Založ si blog

Na čom všetkom sa už propagandisti smiali, keď klamali

Propaganda pracuje stafetovym sposobom, aby nikto za nu nebol zodpovedny a citil sa moralne bezuhonny!

 

Povodne som tymto ludom verila, ze su naozaj liberali, co pre mna znamena, ze uznavaju slobodu aj inych ludi, slobodu inych nazorov, ktore nie su v rozpore so zakladnymi ludskymi pravami. V podstate ma oklamali tym, ze sa zastavali homosexualov a rovnopravnosti zien, co sa ukazalo len ako agenda naoko, pretoze rovnopravnosti zien sa uz nezastavaju, ked to naraza na politicku korektnost. Z ich naoko slobodomyselnych nazorov zostala len jedina a povinna propaganda pre vsetkych o pokrivenom multikulturalizme, o klamstvach slnieckarov, ktorych zneuzivaju alebo uplacaju na rozsirovanie a vnucovanie ich propagandy.

 

Najprv cele mesiace sirili klamstva o zasahu v Iraku (to bola ich predchadzajuca propaganda). Potom cele mesiace sirili klamstva o tom, ze do Europy prudia rovnako aj zeny a deti. Potom cele mesiace klamali o tom, ze do Europy prudia len utecenci a nie ekonomicki migranti. Potom cele mesiace klamali o tom, ze medzi nimi nemozu byt teroristi, lebo ti by predsa lietali len prvou triedou. Potom cele mesiace klamali o tom, ze to nebude ohrozovanim bezpecnosti. Potom zatajovali spravy o kriminalite na zapade a kriminalnych cinoch, co sa tam diali. Potom cele mesice klamali o tom, ze migranti nebudu mat ine davky v nudzi. Potom cele mesiace klamali o tom, ze nebude problem vracat neprijatych migrantov spat. Potom cele mesiace klamali o tom, ze je nezmysel, ze sa budu dozadovat sarie. Potom cele mesiace zlahcovali teroristicke utoky, ze su zanedbatelne ako utopenia vo vani. Potom sami sirili hoaxy a len konspiracie a vydavali to za spravy. Potom cele roky odmietali odpovedat na otazky a zakazovali diskusie, blogerov a diskuterov, co nesuhlasili s ich klamstvami. 

A teraz chcu, aby im niekto veril?

Ak chcete mozte, ale kedze to nie je povinne, ja im uz vobec nic neverim. Vsetko, co kedy tvrdili, boli len same klamstva.

Napiste mi jednu vec, ktoru tvrdili a je pravdou a mozte to dokazat, ze sa to ako pravdive aj po case ukazalo!

 

A to som zabudla dodat, ze na vsetky klamstva hore mali dokazy, ktore sa ukazali ako nepravdive! 

Zakazdym, ked sa ukazalo, ze klamali, uz o tom bolo len ticho, ze klamali!

 

Kde su dnes ti, co sa smiali z toho, ze by do Europy prudili len muzi? Kde su dnes ti, co sa smiali z toho, ze by to boli prevazne ekonomicki migranti? Kde su dnes ti, co sa smiali z toho, ze by medzi nimi mohli byt aj teroristi? Kde su dnes ti, co sa smiali z domnelej kriminality? Kde su dnes ti, co sa smiali z toho, ze by mohli mat ine davky? Kde su dnes ti, co sa smiali, ze by sa dozadovali sarie? Kde su dnes ti, co sa smiali z toho, ze by mohol byt problem alebo nemozne ich vracat? Kde su dnes ti, co sa smiali z toho, ze by slnieckari mohli spolupracovat s paserakmi? Vsetko to bolo len smiesne. Vzdy sa zo vsetkeho, co sa potom ukaze ako pravda, len smeju.

Co ich viac charakterizuje, len ako prave smiech a vysmech zo vsetkych faktov, ktore sa ukazuju ako pravdive? A kde potom miznu, ked su to uz pravdy?

Presne tak zmiznu aj ti, co sa dnes smeju z novych faktov a dalsich otazok po vsetkych diskusiach. Zmiznu, ked sa ukazu ako pravdive a ticho budu dufat, ze im to nikto pripominat nebude a ani poznat ich nikto nebude, comu vsetkemu sa len smiali.

 

Potom tu pravdu o ich klamstvach a vysmechu vedia len scenzurovat!

 

V podstate pracuju ako stafeta vysmechu. V urcitych mesiacoch maju za ulohu vysmievat sa z toho, co ked uz bude pravdou, preberie ina stafeta, co sa smeje zas z noveho, co ked aj to uz bude pravdou, preberie dalsia stafeta, co sa zas bude smiat z dalsieho – a presne takto ta stafeta len smejucich sa pokracuje.

Smeje sa dnes Pupus alebo dalsi z toho, z coho sa smiali ti predosli? Presne tak isto sa dalsia stafeta uz nebude smiat z toho, co je na smiech len sucasnej!

 

Clenmi tychto stafiet su bud uzitocni idioti, co sa vedia a dokazu len smiat alebo priamo financne zainteresovani na sireni propagandy plnej klamstiev tymto stafetovym sposobom.

V podstate akokeby kricali – Nechajte nas prejst! – tuto propagandu. Nezastavujte nas, lebo akekolvek namietky su len na smiech. Presne takto sa stavaju jej nosicmi – vzdy na nejakom jej useku. Aj drogy sa tymto sposobom distribuovali – na nejakom useku, ja to dorucim len odtial tam. Odtial nastupi uz niekto iny, co potom zmizne a prepojenie neexistuje, neda sa dohladat, ani ti ludia uz najst. V tomto pripade to, co pisali alebo z coho sa smiali predtym alebo je to uz zlozite dohladat to a dokazovat to.

 

Zaroven to umoznuje jednotlivym ich prisluhovacom, mat taky pocit bezuhonnosti ako pri organizovanom zlocine, pretoze poslicek, co nieco len v urcitom useku len odovzdal, sa NIKDY NECITI ZODPOVEDNY za celu retaz toho, ako to prebieha. Takze takto si to vybavia prisluhovaci so svojim svedomim.

Alebo si myslite, ze akykolvek clanok, co sa podielal takto na zasahu v Iraku, sa kedy citil zodpovedny za horu mrtvol? Ani len ten, co strielal, lebo on to len vykonaval, za co on nezodpoveda! A ti, co viac zodpovedali, ti sa zas citia, ze ved oni osobne nestrielali! Pekne si to stafetovo rozlozia aj na svedomie do neurcita – do stratena!

.

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

SR Čaputová LPR Zbierka Onkológia Deň Narcisov BAX

Žlté narcisy dodávajú nádej a pomáhajú, zbierku podporila aj prezidentka

18.04.2024 14:06

Vďaka podľa nej patrí dobrovoľníkom, ale aj všetkým, ktorí sa rozhodnú podporiť dobrú vec a prejavia tak solidaritu s onkologickými pacientmi.

Rapid Life

Súd oslobodil spod obžaloby exšéfa odboru NBS Barriho v kauze Rapid Life

18.04.2024 14:02

Rozsudok nie je právoplatný, o odvolaní prokurátora rozhodne Najvyšší súd.

Venezuela

Necestujte do Venezuely, varuje Slovákov rezort diplomacie. Zvážiť majú cestu do Kolumbie a Ekvádora

18.04.2024 13:49

Ministerstvo pripomína, že SR nemá ani v jednej z krajín zastupiteľský úrad.

World Press Photo, palestínčanka, gaza, izrael, Mohammed Salem

Plačúca Palestínčanka s mŕtvym dieťaťom v náručí. World Press Photo tento rok vyhrala snímka z Gazy

18.04.2024 13:40

Usporiadatelia pripomenuli nebezpečenstvo, akému fotoreportéri počas pokrývania vojnových konfliktov čelia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,490
Celková čítanosť: 5538872x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie