Založ si blog

Kúpte si pukance a pripravte sa na prechod do inej dimenzie

Opäť som vám spracovala nové správy z alternatívnych médií, aby ste nepodliehali panike, že vás chcú očipovať.

Vraj tu podliehame panike my, čo považujeme túto pandémiu za skutočnú a nie vymyslenú. No to, že v ňu veríme a nemyslíme si, že je vymyslená, neznamená, že preto musíme podliehať panickému strachu a panike!

 

Naopak, panickému strachu a panike tu podliehajú ľudia, čo si myslia, že svetové elity si vymysleli celosvetovú pandémiu preto, aby uskutočnili genocídu a očipovali masy ľudí. Potom majú ľudia panický strach zo sledovania a zlikvidovania len nie pandémiou ale očipovaním a zatváraním do novodobých koncentrákov.

 

Opäť sa vás len snažia strašiť tí, ktorí chcú tieto konšpirácie využiť len vo svoj prospech a preto si z nich vytrhávajú len to, čo sa im hodí a zatajujú vám, čo je v nich a čo sa im už nehodí, pretože potom by ste im už neverili a nebáli sa.

 

Ich cieľom nie je, aby ste sa tie konšpirácie dozvedeli, ale aby ste naopak podliehali strachu a panike z prekrútených a okresaných konšpirácií.

 

Keď sa s tými konšpiráciami zoznámite podrobne, tak uvidíte, že sa podľa týchto konšpirácií už vôbec ničoho nemusíte báť!

 

Nevytrhávajte si z týchto konšpirácií len to, čo vám vyhovuje. Buď tie konšpirácie nie sú pravdivé a ak sú, potom je ich súčasťou prechod ľudstva do roku 2025 do piatej alebo vyššej dimenzie za pomoci mimozemšťanov. Mimozemšťania pri tom pomáhajú preto, lebo ani oni nemôžu postúpiť do vyššej dimenzie, pokiaľ ich v tom blokujú svety v nižšej dimenzii. Keď nepostúpime my, nepostúpia ani oni. Preto je v ich záujme pomáhať ľudstvu a to aj v boji s negatívnymi mimozemšťanmi.

Tu máte správy, že už zastavili šírenie koronavírusu svetovou meditáciou, ktorej sa zúčastnilo vyše milión ľudí a Hnutie odporu už zničilo všetky biočipy, ktoré mali byť vložené do vakcín vyvíjaných proti koronavírusu.

 

Tak sa už ukľudnite, vakcíny nemôžu obsahovať biočipy a keď dokázali zlikvidovať biočipy, zlikvidujú aj všetko ostatné, čo vám hrozí. Vaša jediná starosť má byť príprava na prechod do vyššej dimenzie. To znamená kľud, meditácie alebo pokoj. Dobrí mimozemšťania to tak nenechajú, lebo to tak nemôžu nechať. Ani nemáte predstavu, koľkokrát už odvrátili atómovú vojnu. Navyše na strane dobrých mimozemšťanov pracuje už aj Trump, takže sa nemáte prečo znepokojovať. Kúpte si pukance a pripravte sa na prechod do inej dimenzie. Nemôžete z toho veriť len niečomu a vybrať si len niečo, aby ste sa mohli báť a prežívať len horor. Súčasťou toho hororu je záchrana silami svetla. Prijmite z konšpirácií aj ich radostné správy celosvetového oslobodenia od zločincov, ktorí vás na tomto a takomto svete držali. To som napísala ja, keby ste sa chceli sťažovať, že vykrádam konšpiračné stránky a nič svoje tvorivé som k tomu nepridala. A tým tvorivé nemyslím, že som zmenila fakty o vašej záchrane.

Najprv tu máte o záchrane a potom pred čím vás zachránili:

 

 

Cobra 6.5.2020

Je čas zverejniť niektoré informácie o prichádzajúcom portáli Vzostupu roku 2025. Od kolapsu Alfa časovej osi v začiatkoch roku 2018, žiadne významné taktické informácie o planetárnom oslobodzovaní nemôžu byť zverejnené, takže tento článok bude hovoriť v symboloch, kódoch a podobenstvách, ktoré môžu aktivovať vašu vyššiu mysel a zrovnať vás s Plánom, bez odhalenia akýchkoľvek taktických detailov, ktorých odhalenie by bolo v nevýhodu pre Sily Svetla.

 

Nanešťastie, ako sa čistenie plazmy blížilo ku koncu, veľmi silný obranný mechanizmus vo vnútri fyzických implantátov vo všetkých ľuďoch na zemi bol aktivovaný Chimerou ako ich posledná obranná línia. Všetky tieto implantáty majú v sebe singularitu produkujúcu quark-gluonovú plazmu, ktorá tvorí topletové bomby a tie sú napojené do siete, ktorá spája implantáty všetkých ľudí na zemi.
Keďže bol tento mechanizmus aktivovaný, spustil mutáciu v poli kvantovej primárnej anomálie, čoho výsledok bolo čiastočné rozbitie časovej línie, ktorú sme dosiahli masovou meditáciou vo Februári. Toto je dôvod prečo bolo silám temnoty umožnené rozšíriť vírus do Talianska, Iránu a Kórei.
Táto časová línia už bola našťastie čiastočne opravená a naša nadchádzajúca meditácia môže zaistiť, že sa posunieme do najlepšej časovej línie smerujúcej k planetárnemu oslobodeniu a vzostupu.
Hnutiu odporu sa podarilo zničiť všetky biočipy, ktoré mali byť vložené do nových vakcín aktuálne vyvíjaných proti koronavírusu. Nové vakcíny teda nemôžu obsahovať žiadne biočipy, no aj tak obsahujú množstvo chemikálii, nebezpečných pre vaše zdravie.

 

https://2020aquarius.blogspot.com/p/preklady-clankov.html

 

Interview s Cobrou – Doba vzestupu / ukončení koronavirových meditací 20.3.20

 

 

Čip bude ve vakcínách

 

 

„Japonský Hitachi tvrdí, že vyvinul najmenší a najtenší mikročip na svete, ktorý môže byť vložený do papiera na sledovanie balíkov alebo preukázanie pravosti dokumentu. Čip integrovaného obvodu (IC) je taký malý ako bodka prachu.

 

Vedci pracujúci na Queen Mary, University of London, vyvinuli mikrometrické kapsuly na bezpečné dodávanie liekov do živých buniek. Tieto „mikro rakety“ by sa mohli hypoteticky naplniť špecifickým mikročipom, ktorý riadi dávku liekov, ktoré sa majú otvárať na diaľku, čím uvoľňuje ich obsah. Okrem sledovania dávky sa na sledovanie pacienta môže použiť rovnaký mikročip v spojení s rôznymi sledovacími systémami.

 

Vedci vo Veľkej Británii nedávno informovali o pokroku v prekonávaní kľúčových výziev v nanotechnológii. Ukázali, ako by sa nanočastice mohli rýchlo pohybovať v požadovanom smere bez pomoci vonkajších síl. Vedci tvrdia, že ich dosiahnutie má široké dôsledky, čo zvyšuje možnosť koaxiácie buniek, aby sa pohybovali a rástli v konkrétnych smeroch.

 

Doug Dorst, kritik mikrobiológov a vakcín v južnom Walese, tvrdí, že tieto pokroky majú pre výrobcov vakcín obrovskú príťažlivosť. „Biotechnologické spoločnosti a ich výskumníci rýchlo presunuli väčšinu iniciatív financovania smerom k nanotechnológiám, aby zvýšili účinnosť svojich vakcín,“ uviedol. Ak je možné mikroorganizmy vo vakcínach nasmerovať na zacielenie alebo napadnutie špecifických buniek, mohli by dosiahnuť svoj cieľ rýchlejšie ako konvenčné vakcíny. „V závislosti od toho, na ktorej strane debaty o vakcíne ste, či už sú alebo nie, môžu nanoboty vo vakcínových prípravkoch exponenciálne zvyšovať svoju účinnosť buď dramatickým zlepšením alebo zničením imunity v závislosti od ich konštrukcie,“ dodal.

 

Dorst tvrdí, že súčasná technológia nanobotov by sa mohla rovnako ľahko použiť na pokrok v biologických zbraniach ako na zlepšenie ľudského zdravia. „Pre každú obavu, že sa biotechnologická propaganda rozmnožuje o smrteľných chorobách a o tom, ako im vakcíny bránia, je ešte jedna lož, aby sme postupne presvedčili masy, že vakcíny sú účinné.“

 

V roku 2007 vedci z Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) v článku v časopise Nature Biotechnology oznámili, že vyvinuli „nanočasticu, ktorá dokáže účinnejšie dodávať vakcíny, s menšími vedľajšími účinkami a za zlomok nákladov“. súčasných vakcínových technológií. “ V článku sa ďalej opisujú účinky ich prielomu: „Iba 25 nanometrov sú tieto častice také malé, že po vstreknutí pretekajú extracelulárnou matricou pokožky a vytvárajú tak líniu lymfatických uzlín. Za pár minút dosiahli tisíckrát väčšiu koncentráciu DC ako v koži. “

 

Rusko nedávno oznámilo nový výrobný závod, ktorý bude prísne vyrábať nanočkované látky. Plány projektu zahŕňajú okrem iného iniciatívy vývoj dvoch vakcín proti ľudskej chrípke a vtáčej chrípke a troch biofarmaceutík na posilnenie imunitného systému a zvýšenie účinnosti antibakteriálnych a antivírusových liekov.

 

Ľudské telo je veľmi odolné voči nanočasticiam, ktoré sa snažia napadnúť ľudské bunky. Vedci intenzívne skúmajú metódy na narušenie ľudských enzýmov, ktoré môžu degradovať nanočastice. Odborníci z Liverpoolskej univerzity našli cestu okolo tejto prekážky, ktorá by mohla v budúcnosti znamenať účinnejšie, aktuálne lieky, ktoré by mohli pôsobiť oveľa rýchlejšie ako tie, ktoré sa v súčasnosti používajú.

 

Navrhovatelia nanotechnológií sú veľmi kritickí voči regulačným opatreniam, ktoré môžu brániť jej postupu. Mnohí z týchto kritikov ustavične odmietli obavy ako strach-medializované konšpiračné teórie založené na sci-fi.

 

V populárnej sérii videohier Metal Gear Solid má veľa postáv a vojakov všeobecne „nanomachines“ vo svojom krvnom obehu a používajú sa na blokovanie bolesti, umožňujú členom hasičských tímov / hliadok zdieľať senzorické informácie, uzdravovať telesné poškodenia a tiež ako manipulácia s vírusmi, ktoré sú stredobodom dejovej línie videohier.

 

Použitím špeciálnych efektov a počítačom generovaných snímok niekoľko dramaturgov s Keanu Reevesom vrátane Matrix Trilogy a The Day the Earth Stood Still dramatizovalo, ako by nanoboty mohli účinne prevziať kontrolu nad svojimi organickými a anorganickými cieľmi.

 

Epizódy Star Trek a ich divadelné predstavenia, ako napríklad Star Trek: First Contact, tiež znázornili, ako môžu nanoobjekty (nanity) infikovať krvný obeh jednotlivca pomocou pár tubulov.

 

Bez ohľadu na opakujúce sa témy nanobotov vo videohrách, sci-fi programoch a filmoch je nanotechnológia realitou a nano-mikročipy sú na dobrej ceste k ich využívaniu spôsobmi, ktoré môžu mať negatívny vplyv na ľudské zdravie a slobodu v globálnom meradle. ,

 

Vývoj nanočipov je hlavným ťahúňom vlád a farmaceutického priemyslu, ktorí chcú najvyššiu moc a vplyv na globálnu populáciu, aby získali väčší zisk a väčšiu kontrolu.

 

V decembri 2000 bývalá fínska lekárka Rauni-Leena Luukanen-Kilde, MD, uviedla, že je možné, aby sa každému novorodencovi injekčne podal mikročip, ktorý by potom mohol slúžiť na identifikáciu osoby pre zvyšok jeho dieťaťa. life. O takýchto plánoch sa v USA tajne diskutuje bez toho, aby sa verejne zaoberali otázkami ochrany súkromia.

 

Dnešné mikročipy fungujú prostredníctvom nízkofrekvenčných rádiových vĺn, ktoré ich zacieľujú. S pomocou satelitov môže byť implantovaná osoba sledovaná kdekoľvek na svete. Takáto technika patrila medzi množstvo testovaných v irackej vojne, tvrdí Dr. Carl Sanders, ktorý vymyslel biotické rozhranie s rozhraním spravodajských služieb (IMI), ktoré sa vstrekuje ľuďom. (Začiatkom vojny vo Vietname dostali vojaci injekciu čipu Rambo, ktorý bol navrhnutý na zvýšenie toku adrenalínu do krvného riečišťa.) 20 miliárd bit / s superpočítačov v Národnej bezpečnostnej agentúre USA (NSA) teraz mohlo „vidieť a počuť“. čo vojaci zažívajú na bojisku so vzdialeným monitorovacím systémom (RMS).

 

Každá myšlienka, reakcia, sluch a vizuálne pozorovanie spôsobujú určitý neurologický potenciál, hroty a vzorce v mozgu a jeho elektromagnetických poliach, ktoré sa teraz dajú dekódovať na myšlienky, obrázky a hlasy. Elektromagnetická stimulácia preto môže zmeniť mozgové vlny človeka a ovplyvniť svalovú aktivitu, čo môže spôsobiť bolestivé svalové kŕče, ku ktorým dochádza pri mučení.

 

Elektronický monitorovací systém NSA môže súčasne sledovať a manipulovať s miliónmi ľudí. Každý z nás má v mozgu jedinečnú bioelektrickú rezonančnú frekvenciu, rovnako ako máme jedinečné odtlačky prstov. Pri plne kódovanej stimulácii mozgu elektromagnetickou frekvenciou (EMF) sa do mozgu môžu posielať pulzujúce elektromagnetické signály, čo spôsobuje, že cieľové ciele majú požadované hlasové a vizuálne efekty. Toto je forma elektronického boja. Americkí astronauti boli implantovaní pred tým, ako boli vyslaní do vesmíru, takže ich myšlienky mohli byť sledované a všetky ich emócie mohli byť registrované 24 hodín denne.

 

Masmédiá neuviedli, že súkromie implantovanej osoby po zvyšok svojho života zmizne. Môže sa s ním manipulovať mnohými spôsobmi. Pomocou rôznych frekvencií môže tajný ovládač tohto zariadenia dokonca zmeniť emocionálny život človeka. Môže byť agresívny alebo letargický. Sexualita môže byť umelo ovplyvnená. Signály myslenia a podvedomé myslenie môžu byť čítané, zasiahnuté a dokonca indukované sny, všetko bez vedomia alebo súhlasu implantovanej osoby.

 

Túto tajnú technológiu používajú vojenské sily v niektorých krajinách NATO od osemdesiatych rokov bez toho, aby o nej počuli civilné a akademické obyvateľstvo. V odborných a akademických časopisoch je teda k dispozícii len málo informácií o takýchto invazívnych systémoch kontroly mysle.

 

Zameranie mozgových funkcií ľudí na elektromagnetické polia a lúče (z helikoptér a lietadiel, satelitov, z odstavených dodávkových automobilov, susedných domov, telefónnych stožiarov, elektrických spotrebičov, mobilných telefónov, televízie, rádia atď.) Je súčasťou problému ožiarenia, ktorý by sa mal riešiť. demokraticky zvolenými vládami. V súčasnosti však žiadna národná vláda nemá záujem tento problém vážne riešiť.

 

Časový harmonogram integrácie nano-mikročipov vo vakcínach je špekulatívny. Môže to byť len pár rokov, mesiacov alebo možno je to tu a my už nevieme o ich integrácii do farmaceutík. Bez ohľadu na to, z dôvodu mnohých vojenských a politických výhod, je ich implementácia nevyhnutná.

 

Bez ohľadu na to, či sú podvodné, bolo pre svetové veľmoci a farmaceutické kartely nevyhnutné podporovať účinnosť očkovania a prijať národné politiky pripravenosti na pandémiu, ktoré nariadia očkovanie.

 

V roku 2005 Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) vypracovala medzinárodné zdravotné predpisy, ktoré zaväzujú všetkých 194 členských krajín k pandemickým usmerneniam pre prípad núdze, ktoré by mohli tento mandát presadiť. Bez týchto postupov verejného zdravia (a propagandistických kampaní na očkovanie) by verejnosť existovala len v malej alebo žiadnej dobrovoľnej spolupráci, aby si vyhrnula rukávy a prijala očkovanie. Účasť verejnosti je základným nástrojom, ktorý čoskoro umožní veľkej farme vstreknúť najúčinnejší nástroj na sledovanie, ktorý bol kedy navrhnutý, miliardám ľudí.

 

Hoci výroba nanotechnológií je v súčasnosti k dispozícii v celosvetovom meradle, predtým, ako budú biotechnologické spoločnosti schopné začať hromadnú výrobu a testovanie nano-mikročipov vo vakcínach, pravdepodobne túto myšlienku predajú verejnosti. Prostredníctvom rôznych „scenárov na zlepšenie zdravia“ budú podporovať účasť a verejne oznamujú regulačné schválenie rovnakými politikami a regulačnými agentúrami, ktoré pomohli vytvoriť.

 

Do polovice leta 2009 WHO a Centrum kontroly chorôb (CDC) účinne medializovali pandémiu falošnej chrípky a presvedčili svet, aby sa podrobil očkovaniu proti H1N1. Ďalšie dávky propagandy a možno aj biologická udalosť môžu rovnako presvedčiť populácie, aby vedome prijali mikročipy vo vakcínach pod zámienkou „väčšieho dobra“ pre ľudstvo.

 

Ak sú naše mozgové funkcie už spojené s superpočítačmi pomocou rádiových implantátov a mikročipov, bude príliš neskoro na protest. Túto hrozbu možno prekonať iba vzdelávaním verejnosti, využívaním dostupnej literatúry o biotelemetrii, nanorobotike a výmene informácií na medzinárodných kongresoch.

 

Nano vakcíny: sterilizácia, sledovanie, genocída

 

Video obsahuje podstatné a komplexné zbierky videoklipov YouTube, novinové články a kópie neutajovaných vládnych dokumentov.

 

Účelom tohto videa je pomôcť divákovi urobiť informované rozhodnutie o bezpečnosti a účinnosti mikročipov s vylepšeným obsahom nanomateriálov na lekárske a biologické použitie. Vynára sa miliardový priemysel využívajúci nanotechnologické aplikácie, ktoré môžu byť zneužité osobitnými záujmami, ktoré chcú získať väčšiu politickú moc, bohatstvo a kontrolu.“

 

https://www.preventdisease.com/news/09/100509_injectable_nano_microchips.shtml

 

A přesně podle tohoto plánu. https://dipbt.bundestag.de/dip21/btd/17/120/1712051.pdf
Tady to pan profesor Prof. Dr. Walter Veith vysvětluje https://www.youtube.com/watch?v=zUBxp-7nXsM&feature=share&amp
Další video s doktory, co pracovali ve výzkumu na vakcínách https://www.youtube.com/watch?v=_pFbwnd7H-4&feature=share&amp

 

Včera jsem vložil 7 videí – rozhovor Davida Icke v London Real. Nikde to nenajdete. Youtube mu smazala celý kanál, FB mu smazal účet, prostě likviduji alternativu jak se dá. Dokonce mluvčí YouTube pro BBC News řekla: „YouTube má jasná pravidla zakazující jakýkoli obsah, který zpochybňuje existenci a přenos Covid-19, jak je popsáno WHO a NHS0.”

 

Spolupracovala tehdy i s Anthony Faucim, dokonce měl svědčit v té její kauze. K procesu nakonec nedošlo, aby se do soudních spisů nedostaly informace od insiderů vypovídajících pod přísahou.
K výrobě vakcín se stále používají ledviny v přírodě odchycených makaků. Na ledvinové tkáni se pak pěstují požadované mikroorganismy.
Úplně ti rádoby vědci ignorovali, že zvířata pocházela s pralesů, z míst, kde doslova bují život a obsazuje jakékoliv vhodné prostředí, tedy i ledviny makaků a dalších opic. Ignorovali, že jejich ledviny jsou obsazené pralesními viry. Opicím příliš neškodí. Je to až učebnicový příklad vzájemné adaptace makroorganismů s mikroorganismy (viry, bakterie, plísně a pod.). Nejvyším stupněm takové adaptace je vzájemě výhodná symbióza.

 

 

Možná mají s očkováním po žížalkách!!!
Donald Trump včera podpořil konspirační teoretiky. Odvolání Fauciho?

https://www.youtube.com/watch?v=ENAeeLzzKuI

 

Nadácia Billa a Melindy Gatesových, WHO a CDC prestali dostávať vládne dotácie pre podvody s vakcínami

http://prekladyodlesa.sk/nadacia-billa-a-melindy-gatesovych-who-a-cdc-prestali-dostavat-vladne-dotacie-pre-podvody-s-vakcinami

Zdroj článku:  c-vine.com/blog/2020/04/24/who-cdc-gates-defunded-criminal-war-crime-trials-vaccine-fraud/

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5547440x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie