Založ si blog

SME môže ľuďom nadávať do dobytka a polícia konať nebude!

Žijeme v nenormálnej spoločnosti, kde mainstreamové noviny môžu ľuďom nadávať aj do dobytka a priať im aby kvičali od bolesti ako prasce, lebo vraj nemusíte si kúpiť ich predplatné! To v prípade mainstreamových novín, ktoré majú byť pre spoločnosť vzorom správania sa, trestné nie je!

Ale keby ktokoľvek niekoho označil za vec alebo dobytok, tak ho budu trestne stíhať, lebo nemá na seba predplatné! Nie je to tak dávno, čo takto prenasledovali právnika, že sa o niekom vyjadril, že je len vec a tým naznačoval, že by ho chcel poslať ako vec do plynu! Tu sa ľudia mediálne prenasledujú za predpokladané myšlienky! Nemal na seba predplatné, tak nikoho nesmie nazvať len vecou lebo je to trestné a trestne stíhateľné nazvať niekoho len vecou, nie ešte dobytkom!

A tu si mainstream veselo píše o neočkovaných ako o dobytku a môže im priať aby kvičali ako dobytok a vraj tým vôbec nenaznačujú, že s nimi chcú jednať len s ako dobytkom. Dokonca v nich vidia vraj ľudí a nie dobytok! Pritom správajú sa k nim denne len ako k dobytku a nadávajú im každý deň a umožňujú na nich mediálny lynč a podporujú rozoštvávanie spoločnosti, aby sa ľudia nenávideli medzi sebou a vlastných príbuzných považovali len za dezolátov a dobytok!

 

 

 

Ja si myslím, že morálni dezoláti a dobytok sedí v redakcii SME a slúži týmto propagandistom aj polícia. Vie, koho má poslúchať, že títo novinári sú za takú propagandu platení. Dnes je tu vláda médií, čo majú ľudom vnucovať ako mocenské záujmy a biznis obchody.

 

 

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Čína Filipíny Juhočínske more lode

Čína a Filipíny sa vzájomne obvinili z eskalácie napätia v Juhočínskom mori

28.03.2024 14:07

Loď čínskej pobrežnej stráž v sobotu zablokovala filipínske zásobovacie plavidlo, poškodila ho vodným delom a zranila pri tom troch filipínskych vojakov.

medveď, Liptovský Mikuláš

Medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši, našli s pomocou dronov do 1,5 hodiny

28.03.2024 13:53

Počas monitorovania medveďa bolo s dronmi nalietaných približne 74 kilometrov.

česko rusko ambasáda

Proruská špionážna sieť útočí proti EÚ: Poľsko a Česko spustili vyšetrovanie, majú zistenia týkajúce sa Slovenska

28.03.2024 13:50

Poľská kontrarozviedka (ABW) vyšetruje činnosť proruskej špionážnej siete zameranej proti členským štátom a orgánom Európskej únie.

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5517639x
Priemerná čítanosť článkov: 3743x

Autor blogu

Kategórie