Založ si blog

Komu konkrétne ďakujete za dnešnú slobodu názorov, že za ňu bojuje?

Fraška na úctu k slobode

 

„Prezidentka v príhovore zdôraznila, že nemáme právo zabudnúť. „Kto si v dobe neslobody vybral možnosť, že bude klásť odpor režimu, vybral si najdôstojnejšiu alternatívu ľudskej existencie a preto si zaslúži našu hlbokú úctu. Všetkým väzneným, prenasledovaným a postihovaným chcem preto povedať – tým, že ste bojovali za svoju slobodu, zaslúžili ste sa o našu slobodu,“ vyhlásila.“

 

To hovorila aj o mojej mame, ktorá sa dnešných dní už nedožila a ktorá bola postihovaná celé roky.

Aj v totalite ma naučila najviac si vážiť slobodu, pretože tá jej najviac chýbala a práve dôsledkom toho sa z nej stal liberál, akým by liberál mal byť a citlivý človek k iným. Vďaka vlastnému utrpeniu, ktoré v neslobode zažila.

Vďaka tomu je mne známy pojem slobody, ku ktorému vás vychová len človek, ktorý si ju váži. A je mi známy pri mnohých témach, ktoré mi kládla na srdce, za čo všetko by mal človek vždy bojovať a čo konkrétne obhajovať. A to je ľudská rovnoprávnosť, sloboda žien, sloboda homosexuálov, sloboda iných názorov, sloboda vierovyznania a slobodná výchova. Tisíckrát skloňovaná sloboda na všetky spôsoby a vo všetkých témach.

Ten boj z nej spravil silnú ženu, že som jej hovorievala, že z teba by bol ideálny muž! Máš všetky vlastnosti ideálneho muža – čestný, statočný muž, ideálny bojovník. Navyše citlivý. Veru, mohla byť vzorom pre mužov, lebo takýchto mužov sme nemali, aká bola aj ako žena.

Ja som viac vzorom submisívnej ženy, ale navždy mi vštepila, presne za čo všetko sa mám vždy ozvať a za čo musím bojovať, lebo presne to je dôležité.

Ja poctivo plním jej želanie a odkaz. Všetko to, čo viem, že by si priala, k čomu všetkému nemám byť ľahostajná.

 

Ten boj skončil?

 

My už nemáme čo robiť a nič nám títo ľudia neodkázali? To už nič z toho nie je potrebné v dnešnej spoločnosti obhajovať?

 

Čo sloboda iných názorov? Čo rovnoprávnosť žien? Naozaj to obhajujete?

 

Dnešní bojovníci za slobodu iných názorov už dnes nebojujú pre ďalších za slobodu? Už nemajú zásluhy pre slobodu pre všetkých?

Tým budú ďakovať zas až o 30 rokov? Či tento režim už s neslobodou iných názorov problém nemá? Už je dokonalý a nepotrebujeme strážcov slobody?

 

Kto je pre vás ten, kto môže a má iný názor? Veď každý, kto má iný, je protieurópsky a antisystémový a hneď dostane nálepku fašista!

Komu konkrétne za dnešnú slobodu názorov ďakujete dnes, že za ňu bojuje? Veď ste proti iným názorom!

Na slobode už iné nemajú byť? Lebo všetci chápu ten jeden správny?

Komu dnes ďakujete za taký istý boj?

 

A ako bojujete za rovnoprávnosť žien, keď liberáli učia ľudí prispôsobovať sa náboženstvám, ktoré neuznávajú rovnoprávnosť žien?

To je boj za rovnoprávnosť žien?

Dnes komu ďakujete za ten boj? Liberálkam, ktoré propagujú šatky pre ženy a burkini a len prispôsobanie sa nerovnoprávnosti žien?

 

Komu budete za 10 a 20 rokov ďakovať, že teraz chráni slobodu proti dnešným nátlakom?

 

Hovoríte o slobode, že kto za ňu bojoval a sami nebojujete, ale potláčate všetkých, čo o ňu stále a dnes bojujú!

Správate sa k nim úplne rovnako ako v totalite a preto bude mať táto doba nové obete. Tie, ktoré dnes proti vám bojujú o slobodu aj iných.

 

Ako naša prezidentka úprimne ďakuje za zásluhy o slobodu, keď ona sama a jej progresívne strany navrhujú cenzúru? Schválili by vám ju všetky tie obete, čo by sa aj dnes búrili a čo sa aj dnes búria proti neslobode?

 

Potom ste si zo slobody spravili len frašku a žiadnu úctu ste slobode nevzdali, keď práve vaše strany idú zavádzať cenzúru a to ešte do štátu, ktorý stále ovládajú oligarchovia. 

 

Preto, bolo to klamstvo. Nikto tu úctu bojovníkom za slobodu nevzdal. Aj tí dnešní sú pre vás len neprispôsobiví blázni – neeurópski, antisystémoví a fašisti. Podobne ich nálepkovali v socializme, všetci boli rovnako pošpinení, ako ich špiníte aj dnes! A ako ich chcete a proti slobode potláčať aj dnes.

 

Oslavy boli len na parádu, ako torta na nejakej fraške na ukážku – toto si vraj vážime – iné názory, slobodu, ale zavedieme cenzúru a ministerstvo na cenzúru dnes nepožadovaných názorov, ktoré sme dostali príkazom z inej svetovej strany.

V čom je rozdiel od 1.mája v socializme a od osláv VOSR?

Že nekričíme nech žije KSČ, ale liberáli, čo cenzúrou budú brániť slobodu len vlastných názorov?

 

 

 

súvisiace články k téme z mojich a dva z Denníka N:

 

Ako by vyzerala slobodná a liberálna Európa

 

Sme štátom poslušného zbrojenia

ale tisíce ľudí, čo zomierajú pre zlú zdravotnú starostlivosť, že na tú už peniaze nenájdu, len na zbrojenie, to už zbrojárskych lobistov nezaujíma.

Áno, tiež je to menšina, ktorá je obetovaná zbrojeniu.

 

Multikulturalizmus len ako nálepka

Jedným z najväčších klamstiev v Európe je, že sa multikulturalizmus nepodaril.

To by sa oň naozaj musel niekto snažiť, aby sme mohli povedať, že to, o čo sme sa snažili, sa nepodarilo.

 

Liberáli proti len takz. liberálom

 

Problém geta a no-go zón – už to nie je konšpirácia!

 

Bomba tu vybuchne každý druhý deň, Švédskom otriasa násilie gangov

https://dennikn.sk/1651511/bomba-tu-vybuchne-kazdy-druhy-den-svedskom-otriasa-nasilie-gangov/?ref=list

 

Z celej sily kopnúť do svojej vznešenej civilizácie hypnotizovanej multikulturalistickým táraním

Nechápe slepotu Európanov voči tejto hrozbe. Nechápe ich zbabelosť a hluchotu, ich nedostatok odvahy brániť vlastnú kultúru, vlastné slobody a životný štýl. Nechápe a hanbí sa za ich znovuprebudený antisemitizmus, či za ich mlčanie.

 

Nechápe ich slepotu voči armáde potenciálnych teroristov, ktorí sa organizujú pred ich očami, v ich mestách, a hrozia na ich uliciach. Nenechá nitku suchú na nikom, kto sa v jej očiach previnil zbabelosťou a slepotou, najmä nie na svojom demoralizovanom Taliansku.

 

„V ďalšej časti Fallaci Berlusconimu vyčíta, že pod tlakom „cikád“ (tak volá novinárov, ktorí, aby sa uživili sú schopní vliezť do zadku všetkým mainstreemovým multikulturalistom a obdivovateľom tzv. politickej korektnosti, v rámci ktorej je dovolené „islamistom“ všetko a akákoľvek ich kritika je nimi označovaná za rasizmus…) odvolal všetko, čo povedal na obranu západnej kultúry.

 

Ukradnutá revolúcia

https://dennikn.sk/blog/1655113/ukradnuta-revolucia/?ref=list

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5548389x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie