský stát EU, proti kterému bude žaloba vedena (pozn. proti farmaceutickým společnostem nelze podávat žaloby v případě této vakcíny v EU kvůli generální indemnitě), bude prostě argumentovat, že postižení nemá souvislost a součinnost s vakcínou, protože pro takové tvrzení žaloby neexistuje dosud studie. Ta totiž podle tabulky v dokumentu má být evropské lékové agentuře doručena do konce roku 2023. Do té doby nepůjde nikoho o nic žalovat, resp. půjde, ale nikam se to do konce roku 2023 neposune.“

 

„Očkovací centrum v Táboře hledá jako dobrovolníky seniory. Takhle je lákal leták, který sliboval za dvanáctihodinovou šichtu stravenku na oběd a bagetu k večeři. A jako bonus pak přednostní očkování proti koronaviru.“

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vakcina-seniori-kuba-tabor-dobrovolnici-ockovaci-centrum.A210210_194203_domaci_mama?zdroj=top

 

 

 

Prečo to stále opozíciu nezaujíma a nedávajú o tom žiadne tlačovky?

 

Aj ich zaujímajú len miliardy a pružnosť s miliardami ako Nicholsonovú? A ľudské práva len pri listových obálkach a len rúškach a len testovacích tyčinkách?

 

A prečo ich zaujíma len divadlo na referendum, čo presne popísal Harabin, prečo je to len divadlo?

Chcete povedať, že oni by už liečili a oni by už zadovážili ivermektín, keď sú o týchto obchodoch už ticho? 

Veľmi dobre totiž vedia, že by pod nátlakom EÚ a vyšších inštitúcii v EÚ poslúchali, čoho Pellegrini je najväčšou ukážkou, ako tým prenasledoval Blahu, že musí poslúchať a nič z EÚ nespochybňovať. On by dokonca aj povinne očkoval, keby dostal taký rozkaz.

 

Takže je to divadlo ešte aj na tie ľudské práva, lebo oveľa závažnejšie sú porušované pri neliečení v čase pandémie a pri oveľa závažnejšom odmietaní liečby a oveľa závažnejších obchodoch s liekmi!!!

 

Veľmi dobre vedia, prečo zostanú len pri obálkach, rúškach a len testovacích tyčinkách a obchodoch len s nimi!

 

Vôbec nepichli do osieho hniezda, naopak od neho odvádzajú pozornosť! Osiemu hniezdu sa oblúkom vyhli, aby si to so sponzormi nepokazili, že by budúce pokyny neposlúchali!

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5547458x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie