Založ si blog

„Šukaj ich hodí do vápenky! „

„Označení ako Židia počas druhej svetovej svetovej, počkáme si asi na Šukajovo komando aby nám vzalo majetok a hodili nás do vápenky s guľkou v zátylku.“

 

 

Predstavte si, že by sa Smer premenoval na „Spravodlivosť“ a argumentovali by tým, že kto kritizuje ich politickú agendu, tak útočí na spravodlivosť, lebo tak sa volajú a útočí na všetkých ľudí, čo chcú spravodlivosť a za tým môžete vymenovať celú rodinu!

Alebo máte v rodine niekoho, kto nechce spravodlivosť a odmieta ju?

 

Týmto štýlom argumentujú, keď si dajú nálepku „liberáli“! Tento argument charakterizuje ich IQ, že keď sa nazvem spravodlivosť a budete ma kritizovať, tak útočíte na spravodlivosť a nesúhlasíte so spravodlivosťou!

No nie slovná nálepka o tom rozhoduje, ale fakty, čo kto robí.

 

Vraj všetci chcú slobodu, čo všetci sa dovolávali cenzúry na iných a všetci vraj chcú diskusie, čo všetci vždy hovorili, že o pravde sa nediskutuje (a kvôli tomu rozoštvávajú spoločnosť aj rodiny)!

Toleranciou by ste ich nerozoštvali!

 

To je ich realita vo faktoch, nie v slovných nálepkách, prečo nie sú o slobode a žiadnom liberalizme!

 

 

Čo všetko robí SME na rozpútanie občianskej vojny v uliciach.

 

SME Juraj Šeliga, ktorý dokázal dostať tisíce ľudí do ulíc len jednou sms!

 

Cyril a Metod ako Ficov komparz

 

„Masu, ktorú tlačí do kúta strachom a tým, že sa nepýta na mená, sa zbavuje zodpovednosti.

Pretože kde niet konkrétneho človeka ako adresáta, niet nikoho, kto volá po zodpovednosti a odpočte krokov, ktoré v jeho mene robí politika. Už to nie je konkrétny otec rodiny, osamotená matka alebo mladý človek po vysokej škole, ktorý premýšľa čo so životom.

 

(Po atentáte im vyčíta, že tam neboli občania, ktorých by oslovoval menom. Odpočet na tlačovke, v čom všetkom sa opozícia mýlila, im nestačil!)

 

Preto sa ide stavať hrádza. Nie proti chudobe, rozkrádaniu alebo beznádeji. Hrádza to bude proti slobodnej a autentickej diskusii, hrádza, ktorá sa bude oháňať krížom, aby zakryla zlodejinu a prehnitosť systému.

Nie, toto nie je odkaz Cyrila a Metoda, pretože ich príchod znamenal nádej, schopnosť komunikovať.

 

(zrazu hovoria o diskusiách, čo vždy hovorili, že o pravde a s nacistami sa nediskutuje)

 

Ak slová nereflektujú realitu, sú len zhlukom písmen, prinajlepšom nástrojom a prostriedkom divadelného predstavenia.

Čím abstraktnejšie pojmy, tým lepšie, každý si nájde svoje a nikto vlastne nič, čo by ho autenticky povzbudilo, priam nadchlo budovať a pretvárať priestor okolo seba. Svoju komunitu, dedinu, mesto a nakoniec krajinu. Jednoducho prevziať zodpovednosť.

O to vlastne ide: prevziať zodpovednosť netreba, preto predsa vládnu.

 

(absurdnejší zhluk písmen si neviem predstaviť, je to ako z komunistických budovateľských výlevov, ešte použil aj slovo budovať)

 

Je to práve práca s emóciou a pocitom ohrozenia, strachu, ktorý Fico živil, aby jedným dychom dodal „my, ja, vás ochránim“. Vábne sa prihováral svojim: „Chceli mi ublížiť, odpustil som a teraz ochránim národ.

 

(Ktorý politik nevystupuje tak, že chce občanov ochrániť? Však PS pred Ruskom a preto je za tretiu svetovu!)

 

Naopak, toto je prešľapovanie na mieste, toto je rezignácia na tajomstvo sveta, ktorý nestojí, ale vyvíja sa v prítomnosti Stvoriteľa.

Tajomný ochranca pravoslávia a sveta minulých, kde jediná istota bola, že je tu vždy blahorodie, ktorému sa treba klaňať. Blahorodie, ktorému sa nesmie odporovať.

On, Fico predsa vidí a chráni národ, on strojca mieru.

Potrebujeme vraj zmier, ale nie s pravdou a realitou, naopak, s propagandou a klamstvom. Zmier a upokojenie sa začne odstavením nezávislej justície, zastrašovaním a exemplárnymi trestmi pre konkrétnych sudcov, plnou kontrolou Ústavného súdu, Najvyššieho súdu, tak aby nezávislosť súdnej moci neexistovala.

Bez pochýb príde útok na nezávislé médiá a občiansku spoločnosť, ktoré budú spoločne s demokratickou opozíciou označované za nepriateľov štátu. Cynik by povedal, že piatkové vysielanie priameho prenosu STVR je výkopom jej nového znormalizovaného začiatku.“

 

(Svoje konšpirácie nepovažujú za konšpirácie, ale realitu!)

 

„Slovensko potrebuje víziu, nie Potemkinove dediny a návrat k tupému nacionalizmu, zafarbenému do šatu kresťanstva alebo akože konzervativizmu.“

 

(Tá ich vízia je federalizácia, strata veta, kvóty a tretia svetová. Takú víziu nemusí chcieť každý!)

 

„Musíme sa pripraviť a nezľaknúť sa, poučiť sa z histórie. Pokojne, vecne a pravdivo.“

 

(Pri hecovaní sa, že ich „Šukaj“ hodí do vápenky a postrieľajú do tyla! 

Ich pravdivo už poznáme a na pokoj berú prášky)

 

„Konzervativizmus, skutočný, má pramálo spoločného s tým, čo sme (5. júla) videli na Devíne. Naopak, má svoje miesto a hĺbku v snahe chápať svet a jeho realitu tak, aby na prvom mieste bolo dobro človeka, rodiny, komunity a krajiny…

pretože pokus o normalizáciu Slovenska sa naplno rozbieha.“

 

(Doterajšia ich snaha o zavádzanie cenzúry všade, normalizácia podľa nich nebola, lebo to chcel slobodu slova len „ľudský odpad“!)

 

https://komentare.sme.sk/c/23353813/cyril-a-metod-ako-ficov-komparz.html

 

 

Ako sa ich čitateľom páči taká boľševická reč, že spravil by kariéru aj v dobe socializmu:

 

„Mnohých členov vládnej koalície vážne podozrievam z práce pre ruské tajné služby. Rusko nás pri tom pokladá za nepriateľskú krajinu a nepočíta s existenciou Slovenska v budúcnosti.“

 

„Chodte uz niekam s tymi dvoma (Cyrilom aj metodom) koho to zaujima okrem porazenca komunistu Fica a jeho osprostetych volicov!“

 

„Kde boli fakľové sprievody? Kde rozjasaní ficojugend? Kde zborová recitácia nastúpených straníkov? Leni Riefestahl by to zrežírovala lepšie!“

 

„Pan Šeliga!
Musim sa priznat,ze som necital tento Vas text.
Ale dorazne vam musim pripomenut,ze toto je aj vase maslo na hlave.
Dalsie priznanie je,ze moja nenavist voci Ficovi je absolutne uprimna a fatalna a trva uz od roku 1998 ked sa rozdrapoval v NRSR.Uz vtedy som tusil,ze sa z neho vyvinie odporny vlastizradca.
Ale prezradte:
-preco nepreglgnete svoje maxiego a nespojite sa do koalicie s PS?
Ja ako vecny antiFicovolic vam zazlievamm,ze rozbijate opoziciu kvoli tomu,aby ste si aj s panom Nadom honili svoje 4% ega a zatial tu nejaky Danko s vami aj s nami zameta ako s a mu chce.
Odpustim vam ak prejdete sebareflexiou,zrusite tu vasu ministranu a spojite sa s PS.
Ina cesta pre slusnych ludi nie je.
Bud zanik,alebo koalicia.
UZ SA SPAMATAJTE!

s pozdravom *** volic“

 

„kolega – prave som sa rozhodol, ze miesto PS budem volit Demokratov. Dokonca rozmyslam, ze ich financne podporim. Fakt nemusime vsetci pisat modrym perom.“

 

„Nesledujem to podrobne, ale dezinformačná scéna teraz žije zúrivými atakmi na tzv. LGBT ideológiu a liberálne myslenie. Nie ani tak v Európe, ako v USA.“

 

 

Novinármi spracovaný bloger:

 

Aj ja som RAKOVINA podľa R.Fica.Vyrežú ma?Zastrelia nás, alebo nás poženú do plynu?

 

„Takže si to zrňme.Všetci, ktorí sa nájdete v niektorej z týchto definícií ste podľa Fica rakovina :

 

Liberalizmus je:

  • a) všeobecne: zhovievavosť, zmierlivosť, tolerancia voči iným názorom či ideológiám

Progresivismus je politická filozofia podporujúca reformy spoločnosti. Vychádza z myšlenky, podle ktorej je pokrok vo vede, technologiách, ekonomickom rozvoji a spoločenskom usporiadaní nevyhnutný pre zlepšenie situácie ľudí v spoločnosti

 

Rakovina som ja, moja manželka, brat s rodinou, priatelia, kolegovia, dokonca aj môj otec, zarytý komunista a večný volič Fica. Lebo aj on vyznáva slobodu a právo jednotlivca,aj on verí že zem nie je doska, neverí v chemtrails a ocot používa len na zaváranie uhoriek a do polievok!

Sme vraj rakovina, milióny ľudí na Slovensku. Označení ako Židia počas druhej svetovej svetovej, počkáme si asi na Šukajovo komando aby nám vzalo majetok a hodili nás do vápenky s guľkou v zátylku.

 

Terorista z Handlovej mal svoje dôvody, milióny ľudí, ktrých si nazval rakovinou ich už majú tiež.

Karma raz príde,a ty jej nabíjaš ostré.

Nenávisť sama si Róbert Fico, nenávisť bude aj tvoj koniec.“

 

https://blog.sme.sk/michalporuban/politika/aj-ja-som-rakovina-podla-r-fica-vyrezu-ma-zastrelia-nas-alebo-nas-pozenu-do-plynu

 

 

Predstavte si, že by sa Smer premenoval na „Spravodlivosť“ a argumentovali by tým, že kto kritizuje ich politickú agendu, tak útočí na spravodlivosť, lebo tak sa volajú a útočí na všetkých ľudí, čo chcú spravodlivosť a za tým môžete vymenovať celú rodinu!

Alebo máte v rodine niekoho, kto nechce spravodlivosť a odmieta ju?

 

Najvtipnejšie je, že táto agresívna sekta, čo rozbíja rodiny, lebo vyháňajú nacistov z rodín, sa stotožňuje so slovami:

 

Liberalizmus je:

  • a) všeobecne: zhovievavosť, zmierlivosť, tolerancia voči iným názorom či ideológiám

A čakajú, kedy ich Šukajovo komando hodí do vápenky s guľkou v zátylku!

 

 

Takto vidia svet, že tu máme Hitlera a nacistov! Takto sa vzájomne hecujú, lebo hecujú ich novinári!

 

Chcete povedať, že toto nevygeneruje nových Cintulov a občiansku vojnu v uliciach?

 

Len tupec by to už nevidel, že takto sa štve do občianskej vojny!

 

Takto sa to má robiť, ako vo Francúzsku, že keď sa nepáči novinárom výsledok volieb, poštveme občanov do občianskej vojny?

 

 

 

A viete, ich voliči tu majú také IQ, že o pol roka mi tu niekto z nich bude tvrdiť, že som ich chcela hodiť do vápenky ja!

 

Na ukážku, ako presviedčajú ľudí na Pravde. Kam s takou reklamou dôjdete?

 

 

Bez toho liberalizmu by ste si tu vy h@vada nemohli pisat tie vase bludy…“

 

 

========

 

Objektívnu kritiku a aj Smeru a SNS máte tu:

 

Dobojované. Ústavný súd potvrdil, že Lipšicov trestný systém padá

 

„RTVS sa roky snažila napodobňovať iné aktivistické médiá. Bez ohľadu na to, kto ju riadil a za akej vlády, vždy bola nastavená progresívne. Pritom to nie je len problém Slovenska.

 

Choré mediálne predsudky sú dnes typické pre viaceré krajiny. Ako povedal spisovateľ Nassim Nicholas Taleb, „novinár je človek, ktorý verne imituje mienku iných novinárov – aby ostal v bezpečí“. Výsledkom je kampaňová žurnalistika a mediálna spartakiáda, kde takmer všetci novinári pri zlomových témach odriekajú zhruba to isté.

 

A najvášnivejší sú vtedy, keď sa mýlia – ako pri kampaniach za povinné očkovanie proti covidu. Alebo pri bojových heslách o tom, ako zbrojenie a odmietanie rokovaní s Rusom povedie k veľkému víťazstvu Ukrajiny.

 

Samozrejme, zásahy vlády do štátnych médií nemôžu priniesť ich ozdravenie – teda prechod od kampaňového spravodajstva a publicistiky ku kritickej a otvorenej.

 

Jadro problému je v tom, že nechať to po starom by bolo zrejme ešte horšie. Mediálna samoregulácia dopadla vo väčšine prípadov žalostne.

 

Navyše, okrem mediálneho rozmeru v tomto prípade vystupuje aj ten banálnejší, politický: úlohou štátnej televízie nie je bojovať proti vláde a väčšine spoločnosti. A len preto, že to od nej očakávajú iné médiá.“

 

 

Jeden vtipný komentár pod tým:

 

„Po rozhodnutí US mi progresivci pripomínajú Janosikovu družinu po poprave Jánošíka. Ľudia sa ich pýtali: Chlapci kam idete? – a oni odvetili: Teraz už do prdele, keď ste nám valasky pobrali.“

 

 

=============

 

Súkromne ku „Kladivu na umelcov“ na Denníku N:

 

Niet tak predajnej inteligencie, ako sú novinári a umelci. Najviac kolaborovali za kariéru aj v socializme. 

A bolo im jedno, aká tu bola cenzúra a že pomáhajú rozoštvávať rodiny.

 

A dnes ma majú zaujímať? Ich zaujímalo rozoštvávanie rodín okrem LGBTI, aby mali kariéru?

 

Snáď nečakajú, že sa o nich budú ľudia zaujímať a práve tí, ktorým pomáhali rozoštvávať rodiny a prenasledovať ich ako nacistov!

 

 

 

.

Pád stoličky z pódia považujem za pokus o zabitie Huliaka

30.09.2024

Vychádzam len zo slov, čo o tom napísali médiá a z videa pádu stoličky z pódia. Miestami novinári aj zavádzajú, keď píšu, že Huliak spadol zo stoličky, keďže z pódia spadla jeho stolička na ktorej ešte sedel. Tak to by spolu so stoličkou spadol každý, keby mu spadla stolička z pódia na ktorej ešte sedí! Na spomalenom videu môžete ešte [...]

Toto je teraz u vzdelaných mužov IN, aby si mysleli, že Šimkovičová je pi** !

28.09.2024

Makovický Šimkovičovú zjavne nepovažuje len za suku! Jeho posledný príspevok na FB, že Šimkovičovú nepovažuje len za suku: Je to inteligentnejšie než od Huliaka? https://www.facebook.com/reel/1035583391690871?locale=sk_SK “Ani vlastného premiéra si nevieme zastreliť…” V Ostrave zaznel šokujúci stand-up slovenského komika [...]

Zabudla som na to, že aj partnerka Huliaka je suka

28.09.2024

A to bude tým, že som liberál a nezaoberám sa tým, či poslanci žijú mravne podľa katolíckej viery. No Chmelár mi dnes pripomenul, že aj partnerka Huliaka je podľa katolíckej viery nemravná žena, čiže suka, lebo žije nezosobášená s bezbožným hovädom Huliakom, čo si ju nezobral. Ale z pohľadu aj iných vierovyznaní žijú tí dvaja len ako bezbožné [...]

Robert Fico

Fico podporil Kotlára, nie je zástancom očkovania proti covidu. Pandémiu by nemala riadiť WHO

05.10.2024 21:27

Kotlár by sa podľa Fica mal ďalej pozrieť aj na to, kto na Slovensku na pandémii najviac zarobil.

Libanon

ONLINE: Macron vyzval na zastavenie dodávok zbraní pre Izrael. USA pomôžu Libanoncom

05.10.2024 20:26, aktualizované: 20:32

Viaceré štáty vrátane Slovenska začali s evakuáciou svojich občanov z Libanonu.

HZS, pátranie, tatry, záchranár

V Tatrách zomrel slovenský turista, po nevoľnosti stratil vedomie

05.10.2024 20:08

V oblasti Sedla pod Ostrvou na turisticky značenom chodníku začal pociťovať celkovú nevoľnosť a upadol do bezvedomia.

Bosna / Záplavy / Donja Jablanica /

Povodne v Bosne majú 21 obetí, mnoho ľudí je nezvestných. Viacero obcí ostalo odrezaných od sveta

05.10.2024 19:27

Bosnu zasiahli najsmrteľnejšie povodne za uplynulé roky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,613
Celková čítanosť: 5723969x
Priemerná čítanosť článkov: 3549x

Autor blogu

Kategórie