Založ si blog

Ja si myslím, že by sme mali začať bojkot divadiel

 

zo SME:

 

„Super nech sa im všetci na to vyserú… A nebude žiadne divadlo, žiadna opera, žiadne galérie, žiadne výstavy…čo si to títo dementi pologramotní už dovoľuju to nemá obdoby v celej histórii…“

 

 

Umelci a herci sú evidentne zneužívaní na politický prevrat. Otvorene o tom diskutujú ich čitatelia pod ich článkami na SME, čo by na politický prevrat proti výsledku volieb bolo účinnejšie na pád vlády.

 

No umelci nie sú lekári bez ktorých by sme neprežili a občania, ktorí nechcú politický prevrat z ulice a aby o výsledku volieb rozhodovali herci, by mali začať bojkot divadiel. My bez divadiel vydržíme oveľa dlhšie ako vydržia herci bez divákov!

 

A pravdepodobne tu do roka bude znovu nikým neplánovaná pandémia, keď budú musieť zostať doma a potom tých iných občanov, ktorí sú teraz pre nich len „ľudský odpad“ a ktorým chcú zrušiť výsledok volieb, budú prosiť, aby ľudia chodili do divadla.

 

Tak si plaťme prázdne divadlá a pri nich nasaté politické mimovládky.

 

Bude to podľa mňa oveľa jednoduchšie ako usporiadavať nejaké protiprotesty, že nechcem zrušenie volieb. Stačí len po celom Slovensku nechodiť do divadla! Také divadlo a takých hercov nepotrebujete, čo pre vás chcú stratu veta a federalizáciu a len kvôli svojej kariére. 

 

Veď môžu ísť na ich ukážkový západ, kde sa budú báť aj otvoriť ústa, keby sa im niečo nepáčilo!

Nech si to teda na západe užijú, ich politickú korektnosť, ktorej tu robili reklamu. Oni sa budú vracať v noci domov a rozmýšľať, ktorými ulicami pôjdu na tom ukážkovom slobodnom západe, kde polícia odporúčala ženám tenisky, aby mohli utekať a od migrantov chodiť na vzdialenosť paže. To nemám z alternatívy, ale z mainstreamu!

 

Tam si užijú svoju jednotnosť do vôle a vidieť demonštrácie s podpaľovaním aut.

 

 

Ja som už napísala, že do divadla chodiť nebudem. To maximálne na balet! Nie pre bratislavský, ale že len balet by ma z nich zaujímal. A to náhodou odporúčam aj v Bratislave, ísť práve na balet, keď šéfka baletu chce robiť balet a nie politický prevrat!

 

 

Však, keď platíme politické mimovládky, môžme aj prázdne divadlá a nepodporiť svojou návštevou žiadne umenie, čo nám chce určovať výsledok volieb!

 

 

Môže im tam sedieť Chmelár, aby potom o nich písal, že inak sú dobrí a oni o ňom, že by ho dali izolovať ako normalizátora zo 68!

 

 

Oni sa budú namáhať chodiť na námestie a my sa budeme namáhať nikde k nim nechodiť!

 

Bojkotujme aj my divadlá!

 

 

Kto nechce stratu veta, nech nechodí do divadla, kde sa zgrupujú ľudia, čo chcú Slovensku vnútiť stratu veta. 

 

 

 

Chmelár:

 

Keď sa tých umelcov spýtate, v čom ohrozuje ich slobodu odvolanie riaditeľa SND alebo riaditeľky SNG, nevedia konkrétne odpovedať, a namiesto toho si „nepolitická“ Otvorená kultúra vymyslela protest, ktorý vyznieva, akoby ich práve vypustili z Pinelovej nemocnice. Je to vraj štafetová protestná akcia, ktorá však nie je verejným zhromaždením, a preto žiadajú občanov, aby sa nezhromažďovali pri protestujúcich. Neprotestujúci protestujúci pritom žiadajú odvolanie ministerky (čo je rýdzo politická požiadavka) a riešenie problémov kultúrneho sektora ako sú zlé pracovné podmienky, chronický nedostatok financií a investičný dlh. To sú však problémy, ktoré im tu zanechali predchádzajúce garnitúry, preto mi je záhadou, prečo nikdy neprotestovali pod oknami neviditeľnej ministerky Natálie Milanovej, ktorá spôsobila väčšinu uvedených finančných problémov.

 

A stále mi nie je jasné, čo má toto spoločné s ich údajnou neslobodou. Asi to, čo vyštekla herečka Táňa Pauhofová: „My im to neuľahčíme, my im to divadlo nedáme, to nie je tak, že my im to teraz necháme, no tak si hrajte svojho Pribinu a ja idem domov.“ Alebo nebodaj takmer hysterický výkrik Milana Ondríka: „Bolestne sa ma to týka, pretože mi siahli na rodinu. Pre mňa je SND rodina. Čo by ste robili, keby vám na ňu siahli?“

Je naozaj pekné, takmer dojemné, že herci majú taký citový vzťah k SND. Len by som im chcel pripomenúť, že to nie je ich súkromné divadlo, že ho platia všetci občania zo svojich daní, že dokonca nepatrí ani len aktivistickým hercom, ale aj operným a baletným majstrom, a nie náhodou má prívlastok NÁRODNÉ. Preto ak pohŕdajú národnými témami, mali by porozmýšľať, či sú na tom správnom mieste. Lebo toto by Machata, Kroner či Kvietik v živote z úst nevypustili.“
(tiež krátené)
.
.
.
Chmelár včera:
.
.
„Napriek tomu to, čo ponúka súčasná opozícia, považujem ešte stále za väčšiu hrozbu pre Slovensko. Preháňanie, zastrašovanie, hysterické až paranoidné hodnotenie situácie nielenže znemožňuje konštruktívnu politickú diskusiu, ale stavia medzi skupinami obyvateľstva neprekonateľné múry. To sú nebezpečnejšie trendy ako väčšina ľudí dokáže zhodnotiť. Novinár Arpád Soltész, ktorý zbabelo ušiel zo Slovenska, aby sa vyhol trestnému stíhaniu (počas Matovičovej vlády napríklad verejne vyzýval na lynčovanie mojej osoby) sa dnes z Prahy hrá na „exilového disidenta“ a pokračuje v šírení bezočivých lží, ktoré v niektorých prípadoch prerastajú až do podnecovania násilia. Soltész napríklad v denníku Sme vyzýval na „ilegálny odboj“ proti „zločineckému štátu“, pričom varuje, že tento boj už nebude môcť byť nenásilný ako v roku 1989. „Buď budeme bojovať alebo je po nás!“ burcuje a nabáda na porušovanie zákonov, ktoré označil za „otázku ľudskej slušnosti“.
 
Žiaľ, Soltészove výkriky nie sú ojedinelými prejavmi psychopata. Podobne sa správa aj časť umelcov, ktorí tvrdia, že bojujú proti neslobode a cenzúre. Mohli by sme diskutovať o nekompetentnosti súčasného vedenia ministerstva kultúry a v mnohom by sme našli spoločnú reč. Ale cenzúra? Pýtal som sa niekoľkých herečiek: Zrušili vám nejaké predstavenie? Zakázali niekomu z vás hrať? Vyhodili z nejakej hry repliku? Alebo dokonca celú scénu? Nie? Tak aká cenzúra? Rozumiete vôbec tomu pojmu? Čím vás uberá obyčajné administratívne rozhodnutie o odvolaní riaditeľa o slobodu? Ide vám naozaj o divadlo alebo ho len zneužívate na politické ciele?“
(krátené)
https://www.facebook.com/photo?fbid=923397569832466&set=a.475941001244794
.
.
.
.

Presne to navrhujem, nechajte to divadlo len im!

 

 

Zaplaťme im prázdne kreslá na ktoré si potom budú pýtať od štátu ako na svoje politické mimovládky, ktoré nám majú určovať, koho máme voliť. 

 

Keď ich ožobráči ešte aj budúca pandémia v ktorej budú robiť reklamu na slobodu, môžu si pomáhať medzi sebou a s nami ako ľudským odpadom nepočítať!

 

 

 

Keď progresívnym novinárom pomáhajú rozbíjať rodiny a vydierať rodinných príslušníkov, koho majú voliť, to sa ich bolestne nedotýka!

 

My sme doteraz skončili len s Progresívnym Slovenskom, ale môžeme aj s umeleckými politrukmi!

 

Ja osobne som už aj s nimi skončila. Mne nevadí, keď operu počúvam doma:

 

 

 

Aktuálne slová máte práve v Rusalke, keď mesiac nazerá do vašich tupých duší s len propagandistickou ideológiou!

 

 

 

 

 

 

Aj mier bol tak blízko! Nemuselo byť toľko obetí!

 

Presne táto hudba sa hodí aj na vyjadrenie ako mier bol blízko!

 

Ale na to už tvorivosť nemáte, aby ste to precítili, ako bol blízko, pokým ste nepracovali pre vojnu!

 

 

 

 

 

 

 

Aj tak by ste ju, ako politruci, len odsúdili ako ľudský odpad Rusku!

 

Vy primitívi a nie intelektuálna elita!

 

 

 

.

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

Už dva roky ich charakterizuje toto video o Morozovovi: Udej mámu, posílíš mír?

14.09.2024

Mikloško, ktorý vraj trčí vojnovým štváčom zo …. To, čo stvárajú náboženskí fanatici po voľbách mnohých prekvapilo. No KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi. Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík prípadov) [...]

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

Europarlament / Europoslanci /

Leyenová predstaví zloženie eurokomisie. V europarlamente si pripomenuli vyčíňanie povodní

16.09.2024 19:57

Europoslanci sa spolu s predstaviteľmi eurokomisie zúčastnia na kľúčovej rozprave o pripravenosti EÚ konať v prípade prírodných katastrof.

Rusko Iževsk škola streľba

Študent v Čeľabinsku zaútočil kladivom na spolužiakov a učiteľov, štyroch zranil

16.09.2024 18:07

Putin označuje takéto incidenty za importované zo Spojených štátov a vinu pripisuje globalizácii.

Stupava záplavy povodeň

Škody po povodniach sú veľké, to najhoršie ešte nie je za nami, vyhlásil Fico. Stretol sa aj s Vallom, Drobom a Viskupičom

16.09.2024 17:21, aktualizované: 18:38

Slovensku ponúkla pomoc s povodňami aj Ukrajina. Škody sú podľa Tarabu miliónové.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,604
Celková čítanosť: 5698891x
Priemerná čítanosť článkov: 3553x

Autor blogu

Kategórie