Založ si blog

Prečo som nevolila Pellegriniho

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite!

Hlavné je nevoliť Judáša!

 

Síce je to nepodstatné, len pre zaujímavosť, čo mohlo voliča odradiť od toho, aby volil Pellegriniho. Ale to by progresívne médiá nevedeli nijako zúžitkovať.

Asi existujú také nepodstatné momenty v politike, ktoré vás vedia naštvať a byť takou silnou kvapkou. A nie, pre tých, čo sa dlhodobo zaoberajú politikou, to určite nebude nič z predvolebnej kampane, čo všetci už vieme, že sú už len nepodstatné manipulácie.

To musí byť nejaký moment z toho politika, ktorý vám ho zrazu charakterizuje – pre vás, pre vaše myslenie ako na nich nazeráte.

Pre mňa tým momentom bolo, keď si ešte aj po voľbách šiel servilne kopať do Blahu za zvesenie obrazu prezidentky. Bol to tak silný moment pre mňa, ktorý som aj opísala v samostatnom článku, ako ma už tá jeho servilnosť vytočila, hoci len na tejto blbosti, ale že s ňou neprestal ešte ani po voľbách!

A keďže podľa mňa v prvom kole nebol rozhodujúci boj a myslela som si, že aj tak má dosť svojich voličov, tak za mňa si ten kyslý úsmev po prvom kole zaslúžil!

Tak ich asi nemal dosť!

 

Progresívnymi médiami a televíziami ponižovaný volič, ktorého ešte chcú tieto médiá aj cenzúrovať, nemá žiadnu inú moc, než ten jeden volebný lístok. A to je teda malé odškodnenie, že Čaputová za volebný podvod na voličoch mala len zvesený obraz v jednej jedinej kancelárii. A ešte sa tu znova opováži Pellegrini servilne nadúvať a tiež malomeštiacky ohŕňať nos nad nehoráznosťou zvesiť len jej obraz?

 

To už je aké umlčiavanie jej kritikov? Kde sa kedy dožijú spravodlivosti voči nej za jej volebný podvod, keď sa nechala zvoliť za presný opak a potom chcela na podvedených voličov ešte zaviesť cenzúru?

Tým podľa mňa a malomeštiacky urazil všetkých kritikov tohto volebného podvodu, pre ktorých to bolo miniatúrne zadosťučinenie!

A zároveň dal najavo, že jeho malomeštiacka servilnosť pokračuje aj po voľbách a proti vlastným v koalícii!

 

Nie on je výrazný politik! Nemá ani na Fica, ani na Blahu a do prezidentského kresla ho vynesie len kupčenie za to, že nepodrazí občanov s progresívnou koalíciou!

Za toto čakal obdiv? Môže len vďačnosť, že občanov nepodrazil – tých, ktorých bolo viac!

 

Inak nič, on nebojoval za nič v boji s progresívcami. Vedel kupčiť kvôli moci pre seba. Nič na obdiv alebo ocenenie.

Teraz koho presvedčí, že bojuje za občanov? A nielen za seba, aby bol prezidentom, keď predtým za občanov nie?

Nie on kupčil pri zostavovaní koalície?

 

Všetci tu vieme, že prezidentom by si zaslúžil byť skôr Fico alebo ktokoľvek, čo s progresívnou totalitou naozaj bojoval.

Aj Harabin by si to zaslúžil viac! Ten Harabin, z ktorého sa smejete, lebo aj od neho je Pellegrini menej, len má krajší imidž pre malomeštiakov, ktorých nezaujíma v politike to podstatné.

On si dal obsah – servilnosť! Teraz ako presvedčí, že mu už nejde len o pojem „prezident“?

 

 

8.novembra 2023:

 

Voliť Pellegriniho za prezidenta by bola trápna chyba

 

3.júna 2019:

 

Prvýkrát som videla Smer na kolenách

 

z tohto môjho článku – dojmy z Pellegriniho v roku 2019

 

Nebýva to v diskusiách zvykom, aby sme videli tak neverbálne odmietavý postoj, na ktorý politický oponent nereaguje rovnako odmietavo, ale ponížene sa doprosuje a sústavne je na tieto signály len ústretový, spína ruky, sľubuje, zaručuje, uchádza sa, veľmi mu záleží… ako keby to zjavne opovrhnutie nevidel.

 

Preto prvýkrát som videla Smer na kolenách, lebo môžte si aj kľaknúť a vaša ponížená úslužnosť nemusí tak vyniknúť.

Vlastne za všetkých smerákov prosil – Budeme dobrí, budeme spolupracovať, budeme veľmi seriózni, môžem vám zaručiť, za seba poviem, tak veľmi sa snažím, tak veľmi si uvedomujem…

Prvýkrát som mala pocit, vidíš porážku Smeru stelesnenú v tejto situácii, keď ona na túto situáciu ani hlavu neotočí a kľudne ho nechá takto sa poslušne ponížene strápňovať.

 

Všetci vieme, že takto by nereagoval Fico, takto by nereagoval Blaha, čo je pre ňu len nejaký poslanec bez mena, ktoré sa dohodli, že sa neopakuje a nevyslovuje. Takto ponížene, ako slepí k opovrhnutiu sa správajú rozumní. To je tá diplomacia – chceme prežiť, s VAMI prežiť.

 

Vždy som Smeru želala koniec, ale nemyslela som si, že to takto uvidím. To si nevedeli predstaviť ani liberáli, čo im celé roky šli po krku. Teraz, ak boli vnímaví, to mali zosobnené v tejto scéne, kde Smer neznamená niekto odporujúci, ale slušne ponížene prosiaci o spoluprácu a prežitie. Poznáme to z filmov, keď príde ten okamih, že ponížene na kolenách prosí, lebo už je koniec…

Nie čudo, že bol potom Blaha taký nahnevaný. Doteraz sa len smial, ale teraz bol skutočne prvýkrát nahnevaný a môžno nie za seba, ale za tú ponižujúcu situáciu za celý Smer, keď to videl.

On by odolával, on by nesúhlasil, on by sa bránil, útočil, vysmial by sa jej aj na kolenách, či už by pravdu mal alebo nemal, ale neprosil by takto ponížene – Nechajte ma politicky žiť, ja vám ešte môžem pomôcť a poslúžiť, ja budem spolupracovať, za všetkých sľubujem… Blaha by sa nechal hoci aj (politicky) odstreliť, presne ako Fico.

 

Nechajte ho teda ísť a žiť, rozhodla liberálna kráľovná (Čaputová v tej diskusii), ktorá tú scénu pre liberálov a keby to bol film, zvládla na jednotku! V tom neotočení hlavy a neverbálnom opovrhnutí bolo desať rokov zúfalstva liberálov, že ten Smer nikdy neskončí! Rozprávala s ním ako s muchou, ktorú nechá lietať a nemusí vytiahnuť žiadnu zbraň, ani plácačku na roj komárov, ktorý ich bude sprevádzať.

 

Čo by dali za toto liberáli, čo im poskytol Pellegrini. Aj Blahu na tácke zasypaného prachom Smeru, ktorý už bude spolupracovať! Blaha musel v duši kvíliť pozerajúc na bielu zástavu Smeru.

Keby tam bol on, on by sa kopal do posledného dychu – akože sa smeje a nie s jamkami na lícach, aký je vlastne neškodný.

 

To ani liberálov, ani smerákov nezaujíma, na sude pušného prachu bude ešte tlačenica s Osuským. A keď Čaputová znova zopakovala, že nemá prečo súhlasiť s prítomnosťou cudzích vojsk, možno tá cena prežitia Smeru je taká, že zodpovední a na vine za to budú oni.

Doslova tak, že niekto to politicky na seba vezme, že zahrá pre verejnosť toho zlého.

 

Film pokračoval (keby to bol len film). Strih, Blaha píše:

 

„VAŠI PORADCOVIA SÚ VOJNOVÍ ŠTVÁČI, MRS. ČAPUTOVÁ!“

 

„Takže takto, milá pani.

Odmietam neoliberálnu agendu Progresívneho Slovenska.

 

Nechcem, aby si ľudia začali pliesť Smer a Progresívne Slovensko. Nechcem, aby sme miatli ľudí. Nechcem, aby sa z diskusie vytratili hodnotový konflikt a alternatívy.“

 

==

 

Takto som to vtedy videla ja. Že sa teraz vrátil tento poslušný služobníček, čo doteraz robil kariéru v Smere, to len vďaka Blahovi!

 

Blaha podržal Smer, Blaha bol ten sprostý hovorca, čo dokázal zmobilizovať pre Smer voličov, aby k nemu Pellegriniho len privial prúd, v ktorom si vykupčil prezidentský úrad za to, že nezradí občanov Slovenska – ktorých je viac!

 

Doplával sem len ako naplavené servilné drevo, ale ako píše Soltész – pekná papuľa zaberie, ako zabrala pri Čaputovej.

Hlupáci by nevolili „sprostého hovorcu“, to si vždy vyberú len servilnú papuľu! Dobre sa pri tom predvádza akože slušná malomeštiackosť!

 

 

Takto zachránil Ľuboš Blaha Fica, lebo v prvom rade ich zachránili voliči vďaka Blahovi!

 

20.júna 2020

 

Progresívne hyeny v Smere

 

Toto je obraz Fica a progresívnych hyen v Smere (dnešného Hlasu), ktoré sa na Smere len priživovali a mali vlastné kauzy, ktoré im pod Smerom prešli:

 

 

 

 

 

 

Sklamanie patrí aj k politikovi, ako patrí aj k životu. A prečo by nemohol aj plakať, keď je to na plač, čo za zradcov mali v Smere? Kto by neplakal, keby mal takých kolegov, čo sa na ňom najprv priživujú a potom ho podrazia za vidinou ešte väčších zrád, keď už nepôjde len o zlodejstvá, ale aj o zapredanie celého štátu?

 

 

Volím Pellegriniho, ale len proti Korčokovi. Ešte len uvidíme, či aj on dokáže bojovať za občanov proti progresívnej totalite!

Zatiaľ len za to, že nezradil občanov a nešiel do progresívnej koalície!

 

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite!

Hlavné je nevoliť Judáša!

 

Pokým človek žije, stále má šancu, ako mal aj Fico!

 

 

 

Štandard 29.3. len dve časti z jedného článku:

 

2. „Nezákonná kampaň Pellegriniho“. Naozaj?

 

Pred druhým kolom zas zasahuje nadácia Zastavme korupciu. Podáva podnet pre nezákonné financovanie kampane, lebo Juraj Draxler, respektíve jeho združenie Voľte s rozumom zverejnilo videá namierené proti Korčokovi. A za ich šírenie na Facebooku zaplatilo šesťtisíc eur.

 

Človek, ktorý pozná mediálne prostredie na Slovensku a jeho notorické politické kampane v prospech progresívcov, musí pri týchto „odhaleniach“ ostať v nemom úžase. A musí si klásť otázku, či to súdruhovia a súdružky môžu myslieť vážne.

 

Progresívne médiá (Denník N, Sme, Aktuality, Refresher, StartitUp a iks ďalších) uverejňovali tony propagandy v prospech Korčoka. Rozhovory, diskusie, videá, dialógy, monológy, kázne, výzvy… Popri tom produkovali tony antikampaní proti Pellegrinimu. Po druhom kole sa zverejnili desiatky diskreditačných článkov o tom, ako si Pellegrini protirečí. Alebo ako si protirečia tí, ktorí by ho mohli podporiť.

Médiá to robili a robia na vlastné náklady. V rámci politického aktivizmu sa vrhali do kampane pre Korčoka.

 

A ak niečo podobné skúsil jeden okrajový časopis a jedno drobné združenie s rozpočtom pár tisíc eur, Korčok a jeho kolegovia zo Zastavme korupciu (nadácia oligarchu z Esetu Trnku) dvíhajú prst.

Zábavné.

 

Pritom s tým obchádzaním pravidiel a bočnými zásahmi do verejnej mienky je to presne opačne. Masívny dosah na manipuláciu verejnosti majú kampane progresívnych médií a ich súrodencov z tretieho sektora. Nie časopis Extra Plus.

 

Rieši to niekto? Nie, považuje sa to za normu. Za svätú povinnosť angažovaných médií a angažovaných mimovládnych organizácií.

 

A nie, nedeje sa to občasne. Deje sa to vždy. Je to systémový nástroj na výrobu progresívnych kandidátov. A na likvidáciu ich konkurencie. Takto to robia pri Korčokovi. A takto to robili aj pri Progresívnom Slovensku (2023), predtým pri Čaputovej (2019), predtým pri Kiskovi (2014)…

 

Mediálny hlavný prúd povinne podporuje atlantistov a progresívcov, ktorí vynikajú vo vzornej proamerickej politike. A trhá v zuboch každého, kto vybočuje z programu.

 

Ak by sa tieto široké a nákladné kampane a antikampane médií robili proti extrémistom, dalo by sa to pochopiť. No deje sa to paušálne pri každom, kto vystupuje ako konkurent progresívnej strany alebo jej kandidáta. Dokonca aj pri Pellegrinim, ktorý je politicky kdesi v strede.

 

A to je choré, nedemokratické, nespravodlivé, deformačné.

 

Jedným z následkov je to, čo sme opísali v prvom bode prehľadu. Spoločnosť je extrémne polarizovaná a agresívna. Na oboch koncoch ringu. A výdatne k tomu prispievajú politické kampane väčšiny médií.

 

Pravidlá hry sú nastavené ultimatívne. Buď sa zohnete, zlomíte a priskočíte k progresívcom – ako to urobili bojazlivé atrapy konzervatívcov z KDH, alebo skončíte v krížovej paľbe progresívnych médií a aktivistov. Ako dezoláti, konšpirátori, zradcovia…

 

Na slabších ľudí tieto mediálne masáže zaberajú. Podvolia sa. Lebo Fico. Lebo korupcia… Odvážnejších a odolnejších, ktorí sa podvoliť nevedia, zas ženú do radikalizácie.

 

Nie, vážení, najväčšou výzvou dnes nie je boj s korupciou. Najväčšou výzvou je boj s manipulátormi, ktorí chcú vlastniť hráčov aj rozhodcov. A vyhladiť kritikov.“

 

https://standard.sk/612921/7-dni-v-kocke-ak-chce-pellegrini-volicov-harabina-bude-si-ich-musiet-vybojovat

 

 

 

 

Aspoň vidíte, ako extrémizmus vyrábajú PROGRESÍVNE MÉDIÁ!

A ako oni rozoštvávajú spoločnosť!

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5554442x
Priemerná čítanosť článkov: 3723x

Autor blogu

Kategórie