Založ si blog

Mali ste voliť Chmelára a mohli ste sa mať lepšie

Môj Chmelár by to zvládol úplne najlepšie, nebol by tu oligarchistický štát, žiadne zbrojenie a vystúpili by sme z NATO. A okrem toho by ešte lepšie zvládol koronakrízu a nemali by sme ani tých 25 obetí. Ale nedali ste si povedať, tak musíte byť spokojní s OĽaNO, keď nemáte nič lepšie od progresívnej koalície so Smerom. 

Chválim sa za ten nápad voliť OĽaNO a aspoň takto tomu zabrániť, čoho sa nevzdali doteraz a už chystajú spojenie Za ľudí s Progresívnym Slovenskom ako ženícha pre Smer. 

Kľudne sa namáhajte, robte si Majdan, bojovníci proti Majdanu. Pokiaľ neuvidím, že už budete voliť malé strany, tak znova budem voliť OĽaNO.

 

Najlepšie je, že tí protestujúci proti Majdanom, čo chcú Majdan až teraz, nemajú ani toľko protestujúcich, z koľkých sa predtým vysmievali, že je ich málo. Teraz je ich ešte menej, hoci sa snažia aj progresívci, aj Smer. Nepočúvala som to polhodinu, ale práve v tej časti, kde protestujú proti platom poslancov, ako keby to nebol celý Smer schválil. Vôbec si nevšimli, že neprotestujú za niečo, ale za iných politikov, ktorí vo voľbách neuspeli.

Založme tradíciu, že po každých voľbách bude Majdan. Tí, čo neuspejú vo voľbách, budú robiť tlačovky k Majdanom. Ja som za, akonáhle tam bude progresívna koalícia so Smerom, pridávam sa tiež a nemusia po mňa poslať ani autobus.

Ale upozorňujem, ak sa v predvolebnom prieskume neobjavia malé strany na prvých priečkach, netrvám len na Socialistoch, som veľkorysá, tak znova volím OĽaNO a dovtedy budem majdanovať, dokiaľ to tak nebude!

 

Ešte moje nedeľné zamyslenie. Nebude romantické, pretože ja sa na romantičku nepotrebujem hrať. To nech sa hrajú tí, čo o tom musia presviedčať iných, keď o sebe v tomto pochybujú.

 

 

Vy sa nevyhovárajte na politikov

 

 

Keby sa tu ľudia nebúrili ako na bežiacom páse na blbostiach, ale hromadne by sa búrili proti kľúčovým veciam, ŽIADNA vláda by ich nemohla ignorovať.

Majú zakázané spisovať petície? Majú zakázané vrešťať pri dôležitých rozhodnutiach a dopredu aj pol roka a vytrvalo?

 

Ale keď raz máte ovce, čo si to všetko minú na somariny a celé dni riešia, koľko má Kollár detí a podobne takýto typ problémov, tak sa im vyhovie presne v tom, čo kričali najviac. Čiže otvárací čas v obchodoch, strach z homosexuálov, strach zo 78 záchodov pre rôzne pohlavia, otvorenie kostolov a podobne.

Máte, čo ste si vybojovali! Nemáte, čo ste si nevybojovali a o čo ste ani nezakopli!

 

Vy sa nevyhovárajte na žiadnu vládu, či už by bola smerácka, progresívna alebo konzervatívna, že podpíše zbrojenie pod nátlakom, keď to tu zaujíma 41 občanov!

 

Nikto za takú masu oviec nepôjde nasadzovať krk, keď občanom je to evidentne jedno a vedia pišťať len pre niečo nepodstatné.

Takže, príčina a následok. Nezaujímalo vás zbrojenie, bude zbrojenie a nebudete mať platy, dôchodky, nemocnice. Zažijete dôsledok!

A keď to nepomôže, tak aj na budúce a môžete si ďalej pišťať, že kto by to podpísal alebo nepodpísal, kto by „tým nemohol šťať proti vetru“ a kto vás tým…

 

Ku zbrojeniu sa vyjadrujte, keď budete mať aspoň 100 000 podpisov.

 

Už bol prieskum záujmu zotrvania v EÚ a NATO a bol väčší záujem, než nezáujem. Ešte aj ĽSNS pochopilo, že o to nie je záujem. Tak na čo sa tu hráte, že vás do toho niekto núti?

Keď má raz štát ovce, ktoré nezaujíma, čo sa deje, tak sa bude diať čokoľvek!

Sa pozrite na seba a prestaňte sa vyhovárať na politikov. Žiadny politik nepresadí nič, čo je občanom celkom ukradnuté. A verte tomu, že by to presadil aj Pellegrini, keby raz masa ľudí chcela niečo iné. Vidíte to na boji proti homoagende. Toto ľudí zaujíma, takže tohto sa všetci zľakli a boja. Vy si určujete, čoho sa zľaknú.

Zaujímajú vás záchody, tak tu nebudete mať 78 druhov záchodov. Zaujímajú vás sobáše homosexuálov, tak tu nebudú a môžu sa všetci aktivisti rozkrájať.

A nezaujímajú vás ani teraz vojenské základne a preto aj keby tam bol Blaha, nemá ho kto podporiť, aby to nepodpísal. Takého sa zbavia a ovce ani neceknú.

Alebo čakáte na Terminátora, že to zvládne sám aj za ovce?

 

Máte, na čom vám záleží a nemáte, na čom vám nezáleží.

Tu sa len producírujete, že ten psychopat, onen psychopat a efekt to má len ako sliny na vankúši.

Nepotrebujete politikov. Potrebujete len vrešťať ako pri obchodoch. A nie to, že kto je psychopat. 

 

 

Rodičia mojich žiakov si preposielajú toto. Ani som netušila, že je medzi nimi toľko fanúšikov OĽaNA.

https://www.slovakwoman.sk/zena-sa-verejne-zastala-igora-matovica-toto-otvori-oci-vsetkym-slovakom/?fbclid=IwAR1Co_wxWLLTTK2fq97JD-6wxGOhKYruPDfcklNaSh4savl6gvyvTDVmyR4

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 10:15

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550532x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie