Založ si blog

Slovenskí propagandisti

Moj najlepsi priatel, co ma dva metre, mi povedal – Davaj si pozor na krpatych muzov, lebo su zakomplexovani a preto schopni vsetkeho… A to si uz ani nepamatam, ako ich opisal, lebo v tom case sa mi jeden krpaty konstituciou pacil. Mal sice vysku, ale nezaberal dostatocny priestor a o to tvrdsie sa voci inym presadzoval slovne. V podstate aj ja som si to vsimla, ze muzi sa vzajomne neposudzuju podla pipikov, ktore nevidno, ale podla priestoru, aky zaberaju svojim telom. Ked maju okolo seba vysky inych a mohutnejsie tela, vyvazuju si to akousi vnutornou dominanciou – sice ma nevidno, ale o to viac budem kricat, o to viac nikomu nic neodpustim, o to viac budem zdoraznovat moje zasadove vnutro. Preto ti vnutorne najvacsi zraloci s vnutorne najostrejsimi laktami byvali z rodu krpatych vyskou alebo konstituciou, ze ked ste ich videli nazivo, povedali ste si – Neuveritelne, toto vsetko vyprodukoval tento cloviecik!

 

Je pozoruhodne, ze aj teraz sa tento popis hodi na nositelov propagandy. Vsimnite si, ze snad okrem Havrana su vsetci doleziti hlasatelia cenzury krpati, ci uz vyskou alebo konstituciou. Ich vnutorny pretlak – Mna ako muza nevidno – je ich hnacim motorom propagandy na n-tu, dovedeny az do absurdna. Budu z nich aspon extremisti na opacnom konci. Ich obhajcami sa len stavaju servilnejsi muzi, papagaje s vacsim vzrastom.

 

Cim mozu taki krpatejsi oslnovat? Tym, ze miluju cely svet (vsetkych exotickych migrantov), su podla seba moralnejsi, oslnujuco citlivi a ludski, vzdelanejsi a fajnovejsi, s ostrym jazykom, ked uz nemaju na tele ani svaly ani tuk. Ma vas ohromit ich fanaticky dusevny priestor, s akou vervou skacu po hlavach inych muzov, ktorym to vsetko nedaruju, ze inak by zostali nepovsimnuti. Ved predstavte si nasich propagandistov napriklad oproti Chmelarovi. Vsak to by bola komedia, keby nanho aj fyzicky utocili.

 

Myslim si, ze muzska zakomplexovanost priamo suvisi s odolnostou proti propagande, pretoze sebavedomy muz nema potrebu vyvazit svoju konstituciu vnutornym fanatizmom a vsemilujucou osvetou, ktora dovedie skor k obcianskej vojne, ako o tom pise Chmelar. To su presne ti muzi, ktorych napriklad na Rostasovi zaujima viac jeho konkurecny vzhlad, nez co hovori. Oni nosia brady a svoju fanaticku vynimocnost ako svoje kosele a svoje zeny a inych pre seba krpatych fanusikov asi oslnuju len neustupcivostou – aj keby lietali mierovo zapalne flase.

 

Myslim si, ze naozaj a uprimne nenavidia inych slovenskych muzov, co schovavaju pod to, ze vsetkych Slovakov, za ich vysku, vahu, svaly, ze maju na com nosit kosele, ze na nich aj kosela dobre vyzera, ze si vobec mozu oholit hlavu a nieco im z nej aj zostane, co by pri nich nezostal ani maly zosuvereny Gandi. Tak to im vsetkym nedaruju, ze takto vyzeraju bezni Slovaci, musia byt aspon rasisti, aby sa to pre nich dalo prezit a mohli sa aspon v svojom kruhu zaskviet svojou vitanou propagandou, co ich ma v tomto spasit, ze co muz, to len hora primitivizmu a len v nich je moralny vycuc. 

 

Dejinami hybu taketo veci, ked niekto nedorastie, nema vysportovane telo, nema pocit osobnej pritazlivosti s takou fatalnostou, ako do zenskych osudov vstupuje fakt, ze nemaju trojky, len pushapky. V podstate im ta propaganda tvori ich vlastne vypchavky toho, co im podla nich chyba. Stacila by mozno prirodzena sebaucta, prirodzena sebalaska, len sa prijat taky, ako som a ze nemusim preto pohrdat vsetkymi Slovakmi (muzmi) a robit na nich za to pohon aj s cenzurou, aby som aspon nejako vynikol.

.

 

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,494
Celková čítanosť: 5556931x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie