Založ si blog

Novinári, že sa nehanbíte písať o väčšine, keď ide o 2 % a to od Focusu

čo Focusu neveria ani politici.

 

 

Kto klame, tomu ľudia neveria a to sa dá povedať aj o nerovnakých metroch. Keď je niekto konzistentný a háji slobodu žien, či pôjdu na potrat, nemôže hájiť povinné donucovanie ľudí a nie k očkovaniu, ale očkovaniu experimentálnymi vakcínami za ktoré nezodpovedá nikto a samotní odborníci ešte nepoznajú následky z takýchto vakcín. 

Všetci, čo doteraz tvrdili, že sú za slobodu a obhajujú slobodu žien a vôbec majú zmysel pre slobodu ľudí, teraz na nich vidíte, či neklamali a zmysel pre slobodu zásahov do iných ľudí majú.

 

Zas len ďalšiu hlúposť robíte, aby vám ľudia neverili, lebo teraz sa to ukazuje, že takz. liberáli vôbec nemajú zmysel pre slobodu a ten zmysel majú len keď im ich propaganda niečo prikáže. Papagájovať, to tak vedia a na čom sa dá priživiť v nejakej mimovládke. Liberálmi sú nie z presvedčenia a že by sa u nich nachádzal nejaký zmysel pre slobodu, ale len preto, že teraz je to módne ako voľakedy byť zväzákom alebo členom strany. Tí tiež všeličo tárali, nejaké pekné myšlienky, ktoré boli len zneužívané. Takto teraz nastúpila zväzácka éra „liberálov“ bez zmyslu pre slobodu ale zato so zmyslom, kde sa priživiť teraz!

 

Najlepšie ich zmysel pre slobodu vidno na donucovaní iných k experimentálnym vakcínam. A to ešte hromadne klamali, že vraj sú za slobodu očkovania. Tak takto sú za akúkoľvek slobodu – pokým propaganda nezavelí inak!

 

A teraz dajte prieskumy na väčšinu, čo chce vystúpiť z NATO, z EÚ, nechce sobáše homosexuálov, nechce adopcie homosexuálmi… Ale to vtedy a len tárate, že väčšina o cudzom tele nemá čo rozhodovať!

Nie, nechápali ste podstatu prečo, len ste papagajovali, čo bolo módne, aby ste sa vo svojich kruhoch presadili a nevyhodili si vás facebooku! Takí ste boli liberáli, len ako šupka cibule. Vy sa nikdy nerozhodujete zo zmyslu pre slobodu, len podľa manuálov práve frčiacej a požadovanej propagandy. A keď vás prirovnám k predchádzajúcim zväzákom, tí to viac museli než vy. Vy ste somári už celkom dobrovoľne a aktívne. Pravdivá je aj tá konšpirácia, že dnešná generácia je len sprostejšia.

 

A celkom chápem vaše dôvody, aj komunisti mali rovnaké, že keď ide o zjavné dobro, musíme ho zabezpečiť hoci aj násilím, lebo hlupáci si nič iné nezaslúžia. Však to bol tiež boj za záchranu ľudí! Ktorí si to tak nevolali, keď iným niečo vnucovali?

Ale že teraz už fakt dobré? To si tak tiež všetci rodení totaliťáci myslia, len sa doteraz žiadni nevolali dokonca liberáli! 

 

 

 

A iste viac než 2% si želá aby sa učiteľom znížili platy, takže rovnakým metrom znížte im aj platy a všetko ostatné, kde naškrabete 2%. Už by sme dávno neboli ani v EÚ, ani v NATO! Pripomínam, že väčšina o základných ľudských právach nerozhoduje!

 

 

Ale bude hoci aj hŕstka ľudí, stačí ju finančne a spoločensky motivovať ako mimovládkarov a politikov, kto práve a na čom potrebuje zarobiť. Propaganda, to je potom súbor nejakých krásnych myšlienok, ktoré sa na to len zneužijú a dajú ukradnúť napríklad liberálom.

 

 

 

Nie ste liberáli, ste dušou totaliťáci a vždy ste nimi boli, čo bolo vidno už aj na predchádzajúcich propagandách. Vždy vás prezradí vnucovanie a chýbajúci zmysel pre slobodu. Z tej slobody máte len nálepku!

 

 

A prečo sa ide od učiteľov a lekárov, najlepšie vyjadril Mesík, že aj predchádzajúci režim zneužíval práve ženy ako ľahšie obete manipulovania a donucovania a tiež to vždy boli učitelia a zdravotníci, čo robili takých otrokov každej propagande. Na vojakov a policajtov si netrúfnete, začnete teda ako násilníci od žien! Lebo ženy a matky sa ľahko prežitím vydierajú a majú deti, to sa dá zneužiť!

 

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541220x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie