Založ si blog

Toto je útok na ženu a matku a od televízie Markíza – mediálny osobný útok!

Nech už si o Lívii Pavlíkovej (Republika) myslíte čokoľvek, absolútne žiadna žena si nezaslúži a podľa mňa je to trestný čin od novinárov Markízy, že si dovolili zneužiť televíziu a ich televízne správy na klamstvá, že táto mladá žena týra svojho syna tým, že mu zakazuje hrať sa s bábikami a musí na bábiky povinne každú hodinu nadávať a pred synom bije bábiky. Pred stotisícami divákov ju novinári v televíznych správach obvinili, že týra svojho syna takto nezmyselne a len za to, že kandiduje do europarlamentu!

 

 

Pritom realita je taká, že táto mladá žena vôbec nemá syna, takže určite ho netýra tým, že by mu zakazovala bábiky, ktoré má jej dcéra a tieto nezmysly vysiela mainstream zo zostrihov jej videa, ktoré bolo paródiou, asi ako vidia progresívci konzervatívnu výchovu, že asi také nezmysly si o nich myslia.

A to si teda naozaj myslia, keď to ich progresívny mainstream vysiela v televíznych správach ako fakt, že takto týra svojho syna!

 

 

Tak, toto je úroveň progresívneho mainstreamu, čo keby toto bolo v Topkách, tak si povieme, že bulvárni novinári asi padli na hlavu.

Ale to nie bulvárni padli na hlavu, takúto úroveň má progresívna Markíza!

 

A potom sa čudujú, že divákom sa nepáči, že aj Markíza aj iné televízie, ktoré sa platia aj zo štátneho rozpočtu, slúžia tiež len ako naša prezidentka len jednej politickej strane – Progresívnemu Slovensku na vojnovú propagandu a vnucovaniu tejto politickej strany!

 

Ľudia by chceli vidieť objektívne spravodajstvo, ale také tu už celé roky nemáme, aj televízie slúžia len progresívcom a ich vnucovanej propagande, že všetci, čo ich odmietajú voliť sú lúza, dezoláti alebo len vši. A to si ich ešte majú podľa nich dezoláti aj platiť, že im budú aj v televíziách nadávať, že si dovolili v slobodných voľbách nevoliť progresívnu koalíciu!

 

A potom sa čudujú, že si tu občania zvolili vládu, ktorá tiež kritizuje takéto nenormálne a neobjektívne médiá, kde nepracujú novinári len politickí aktivisti.

 

 

SME:

 

„Ministerka Šimkovičová vidí vo vysielaní „osobné napádania“.

 

„Mnohé podnety laickej aj odbornej verejnosti žiadajú (…) aby sa verejnoprávna inštitúcia opätovne priblížila k vyššej objektívnosti vysielania, najmä v oblasti spravodajstva a publicistiky, keďže podľa ich názorov RTVS nenapĺňa svoje verejnoprávne poslanie a výrazným spôsobom upustila od všetkých atribútov vysielania programov verejnej služby,“ tvrdí ministerstvo.

Šimkovičovej rezort tvrdí, že spravodajstvo sa „nevyhýba ani bulvárnemu spracovaniu tém, vrátane osobných napádaní, ktoré mnohokrát hraničí s porušovaním ľudských a občianskych práv.“

 

https://domov.sme.sk/c/23294471/rtvs-zmeny-navrh-ministerstvo-kultury.html

 

 

No, nielen ona, ale aj občania, čo práve preto nevolili takto vnucovanú progresívnu koalíciu, čo ešte aj televízie a ešte aj štátnu zneužíva na rozoštvávanie ľudí, aby ich voliči útočili na spoluobčanov, keď si dovolia nevoliť ich progresívnu koalíciu!

Však aj teraz môžete vidieť ich porušovanie ľudských a občianskych práv a to novinármi a moderátormi!

 

 

Podľa Fica sa majú novinári zamyslieť nad tým, ako vyzerá štruktúra ich relácie. „Redaktori, ako je pani Dibáková, by sa mali zamyslieť predovšetkým nad tým, kam dostali slovenskú žurnalistiku,“ tvrdí Fico s tým, že podľa neho sú slovenskí novinári zaujatí a prejavujú svoj svetanázor.

 

 

A to má svätú pravdu! Kam ju týmto dostali? Nesprávajú sa ako novinári, ale ako politickí aktivisti! Progresívci totiž obsadili nielen SME a Denník N, ale aj televízie a to aj štátnu televíziu RTVS, aby viedli boj proti občanom, aby boli povinní voliť ich progresívnu koalíciu, inak ich budú aj z televízií prenasledovať! 

To by dokázali progresívci z vlastných peňazí? Ovládnuť aj celý mainstream proti občanom?

No len za peniaze zo zahraničia, ktoré nám chce diktovať, koho tu majú ľudia voliť na presadzovanie zahraničných záujmov (napríklad strata veta). Takto sa novinári stali agentami záujmov iných štátov proti vlastným občanom!

 

Umelcov k tomu len vydierajú, že aj ich mediálne zničia v ich kariérach, keď im nebudú povinne tlieskať!

 

 

Kto týchto, akože novinárov volil? Nikto! Týchto nám tu vnucujú zo zahraničia, aby prenasledovali občanov – ako si dovoľujú slobodne voliť a inak než majú zaplatené títo novinári?

 

Ale to zaplatili vám, nie nám, že máme voliť progresívcov! A preto takéto televízie nebudeme sledovať a také noviny čítať!

Maximálne na to, aby sme videli, čoho sú schopní títo novinári a títo moderátori, čo sú len politickými aktivistami jednej vnucovanej politickej strany zo zahraničia.

 

 

Toto je ich vulgárna úroveň, čo sa tu vydáva za intelektuálnu elitu, pritom vyjadrujú sa ako v poslednej krčme – znovu rozoštvávajú Čechov a Slovákov:

 

Česi nám ukázali prostredník. Presne tak totiž vyzerá naša suverénna politika (píše Samo Marec)

 

Za to, čo predvádzame, si nič iné ani nezaslúžime.

 

https://komentare.sme.sk/c/23293781/cesi-nam-ukazali-prostrednik-presne-tak-totiz-vyzera-nasa-suverenna-politika.html

 

 

 

Odkaz žumpe z Markízy! ŽIADAM OSPRAVEDLNENIE

 

 

.

.

.

TOTO JE MÔJ ODKAZ DÍREROVI Z TA3

 

 

 

 

V tomto má Lívia pravdu!

 

Aj keď podľa mňa patrí k dogmatikom zas na opačnej strane.

 

Kto je objektívny, musí vidieť, že v tomto má pravdu a televízie a mainstream už dávno nie je žiadne nezávislé spravodajstvo, ale zmes vojnovej propagandy do všetkých vojen a mediálne vyhrážky všetkým občanom, ktorí ich stranu nechcú voliť!

 

Aj z tohto dôvodu ja televíziu nemám. Celkom stačí, že mi ju vnucujú SME a Denník N.

To si mám platiť vojnovú propagandu a vnucovanie straty veta cez Korčoka aj v televízii?

 

To nech si pozerajú hlupáci, čo im ešte naivne veria a chcú stratu veta a tretiu svetovú! 

 

 

Taraba:

 

RTVS aj s jej ružovučkým logom sa zmení na Slovenskú televíziu a rozhlas.

Verím, že získa riaditeľa čo neprešiel osobným bankrotom, bude mať moderátorov, čo nie sú politici Progresívneho Slovenska a vlastnú tvorbu televízia už nebude robiť cez externé kamarátske firmy.
RTVS je roky paródiou vyváženosti a objektívnosti. Som rád, že ministerstvo kultúry dnes predložilo do pripomienkového konania zákon, ktorý Slovensku dá verejnoprávnu televíziu, kde sa nebudú hanbiť pustiť štátnu hymnu a národný program nebude vytláčaný na okraj. Progresívne Slovensko si bude musieť svoju televíziu už platiť z vlastných príspevkov a nie daní občanov.
O novom zákone o Slovenskej televízii a rozhlase máme hlasovať na rokovaní vlády do konca marca.“
.
.
.
Ako príklad progresívnej jednostrannej propagandy môžme uviesť diskusie s Havranom, kde nikdy nie sú pozvaní diskutujúci s iným názorom.
.
.
.
.
.
.
.
Ako na to reaguje progresívne SME plné progresívnych politických aktivistov – tak to stojí za samostatný článok, presne čím ich čitateľov manipulujú a čím sa nechávajú manipulovať!
.
.
Poznámky už k tomu mám na názorných ukážkach, už len keď sa mi tým bude chcieť zaoberať. Nechám nabudúce, stačí ukážka tohto osobného útoku na ženu, na čo progresívci zneužili televíziu a stotisíce divákov!
.
.
.
.
Blaha, našla som na HS:
.
.
3. Keď prejde nový zákon, RTVS konečne prestane byť hlasnou trúbou progresivizmu a militarizmu.
.

5. Markíza sa totálne sprofanovala a v podstate pôsobí už iba ako tlačové oddelenie Progresívneho Slovenska – ten odpad, čo produkujú, treba úplne ignorovať.

.

6. Dírer a jeho zapálené ideologické úvodníky sa zapíšu do dejín totality – aj v Saudskej Arábii by také chceli

.

.
.
.
.
.
V čom nemá pravdu?
.
.
Práve som vám dala ďalší dôkaz na Markízu a na iné televízie tu dennodenne píšu blogeri ďalšie dôkazy, stačí čítať a overiť si, či to je pravda! Fakty!
.
.
.
.
.
.
A neklamte o nás, že to nás tak spracoval Smer, lebo inak sme nesvojprávni a nemysliaci. 
Keby sa tu našiel ďalší taký hlupák, čo bude tvrdiť, že kvôli Smeru nepozeráme televízie, tak ja som televízor kvôli takým správam vyhodila už pred rokmi! 
Takže určite nie kvôli Blahovi a Smeru!
.
.
Blaha alebo Taraba napísali tieto vyjadrenia dnes a ja som tento článok písala včera. Teraz len pridávam aj ich vyjadrenia, včetne Šimkovičovej!
A to ju ohovárali na SME, že klame o osobných útokoch v televíziách, v deň, keď to urobili Lívii Pavlíkovej – mediálne klamstvá a takto primitívne! 
.
.
.
.
.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Kitzsteinhorn

Pri zrážke počas lyžovačky v rakúskom Kitzsteinhorne zahynul český občan

30.04.2024 08:47

Napriek okamžitej prvej pomoci privolaný lekár záchrannej služby konštatoval smrť českého občana.

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.

Vrtuľník

Pri páde armádneho vrtuľníka na severe Kolumbie zahynulo deväť vojakov

30.04.2024 07:04

Vrtuľník mal dopraviť zásoby pre vojakov v oblasti mesta Santa Rosa del Sur, kde v poslednej dobe prebiehajú boje medzi ľavicovou gerilou a drogovým gangom.

depozitár, Múzeum SNP, Banská Bystrica

Rarita v Múzeu SNP: Prvého mája sprístupnia skvosty, ktoré viac ako polstoročie verejnosť nevidela

30.04.2024 07:00

Mnohé autentické uniformy, zbrane, prilby, kufre a rôzne osobné veci ľudí, ktorí riskovali svoj život v Povstaní priamo na bojisku, sa konečne dostali „na svetlo sveta“.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558509x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie