Založ si blog

Prečo sa nechcem dať očkovať, keď nepatrím do skupiny 55+

Také typické pre školstvo, ako vymýšľajú, ako na učiteľoch ušetriť!

 

Najprv sa očkuje 85+

 

potom sa očkuje 75+

 

potom sa očkuje 65+

 

až siedma fáza učitelia s vekom 55+

 

ôsma fáza všetci 55+

 

https://slovensko.hnonline.sk/2283993-ako-bude-prebiehat-ockovanie-zverejnili-presne-poradie-pozrite-si-kedy-pridete-na-rad

 

Ale teraz učitelia 55+ neplatí, lebo 55 roční a bohvie, koľko ich je, keď v školstve veľa v tomto veku, už do skupiny 55+ nepatria!

 

A to som nevedela, že do skupiny 85+ nepatria 85 roční

 

že do skupiny 75+ nepatri 75 roční

 

že do skupiny 65+ nepatria 65 roční

 

a do skupiny 55+ nepatria 55 roční

 

a ani do skupiny všetci 55+ nepatria 55 roční.

 

Takže, podľa toho patrím až do deviatej, ak sa povinne nechcem dať zaočkovať Astra Zenecou, hoci už budem mať 56, ale byrokraticky mám ešte 55 rokov.

 

Len na to vás chcem upozorniť, že to je pre školstvo typické, že takéto chápanie týchto tabuliek bude inak platiť len pri učiteľoch, lebo tým môžu ušetriť tie lepšie vakcíny na celom ročníku učiteľov 55 rokov.

 

Zrazu je to už, ako povedal Grohling – VRÁTANE 55. Čiže 55+ znamená 56+.

 

Normálne som mala tušák, že takto s učiteľmi vybabrú, lebo dnes som zháňala a skôr, než to povedal, ako presne to slovne hovorili a či sa nebudú snažiť celý ročník týchto učiteľov presunúť do Astra Zeneca. A ako vidíte, dobre poznám školstvo!

Kde sa len dá, tam sa snažia na nás ušetriť a asi presne takto, že v ponímaní školstva aj 55+, keby to bol učiteľ, tak je to 56+, ak sa dá na nich ušetriť!

 

A prečo by som mala chcieť Astra Zenecu, keď budem mať onedlho už 56?

Poviete to takto aj iným skupinám a ďalším 55 ročným v ôsmej fáze a pri Astra Zenece?

 

Prečo váš Sulík si môže vybrať aj Sputnik, ako povedal v závere v diskusii na SME a učitelia si nielen že nemôžu vybrať, ale vybabrete aj s celým ročníkom 55 ročných, že ako učitelia už nepatria do 55+  ?

 

Aj ja si chcem vybrať Sputnik, ale určite si nechcem vybrať to najhoršie, čo dáte len učiteľom a ktorých k tomu ešte tlačíte ohrozovaním života v práci v čase britskej mutácie.

 

Keď toľkí lekári a zdravotníci odmietli očkovanie, hoci sa naň prihlásili a potom neprišli, prečo na učiteľoch zase tak škaredo a len byrokraticky šetríte, ako obísť ešte aj tieto tabuľky?

 

Sulík by bol prvý, čo by vám to obúchal o hlavu, že jemu nikto nebude prikazovať, akú značku auta si má kúpiť. A to ešte vydieraním na živote?

 

Veď má účinnosť asi 60 % a už o ňu strácajú mnohé krajiny záujem. A preočkovať sa dá až o 90 dní, takže aj tú ochranu máte až o 3 mesiace!

 

A tak isto mám tušák, aký titulok vyjde na SME – „Učitelia nemajú záujem o očkovanie, lebo veria konšpiráciám!“

 

Iste aj to politicky na učiteľoch zúžitkujete, lebo aj toto sa hodí vyhlasovať, keby si nechceli vybrať, ako to povedal Sulík – povinnú značku auta a on si chce ako papaláš vybrať!!!

 

Budete tiež písať o papalášizme? Alebo teraz sa to už nehodí a bude sa hodiť, že učitelia veria konšpiráciám, že má len 60 % účinnosť a nestačí im to?

 

Porozmýšľam a vyberiem si ako Sulík deviatu fázu, do ktorej patriť už budem a počkám si ako papaláš na ten Sputnik!

 

Dovtedy vďaka, že aj veterinárnu konskú pastu som si musela kúpiť za svoje! Ako aj všetky rúška, respirátory a rukavice. Papier nám kupujú rodičia, aj kalendár pošlú len rodičia! Každý rok dostaneme jeden zošit a jedno pero. Tohto roku sme prvýkrát v živote dostali až štyri perá!

 

Ale vráťme sa ku konskej paste pre kone. Voľakedy sa hovorilo, že aj kone sa strieľajú. A veľakrát mi to prišlo na um, že ja by som tých dusiacich sa pacientov strieľala ako tie kone, keby sa už nechceli trápiť, ale všetci vieme, že ľudí musíme nechať trápiť sa, lebo tak si niektorí zachraňujú svoju dušu a nie ich. Že radšej nech sa trápi, ale svoju musím zachrániť!

 

A dnes je taká doba, že ich nemusíte ani strieľať, stačí im dať aj len pastu pre kone. A ani len tú pastu pre kone pre nich nemáte a pošlete ich do práce!

 

Alebo bude experimentálna štúdia práve na našom ročníku, že akú účinnosť mala Astra Zeneca pri sústavnom kontakte s nákazou?

 

Tá konská pasta už má známe dôsledky 40 rokov!  A vyliečila sa ňou aj vaša Pietruchová!!!

Alebo už aj ona je konšpirátorka a mala sa uvedomelo zadusiť ako herec Kožka?

 

Liberáli, toto je o vašej byrokracii a vašom uvedomelom politickom zmysle pre byrokraciu, že ste mu nedali včas ani pastu pre kone!

 

Ale využívať na reklamu ste hercov vedeli, na politiku, na poisťovne, na zdravotnú starostlivosť! A teraz sú ticho, lebo vždy vedeli, že inak by ako politicky neuvedomelí prácu nezohnali! Ani my! Čím vyššie, tým väčšie ovce musíme byť. Slobodu má akurát tak traktorista alebo nezamestnaný bez peňazí.

 

Grohling a jeho vrátane:

 

 

https://www.facebook.com/watch/?v=430030801670620

 

 

Ako tomu rozumiete vy?

 

A tu je Sulíkov názor, ako si bude vyberať papaláš. Najprv celá EÚ bojuje proti Rusku a potom aj Sebastián Kurz, aj Sulík a všetci papaláši sa dajú zaočkovať Sputnikom? To vás tiež charakterizuje.

Práve som si prečítala, ako radí Sulík, že urobí on, všetky informácie na tých odporúčaných letákoch, čo si máte prečítať pred očkovaním. A tam sa píše, že:

 

„Zriedkavé (môžu postihovať menej ako 1 z 1 000 osôb) – dočasné jednostranné ochrnutie tváre (Bellova obrna), – opuch tváre…“.

 

Viete čo? Radšej si poškodím pečeň ako minule.

 

 

Posledná minúta rozhovoru so Sulíkom – ako si nevyberie nejaký „šunt“ ale Sputnik!

 

 

https://video.sme.sk/c/22591987/rozhovory-zkh-richard-sulik-a-matovic-video.html

 

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5540480x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie