Založ si blog

Zaručená výhra v očkovacej kampani

To nemá bežný smrteľník, ktorý sa prihlási do očkovacej lotérie. To má len odborník ako zarobiť na očkovacej kampani pre farmafirmy:

 

„Pri jednom mediálne pomerne vychytenom mene som našiel 52 položiek od cca 15 firiem, celkovo si pán profesor prišiel za prvých 6 mesiacov 2021 na cca 40 000 eur. Naprednášal sa ako otrok, čo dodať? Ale tento je zvyknutý makať, lebo za roky 2019 a 2020 mu od firiem za prednášky a iné intelektuálne výkony nabehlo cca 150 000 eur. A popri tom stíha ešte aj pacientov a študentov.

 

Tak povedzte, neoplatí sa takým odborníkom naháňať ľudí na očkovanie, keď predaj hrncov tak dobre platí? Keby sa dali len zaočkovať, tak majú minimálnu šancu, že vyhrajú hoci len 10 000 eur. Ale ako odborníci dostanú za predaj vakcín pre farmafirmy akokeby vyhrali očkovaciu lotériu! Ako sa v nej hovorí, to sú obrovské peniaze, čo vám úplne zmenia život!!! A ako sa pýtajú: S kým zdieľate tú neuveriteľnú radosť? Chceme počuť to výskanie, lebo to sa len tak nestane, aby mal niekto také neuveriteľné šťastie, aké majú zaručené odborníci pre farmafirmy. Nepotrebujú sa ani registrovať, ani točiť v bubne, stačí predávať odborne vakcíny a výhru máte zaručenú, čo vám tak neuveriteľne a naprosto zmení život, že sa z lekára stanete odborníkom aj pre médiá!!!

 

Mesík 6.10.:

 

„1. októbra uverejnilo – tak ako mu ukladá zákon – Národné centrum zdravotníckych informácií správu o finančných tokoch od farmakofiriem k lekárom, zdravotným zariadeniam a univerzitám v prvom polroku 2021. Akú časť finančných tokov zachytávajú nevieme, možno je to len povestná špička ľadovca – ale aj tá je zaujímavá.
V linku nájdete aj správy za predošlé obdobia, vždy po polroku. Z linku sa dá excelový súbor stiahnuť a potom už len vyhľadávate kto dal komu toľko a „za čo“ (či prednáška, alebo „prieskum trhu“ alebo „výskum“ alebo výlet na konferenciu). Ja som len námatkovo hodil do vyhľadávania „Pfizer“ a hodilo mi to cca 500 podarúnkov rôznej veľkosti – asi 30 lekárov a profesorov za toho polroka dostalo sumy v tisícoch eur, asi 170 platieb bolo v intervale 500 až 1000 eur, k tomu Pasteurova nemocnica Košice extra dar 76 000 eur atď. atď. Vôľa „umiestňovať produkty“ do tiel veriacich bola slušne podporená.
Keď si do vyhľadávania hodíte priezvisko lekára, ktorý vás zaujíma, môžete nájsť aj veľmi zaujímavé čísla. U mnohých tam nájdete centové položky, ale niektorým, zvlášť ak majú profesorské tituly, sa darí vynikajúco. Pri jednom mediálne pomerne vychytenom mene som našiel 52 položiek od cca 15 firiem, celkovo si pán profesor prišiel za prvých 6 mesiacov 2021 na cca 40 000 eur. Naprednášal sa ako otrok, čo dodať? Ale tento je zvyknutý makať, lebo za roky 2019 a 2020 mu of firiem za prednášky a iné intelektuálne výkony nabehlo cca 150 000 eur. A popri tom stíha ešte aj pacientov a študentov.
Kto umí – umí. Ešte by mu mali udeliť nejaké štátne vyznamenanie za „boj s covidom“ s odmenou 28 000 eur, aby nezostal skrátka.
V demokratickej spoločnosti so slobodnými masmédiami by táto správa NCZI a jej predchodkyne boli mediálnymi bombami: naše vládou kúpené čivavy demokracie a boja s korupciou budú ďalej tíško mlčať. Zvyknite si – na Slovensku je to tak.

 

 

 

Ja som len námatkovo hodil do vyhľadávania „Pfizer“ a hodilo mi to cca 500 podarúnkov rôznej veľkosti – asi 30 lekárov a profesorov za toho polroka dostalo sumy v tisícoch eur, asi 170 platieb bolo v intervale 500 až 1000 eur, k tomu Pasteurova nemocnica Košice extra dar 76 000 eur atď. atď. Vôľa „umiestňovať produkty“ do tiel veriacich bola slušne podporená.“

 

 

„Kto umí – umí. Ešte by mu mali udeliť nejaké štátne vyznamenanie za „boj s covidom“ s odmenou 28 000 eur, aby nezostal skrátka.“

 

Tuto určite naráža na Sabaku, že Sabaka dostal výhru 28 000 eur a ani nemuseli losovať. Bolo to jasné, že komu a za čo. To smrteľník nezažije, že má v očkovacej kampani tak zaručené peniaze ako zaplatený odborník na predaj.

Naši odborníci sú proste biznismeni a kto nie je, nie je odborník ale šarlatán!

 

 

Najviac ma na tom štve, že on nemusel celému Slovensku v médiách ukazovať, ako doma s manželkou vrieskajú, ako im to celkom zmení život! To bude asi preto, že títo odborníci to majú zaručené a niekoho by mohlo naštvať, že nemusia sa zúčastniť ani losovania, ktoré by už nevyhrali.

Zaručene teda vyhrávajú len odborníci!

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Vetroň v Prievidzi

V Martine mal spadnúť vetroň, smerujú tam záchranári

04.05.2024 19:53

Na sociálnej sieti o tom informovali z operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Počasie / Dáždnik / Dážď /

Po prietrži mračien vyhlásia v Partizánskom mimoriadnu situáciu

04.05.2024 18:48, aktualizované: 19:58

Voda zatopila viacero pivníc a ďalších priestorov. Výšku škody primátor odhadnúť nevedel.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5562900x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie