Založ si blog

Vždy držím palce Matovičovi

„Sulík sa už Remišovej údajne ospravedlnil, na rade sú teraz Nicholsonová s Cigánikovou.“

 

https://nazory.pravda.sk/komentare-a-glosy/clanok/577451-sas-si-strelila-do-nohy/

 

 

Zas to bude vyzerať, že bránim Matoviča, ale mňa zakaždým rozčuľuje, ako sa tu Matovič kritizuje a hlavne médiami ako je SME, že je psychopat za také blbosti, ako je motorka alebo ponožky alebo nejaké slovo a keď závažnú chybu urobí Kolíková alebo Grohling alebo Nicholsonová s Cigánikovou, oni všetci už za to psychopati nie sú, hoci z pohľadu toho, že ich nezaujímajú životy ľudí a ich liečenie a o týchto obchodoch sú už ticho, sú to všetko psychopati, čo sa na tom mlčaním podieľajú.

 

Takže, ak ste objektívni, prosím aj teraz titulky, že Nicholsonová ako absolútne trápna diletantka urobila závažnú chybu a všetky okolité krajiny čakajú len na to, kedy sa z nej budú môcť smiať. Chcem rovnaký meter ako na Matoviča!

A taktiež na Grohlinga, že a nie tak, že radšej mohli hamovať, ale že radšej si tiež mali sadnúť na motorku alebo radšej si tiež mohol aj Grohling sfotiť ponožky, ako zbierať populizmus na životoch učiteľov. To je závažnejšie než motorka, tak mi nehovorte, že nevieme hneď, kto je tu väčší psychopat, keď tak naši novinári v SME milujú tak to slovo.

 

Rovno si zriaďte rubriku – psychopat dňa a ľudia budú môcť porovnávať, či ich viac ohrozujú fotky alebo slová na fb, alebo oveľa závažnejšie veci!

 

 

Nikdy som nepatrila k fanúšikom Igora Matoviča a ešte konzervatívcov, ale odkedy je naňho táto falošná a len pre politický boj naháňačka, vy zo mňa robíte jeho fanúšika.

Tohto psychopata mám v tejto naháňačke na psychopata obľúbeného. Keby to bola komédia, tak je to komédia o psychopatoch, čo šikanovali jedného spomedzi seba, že je psychopat. A to len za ponožky! Alebo nožničky na papier alebo motorku!

Ste slepí, že nevidíte, že všetci sú tam psychopati, keď ich nezaujíma liečenie?

 

Ale predstavte si ich v krabici ako škrečkov. Aj keby museli byť zavretí, nedovolila by som, aby jedného škrečka tie ostatné hrýzli. Tomuto škrečkovi medzi psychopatmi preto držím palce, keď už je politika len o psychopatoch.

Neboj sa, Igorko, nedám ťa. Ani hrýzť ich nemusíš, lebo poletia z krabice.

 

A to nie je sranda, presne takto to cítim, ako by ste si stavili aj na bitky kohútov, že ošklbaný by vás dojal alebo naštval.

Vždy držím palce Matovičovi.

 

 

A presne tak beriem aj politiku, že je to relaxačná zábava, ktorého škrečka máte v politike obľúbeného a čo všetko pre nich urobíte!

 

 

 

 

 

 

 

 

A pre tých, čo nerozumejú tomu, že sú to len škrečkovia v krabici a spolu s nimi sme len škrečkovia v oveľa väčšej krabici.

 

Neželám si, aby ste sa vyhovárali na Matoviča a len na nejakú motorku alebo hanbu, čo nám urobil v tom zahraničí, kde sa predstavitelia môžu aj opití tackať. Nechcem, aby týchto psychopatov vystriedali len iní psychopati, ktorí doteraz o byrokracii s liekmi a liečbou mlčia a sledujú si len svoje politické ambície a robili by len to isté.

Pokiaľ nemáte bojovníkov za liečbu a proti byrokracii s liekmi, nepodporím ani v referende, ani vo voľbách žiadneho z nich.

Neželám si, aby sa niekto vyzul zo svojej zodpovednosti, že o liečení sa nehovorilo na žiadnych tlačovkách a neboli o tom diskusie v médiách.

Veľmi dobre si všímam, kto každý za to bojuje a presne tým ľuďom to nezabudnem, keby šli do volieb. Ale majú nejakú stranu? Tých pár lekárov alebo redaktorov alebo Mesík?

Keď si založia, takým dám svoj hlas. Na mňa platí len jedno zaklínadlo – záujem – nezáujem o liečbu a byrokraciu s liekmi. V tomto sa na Igorka podobám, že ako on trvá na testovaní, ja na liečení a rovnako ako on, sa toho nevzdám.

(myšlienky po tom, čo som si 2x vypočula Draxlera, že čo tomu ešte chýba)

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Aj kresťania sa vedia zabávať. Po omši to roztočili s hokejkami na ihrisku

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5545358x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie