Založ si blog

Chcem vedieť ako potrestali oveľa horších výtržníkov za bitku v obchodnom dome

Chcem vedieť, kedy týchto výtržníkov a zjavne primitívov nazve Naď opicami a kedy si prečítam, koľko rokov za to dostanú.
Tiež chcem vedieť, či sa tam vôbec policajti dostavili. Nikde som o tom nečítala, žiadne médiá ani vláda sa nad tým nerozhorčovali, tak chcem vedieť prečo.

Ako výtržníkov a opice si vybral Naď zjavne takých, čo na tých vo tomto videu nemajú:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Zfl68sGMJwg

 

 

Prosím vás, možno vy bežne prenasledujete nejakých chudákov a horších ľudí si nevšímate, ale ja som z práce naučená, že mám mať na deti rovnaký meter. Čo by ste vy boli za učitelia, keby ste trestali tých, čo vyrušovali a nechali bez povšimnutia tých, čo iných aj mlátia alebo sa iným vyhrážajú?

A prečo sa ako rodičia dožadujete v škole rovnakého metra a na blbostiach a pri len poznámkach, keď celá spoločnosť vôbec nič neposudzuje rovnakým metrom?

 

V tomto má Kaliňak pravdu:

 

 

A keďže vždy volím menšie zlo, tentokrát je menšie zlo Smer, keď korupčné krídlo utieklo k Pellegrinimu a Smer sa bráni v záujmoch, ktoré mne viac vyhovujú.
Veľmi odporúčam nevoliť Pellegriniho ako lokaja najväčších progresívnych totaliťákov a voliť Smer. Iné strany teraz nemajú šancu. Hlas bude len poslúchať a OĽaNO sa už celkom skorumpovalo pod nátlakom obchodov farmafiriem. To je akokeby ste volili Pfizer a nie vládu ale farmafirmu.

Vôbec ma nezaujíma, čo robil Kaliňak, tak mi to tu nevypisujte. Mňa zaujíma výlučne postoj strán k povinnému očkovaniu! Nechcem sa dať zabiť povinným každoročným preočkovávaním šmejdami, za ktoré nikto nenesie zodpovednosť.

 

 

Čo sa týka Lidla, odporúčam, nech si dajú do letákov aj policajný pendrek na zákazníkov. Doteraz som v Lidli často nakupovala (a aj oblečenie) a mala som v pláne kúpiť si aj hrnce a nie obyčajné a ľanové oblečenie z ich internetového obchodu. Ja inak neviem vyjadriť nespokojnosť s týmto totalitným obchodom, kde zákazníkov riešia obuškami, ako nakúpiť si inde. No nedám zarobiť Lidlu a dala som si záväzok, že už ani potraviny u nich nakupovať nebudem. Nech to teda zostane totalitný obchod pre totaliťákov, kde budú na zákazníkov volať policajtov s obuškami.

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541925x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie