Založ si blog

Aké dôsledky môžete mať po očkovaní a rozbor Pfizeru

Väčšina nedezolátov funguje len na slepej viere a krátkej reklame, že vakcína je sloboda a celkom nič o tých vakcínach nevedia, lebo len slepo veria.

Keď sa ich spýtate na akékoľvek následky, rovno sú všetky pre nich len hoax a všetko je vymyslené a vymysleli ich len dezoláti, lebo všetci odborníci vraj radia len očkovať sa. Kto neradí, nemôže byť odborník, ani lekár alebo tým okamžite prestal byť lekár aj odborník. A kto by ich počúval, je tiež rovno dezolát.

Už toto samo osebe opisuje len hlúpych a naivných ľudí, ktorí ani nevedia k čomu sa vyjadrujú a za jediný argument považujú vieru v médiách pretláčaných odborníkov. Zrazu tu už neplatí ten syndróm, že o čo hlúpejší je človek, už o to menej pochybuje, že by sa aj mohol mýliť.

 

Tak tu máte odborníka, ktorý nie je dezolát a vysvetľuje vám vedľajšie účinky po experimentálnych vakcínach:

 

„Za doktorku Pekovú sa postavil aj popredný český imunológ profesor Jaroslav Turánek. „Už mám dosť tej manipulácie a cenzúry,“ hovorí. Prinášame vám to podstatné z vyjadrení profesora Turánka k téme koronavírusovej pandémie.

 

Pekovú totiž podporuje viacero vážených vedcov, ktorých si ani slniečková kaviareň nedovolí označovať za dezinformátorov a diletantov. Jedným z nich je napríklad popredný český vakcinológ, imunológ, farmakológ, organizátor celého radu medzinárodných konferencií, prof. RNDr. Jaroslav Turánek, CSc., DSc.

Profesor Turánek pôsobí na Českej akadémii vied, na Masarykovej univerzite v Brne a zároveň aj ako vedúci vývoja a výskumu v súkromnej farmaceutickej firme. Ako vedec sa zaoberá vývojom a výskumom vakcín, imunológiou, farmakológiou a nanotechnológiami, presnejšie novými biokompatibilnými nanosystémami triedenia liekov a konštrukciou vakcín.

 

Už toho bolo dosť!

 

Na otázku, čo ho donútilo, aby začal verejne vystupovať, prof. Turánek odpovedal: „Bol to spôsob, akým sa postavili k pani doktorke Pekovej. To sa mi už naozaj prestalo páčiť. Po 32 rokoch mašírovania k demokracii sme sa ocitli v tom, čomu Karel Kryl hovoril demokratúra. V rôznych médiách vidíte jasnú cenzúru názorov, skresľovanie situácie, podsúvanie ,faktov‘, ktoré sú vymyslené, oklieštené alebo sú tak ,nasvietené‘, aby to vyzeralo, že sa tu deje niečo strašného, a že nás zachránia iba vakcíny.

Ja som hneď na začiatku tejto pandémie bol vyzvaný, aby som urobil nejakú štúdiu. Preto som urobil štúdiu o ľudských a zvieracích koronavírusoch, kde som ukázal slabiny celého problému. A teraz sa ukazuje, že tie slabiny tu skutočne sú a pod váhou dôkazov pravda začína presakovať na povrch. Už sa tie lži nedajú udržať, už všade vysvitá, že pravda je iná.“

Turánek preto pocítil potrebu vystúpiť na verejnosti a uviesť veci na pravú mieru: „Nečakal som, že tento ,jarmok‘ s vakcínami, toto vrcholne nechutné vnucovanie vakcín pod zámienkou, že dostanete tenisky, iPhony, alebo že nebudete smieť tam či onam, že vám zakážu toto či tamto, naberie takéto obrátky.“

Pokiaľ ide o vznik vírusu, aj Turánek sa prikláňa k názoru, že vznikol v laboratóriu. Hovorí približne to, čo Dr. Peková a spomína celý rad dôkazov a indícií. Konšpirácia sa po necelých dvoch rokoch stáva pomaly skutočnosťou…

 

Lenže takáto technológia bola určená na génovú terapiu, na cielenú dopravu liečiva do nádoru. PEG zabezpečuje, že táto častica môže cirkulovať v krvi pomerne dlho, desiatky hodín. To nie je určené pre vakcínu. Lenže oni to mali všetko už odskúšané, otestované na zvieratách a meniť celú platformu nechceli. Povedali nám rovno: to nemôžeme meniť, stálo to príliš veľa peňazí,“ hovorí Turánek.

 

Čo z toho vyplýva? „Nemáme kontrolu nad tým, kam sa tie častice dostanú a keď dôjde k expresii toho S-proteínu (spike proteínu), nemáme kontrolu nad jej mierou. To sú dva veľké problémy týchto genetických vakcín oproti klasickým inaktivovaným alebo rekombinantným vakcínam,“ konštatuje podstatu problému profesor Turánek.

A hovorí aj o ďalších zádrheľoch: napríklad o tom, že očkovanie do ramena, kde je veľký pletenec nervov ovládajúcich celú ruku, znamená, že netrafiť pritom do blízkosti nervu, je takmer nemožné. A kedže kationický lipid vo vakcíne spôsobuje zápaly, je dokumentovaný celý rad prípadov Guillain-Barrého syndrómu, čo je zápalové ochorenie nervov – ako predpokladaný predstupeň rozvoja ďalších závažných neurodegeneratívnych imunologických ochorení v následných rokoch. Že neboli zatiaľ pozorované? Nuž áno, pretože sa za rok používania mRNA vakcín ešte nemohli prejaviť…

 

Vidíme, že mRNA vakcíny sú z hľadiska bezpečnosti doslova pohromou, lenže ani adenovírusové vakcíny tiež nie sú bez závažných nedostatkov a slabín. „O týchto veciach sa malo otvorene hovoriť v odborných debatách a nie zamiesť ich pod koberec a nechať o nich hovoriť len ľudí, ktorí tomu po prvé nerozumejú, a po druhé sú to iba hlásne trúby účelových propagandistických lží o vakcínach,“ hovorí Turánek.

Na propagandistické tvrdenie uvedené na webe vlády ČR, že čím ďalej sa nachádzame od začiatku očkovania, tým pravdepodobnejšie je, že sa nežiaduci efekt vakcíny neobjaví, Turánek hovorí: „To nie je podložené absolútne ničím. Je to iba želanie. Ja by som bol rád, keby to tak bolo, ale zatiaľ to nie je nijako dokázané. Tých vedľajších účinkov, ktoré tam sú…“

A konštatuje: „Tu je spojená nová, v podstate nepreverená technológia s S-proteínom, ktorý je hlavnou patologickou molekulou vírusu – teda dve veci, o ktorých nevieme, čo urobia v dlhodobom horizonte. Z problémov, ktoré sa prejavujú rýchlejšie, vieme o mikroembóliách – to už je popísané na molekulárnej, bunkovej aj celotelovej úrovni. Prví si to všimli Američania, keďže tam bolo tých úmrtí veľa, keď pri pitvách polovica ľudí mala embólie v pľúcach, obličkách, mozgu či periférnych cievach, pričom sa dá povedať, že je dnes už potvrdené ako to S-proteín spôsobil.“

 

//////

Tu chcem podotknúť, že keď hrozí zadusenie občanov ťažkým koronavírusom, bolo by celkom pochopiteľné niekoho presviedčať na očkovanie – Neblázni, neriskuj, môžeš mať strašnú smrť, riskni to, že ty nebudeš tým prípadom, čo bude mať závažné dôsledky. Toto všetko by bolo pochopiteľné! Ale nie vtedy, keď sa začína hovoriť o pravidelných preočkovávaniach, kde to riziko bude len stúpať, keď sa to bude dokola opakovať! A takú ruletu už naozaj môže hrať len človek, čo to chce sám riskovať a nie taký, ktorého k tomu donútite násilím, že daj na sebe robiť tieto experimenty, inak prídeš o prácu a aj o prežitie.

/////

 

Je absolútne nevhodné očkovať deti!

 

„Ako mnohí, aj profesor Turánek považuje očkovanie detí týmito vakcínami za čosi otrasné. „Prečo? Aký je dôvod očkovať vakcínou, ktorá nemá preverené dlhodobé účinky, ktorá je len podmienečne schválená, celú detskú populáciu, ktorá koronavírusom nie je ohrozená? Dávať im dokonca rovnakú dávku ako dospelým… Dievčatám to skončí vo vaječníkoch, takže ešte skôr ako dospejú, môžu byť tou vakcínou poznačené, môže byť poškodená ich schopnosť mať v budúcnosti deti.

 

/////////

Tu chcem upozorniť na to, že toto médiá a novinári, lebo tí sa tu hrajú na odborníkov na koronavírus, vyhlasujú za hoax a teraz to počujete od odborníka na konštrukciu vakcín, že deti môžu byť poškodené neplodnosťou!

///////

 

„Je tam potom ďalšia vec, o ktorej sa nehovorí, a to je podobnosť s proteínom, ktorý sa volá syncytin a je zodpovedný za tvorbu placenty, a môže tam dôjsť ku krížovej reakcii – to nehovorím ja, ale upozorňujú na to dosť veľké kapacity, ktoré sa tým zaoberajú. Na nič z toho sa neberie ohľad a rovno sa spustila kampaň vakcinácie detí…“

Turánek tiež spomína inú štúdiu, ktorá poukazuje na ďalší problematický jav: „Ukazuje sa, že S1 podjednotka S-proteínu veľmi dobre preniká cez mozgomiešnu bariéru. S tým súvisí druhá indícia: tá S1 podjednotka sa naviaže na fibrín alebo fibrinogén a vytvorí zrazeninu, ktorú nedokážu rozpustiť enzýmy na rozpúšťanie krvných zrazenín. To je ďalšia zaujímavá stopa vedúca k úmrtiam ľudí po mikroembóliách.

Ukázalo sa, že po vakcinácii mRNA vakcínami je v krvnej plazme pomerne vysoká hladina S-proteínu, čo je dosť vysoká hodnota koncentrácie proteínu s týmito účinkami, pričom všetky účinky ani nepoznáme. Teda vraciam sa k tej vakcíne: máme platformu, ktorá nie je ešte otestovaná, a používame ju na expresiu proteínu, ktorý evidentne zodpovedá za vedľajšie účinky samotnej infekcie. A týmto máme vakcinovať deti?“

 

Pozornosť si zasluhuje tiež jeho vyjadrenie k možnosti slobodného šírenia vedeckých názorov, dá sa vidieť paralela aj so situáciou na Slovensku: „Väčšina vedcov mlčí, ale majú podobný názor ako ja. A potom je tam niekoľko protagonistov, ktorí – neviem z akého dôvodu sa k tomu prepožičali – sa k tomu neustále vyslovujú a potom to vyzerá, ako keby väčšina vedeckej obce mala tento názor.

Ministerstvo sa obhajuje tým, že majú panel odborníkov, lenže keď sa na nich pozriete, zistíte, že ani jeden z nich nie je odborníkom v danej oblasti. To neznamená, že nie sú odborníkmi v inej oblasti, ale v danej oblasti odborníkmi nie sú. A ich názory sú vydávané za jediné správne, podľa ktorých si ministerstvo v podstate ospravedlňuje a zdôvodňuje svoje kroky. A keď im to správny súd zakáže, tak oni to nerešpektujú. Kam sme to došli?“ pýta sa Turánek.

A hovorí: „Snaha vrátiť sa k jednoduchému totálnemu ovládnutiu spoločnosti tu už dlho evidentne je a nikto sa proti tomu zase tak veľmi nebráni. Karel Kryl, ktorý to predpovedal hneď po „zamatovej revolúcii“, bohužiaľ zomrel a koľko je médií, ktoré to riešia? A aký je na to priestor?“

(krátené)

https://www.hlavnespravy.sk/naozaj-pekova-klame-tak-sa-pozrime-co-hovori-uznavany-profesor-imunologie/2743352

 

 

Celý rozhovor s ním:

 

 

Konkrétne dôkazy, čo je vynechané v klinických štúdiách o očkovaní pre EMA

 

Toto by mal vedieť každý lekár a každý občan. Na základe verejných dokumentov od EMA.

Prvé video odporúčam vypočuť si od 20 minúty do konca:

 

Rozhovor s Dr. Vanessa Schmidt Kruger (slovenské titulky) časť 1

 

Rozhovor s Dr. Vanessa Schmidt Krüger časť 2. (SK titulky)

 

 

 

 

Táto druhá časť je zameraná len na vedľajšie následky pri vakcíne Pfizer dopodrobna. Rozoberá to tam odborne len na základe dostupných dokumentov od EMA a hovorí, že takto rozobrať by sa mali aj pri iných vakcínach, ale v týchto dvoch videách sa venovala len Pfizeru. Až keď si ich pozriete, potom sa venujte vedľajším účinkom, či vám stačí len reklama na vakcíny. No práve tu sa nedezoláti správajú ako poslední primitívi, že nič o tom nevedia, nič si nenapočúvali, žiadne rozbory, čo by sa o tom viedli medzi vedcami, ale budú ako posledné socky rovno vykrikovať, že máš slepo veriť, inak si dezolát ty a nie on! Presne oni sú obrazom dezolátov, ktorí o tom nič nevedia, ale rovno vykrikujú – koho majú zmlátiť, koho ako donucovať násilím a vydieraním. Je to ako obyčajne presne naopak, že tak sebavedomé ako v Krugerovom efekte sú tu práve len zmanipulované ovce, ktorých keď sa spýtate, nič o tom nevedia. A svoju lenivosť – vôbec si o tom niečo vypočuť, ospravedlňujú ako poslední primitívi tým, že aj tak sú to blbosti. Veď to je presne argumentácia primitívov a mentálnych lenivcov.

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Ešte pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo už aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558157x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie