Založ si blog

Smer v romantickom aspiku

Chápem, že by ste chceli, aby Pravda patrila len fanúšikom progresívnej koalície a to so Smerom v romantickom náleve.

Ale pokiaľ vám tu nevadia ľudia, čo pomaly nevedia iné slová než psychopat a liberálne svine, musíte vydržať, že sa tu budú pohybovať aj normálni občania bez ilúzií o Smere. Keď uvidíte vlastných ratlíkov, potom budete 42 občan v petícii.

 

A snáď nechcete tvrdiť, že našich občanov niečo zaujíma viac, ako otvárací čas v obchodoch a homosexuáli? Však si otvorte Kulturblog a je to ako na Pravde.

Akurát zbytočne dúfate v koalíciu s ĽSNS. To myslíte, že to urobí Pellegrini alebo Blaha?

 

Nie, akurát sa dohrabete k tým 78 druhom záchodov, ktoré vás najviac ohrozovali.

 

Vaša schopnosť pomenovať podstatu, čo kričať alebo za čo trúbiť, je neuveriteľná. A zvlášť, keď je potom prešpikovaná romantikou, akí sme dobrí a iní zlí. Všetci sme psychiatri a iní psychopati, ktorí by tu mali uvoľniť miesto Pellegriniho tlupe osvietencov.

 

 

Áno, presne toto je tu postoj k NATO:

 

„zober Edka, vyzbrojte sa rozkami, obsadte nejaky salatovy bar a vyhlaste si tam republiku

a nevstupujte do NATO!“

Veľmi dobre vystihol, že NATO by tu bolo a všetko doradu sa schvaľovalo aj pri Smere. A je to vlastne téma na srandu.

NATO sa vám hodí len na trúbenie alebo do nedeľnej chvíľky poézie, čo trúbiť pri dovolávaní sa Smeru. Však, presne o tom píšem, že len aby mali psychiatri čo hlboké spomínať, pred čím by vás už Smer zachránil, ale len pokial by nebol vo vláde.

 

Už síce nechodím do šalátových barov, ale skôr ho navštívim než reštauráciu, vy oslavovači chudoby a nekonzumu. Odkedy pohŕdate šalátovými barmi?

Iste presne tak, ako vo svojich filozofických úvahách smerujúcich k volebným lístkom Smeru. Vo filozofickej úvahe nekonzum, v realite malomeštiactvo pohŕdania šalátovými barmi, že by ste boli len taká nula, čo má len na šalát. Vo filozofických úvahách láska a v realite obhajujete Fica, že takú milenku by ste mu mohli závidieť aj vy.

Presne všetky tie vaše filozofické úvahy sú len taký šalátový bar. V kníhkupectve sa to volá brak, ale to by ste to cítenie museli mať naozajstné!

 

 

Nechceli by ste teraz cenzúru na povinnú úctu? Ja verím, že áno.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=A0G1lWJvqH4

 

 

Víte, všecky deti jsou rozmazlené a nevychované.

 

V tom s vámi tedy souhlasím. Morálka dneska upadá.

 

Vidíte, kam ten svět spěje.

 

Poslužte si, ano? (link na youtube)

 

Děkuji.

 

Račte, prosím. (link na youtube)

 

Děkuji.

 

 

 

„Ty si ale riadna ťava Malina. Chmelára si nevolila, ale ho odporúčaš. SaS si volila, ale už na nich pľuješ. Za vlády SMERu si chválila SMER a dnes propaguješ O-lajno. Máš ty vôbec chrbtovú kosť?“

 

Asi ako som tvrdila, že Mazurek hádzal kamene alebo by ich hádzal. Ale veď vymýšľajte si, aby ste mohli svoje nápady skritizovať.

 

Tu nie sú schopní ľudia porozumieť, že neoplatí sa voliť stranu, ktorá má tesne pred voľbami 1 %, keď tým váš hlas prepadne v prospech progresívnej koalície so Smerom. Ale zázračne už sú schopní pochopiť, prečo Kotleba a Mazurek môžu za Lipšica. Dobre, tuto možno nie.

Tu nie sú schopní ľudia pochopiť, že môžete súhlasiť so Sulíkom a nesúhlasiť s Klusom alebo Osuským.

Tu nie sú schopní ľudia pochopiť, že môžete súhlasiť s Blahom ale to neznamená chváliť Smer a nepochopili ani minulý článok, ktorým vraj chválim OĽaNO.

Myslíte si, že by pochopili taký obyčajný seriál, ako je Last Kingdom? Ja už si myslím, že by to bolo nad ich schopnosti, hoci je akože pre bežné masy. Teda bežné masy ho zvládnu a neostanú z neho ľudia omráčení, akú ťažkú zápletku má.

Teda diváci, lebo Vikingovia to tiež nechápali. A Sasi sa tiež len pohoršovali, že vôbec venuje pozornosť takým bezbožným barbarom. Musí byť preto barbar bez duše tiež.

Prešlo toľko storočí a už vedia obsluhovať mobil, bezbožní alebo neuvedomelí sú stále. A zarezávajú sa už len mediálne, hoci Kičuru zarezať nemali. Dnes je moderné byť psychiatrom, viete, čo máte opakovať. Každému, kto nevolil vašu stranu a nenapísal len filozofickú úvahu o láske, NATO alebo konzume, že je psychopat. Ak zalezieš, tak si zdravý. Preto aj za čias Vikingov zaliezali, akú dieru našli, aby nedostali sekerou po hlave. Dnes teda aj s filozofickou úvahou, že naši voliči chápu eseje, čo je predpokladom voľby Smeru alebo ĽSNS. To je nános tých storočí, že už barbar nie som a sekeru nemám.

 

Pre toto nemám rada tie len všeobecné úvahy. Slúžia ako tepláky s veľmi pružnou gumou. Navlečie ich na seba ktokoľvek a hlbokomyseľne by sa pri nich cítil aj Hitler.

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

26.04.2024 16:34, aktualizované: 17:45

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5551161x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie