Založ si blog

Totalitná vláda už po dvoch rokoch

Komunisti si mysleli, že niečo dosiahnu cenzúrou a aj tak im nikto neveril. Všetko, čo sme počúvali, začo sme povinne pochodovali – nikto tomu neveril.

 

Dnes sme znovu len násilím ovládaní a tlieska tomu len 5 % „demokratická bublina“, ktorá by sa našla v každej spoločnosti, ako sa takí našli aj v socializme.

 

Televízor nemám, o noviny 5 % bubliny nemám záujem. Teším sa na prezidentské voľby, keď sa zbavíme tejto prezidentky, čo vyhrala voľby klamstvami a teším sa na budúce voľby, kedy sa zbavíme pajácov v tejto vláde, čo tiež vyhrali voľby len klamstvami. Nezbavíme sa politikov, ktorých nám násilím vnútia a nezbavíme sa novinárov 5 % bubliny, ktorí rozoštvávajú ľudí proti ľuďom a diktujú aj politikom, koho, kde, ako scenzúrovať. Preto za najhorších na Slovensku považujem týchto novinárov. Politickí pajáci by už celkom nikoho na nič nepresvedčili, preto si títo 5 % novinári myslia, že teraz pri cenzúre ich bude niekto čítať, keď iné nebude.

No nikto, len vaša 5 % bublina čitateľov, čo majú robiť zdanie, že toto si myslí celé Slovensko. No nemyslí!

 

Diskutovať budú sami so sebou a my to budeme len platiť, asi ako televíziu, ktorú nemám:

 

„V utorok večer o 22.10 h odvysiela Dvojka premiérovú epizódu diskusnej relácie Večera s Havranom. „Novinár Peter Tkačenko, ekonóm Ivan Mikloš a reportér Tomáš Forró budú s moderátorom Michalom Havranom diskutovať o konflikte na Ukrajine. Budú sa snažiť nájsť odpovede aj na otázky, o čo ide Vladimirovi Putinovi, čo hrozí Slovensku a ako sa môže tento konflikt skončiť,“ priblížil Púchovský.“

 

 

Mohli by sme si len strihať meter, kedy sa vás už zbavíme. Aby vás niekto povinne čítal, aby vám niekto veril, to sa nedá vynútiť násilím. Ako nemám ani televízor, nemusím mať ani noviny. Celkom nikto vás k životu nepotrebuje.

 

No tak si vypočujem pár ľudí, ktorých ešte nevymažete a ostatní pre mňa skončili. Môžete ľudí zastrašovať, môžete sa im vyhrážať, lebo nič iné ani neviete. Akurát tak voľby využiť na to, aby ste na nás nasadili len drábov, čo nás majú donucovať k neslobode násilím. Však aj na to tam ste – len ako drábi, ktorým verí 5 % občanov. A vám to zjavne nevadí, lebo to robíte len za peniaze.

 

 

Raz sa mi dovolala taká dílerka, ktorá mi naivne prezradila svoju motiváciu k tomu, čo ponúkala.

 

Bežne okamžite poviem, že nemám na to čas a ani nečakám na odpoveď a zložím. A tejto som povedala: – Mňa to nebaví. –

A na to povedala: – A myslíte si, že mňa to baví? –

 

Normálne mi to vyrazilo dych, že ja ju mám počúvať, čo mi odrapká, len preto, aby ona mohla byť s týmto rapkaním zamestnaná? Však to by mi tiež museli platiť, aby som ju počúvala! Prečo ja ju už mám počúvať zadarmo, aby ona dostala zaplatené? Mojim časom jej mám pomáhať k platu?

 

 

Na rozdiel od dílerov, si politikov a novinárov platíme za vymýšľanie násilia na občanoch.

 

 

Matovič pokračuje s poďakovaním „že to ťaháte s nami“.

 

My to len platíme, akú cenzúru na nás vymyslíte a k čomu všetkému nás chcete nútiť násilím, aby vy ste zarobili!

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

požiar v Berlíne, IRIS-T, Nemecko, Diehl, hasiči

Rozsiahly požiar v Nemecku: horí výrobná hala firmy produkujúcej zbrane pre Ukrajinu

03.05.2024 15:49

Firma je súčasťou skupiny Diehl, do ktorej patrí aj výrobca systému protivzdušnej obrany Iris-T, ktorý Nemecko poskytlo Ruskom napadnutej Ukrajine.

minister obrany Robert Kalinak

Minister obrany Kaliňák poďakoval za príspevok Španielska do jednotky NATO na Slovensku

03.05.2024 15:23

Od júla bude na Slovensku pôsobiť do 780 španielskych vojakov aj s technikou.

Nemecká ministerka vnútra Nancy Faeserová

Rusi pripravovali útok v Nemecku, chceli odpáliť vojenskú pomoc Ukrajine. Boli odhalení

03.05.2024 14:50

Nórsko tiež podozrieva Moskvu z prípravy sabotáže proti infraštruktúre krajiny.

Tomáš Drucker, minister školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR

Drucker: Reedukačné centrá v Bystričanoch a Trstíne sa zatvoria

03.05.2024 14:40

Deti by mali byť do konca júna premiestené do iných zariadení.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5561843x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie