Založ si blog

Skvelé video – Nejde o NATO!

Rovnaké bolo američanmi natočené aj po Iraku – ako médiá celého sveta spracovávali ľudí na volanie po vojne!

Novinári, hlavne američania v ňom vypovedali, ako netušili ako až boli klamaní a manipulovaní! A že teraz sa za to ospravedlňujú!

 

Dnes ich už nevyužívajú, keď bez médií by to nešlo?

 

 

„Největší podvod posledních let! Jak západní presstituti nechutně lhali o Putinově SVO a přitom ho přirovnávali k Hitlerovi. Jenže představitel NATO Stoltenberg přiznává, že aliance motivovala Rusko k invazi na Ukrajinu. Tvůrce videa Matt Orfalea ukazuje, jak často nám bylo říkáno, že válka “nebyla o NATO”. Jak ukazuje Matt Orfalea ve svém pečlivém rozboru propagandistické paměťové díry, západní politici a odborníci po ruské invazi na Ukrajinu na začátku roku 2022 stále dokola, často rozzlobeně, zdůrazňovali, že válka nesouvisí s rozšiřováním NATO. “Nejde o NATO”, ale “útoku na naši demokracii” a dalším na stále delším seznamu povinných politických zaklínadel této éry. Proto bylo překvapením, nebo možná nebylo, když generální tajemník NATO Stoltenberg před několika týdny, 7. září 2023, vystoupil před evropským parlamentním výborem a řekl opak toho, na čem předtím trval: https://youtu.be/UfW1vMwT4h0

 

 

Presne ako pred Irakom! A preto to nazvali a prenasledovali ako „ačohentizmus“, aby bolo zakázané poukazovať na celkom rovnakú manipulatívnu vojnovú propagandu na rozpútanie vojny s Ruskom!

 

Největší podvod posledních let! Kolik lidských obětí ještě tahle lež bude stát?

 

 

 

To hore bola taká ukážka, ako pracujú a hlavne médiá po celom svete. Takto klamali aj pri Iraku a potom sa ospravedlňovali za státisíce ľudských obetí, ktoré takto práve médiá svojou manipulatívnou vojnovou propagandou pomáhali zavraždiť. Bez médií a predajných novinárov by to nešlo!

Žiadny vojak nedokáže povraždiť toľko ľudí, koľko pomáhajú práve novinári s naháňaním ľudí do vojen pomocou manipulovanej a koordinovanej vojnovej propagandy cez médiá a televízie. Dnes najviac vraždí pero alebo klávesnica novinárov, nie vojaci. Vojaci už len dorazia tých ľudí, voči ktorým tisíce novinárov štvali do vojny, aby to hlupáci pred obrazovkami schválili. Mali sme schváliť milión obetí v Iraku, státisíce v Gaze a státisíce na Ukrajine, že vojna bude prospešná a nutná.

 

Proti tomuto vždy stoja hlupákmi urážaní „chcimírovia“, na ktorých už takáto manipulatívna vojnová propaganda nezaberá. Chcimírovia boli už Beatles:

 

 

 

 

Dnešní mladí totaliťáci zabudli, že aj vtedy ich policajti vláčili po uliciach, čo dnes ich stačí elegantne mediálne zničiť novinármi, že sú len dezoláti!

Hanba tohto storočia, že sa hlupáci spracovaní médiami a novinármi stále rodia.

 

Dnešní mladí nemajú empatiu s posielanými na smrť:

 

Naopak, majú z toho zábavu ako vraj vraždia len dobytok! Tento film by nedokázali pochopiť, lebo nemali empatickú výchovu a televízie a médiá pre sprostých to vyhrali!

Umelcami a intelektuálnou elitou sa cítia, keď sú len uvedomelí ako prví komunisti, sú za stratu veta vlastnej krajiny alebo za tretiu svetovú!

Keď im ide len o kariéru a strach nebyť dezolátmi. Kto dnes pozná tento americký film? Kto ho vie z tých umelcov a intelektuálnej elity pochopiť? Kto z tých hlupákov vie, čo je vojna? Príliš náročné na dnešných hlupákov a len kariéristov – nie som neuvedomelý dezolát!

 

Pre nich je mier len pojem módy, čo sa nosilo vtedy!

 

 

 

 

Taraba o RTVS: Je to progresívna kaviareň

 

vojnoví štváči v médiách

 

 

 

 

Štandard:

 

Čo treba dodať k RTVS

https://standard.sk/595080/co-treba-dodat-k-rtvs

 

„Vzhľadom na kritické až alarmistické postoje (koniec demokracie na Slovensku) k vládnemu návrhu zákona o RTVS, ktorým sa premenuje na Slovenskú televíziu a rozhlas (STaR) a zmení sa spôsob voľby generálneho riaditeľa a tým sa dosiahne výmena toho súčasného, treba niečo dodať. Niečo z minulosti, no veľmi podstatné.

V roku 2010, za vlády Ivety Radičovej, hlasmi vtedajšej koalície, čiže aj strán ako SaS a KDH, sa udialo v princípe to isté. Vtedy sa zlúčením STV a SRo  dosiahlo skrátenie funkčného obdobia vtedajšieho riaditeľa STV. Tiež sa zmenil spôsob jeho voľby a táto kompetencia prešla z Rady na parlament. Dnes sa navrhuje opak.

Vtedy sa za účelom zvolenia novej generálnej riaditeľky RTVS Miloslavy Zemkovej takpovediac hýbali krabice. Dnes sa zahýbalo názvom inštitúcie. Mimochodom, týmto spôsobom ovládnutia verejnoprávnych médií sa posunul do funkcie štatutárneho zástupcu RTVS aj Ľuboš Machaj, ktorý dnes hovorí o ovládnutí RTVS.

 

 

K tomu je dobré pripomenúť aj vtedajšie vyjadrenie predsedu SaS Richarda Sulíka k  vyhlásenej voľbe generálneho riaditeľa RTVS. Urobil ho koncom roku 2010 pre TASR a doslova povedal: „My sme sa na koaličnej rade dohodli, že zriadime pracovnú skupinu, a tam budú strany prostredníctvom svojho zástupcu predkladať všetky návrhy a pripomienky. Títo štyria si majú sadnúť a nájsť kandidáta koalície.“ Takže koaličné strany si podľa slov Sulíka dali za úlohu nájsť nového generálneho riaditeľa RTVS. Čo dodať k toľkej úprimnosti?

 

 

Autor komentára, vtedy opozičný poslanec, kritizoval to, čo urobila Radičovej koalícia a povedal aj nasledovné: „Takmer 600 pripomienok za 2 dni trvajúce pripomienkové konanie nie je dôkazom bohatej diskusie, ako s uspokojením prehlasuje minister Krajcer, ale je najlepším dôkazom nekvality vládneho návrhu. Takto expresne, bez podkladov, bez riadnej odbornej a legislatívnej diskusie, zásadným porušením legislatívnych pravidiel, ktoré poznajú v prípade mimoriadnych okolností skrátenú 8-dňovú lehotu pripomienkového konania, nie 2-dňovú, prináša zlúčenie STV a SRo mnohé riziká a spolitizovanie verejnoprávnych médií už v prechodnom období prostredníctvom práva ministra kultúry riadiť STV a SRo.“

 

 

Kto zabudol alebo nevedel, tomu zopakujem, že v tom čase krátko čas získal právomoc riadiť verejnoprávne médiá minister kultúry. Aký krik by sa asi spustil, ak by čo len na jeden deň získala takúto kompetenciu ministerka Šimkovičová?

 

 

Takže, ak to zhrniem – určite netreba zakrývať, že súčasná vládna koalícia vo vzťahu k verejnoprávnym médiám plánuje urobiť v princípe to isté, čo strana Smer v rokoch 2010 a 2011 kritizovala. Ide tu teda o istú dvojtvárnosť.

No ešte väčším pokrytectvom je dnešný krik SaS a KDH, ktoré asi zabudli, ako politicky hľadali svojho generálneho riaditeľa RTVS. Aj médiá by mali tento historický kontext pripomínať, pretože mnohí jeho aktéri sú stále činní na politickej scéne.

A osobitne RTVS, ktorá zápasí o svoju verejnoprávnosť, by nemala opomenúť, že rovnako sa s ňou zaobchádzalo aj v roku 2010.“

 

 

RTVS treba upratať, páni novinári a nie si zakrývať oči pred jej zaujatosťou

 

 

 

 

Úplne s tým súhlasím! Prečo by všetky médiá mali obsadzovať vojnoví štváči, ktorých nám podávajú ako novinárov?

 

To nie sú novinári a moderátori, ale politickí aktivisti jednej jedinej strany, čo nám tu má spolu s Korčokom vnútiť stratu veta nášho štátu a zapojenie do tretej svetovej!

Nie ste intelektuálna elita, ale skupina vojnových štváčov bez ktorých by to nešlo – štvanie do vojen!

 

Rovnako ste pracovali aj na vojne s Ruskom a aj na vašich rukách je krv týchto obetí!

 

Chceli ste prekročenie všetkých červených čiar, volali ste po prekračovaní všetkých červených čiar a zneužívali ste na to médiá,  lebo ste pracovali na vyprovokovaní tejto vojny a tým aj na jej obetiach!

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Daniel Lipšic

Lipšic sa mal na generálnej prokuratúre dopustiť protiprávneho konania. Normalizácia pokračuje, reagoval prokurátor

30.04.2024 09:29

Prokurátor tvrdí, že rozhovor absolvoval počas obedňajšej prestávky.

Sopka / Ruang /

V Indonézii opäť vybuchla sopka Ruang, úrady uzavreli letisko v Manade

30.04.2024 09:29

Pri erupcii vychrlila sopka popol do výšky takmer dvoch kilometrov.

Kitzsteinhorn

Pri zrážke počas lyžovačky v rakúskom Kitzsteinhorne zahynul český občan

30.04.2024 08:47

Napriek okamžitej prvej pomoci privolaný lekár záchrannej služby konštatoval smrť českého občana.

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558533x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie