Založ si blog

Progresívne hyeny v Smere

Toto je obraz Fica a progresívnych hyen v Smere, ktoré sa na Smere len priživovali a mali vlastné kauzy, ktoré im pod Smerom prešli:

 

 

 

 

 

 

Kto príde ako zachránca? Nech je to Blaha!

 

 

Myslím si, že to bude tým, že táto spoločnosť má pomýlené hodnoty, keď oslavuje zradcov, ktorí majú pred sebou sľubnú lokajskú kariéru. Ľudia v nich obdivujú to, čo si šikovne nakradnú a kto si už nemôže, tak zlyhá.

 

Je to oslava schopnejších zlodejov a šikovných obracačov kabátov.

 

Sklamanie patrí aj k politikovi, ako patrí aj k životu. A prečo by nemohol aj plakať, keď je to na plač, čo za zradcov mali v Smere? Kto by neplakal, keby mal takých kolegov, čo sa na ňom najprv priživujú a potom ho podrazia za vidinou ešte väčších zrád, keď už nepôjde len o zlodejstvá, ale aj o zapredanie celého štátu?

 

 

Poznáte také?

 

Nechcem ťa, lebo ako zradíš teraz svojho muža, zradíš v budúcnosti aj mňa.

A presne, ako títo zradili svoju vlastnú stranu, ktorá im bola dobrá len na priživovanie, tak zradia aj svojich voličov!

 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5554986x
Priemerná čítanosť článkov: 3723x

Autor blogu

Kategórie