Založ si blog

Konšpirácia o prevahe ekonomických migrantov

Druhá konšpirácia, ktorej som uverila, sa tiež týkala migrantov. Medzitým som neuverila množstvu iných konšpirácií, ktoré sa napokon ukázali pravdivé tiež a to by som nečakala. No ja tento článok píšem o konšpiráciách, ktorým som uverila.

 

Druhá bola o tom, že migranti nie sú v drvinej väčšine utečenci, čo utekajú pred vojnou, ale ekonomickí migranti.

 

SME aj Denník N tvrdili celé mesiace a ešte dlhšie, než to bolo v prípade, že polovica migrantov sú ženy, že asi len 16 % z utečencov sú len ekonomickí migranti.

Naopak alternatívne média podľa nich šírili ďalšiu konšpiráciu, že 90 % z nich sú ekonomickí migranti.

Aj keď sa mi posmievali, ako vám to ilustrujú aj dnes a každý deň, že verím konšpiráciám celkom nekriticky, naopak, mohla som veriť alternatívnym médiám v tomto viac, než som verila, lebo zas nemohla som uveriť, že by ich bolo až 90 % a až tak by si dovolil mainstream klamať!

 

O tomto, že táto konšpirácia je pravdivá, ma nepresvedčili alternatívne médiá, lebo neposkytovali na to žiadne dôkazy a to mne nestačilo, aby som tomu uverila.

O tomto ma presvedčil len jeden jediný dôkaz a môžte si vyskúšať, či by vám na to stačil:

 

Velmi fundovanou analýzou situace v arabském světě přispěla do diskuse velvyslankyně Evropské unie v Iráku Jana Hybášková.
Zopakujem: „Dodal, že podle evropských odhadů je 60 procent ekonomických uprchlíků. „Ale podle našich odhadů je to 80 až 90 procent ,“ konstatoval. To potvrdila i Jana Hybášková: „Mezi utečenci není skupina nejubožejší, nejchudší populace, ti se pohybují uvnitř regionu, na větší pohyb se nezmohou.“Urcite to vie lepsie velvyslankyna Europskej unie v Iraku. A ta potvrdila, ze ekonomickych utecencov je az 80 – 90 %.Na tej konferencii sa hadali, ci ich je len 60 % alebo az 80-90 %. Takze to bude blud, ze ekonomickych utecencov je z nich nejake mizive percento, aby sme to ucelovo zamlciavali alebo rovno popierali, ze takych je ovela menej, ked minimalne polovica urcite.
Taky m bude stacit 60 eur mesacne a bez zaruky strechy nad hlavou a prezitia?
Ak ich tu budeme mat udrzat, tak jedine za cenu, ze utecenci budu dostavat pomoc niekolkonasobne vyssiu, nez matky s detmi v nudzi.

Povazuje to autor za normalne a moralne?

My nemame kolektivnu moralnu zodpovednost voci matkam s detmi? Mame ju mat vylucne a len k Africanom?

Nie je to potom politicky ucelove a manipulativne klamstvo o kolektivnej moralnej zodpovednosti?

Aj tie matky a deti su ludia ako ti utecenci!!!

19.06.2015 15:42

https://blog.sme.sk/diskusie/reaction_show.php?id_theme=2446443&page=10&id_reaction=23228844&action=show_reply_form#23228844

 

To bola moja jediná informácia, ktorú som našla od niekoho fundovaného v roku 2015, kto by sa k tomu vyjadril takto presne na konferencii, o ktorej som čítala a žiadnu inú som k tomu nenašla. Článok k tomuto som našla pravdepodobne na Parlamentných listoch, ktoré sa dlho považovali za alternatívne alebo konšpiračné stránky tiež a na SME sa odtiaľ články nesmeli uvádzať a boli cenzúrované vyhviezdičkovaním. Preto sa mi ten zdroj ani nezachoval, keďže som ho nikde nemohla ani uvádzať, žiadny odkaz na takú konferenciu. 

No mne ten článok celkom stačil ako dôkaz, že keď sa tam hovorilo a hádali sa o podiele ekonomických migrantov a padali percentá, že ich je dokonca až 80-90 %, tak celkom určite ich je minimálne polovica len ekonomických!

 

Presne takto som tej konšpirácii verila, že ich nebude len nejaké mizivé percento, nejakých 16 %, ako spomínali v mainstreame, ale minimálne polovica!

 

A teraz posúďte, či som urobila chybu, že som tejto konšpirácii verila!

 

To už bola taká ťažká konšpirácia na našich slniečkárov a liberálov, že túto som sa ani neodvážila tvrdiť a opakovať, aby ma nezjedli, že čo ja si to voči utečencom vôbec dovoľujem, pochybovať o nich, že by všetci neutekali pred vojnou!

Takže o tejto som radšej mlčala, že verím ešte aj tej. To už by som bola ešte viac hnusný fašista a magor, že verím takým konšpiráciám.

 

Však, ja som na to nemala žiadne dôkazy, nijako by som to nemohla dokázať a s týmto jedným odkazom na nejakú konferenciu, by ma boli len vysmiali, že toto mi stačí, aby som tomu verila, že minimálne polovica ich ekonomických. A smiali by sa už len za to, že odkaz som mala len na nejaké alternatívne stránky, čo sa mi párkrát aj stalo, lebo aj keď som to nešírila, občas som to niekde napísala, že si myslím, že minimálne polovica je ich len ekonomických migrantov. Nad tým vždy mávli rukou, že to sú hlúposti a verím hlúpostiam.

 

Dnes je ich podľa vás koľko len ekonomických migrantov? A pamätáte na to, ako všetci tvrdili, že sú zo Sýrie?

Myslia si dnes propagandisti, že ich je ekonomických len polovica?! Nemyslia si dnes, že oveľa viac, než len polovica?!

Takže mohla som tej konšpirácii kľudne aj veriť?

 

Však ja sama som jej neverila až tak, nakoľko naopak bola pravdivá!

 

Čo si potom človek povie?

Mám si povedať, že nabudúce nebudem veriť takým konšpiráciám, lebo mali ešte viac pravdu, než som si myslela?

A keď sa ukážu ako pravdivé ešte aj ďalšie konšpirácie, ktorým som ani neverila?

 

Po tom všetkom si mám povedať – Mali ste pravdu, tak vám veriť nebudem?!

A poviem si – Ale Denníku N a SME budem veriť, hoci klamali a zavádzali?

A navyše si poviem – Čo tam po tom, že nás aj zosmiešňovali a zastrašovali, aby sme tomu neverili?

 

Pravdu nemal mainstream, ale alternatívne médiá a plus sme mali veľmi zlé zážitky v diskusiách v mainstreame.

Nebudem predsa veriť niekomu, kto ma zastrašuje a ešte vysvitne, že aj klame!

 

No ak túžite po tom, aby vás niekto šikanoval, vysmieval a zastrašoval, aby ste sa potom ešte dozvedeli, ako vás klamali, bežte tam a verte im! Mne stačilo a mala som toho plné zuby. Až tak, ako viete, ako ich teraz za to milujem!

 

A to sme ešte len pri druhej konšpirácii. Musím si robiť zoznam, aby som na nejakú pravdivú nezabudla!

 

 

6.7.2017

OSN priznáva: 70% ľudí prichádzajúcich do Európy sú ekonomickí imigranti a nie utečenci

To, čo mnohí ľudia tvrdili už dávno a za čo boli označovaní ako extrémisti, teraz potvrdzuje aj Organizácia spojených národov (OSN). Až 70% ľudí, ktorí sa z Afriky a Blízkeho východu valia do Európy sú ekonomickí imigranti a nie utečenci, ako to tvrdia ľavicoví aktivisti.

 

10.07.2017, 00:00

Prevaha ekonomických migrantov je mýtus, tvrdí štúdia

Často spomínaný vysoký počet ekonomicky motivovaných utečencov je potom mýtus. Tvrdí to aspoň správa britskej univerzity v Middlesexe, ktorá vznikla v spolupráci s niekoľkými ďalšími organizáciami zaoberajúcimi sa migráciou. Väčšina ľudí plávajúcich námornými cestami do Európy čelí perzekúciám, vojne a hladu, kvôli túžbe ekonomicky si polepšiť migruje „len“ necelá pätina ľudí, píše sa v správe zverejnenej v piatok.

 

Z odhadovaného počtu 1 008 616 ľudí, ktorí priplávali do Európy v roku 2015, pochádzalo podľa výskumníkov 84 percent z krajín, ktoré kvôli konfliktom v nich vytvárajú utečencov. Štvrtina z nich sú deti!!!

 

https://hnonline.sk/svet/992707-ekonomicki-migranti-su-mytus-az-80-percent-ludi-do-europy-uteka-pred-vojnou-tvrdi-sprava

 

 

Studie je založena na 750 dotaznících a více než stovce výzkumných rozhovorů vedených v uprchlických centrech v Řecku, Itálii a Maltě. Upozorňuje například na to, že mnoho z uprchlíků čelilo zneužívání, 17 % má zkušenost s nucením k neoficiální práci. Polovina dotazovaných byla během jejich cesty zatčena a zadržována.

Válka byla nejdůležitějším faktorem pro útěk ze země svého původu u 49 % zpovídaných v Řecku a u 53 % na Maltě. Na Sicílii jako důvod odchodu ze své země uvedlo válku kolem 25 % lidí, 49 % pak uteklo kvůli persekucím. Pouze 18 % dotazovaných ze všech třech míst uvedlo, že migruje kvůli ekonomickým důvodům.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/uprchlici-ekonomicti-migranti-valka-evropa-libye.A170708_101904_zahranicni_fka

 

Utečenci v Európskej únii | 60 % žiadateľov sú ekonomickí migranti

.
.
.
 .

Na rozdiel od Daga Daniša, ja som sa dala oklamať tým, že teroristi by lietali len prvou triedou.

Nemali by potom zakázať aj Daga Daniša, že šíril konšpirácie ako alternatívne médiá? Či Aktuality už mohli a môžu?

 

Kde je potom rovnaký meter?

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Takmer storočná Ukrajinka prešla podľa polície desať kilometrov z okupovaného územia

30.04.2024 14:45

"Prežila som tamtú vojnu a prežijem aj túto vojnu," povedala.

blaha ľuboš

Blaha poskytol propagandistický rozhovor ruskej televízii, podľa Šimečku konal v rozpore so zahraničnou politikou Slovenska

30.04.2024 14:35

Líder PS konštatoval, že za svoje výroky by sa mal Blaha okamžite ospravedlniť.

Netanjahu

Netanjahu: Izrael podnikne inváziu do Rafahu bez ohľadu na výsledok rokovaní

30.04.2024 14:25

Rafah leží v Pásme Gazy pri hranici s Egyptom a po vypuknutí vojny tam našlo útočisko viac ako 1,5 milióna Palestínčanov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558790x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie