Založ si blog

Markíza takto vidí divákov, že sú to hlupáci, ktorým bude stačiť Farma a na úrovni Farmy aj spravodajstvo!

Nová definícia novinára je – Nikým nezvolený politik

 

O drzosti súkromnej televízie Markíza, že nikto nesmie kritizovať ich novinárov za debilné otázky, ani Taraba!

Pritom na alternatívnych médiách je to bežné, že ľudia môžu kritizovať ich novinárov.

 

 

Vie mi zdvihnúť tlak nespravodlivosť a to zvlášť nejaká zjavná v médiách!

 

Čo potom ľudia, ktorí sú naozaj jednoduchší a primitívnejší, ktorých má každá strana? Ako tí potom budú reagovať? 

Vyvolávať takým novinárom a písať im maily alebo pokrikovať na nich na ulici?

 

Ale zjavné nespravodlivosti dvíhajú tlak aj celkom slušným ľuďom, ktorí by v živote na novinárov primitívne neútočili!

 

Prečo potom súkromné televízie robia útoky na ľudí, čím vyvolávajú reakcie aj primitívnych ľudí? Či si myslia, že zakážeme primitívnym ľuďom reagovať, keď tí sú všade na svete? Vy sa netvárte, že primitívi existujú len na Slovensku, existujú všade na svete a majú ich aj medzi voličmi progresívnej koalície alebo Korčoka, lebo to je zákonitosť. Včera som dala ukážky takých „intelektuálnych primitívov“.

 

Preto by súkromné televízie nemali provokovať a rozoštvávať ľudí a ešte aj slušným dvíhať tlak, ak nechcú, aby im potom primitívi vypisovali, že aj primitívom to dvihlo tlak.

Keby boli súkromné televízie objektívne a nestranné, ako majú napísané v etickom kódexe novinárov, nemali by čím vyvolávať v spoločnosti nevôľu, že potom ľudia vyradia zo svojho života televíziu alebo si vôbec ich novinárov a moderátorov nevážia. Čo teda primitív využije na to, aby im napísal alebo na nich pokrikoval na ulici.

 

Teraz je reč o televízii Markíza, ktorá nie je objektívnou a nezaujatou televíziou, ale ako súkromná televízia zneužívala mediálny priestor na rozoštvávanie občanov tým, že vyhlasovala nejaké skupiny občanov za dezolátov alebo lúzu. A potom sa čudovala, že sa to rozoštvávaným a prenasledovaným ľuďom médiami nepáči a pokrikujú aj na nich, nielen na tých, na ktorých mali podľa tejto televízie pokrikovať, že sú dezoláti a lúza.

 

No, nedali si povedať, svinský postup využili aj pri kritike kandidátky do eurovolieb.

 

 

Toto je útok na ženu a matku a od televízie Markíza – mediálny osobný útok!

 

 

Toto teda budú nejakí hlúpejší novinári, keď nevedeli vymyslieť nejakú kritiku k politike a miesto toho si na ňu vymysleli, že má syna, ktorého ako matka týra! A takto ju chceli mediálne zničiť, že syna, ktorého nemá, ako matka týra!

 

Toto aj slušným ľuďom zdvihne tlak, lebo toto tu vie aj posledný bloger, že týmto sa v politike neútočí a ešte vymysleným klamstvom, keď si súkromná televízia vymyslí mediálnu štvanicu na niekoho, kto kandiduje. A toto urobí akože novinárka a akože normálna televízia?

 

 

Odkaz žumpe z Markízy! ŽIADAM OSPRAVEDLNENIE

 

 

 

Dodnes neviem o tom, ako to táto súkromná televízia riešila, lebo nikde sa o tom nepíše, kde prišlo k náprave po vymyslenom mediálnom útoku na matku, že týra svoje dieťa!

 

Taktiež som nikde nevidela, že toto by progresívne hysterky zaujímalo, že keď nejde o ich ženu, o tých si môžete vymýšľať aj že týrajú svoje deti! Len ďalšia ukážka, že o ochranu žien a matiek im nejde a vždy je to od nich len divadlo, keď to môžu využiť na politické účely. Ako Markíza útok na ženu pre politický účel, že kandiduje do europarlamentu!

Myslíte si, že to občanov nenaštve, keď vidia, že za útok na ženu sa vydáva, keď niekto len spomenie Fialovú, aký program ňou vymenili

a tak závažný útok na matku, keď je obvinená z týrania svojho dieťaťa, už ignorujú! 

 

Myslíte si, že toto nevidí aj posledný primitív? Túto výsmešnú „spravodlivosť“?

 

 

Takže, Markíza za to nijako potrestaná nebola, že by to niekto v médiách odsúdil, akých nehoráznych vecí sa táto televízia dopustila a ešte táto takto primitívna televízia sa sťažuje, že k tejto novinárke nie sú iní dosť slušní a dovolia si ich kritizovať tiež?

 

To ako, kto ich kritizuje, môže za to, že sa ich správanie nepáči ani posledným primitívom?

 

 

Taraba má podľa mňa pravdu, lebo toto nie je výmysel, že aj televízie tu ľuďom hustili do hláv, že medveď pri kočíku nie je problémový medveď, keď sa pri kočíku ocitol náhodou ale NECHCEL?

 

Vy si myslíte, že už všetci sme debilní a tieto debilnosti od nasprostastých novinárov nedvíhajú ľuďom tlak? 

 

Že my máme ticho počúvať od novinárov aj úplné debilnosti len za to, že sú novinári? A nikto ich za to nemôže ani kritizovať?

 

 

A to táto novinárka už ukázala, čo je zač a čoho je schopná v rámci toho, že nedodržiava etický kódex novinára a v rámci politického aktivizmu si vymyslí aj týranie neexistujúceho dieťaťa! Však to je trestné a v normálnej spoločnosti by bolo stíhané! Nie, nikto si o vás nemôže vymyslieť, že máte neexistujúce dieťa, ktoré ešte aj týrate! Kde je nejaká ochrana žien, toto nejakej matke urobiť?

 

Táto novinárka zjavne nie je len neslušná, ale schopná dopúšťať sa aj trestných činov, ktoré jej len tak prejdú, lebo novinári asi teda môžu páchať aj trestné činy!

A túto novinárku, za to, že je novinárka, ani nenapomenú za trestný čin, ale ešte jej súkromná televízia, ktorá tento trestný čin posvätila v rámci politického boja do ktorého sa zapájajú ako politickí aktivisti, si vyžaduje, aby túto novinárku nikto nesmel kritizovať?

 

A aby jej politici poslušne odpovedali na debilné otázky?

 

To kde je taký príkaz?

 

Naopak, ona nedodržiava etický kódex novinára, že nemá pôsobiť ako politický aktivista a má zverejňovať len pravdivé a overené informácie! Nie robiť mediálne štvanice na politikov, ktorí im nevyhovujú!

 

 

Taraba vs. Markíza: Televízia bráni redaktorku. Minister reaguje: “Zbláznili sa”

 

 

Oháňajú sa vlastne tým, že novinár môže robiť čokoľvek, teda aj porušovať etický kódex novinára, zverejňovať nepravdivé a celkom vymyslené informácie, môže byť neobjektívny a zaujatý politický aktivista pre nejakú politickú stranu a ovplyvňovať z médií ľudí a pritom nemusí byť zvolený ako politik!

 

Iní ľudia, aby to mohli robiť a mohli sa dostať do politiky, musia riadne kandidovať a byť zvolení!

Ale novinár môže verejne pracovať pre politickú stranu ako politik aj bez volieb?

 

A politikov, čo boli aj zvolení ľuďmi, môžu ľudia kritizovať a nezvolených politikov – novinárov už nemôžu?

 

Tak to si dobre vymysleli, že my svojich ľudí nedáme do politiky, lebo to by ich musel niekto aj voliť, ale my si ich dáme do súkromnej televízie a nebudú musieť ani získať voličské hlasy a nikto nesmie kritizovať ich politickú prácu v prospech politických strán!

 

Asi nová definícia novinára je – Nikým nevolený politik, ktorý aj keby robil čokoľvek (aj trestné, nielen proti etickému kódexu novinára), je nekritizovateľný, lebo vraj nepracuje pre politickú stranu pre ktorú pracuje!

 

Politikov doteraz mohli kritizovať novinári, okrem ľudí. A kto môže nikým nevolených politikov – novinárov? 

Už nikto a ani ľudia? 

Kto môže kritizovať ich politickú prácu – mediálne štvanice politických aktivistov na pre nich opačnú politickú stranu?

 

 

Tiež nerozumiem, prečo by mali politici povinnosť odpovedať súkromným médiám len za to, že za nimi vyšlú politického aktivistu, čo sa vydáva za novinára a sústavne tým porušuje etický kódex novinára?

 

Vždy sa títo politickí aktivisti oháňajú tým, že súkromné médiá si môžu robiť čo chcú, ani etický kódex novinárov nedodržiavajú, aj trestnú činnosť páchajú a súkromné médiá nikto nesmie kritizovať?

 

Ale aj v alternatívnych súkromných médiách pracujú novinári! A majú politici povinnosť im odpovedať?

A sú nejako chránení, že ich nesmiete kritizovať?

 

 

Vysvetlite mi niekto, prečo by Markíza mala byť pre občanov niečo viac než napríklad Štandard!

 

Televíziu nemám a ja si platím Štandard!

 

A na Štandarde ich môžu čitatelia kritizovať koľko chcú. Prečo sa oni neboja, že na nich budú na uliciach pokrikovať a písať im maily, keď môžu denne aj sto komentárov?

 

Nie je to tým, že oni majú normálnych novinárov a objektívnejších, ktorým niečo aj etický kódex novinára hovorí?

 

 

Povedzte mi, ktorá súkromná cukráreň sa môže dožadovať ochrany EÚ, že naše zákusky môžu byť aj odporné, ale povinne vám musia chutiť a sú nekritizovateľné? 

 

Že sú sledované masovo ako Farma? Nekritizovali ste lúzu, ktorej to stačí, že masovo aj Farmu?

 

Však tým primitívom stačí nielen Farma, ale aj spravodajstvo takých televízií a aj jednostranné diskusie!

 

Neviem, či tá Farma je na Markíze, ale pre mňa aj na Markíze a preto už televízor nemám!

 

 

====================

 

Ale, keď už ste si vymysleli ako dostať politikov bez zvolenia do mediálneho priestoru na politiku, že budú akože novinári a nikto ich nesmie kritizovať, mám nápad ako nám vnútite Korčoka!

 

 

Musíte z neho urobiť novinára a potom nebude potrebovať na politiku žiadne volebné hlasy! Dokonca ani jeden a môžete nám ho servírovať denne!

 

Bude to mať neoceniteľné výhody!

 

1. Každého bude môcť otravovať aj debilnými otázkami a všetci novinári sa budú vyhrážať EÚ, že všetci k nemu musíme byť slušní aj na debilné otázky a komentáre!

 

2. Každý ho bude musieť počúvať dennodenne, keď sa nám bude chcieť aj dennodenne vyhrážať, čo všetko nám nezabudne!

 

3. Konečne bude chránená obeť, ktorú nikto nesmie kritizovať, lebo na podnose objektívneho novinára!

 

4. Bude môcť svoju politiku presadzovať dennodenne oveľa účinnejšie, lebo v mediálnom určujúcom priestore, ktorý na manipulácie aj slúži!

 

5. Bude mať zaručenú vyššiu morálku a to pre všetkých povinne!

 

6. Bude chránený, ako keby bol novinár!

 

7. Beztrestne sa bude môcť všetkým vyhrážať, že budú trestne stíhaní, keď ho budú kritizovať, lebo on je chránený a EÚ mu navrhuje ešte vyššiu ochranu s trestnými stíhaniami kritikov!

 

8. Nebude sa musieť namáhať so svojou úrovňou ako nejaký kandidujúci politik, lebo novinár môže mať akúkoľvek úroveň a je nekritizovateľný!

 

 

Jediná nevýhoda je, že menej mu to vynesie, keď sa mu nepodarí nájsť nejakú politickú ziskovku. 

 

Ale za ochranu všetkého nekritizovateľného to stojí, bude môcť robiť čokoľvek! 

 

A pri troche šikovnosti si aj politickú ziskovku nájde a dostane sa aj do televízie!

 

 

Takúto môže mať politickú budúcnosť celkom pohodlne!

 

Nadávať mu budú môcť len mailami a pokrikovaním na ulici. Aj to len primitívi, ktorým sa to nedá vysvetliť, že je nekritizovateľný!

 

Prečo by mal teraz zmiznúť, keď nedostal ešte viac volebných hlasov? Veď ich na politickú činnosť vôbec nepotrebuje!

 

Môže urobiť kariéru ako novinár a všetkým sa pomstiť!

 

 

 

Aj tak by nič iné nemohol, keď mal podľa jeho voličov úlohu len výstavnej torty. 

Oveľa viac by teda mohol ako novinár!

 

A už nikdy nebude potrebovať voličov!

 

 

 

Zistila som si, že aj tá Farma patrí televízii Markíza :D. Takto oni vidia divákov, že sú to hlupáci, ktorým bude stačiť Farma a na úrovni Farmy aj spravodajstvo! 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

EÚ / Slovensko / SR /

Stovky ľudí v Bruseli roztiahli obrovskú vlajku EÚ. Nečakane prišla von der Leyenová, pozdravila aj Slovákov

01.05.2024 19:48

Stovky ľudí si v bruselskom parku pripomenuli 20. výročie rozšírenia Európskej únie roztiahnutím obrej vlajky EÚ.

Nożykova synagóga

Na varšavskú synagógu hodili tri Molotovove koktaily. Duda aj Sikorski útok odsúdili

01.05.2024 19:30

Izraelský veľvyslanec v Poľsku Jakov Livne uviedol, že "nehorázne antisemitské útoky ako tento nemožno dnes tolerovať".

Výstava / Ruská propaganda / Tank / Abrams M1A1 /

Moskva vystavuje západnú vojenskú techniku ukoristenú v bojoch na Ukrajine. Skvelý nápad, komentoval Peskov

01.05.2024 18:30

Rusko kritizuje dodávky západných zbraní a vojenského vybavenia na Ukrajinu a považuje ich za dôkaz priameho zapojenia NATO do konfliktu.

Robert Fico v ZKW Slovakia s. r. o.

Nočná práca prináša zdravotné riziká a nízke ohodnotenie: Fico vyzval zamestnávateľov na zmenu

01.05.2024 17:15

Slovensko dnes síce oslavuje aj dvadsiate výročie vstupu do Európskej únie, Fico si to však chce pripomenúť až vo večernom galavečeri a sľubuje zásadný prejav.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5559834x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie