Založ si blog

Tu vôbec nejde o kradnutie Smeru!

Áno, rezignujte. A prečo sa SME neteší?

Nehovorili, že chcú oslabenie Smeru a netvrdia, že to oslabí Smer?

A vidíte, nechcú oslabenie Smeru! (alebo chcete dlhý článok s dôkazmi? Ale potom nepíšte, že vám dlhé s dôkazmi a citáciami vadia!) Boja sa, že sa Smer oslabí, tak ako im naozaj záležalo na tom, aby Smer nekradol a bol oslabený?

Nijako, ako stále píšem, je to oblb, že tu vraj ide o to, aby Smer nekradol. Oni nechcú oslabenie Smeru, že tým Smer stratí, keď stratí Lajčáka. Oni chcú svoje politické ciele, za ktoré sú platení a ktoré im plní aj Lajčák. Veď Lajčák s nimi spolupracuje ako Bugár, Kiska. Nie SaS, Lajčák!

 

Prestaňte ľuďom klamať, že chcete oslabiť Smer! Prestaňte si vymýšľať, že vás tu zaujímajú zlodejstvá. Vás zaujímajú len spolupracujúci kolaboranti a toto tu je len oblb pre demonštrácie zvrhnutia nepohodlných pre tieto servilné politické ciele – že vraj vám Smer vadí, lebo kradne. Nevadí!

Keď spolupracuje, tak nevadí. Tak tu netárajte, že „aby Smer nekradol“.

Áno, nech dá demisiu a liberálkovia nech si za Smerom trhajú vlasy.

No snáď to prežijete, keď Smer tak strašne o Lajčáka oslabí.

.

Im nevadí Smer, im primárne nevadí, že kradne, ich zaujíma len kolaborácia pre ICH ciele za ktoré sú platení. A preto im nevyhovovala a nestačila SaS. Lebo tu vôbec nejde o kradnutie Smeru. Tu ide len o politické smerovanie a všetky zlodejstvá sú len výhovorkou pre demonštrujúcich, aby chceli byť komparzom nových politických strán s týmto smerovaním.

.

Ak nestačilo, mám už pripravené citácie, ale to bude dlhé. Stačí povedať, dám si námahu, ako sa boja, že oslabí a ako zbožne dúfajú v Lajčákavaši kiskoidi a moji liberálkovia.

.

„USA nechtějí, tak si americkou základnu postavíme sami, tvrdí Černochová a už shání cihly“

05.05.2024

Môj výsmech z tejto bláznivej ministerky, čo je ako Naď na Slovensku, znamená len to, že aj my si z nej môžeme robiť výsmech, nielen Reflex z ľudí, čo si tu americké základne neprajú! 22.4.2022 som napísala článok: Hoax šírený ministerkou obrany v Česku „Černochová dodala, že USA by mali mať dve základne na Slovensku. To však slovenské [...]

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

charkov

Všetko sa zachvelo, jediný úder zničil celú ulicu. Rusi prvýkrát zabíjali 1,5-tonovou bombou

06.05.2024 16:27

Všetko naokolo sa zachvelo, akoby sa začalo zemetrasenie. Jediný úder zničil celú ulicu, napísal šéf vyšetrovacieho oddelenia regionálnej polície.

autobus

Na diaľnici R1 sa prevrátil autobus, ktorý ťahala odťahová služba

06.05.2024 16:17

Prejazdný je len jeden jazdný pruh.

Maroš Žilinka

Žilinka rázne odmietol, že sa vyhol otázkam: Médiá ma neoslovili a zákon nepozná 'neformálnu debatu s opozíciou'

06.05.2024 16:13

Generálny prokurátor Maroš Žilinka sa ohradil voči článku v denníku Sme, že sa "vyhol otázkam poslancov aj médií".

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,496
Celková čítanosť: 5564455x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie