Založ si blog

Dvorní novinári opozície znovu klamú svojich čitateľov, že žiadna vojna v Európe nehrozí a straší tým len Pellegrini

Dvorní novinári opozície znovu klamú svojich čitateľov, že žiadna vojna v Európe nehrozí a počítajú s tým, že ich čitatelia sú takí hlupáci, že im to uveria, lebo nečítajú nič iné než len SME a Denník N.

 

No to nie je hoax ani správy alternatívnych médií, že sa máme pripraviť na vojnu, čo dvorní novinári opozície volajú len „strašením“!

 

Rovnako klamali, že Pellegrini tu „straší vojnou“, hoci všade po svete sa píše, že vojna v Európe je už na spadnutie!

Aj tu vidíte, akí sú ich čitatelia a voliči hlúpi, keď stále veria dvorným novinárom opozície, že to sú len Pellegriniho hoaxy a len jeho „strašenie“!

 

Prosím pekne, to nie je „strašenie“, zobuďte sa naivní voliči progresívnej koalície! Neverte im, že je to len hoax!

Píše sa to všade, aj keď vám to nenapísali! Overte si, že vám klamú a nie je to žiadne „strašenie“ a nie je žiadny „Pellegriniho výmysel“ a len do volieb!

 

Realita je takáto aj keď vám to nenapísali:

 

 

Borrell: Schyľuje sa k vojne, nie je to fantázia. EÚ musí vytvoriť obranný euroval

 

„Šéf diplomacie EÚ Josep Borrell v utorok navrhol vytvorenie európskeho obranného fondu podľa vzoru Európskeho mechanizmu pre stabilitu (EMS). Zdôvodnil to slovami, že vojna „sa črtá na obzore“ a EÚ musí byť na to pripravená.

„K vojne okolo nás sa určite schyľuje. (…) Konvenčná vojna vysokej intenzity v Európe už nie je fantáziou,“ povedal Borrell

 

Veliteľ síl NATO: Nad Európou sa sťahujú temné mraky, ale Slovensko spravilo vstupom do aliancie úžasné rozhodnutie“

 

 

Ďalšia nová správa, ktorú vám zatajili, je tá, že Švajčiarsko chce to isté, čo Slovensko a väčšina obyvateľov v Európe (podľa prieskumov vo Francúzsku, v Česku aj na Ukrajine) – mier!

 

Klamú vás, že len Slovensko a Pellegrini chce mier, mier chce aj Švajčiarsko! A to ide ešte ďalej než Slovensko, pretože stanovilo aj dátum mierových rokovaní na 15. a 16.júna a ponúka k tomu vlastnú krajinu! 

 

A nikto ho za to nechce vyhodiť z EÚ a zobrať mu eurofondy. Ale to neviem, možno aj Švajčiarsko budú chcieť Nemci za to vyhnať z EÚ, hoci nie je to logické, keď Nemci odmietajú pomôcť Ukrajine poslaním svojich vojakov. Tak, kto tam má potom bojovať?

Veď tých, čo chcú teraz pochytať zatykačmi po Európe, aby sa vrátili na Ukrajinu bojovať, sa im pochytať nemusí podariť.

 

Verte, že vás len neinformujú a preto si myslíte, že na svete len jedine Slovensko si myslí, že vojna skončí len mierovými rokovaniami. 

 

Vôbec nie sme takí výnimoční vo svete, že to by bola len myšlienka Pellegriniho. Pellegrini nie je na svete tak výnimočný, aby to vymyslel len on. 

 

 

ONLINE: Dátum je stanovený: Švajčiarsko štartuje mierový proces medzi Ukrajinou a Ruskom

„Švajčiarsko v dňoch 15. a 16. júna usporiada konferenciu o Ukrajine, ktorej cieľom je odštartovať mierový proces. „V súčasnosti existuje dostatočná medzinárodná podpora pre usporiadanie konferencie na vysokej úrovni, ktorá by začala mierový proces,“ uviedla švajčiarska vláda. Jeho cieľom bude vytvoriť rámec pre trvalý mier. Rusi uviedli, že sa konferencie nezúčastnia. Krajina podľa nich nie je neutrálna.“

 

 

 

Toto, čo vám dnes napísali novinári opozície na SME, to sú samé klamstvá!

 

 

SME:

 

Časť Slovenska sa rozhodla hľadať bezpečie vo vlastnej bezvýznamnosti

 

„Pokoj podľa nich zavládne, až keď sa celá krajina skloní pred mocou Roberta Fica.

Strašenie vojnou a falošné volanie po mieri o dva dni neskôr pomohlo Petrovi Pellegrinimu vyhrať prezidentské voľby.“

 

 

Nie je žiadne strašenie! Nevymyslel to Pellegrini! Slovensko neponúka žiadne mierové konferencie v našej krajine!

 

To robí Švajčiarsko!

 

Môžete za to nadávať aj Švajčiarsku, ak sa nebojíte!

 

Lebo ak Švajčiarsku nebudete nadávať, že sa rozhodli byť „bezvýznamní“ (To fakt tým budú bezvýznamní?), každý by si potom mohol pomyslieť, že sa správate ako Česi, čo sa všetkých boja, ale trúfnu si kritizovať len Slovensko!

 

 

SME:

„Fico ani Pellegrini sa pritom už netaja tým, že mier, ktorý ponúkajú, nie je mierom postaveným na empatii so slabším, s obeťami, ani na rešpekte k právu a spravodlivosti.“

 

 

Nie, to vám tiež klamú, že my niečo ponúkame! To my by sme sa neodvážili ponúkať niečo také ako mier, lebo to by s nami už čo urobili?

Rozhodne, my našu krajinu na žiadne mierové rokovania alebo konferencie neponúkame, lebo vieme, že toto, čo Švajčiarsko, si dovoliť nemôžeme! My sme chudáci, nás by potom vydierali, že nás vyhladujú!

 

 

SME:

„V skutočnosti je podvolením sa moci a obdivom k hrubej sile. Čím rýchlejšie sa pred agresorom skloníme, tým menej rán utŕžime a o to skôr zavládne mier.“

 

 

Naozaj si myslíte, že Švajčiarsko obdivuje hrubú silu a tie konferencie majú zámer podvolenia Rusku? Že sa rýchlo chcú skloniť pred Ruskom? Alebo že by sa báli rán, ktoré inak utŕžia?

 

 

SME:

„Dnes sa zdá, akoby časť Slovenska skutočne prijala túto predstavu o mieri a rozhodla sa hľadať bezpečie vo vlastnej bezvýznamnosti.“

 

 

To sa vôbec nezdá, mier si podľa faktov – prieskumov, želajú všetci občania v Európe. Myslíte si, že by boli významnejší, keby radšej chceli tretiu svetovú? Ale nie každý je progresívny fanatik, čo je ochotný seba a iných vyhodiť do vzduchu ako islamista!

To nezabúdajte, že je typické len pre vašu sektu, že chápete islamistov, prečo sú tým výnimoční!

 

 

SME:

„Podľa súčasnej politickej garnitúry je zárukou bezpečnosti udržiavať dobré vzťahy s tým, kto sa nám vyhráža atómovými bombami. A mier na východ od našich hraníc sa podarí dosiahnuť jednoducho tak, že sa Ukrajina podrobí.“

 

 

Nielen súčasnej politickej garnitúry! My chceme, a to v celej Európe, udržiavať dobré vzťahy aj s USA, hoci sa tiež vyhrážali celému svetu, že ak Rusko neodtiahne z Kuby, tak použijú atómové bomby aj na nás a nielen v Hirošime!

Tu jasne vidíte, že sme o tom slušne ticho, aby sme mali s nimi dobré vzťahy!

 

 

SME:

„Rovnako aj pokoj na Slovensku zavládne až po tom, ako sa celá krajina skloní pred mocou Roberta Fica. Preto budeme najbližšie mesiace aj naďalej z Ficových úst počúvať slová o mieri a vzývanie pokoja prostredníctvom Petra Pellegriniho.“

 

 

A keby vyhralo vaše PS, nečakali by ste, že celá krajina to bude rešpektovať? Čakali by ste protesty na uliciach, že tento výsledok volieb si neprajeme?

A nie z Ficových úst budete počúvať o mieri, ale z konferencií a rokovaní v iných štátoch!

Ibaže by ste svojich čitateľov zas klamali a cenzúrovali správy z celého sveta, aby ste mohli tvrdiť, že tento nápad, že vojny končia mierovými rokovaniami, vymysleli na svete len výnimoční a bezvýznamní Fico s Pellegrinim.

Naozaj by inak nikto od vás do ulíc nešiel? Len keď budú Fico s Pellegrinim tak výnimočne bezvýznamní?

 

A naozaj nechcete, aby Pellegrini vyzýval k pokoju? Budete to vysmievať, že to „vzýva pokoj“, aby tu pokoj nebol?

Je to normálne, aby opoziční novinári chceli občiansku vojnu? 

 

 

SME:

„Odpoveďou na ich zvrátené a klamlivé príbehy je pokračovať v podpore brániacej sa Ukrajiny, búriť sa proti totalitným praktikám moci a pestovať odvahu postaviť sa v mene kľúčových hodnôt hoci aj silnejšiemu.“

 

 

Ale veď my Ukrajincov podporujeme viac než vy, čo ich chcete nechať len zbytočne zomierať!

my sa búrime proti vašim totalitným praktikám všetky správy cenzúrovať a nikdy neviesť iné ako jednostranné diskusie!

To my pestujeme odvahu postaviť sa vašej progresívnej mediokracii, teda voči silnejšiemu! 

 

Vy ste len vazali vnucovanej propagandy a neviete sa vzoprieť svojim pánom za misku šošovice. To vy ste len handry vo vetre!

Preto aj sú vám životy Ukrajincov ukradnuté a vôbec vás nezaujíma, že Ukrajina chce teraz ďalších Ukrajincov naháňať na smrť zatykačmi v EÚ!

 

Dali ste to do správ svojim čitateľom? Vedia to? Alebo aj to ste im schválne scenzúrovali?

 

Aby vás ako hlupáci podporovali pre vaše misky šošovice?

 

 

z komentárov:

 

„Ale kdeze bezvyznamnost. To autor nepochopil mentalitu Pellegriniho volicov. Oni naopak teraz ukazali celemu svetu aki su hrdinovia ! Konecne to tomu prekliatemu Zapadu ukazali ! A neboja sa ani sankcii zo strany EU. Neboja sa nicoho. Clenovia svojstojneho naroda…“

 

 

Presne tak, celému svetu ukazujeme, že hoci nenavrhujeme mierové konferencie ako Švajčiarsko a až takí hrdinovia nie sme, nijako sa od občanov v EÚ (podľa prieskumov) nelíšime! Chceme len to isté, čo iní! 

 

My chápeme, že sme bezvýznamní a preto budú Česi a Nemci vyháňať za to isté len nás!

 

My chápeme, že vy nemáte žiadnu morálku, ani k Ukrajincom, ani k vlastným spoluobčanom a nemáte žiadnu silu niečomu sa vzoprieť.

 

Vždy existovali aj nemorálni zbabelci!

 

A kedy si to priznali?

 

Nikdy, lebo nemuseli! Vždy ich chránili tí, ktorým ponížene slúžili!

 

Vy máte odvahu len k zastrašovaniu spoluobčanov, k ničomu inému!

 

 

===

 

Druhý – Havran dnes o tom, že Korčok prehral kvôli zahraničným mimovládkam!

 

„V posledných dňoch pred voľbami bolo veľkej časti Slovenska jasné, že ak sa rozhodnú inak, ako im povedali, že sa majú rozhodnúť, tak ich prezident vojny Ivan Korčok nechá všetkých zabiť v zákopoch pri Bachmute. Pretože snom každého prezidenta – a tobôž prezidenta vojny – je nechať pozabíjať svoje obyvateľstvo, lebo to je najlogickejší postup a odmena za to, že niekoho zvolíte.“

 

 

Áno, na Ukrajine to tak bolo. Zelenského zvolili, pretože vo voľbách sľuboval zabezpečenie mieru. A necháva pozabíjať svoje obyvateľstvo.

 

 

===

 

 

Obraz vašich „intelektuálnych primitívov“, k čomu ste prevychovali „intelektuálnu elitu“:

 

 

 

 

Z komentárov na Denníku N:

 

 

„To bola žena bejby kaliho? Ja že opatrovateľka, keď boli na zmrzline.

Každopádne, zápalná šnúra je už zapálená, čochvíľa to buchne a príde k fyzickým potýčkam.“
.
.
.
.
Preto to tu píšem už dávno, že novinári nemajú rozoštvávať ľudí, lebo potom to bude neskoro riešiť, keď vyvolajú aj bitky na uliciach!
.
.
.
.
.

Chmelár o „intelektuálnej primitívke“:

 

Začnem tým, čo ma v posledných dňoch zarmútilo vari najviac. Konateľka hotela Diery v Terchovej Katarína Hlaváčová uverejnila na sociálnej sieti status, v ktorom sa načisto opustila a nielenže vulgárne vynadala hosťom, ktorí volili Petra Pellegriniho, ale navyše ich vyzvala, aby zvážili, či jej rezort vôbec navštívia. Dnes síce status zmazala a ospravedlnila sa, ale obávam sa, že to z jej strany nebola úprimná ľútosť, ale chladnokrvný biznisový kalkul, keďže jej vyjadrenie vyvolalo vlnu pobúrenia potenciálnych i stálych zákazníkov.

 

Napriek tomu do toho hotela viac nevkročím. Je mi to ľúto, ale necítil by som sa dobre v prostredí, v ktorom konateľka rezortu považuje väčšinu voličov za… Ona vlastne tie nadávky ani neodvolala. Ona iba napísala, že rozumie každému, koho sa ten status dotkol. To je asi tak, akoby som povedal, že ste sviňa, ale chápem, že sa vás to dotklo. O „citlivé vnímanie“ progresívcov naozaj nestojím, ak nezmenia svoje skutočné rozmýšľanie o ľudských bytostiach.“

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=826504966188394&set=a.475941007911460

 

 

 

 

Váš Samo Marec Chmelárom opovrhuje. Presne tak a týmto slovom to napísal.

A presne to vás aj charakterizuje, prečo ste prehrali voľby a každé prehráte.

To nielen on od vás ľuďmi opovrhuje! A nielen on od vás potom čaká, že „Ty sviňa, voľ nás!“ na niekoho zaberie!

 

To je našim šťastím, že ste tak arogantní, že sa tým sami zlikvidujete!

 

Skôr než aj iných zmanipulujete, skôr utečú alebo ich skôr vyženiete!

 

 

 

Přiznání z média v USA: Zvrhli jsme se, nemluvili pravdu, říkali, co si lidé mají myslet

 

10.04.2024 7:08

Dlouholetý novinář z amerického Národního veřejnoprávního rozhlasu (NPR) Uri Berliner tvrdí, že tato tradiční stanice ztratila správné směřování, když začala posluchačům říkat, jak mají myslet. Podle Berlinera se stanice radikalizovala v době prezidentství Donalda Trumpa, covidu a hnutí Black Lives Matter. Dnes je podle něj ve veřejnoprávním rozhlase k mání „vydestilovaný světonázor velmi malé části americké populace“.

„V NPR již neexistuje duch otevřenosti a nyní, jak se dalo předvídat, nemáme posluchače, kteří by odráželi Ameriku. To by nebyl problém pro otevřeně polemické zpravodajství, které slouží úzce vymezenému publiku. Ale pro NPR, která údajně bere v úvahu všechno, je to zničující jak pro její žurnalistiku, tak pro její obchodní model,“ má jasno Berliner.

 

 

 

Stačí ich presvedčiť, že majú vyššiu morálku a to zaberá nielen na náboženských primitívov, ale aj na intelektuálnych primitívov.

Sekty na tom stoja, že dávajú svojim členom pocit ich morálnej výnimočnosti, hoci väčšinou sú to totalitne alebo násilnícky mysliaci ľudia.

 

 

 

.

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Robert Fico v ZKW Slovakia s. r. o.

Nočná práca je slabo ohodnotená, tvrdí premiér. Fico otvára diskusiu o náročnosti práce na zmeny

01.05.2024 17:15

Slovensko dnes síce oslavuje aj dvadsiate výročie vstupu do Európskej únie, Fico si to však chce pripomenúť až vo večernom galavečeri a sľubuje zásadný prejav.

Polícia / Šerif / Sheriff /

Polícia zasahovala proti demonštrantom na viacerých univerzitách v USA. Zadržala desiatky osôb

01.05.2024 17:08

Demonštranti v priestoroch týchto inštitúcií vyjadrujú nespokojnosť s vojnou v Pásme Gazy medzi Izraelom a hnutím Hamas.

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

V Národnej prírodnej rezervácii Dobročský prales vypukol požiar. Vyslali aj vrtuľník rezortu vnútra

01.05.2024 16:46

Na mieste sú štátni hasiči z viacerých staníc aj dobrovoľní hasiči z okolia.

TikTok

Prieskum: Väčšina dospelých Američanov považuje TikTok za nástroj vplyvu Pekingu

01.05.2024 16:37

V USA využíva aplikáciu asi 170 miliónov ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5559718x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie