Založ si blog

Povedal, že sa chce vrátiť

Kolektívna vina je nezmysel.

 

Nie je to nezmysel v zmysle karmy, ale v zmysle pomsty to určite nezmysel je.

Obyčajní ľudia v MHD alebo na uliciach predsa nemôžu za to, že nejaká skupina svetových oligarchov potrebovala pre svoje zisky niekde vojny a rozvraty.

Veľmi dobre to chápeme, keď ide o nás, že za to nemôžeme, ale razom to prestávajú ľudia chápať, keď vidia migrantov a v zápale hnevu na nich hádžu kolektívnu vinu.

 

No pokiaľ tomu aj napriek civilizácii podľahneme, nemôžeme sa potom čudovať, že oveľa ľahšie tomu podľahnú oni.

 

Som za to, aby sa človek dokázal asertívne a bez hnevu brániť, ale keď si chce hovoriť kresťan alebo cítiaci človek, NIKDY nesmie zabudnúť, že v dave migrantov, ktorí v Európe už desaťročia žijú a v dave migrantov, ktorých sem nalákali, je VŽDY väčšina ľudí celkom nevinných.

 

Teda, celkom rovnako, ako sa bavíme o percentách, koľko je mužov, koľko je ekonomických… bavme sa o tom, koľko je ich tu celkom nevinne!

 

Myslíte si, že menšia časť a väčšina z nich by vás chcela zavraždiť? Tu je presne čas uvedomiť si, že napriek všetkým zatajovaným štatistikám, ani len alternatívne zdroje netvrdia a nikdy netvrdili, že radikálov je z nich viac, len a len menšie percentá. Čiže drvivá väčšina migrantov a aj moslimov, nemá s ich radikalizmom celkom nič!

A rovnako nie sú povinní pochodovať a presviedčať vás o tom, ako ani my nepochodujeme za celkom nič a vždy držíme len hubu.

Človek, kresťan by nikdy nemal zabúdať na to, že väčšina ľudí kdekoľvek, je len obeťou menšej skupiny radikálnych z nich.

 

Na toto sú dobré osobné príbehy, aby sme si to pripomenuli, lebo keby sme videli do všetkých životov všetkých ľudí, úprimne z duše by sme ľutovali nevinné obete aj na druhej strane.

 

Raz, medzi množstvom toľkých videí o migrantoch a ľutujem, že som si to neodložila, aby som vám to mohla ukázať, alebo zle uložila, bol jeden migrant, na ktorého nezabudnem.

Bol mladší než moji synovia, stratený medzi ostatnými migrantami a aj jeho sa spýtali, prečo prišiel do Európy a či sa mu tu páči, či to splnilo jeho očakávania. A teraz nasledovalo niečo,  čo ma dojalo k slzám a ja, asertívny bojovník proti ilegálnym migrantom, som plakala ako keby to bol môj vlastný syn.

 

Povedal, že niečo celkom iného mu o tom hovorili. Že si to predstavoval celkom inak, že tu bude normálne žiť a teraz si uvedomuje, že ľudia ich tu tu nechcú.

„Chcem sa vrátiť, nechcem tu byť vnútený.“ Toto nebol agresívny človek, toto nebol ani necitlivý človek. Povedala by som mladý, stratený, nevnucujúci sa, sám ďaleko od svojej rodiny a veľmi citlivo vnímajúci všetko, čo sa okolo neho deje. „Chcem sa vrátiť domov“, toto zopakoval pohnutým hlasom niekoľkokrát.

 

Predstavila som si, že niekde má matku, niekde má ľudí, ktorí ho milujú a celkom rovnako váš syn by bol takto v dave stratený a tiež by ste chceli, aby cudzí ľudia nepozreli na vašich milovaných bezcitným okom.

Nikdy neviete v tom dave, kto je aký. Či je to ten alebo ten, kto je nevinná obeť. Presne na to máme takéto príklady, aby sme si spomenuli, že to nikdy nevieme a nevidíme do človeka, aby sme všetkých vnímali ako nejaký dav.

Zatnete kosou odsúdenia pre nejakých svetových oligarchov a presne takto prestávate byť kresťanom a cítiacim človekom. Ublížite nevinnému a mnohým nevinným, lebo presne toto diabol od vás chcel a presne tam vás dostal.

 

Prišlo mi to o to viac ľúto, že práve tento sa chcel vrátiť. A práve tomuto som v duchu hovorila – Je mi to tak ľúto, čo zažívaš kvôli ľuďom. Je mi to tak ľúto, že všetci doplácame na nejakú menšiu časť bezcitných ľudí. Je mi to tak ľúto, že sa tu nemôžeš cítiť ako doma. A myslela som si, že sa z toho utopím v slzách, ako horko som nad tým plakala, že to má takéto nevinné obete. 

Vôbec sa liberálom nečudujem, obyčajným liberálom, ktorých presne na toto dostali, že ich zlomili a položili konkrétne osudy ľudí, ktorých videli a spoznali.

Každý jeden človek a zvlášť vychovaný už v našej civilizácii, aj chlap, aj drsný muž, by mal príklady, kedy by zdravý rozum zastal a srdce zaplakalo. Každý má také situácie, že to keby videl, aj chlapa dostane hlboké dojatie. Každého iný človek, iná chvíľa, ale každého by to dostalo v nejakej nečakanej chvíli, aj keby sa bránil. A to bránil pred sentimentalitou, ktorá sa zneužíva alebo bránil aj na život a na smrť, keď zneužití ľudia bojujú dav s davom.

 

Som zásadne proti, aby do Európy boli prijímaní ľudia, čo neuznávajú základné ľudské práva a zákony o rovnoprávnosti ľudí. Kto raz sám pred tým uteká a tvrdí, že pred tým uteká, nemôže sa dožadovať toho istého v Európe. Pre koho je žena menejcenný človek, musí sa zmieriť s tým, že on zas bude menejcenný pre iných, čo ho celkom rovnako ohrozujú doma, ako sa toho dožaduje on sám.

A pokiaľ sa to nerozlíši, nemôžeme obetovať tisíce iných nevinných obetí, aby to zaplatili životom alebo boli ohrození.

Rovnako, ako obete, ktoré sú lákané na takéto cesty, kde sa obchoduje s ľuďmi a stále väčšia časť to životom zaplatí. O čo viac sa ich vydá na cestu, o to viac sa ich aj utopí.

 

„Francii hrozí občanská válka, jsou tam již islámské státy

Ve Francii je více než 6,5 milionu muslimů, z nichž 28 procent je radikálních a podporují islámské teoristy. Sám francouzský premiér Manuel Valls připustil, že ve Francii je 15 tisíc aktivních džihádistů. Každý měsíc je ze strany imigrantů 500 útoků na policisty a vloni bylo těchto útoků 6 850. Soudy dávají skandálně nízké tresty těm, kdo útočí na Francouze, a trestají ty, kteří se chtějí proti útokům bránit. Ve Francii hrozí i podle ministra vnitra občanská válka.

Probíhá napadání frnacouzských dětí dětmi imigrantů, sexuální napadání dívek. Dokonce i francouzský prezident Hollande přiznal rozdělení Francie. Phillipe de Villiers upozornil, že stát mlčky předal celá území islamistům a ve Francii jsou de facto malé islamistické státečky. Jde o sebevraždu Francie. Prakticky celá Marseille je dnes no go zóna ovládaná muslimskými gangy, které obchodují se zbraněmi a drogami.“

https://www.euportal.cz/ShowArticleMobile.aspx?id=16324

Izraelský poradca premiérov Dr. Dan Schueftan o migrantoch

https://www.youtube.com/watch?v=1DXBL5SrURY

A ešte v tom videu povedal aj to, že „čím viac ich zachránite, tým viac sa ich utopí.“

Frontex natočil rybářskou loď, jak přemisťuje migranty na člun nedaleko italského pobřeží! 

https://vimeo.com/345715550

 

„nálezy talianskej justície o tom, že líbyjskí prevádzači a NGOs (mimovládne organizácie) sú vo vzájomnom kontakte. V poslednom vydaní talkshow „Quarta Repubblica“ z 15. júla na talianskom kanáli „Rete 4“ sa v tej istej relácii objavil podrobný príspevok o týchto kontaktoch, ktorý potvrdil dôkazy o dohode medzi prevádzačmi a NGOs. Informovali o tom medzinárodné médiá, napríklad Free West Media alebo taliansky portál liberoquotidiano.it.“

https://www.hlavnespravy.sk/skandal-sea-watch-taliansko-odhaluje-spolocne-machinacie-prevadzacov-lodi-ngo/1834881

 

„Proto předseda Svazu německých plaveckých bazénů Peter Harzheim varuje před rostoucí agresivitou. „Nálada ve venkovních bazénech je stále agresivnější,“ řekl již dříve předseda svazu německých provozovatelů plaveckých bazénů Peter Harzheim v Rheinische Post. Každý rok se zhoršuje. Je to děsivý vývoj.

https://www.echo24.cz/a/SGwZb/na-koupaliste-uz-jen-s-obcankou-konflikty-s-mladymi-migranty-vyresila-v-dusseldorfu-az-policie

 

 

„Němci se přou, jak na zločin reagovat. Část vládních politiků volá po dalších bezpečnostních opatřeních, podle jiných ale při ztrátě elementární lidskosti nepomohou. Opoziční protiimigrační strana Alternativa pro Německo (AfD) vidí kořen problému v otevření hranic.

Vláda nechce měnit imigrační politiku. (Nechce na tom meniť nič!!!)

Seehofer zdůraznil, že Eritrejec žil ve Švýcarsku legálně a legálně přijel i do Německa. Nevidí proto důvod, proč by měl z tohoto případu vyvodit nějaké důsledky v oblasti imigrační a pobytové politiky. 

 

Svolal také rozhovory se šéfy bezpečnostních úřadů. Podle agentury DPA na nich měly být diskutovány i útoky vůči představitelům krajně levicové strany Levice, bombové hrozby vůči mešitám a nedávný rasistický útok na Eritrejce v hesenském Wächtersbachu.“

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-eritrea-utok-kriminalita-vlak-nadrazi-bezpecnost-reakce.A190730_121055_zahranicni_luka

 

 

Napětí v Německu roste. Ve Wismaru zbili Syřana, v Sonderhausenu Eritrejce

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-nepokoje-napadeni-chemnitz-wismar-sondeerhausen-cizinci-migrace-pristehovalci.A180830_110151_zahranicni_elka

 

 

A naši propagandisti a SME si opäť pýtajú rozdeľovanie migrantov:

 

29.júla

Pridajme sa ku koalícii ochotných

„Aktuálne sa v Únii formuje „koalícia ochotných“, ktorá bude medzi sebou rozdeľovať zachránených.

V tejto situácii Lekári bez hraníc spoločne s organizáciou SOS Méditerranée minulý týždeň vyhlásili, že obnovujú svoje záchranné operácie v Stredozemnom mori, kam posielajú loď Ocean Viking, ktorú práve na tento cieľ kúpili a upravili.

Táto operácie nemohla prísť v lepšom čase. V Stredozemnom mori neostali takmer žiadne súkromné záchranné lode, pretože museli čeliť útokom viacerých vlád, dočasnému zhabaniu svojich lodí alebo trestnému stíhaniu posádok.“

https://komentare.sme.sk/diskusie/3569110/1/pridajme-sa-ku-koalicii-ochotnych.html

 

 

Nikdy by sme nemali zabudnúť, že za toto nemôžu migranti, ktorí sú pre nich len nástrojom a na ich životoch im tiež nezáleží, ale politici v Európe a svetoví oligarchovia. Ak si niekto zaslúži hnev, tak len oni a preto miesto seba na zmenu ovládania predhadzujú migrantov.

 

Vlády nechcú meniť politiku, chcú mať dôvod na cenzúru a zavedenie totality, keď dôjde k vzájomnému vraždeniu. Presne len na to čakajú. 

 

Dúfajú, veľmi dúfajú, že ľudia sú takí sprostí, že keď na nich niekto poštve psa, nebudú sa zaujímať o to, kto ho vycvičil a poštval.

A ľudia, bohužiaľ, sú takí sprostí, že ich to ani nezaujíma a urobia všetko, čo sa od nich chce, pre zavedenie novej totality na ich hlavu. Kto to spôsobil, ich nezaujíma, radšej budú v hneve vraždiť nevinné obete, aby sa ešte rýchlejšie dostali do totality. Na to, bohužiaľ, tiež stačí menšia časť a už bude na to dôvod!

 

 

 

Kto podporuje ilegálnu migráciu, keď je nekontrolovaná a ani ich radikalizovanie v európskych mešitách, podporuje vyhrocovanie extrémov!

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5540171x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie