Založ si blog

Príbeh mnohých, ktorých vydierajú cez rodiny

Cesta od liberála k dezolátovi

 

Toto píšem tebe, Luna, o svojich zážitkoch na blogu Pravdy.

Myslím si, že sa tu na mňa ľudia hnevali, že tu píšem veľa liberálnych myšlienok, názorov, agendy, ale ja som náhle prešla sem z úplne opačného tábora. Ja som prišla od tých zo SME, kde sa vždy písalo, že na Pravde sú primitívi, čo volia Smer. Verila som tomu. Ja som prišla od tých, čo protestovali v uliciach proti Smeru, vykrikovala som tam spolu s nimi!

Pochopte, že ja som prišla od nich z ich myšlienkami a s ich videním sveta.

 

A preto som tu prechádzala všetkým možným, čo by sa dalo charakterizovať ako snaha o objektívnosť. Raz som kritizovala jedných, raz druhých a v tom som videla svoju objektívnosť.

Asi najviac zo všetkého som kritizovala extrémy. V čom sú podľa mňa v extréme liberáli meniaci sa na progresívcov a v čom sú podľa mňa v extréme konzervatívci a smeráci. Takže raz sa to nepáčilo jedným a raz opačným. Nedosiahla som týmto porozumenie ale skôr nepochopenie všetkých, že príliš chápem alebo v niečom obhajujem opačnú stranu. Buď som ešte somár liberál alebo už som somár smerák a dezolát.

Snahou o objektivitu asi nahneváte všetkých, lebo myslím si, že to pre iných vyzerá akože chcete sedieť naraz na dvoch stoličkách. Tak ja teraz vidím Lunu. Ale takto zas mňa mohli vidieť iní.

 

Nebola som ochotná vzdať sa objektívnosti a povedala som si, tak zostanem aj sama, ale objektívna.

No na tejto ceste ma oveľa viac sklamali liberáli, ktorí sa zmenili na progresívcov a až do takého extrému, že týmto dosiahli u mňa už takú vyhranenosť, že som už načisto vyhranená proti progresívcom a objektívne ich už vidím len ako svine.

 

Nemám už záujem o žiadnu zradnú objektivitu, ktorou vedeli len manipulovať ľudí a ešte aj počas toho, čo som už bola tu, ešte mali ich manipulácie na mňa dosah. Práve preto, že voľakedy som ich chápala. Že viem ako rozmýšľajú.

Presne viem, ako manipulovali ľudí v otázke migračnej krízy a vidím to aj teraz na ďalších témach.

 

Napríklad je ich zdarný manipulátor starší Šimečka. Presne vidím, čím to zaberá. Aké je to zradné a dobre vymyslené na ich čitateľov. Vôbec sa nečudujem, že to na nich zaberá, je to dobre vymyslené na ich myslenie. Ťažko sa to vysvetľuje, v čom je to manipulatívne.

Cítim voči tomu bezmocnosť, lebo tu ľudia nemajú šancu im to vysvetliť, keďže ich čitatelia nič iné nečítajú alebo im rovno dajú čítať nejaké hlody na ukážku, prečo nemajú veriť iným názorom.

Napríklad ľahko si povymýšľajú klamstvá o nejakom videu a rozhovore, keď ho ich čitatelia nevideli, lebo je to od smerákov alebo dezolátov.

Ako, akými dôkazmi dokážete čokoľvek, keď sú dôkazy neprípustné, nezverejnené a dopredu odmietnuté?

A ich čitatelia sú takí hlupáci, že sa dopredu z niečoho vysmievajú, hoci to vôbec nevideli?

To je tak nerovný boj, že je to veľká špinavosť. Sú v tom samé manipulácie.

 

A títo ľudia sa dožadujú objektivity?

 

Pre mňa sú to násilníci, lebo takéto manipulácie mi predviedol len môj násilník. Podľa mňa zažívam to isté, len od novinárov, že teraz sú takí násilníci novinári. A presne tá fáza, keď to neviete dokázať, lebo oni môžu písať dennodenne v médiách bludy a vy ste scenzúrovaní ako dezoláti.

 

Aj od manžela som mala cestu takú postupnú. Tiež som sa snažila argumentovať, vysvetľovať, snažila som sa o objektivitu… až pokým to došlo tam, že už nechcem nič, len rozvod a viac ma jeho manipulácie nezaujímajú!

Teraz som s novinármi v tejto fáze. Už nemám záujem argumentovať, vysvetľovať, už nemám záujem o objektivitu, skončila som s nimi a bolestne prežívam ako manipulujú iných.

 

 

Viete ako znie ich objektívne hodnotenie? Že na staré kolená som osprostela a preto som volila Smer. 

Koniec, bodka, týmto to majú vyriešené.

 

Keby si to mysleli len novinári a tuto trollovia, je mi to šumafuk!

 

Ale bohužiaľ, novinári tu majú takú moc, že tento záver vmanipulovali mojim deťom!

Moje deti neveria mne a v to, že ešte nejako logicky rozmýšľam, podľa nich som zmanipulovaná ja, lebo tak im to píšu v mainstreame. Týmto nám vážne poškodili vzťahy. 

Podľa mojich detí som mala veriť mainstreamu a držať sa rád týchto novinárov. 

 

Dnes úprimne poviem, že keby som bola dopredu vedela, že moje deti takto novinári zmanipulujú a týmto nás rozdelia, tak okamžite dopredu prestanem písať blog a správam sa tak akože novinárom verím. Vlastne by som sa kvôli zachovaniu vzťahov pretvarovala, aby si ma ešte moje deti vážili.

Ale čo už teraz? Netušila som, že ich takto zmanipulujú a to sa mám pretvarovať teraz?

 

V každom prípade sa novinárom podarilo to, čo sa nepodarilo ani môjmu násilníkovi, aby deti proti mne poštval.

 

 

A úprimne vám poviem, radšej by som chcela zažiť, aby ma novinári niekde zmlátili ako toto. Preto ich vidím ako násilníkov. Ublížili mi viac než násilník. 

 

 

 

 

Existuje taká stránka SVĚDOMÍ NÁRODA, kde píšu rôzni ľudia svoje výpovede, aké prenasledovanie zažili.

 

Napísala som im toto:

 

22.9.

 

Príbeh mnohých, ktorých vydierajú cez rodiny

 

 

Dobrý deň, píšem vám za všetkých Slovákov a Čechov, ktorí vám nenapíšu, lebo nechcú zverejniť svoje meno, keďže im rozbili rodiny a chcú ich zachrániť.
Na mojom príbehu pochopíte, prečo nechcú zverejniť svoje meno a je ich asi najviac zo všetkých.

Vždy sme mali v blízkej rodine dobré vzťahy. Som staršia matka troch detí, dve žijú v Česku, lebo ako partnerov si našli Čechov.

Keď začali novinári rozoštvávať občanov, kto je dezolát a kto je fašista, moje dve deti a práve tie v Česku začali mňa a svojho brata, ktorý so mnou žije na Slovensku, považovať za sprostých dezolátov. A to preto, že sme vraj šírili hoaxy o očkovaní, teda dávali len spochybňujúce otázky alebo nás zaujímala Peková, boli sme proti povinnému očkovaniu, dovolili sme si sledovať alternatívne stránky a vrcholom bolo, že sme chceli mier a neodsúdili sme verejne činných dezolátov ale zastávali sa ich, že majú pravdu. Všetko to poznáte.

Preto mi syn verejne napísal pod môj článok (som celé roky blogerka pod pseudonymom), že sa za mňa ako za fašistu hanbí a taktiež za svojho brata a nemôže zniesť vo svojom okolí takých fašistov. Potom si nás vyhodil aj z FB. Moja dcéra čo tiež žije v Česku mu dala za pravdu, považujú nás obidvaja za sprostých, doslova tak, že som po všetkých stránkach osprostela. Rodinu odvtedy máme vážne narušenú a rozbitú, lebo môjho syna sa dotklo, že ho považujú za fašistu. Pritom sme sa k žiadnym fašistom nikdy nehlásili, ale aj pre našich novinárov sme ako nesúhlasiaci len fašisti. Tie dvoje moje deti veria mainstreamu, sú vzdelané a nemôžu uveriť, že by nás mainstream mohol tak klamať, čiže preberajú všetky tie rozoštvávačské názory z novín.

Vlastne na nás robili nátlak a to je podľa mňa cieľom novinárov, aby rodiny tlačili na dezolátov, že ak chceš rodinu, tak poslúchaj! 
Môj jeden syn nebol druhému na svadbe, lebo by sa tam zle cítil, keď k nemu majú taký vzťah ako k dezolátovi a fašistovi.
Obidvaja sme ich odmietli poslúchať a preto máme veľmi chladné vzťahy a rozbitú rodinu, akú sme predtým nemali.
Ja som stále písala články, ktorými som podporovala ľudí, ktorých vyhlasujú za dezolátov a ktorých novinári prenasledujú. A to mi teda nevedia odpustiť, že si stále idem svoje a celkom som takto osprostela. Teraz dokonca tak, že ani voliť nebudem ako by si želali, hoci vraj mám slobodu. Syn aj dcéra sa ku mne zle správajú, hoci ja som veľmi zmierlivý typ a všetko to znášam trpezlivo, že raz prídu na to, že sme mali pravdu a všetci prenasledovaní. No odmietla som prestať písať, že chcem mier a všeličo ich myšlienky spochybňujúce. Vadí im to aj keď píšem pod pseudonymom. Tým podľa nich aktivizujem ďalších len osprostených.

Často vo svojich článkoch obviňujem progresívnych novinárov z rozoštvávania občanov a prikladám k tomu dôkazy, kde a ako konkrétne rozoštvávali občanov a to aj v Česku, aby to ľudia na Slovensku vedeli. Podľa mňa je oveľa horšia situácia v Česku a preto sú moje deti v Česku pod väčšou propagandou a nátlakom ich okolia. Preto píšem anonymne, aby ma na Slovensku neprenasledovali, keďže pracujem v školstve ako učiteľka. 

Dcéra mi zdôrazňovala, že si neželá, aby som o nej niekedy písala, hoci som o nej nepísala, ale aby ma to ani nenapadlo. Preto ani nemôžem zverejniť svoj príbeh, keď ju nechcem stratiť. 

Keď sa dnes novinári rozčuľujú, že politici na seba fyzický útočia, tak radšej by som bola zažila od cudzích ľudí nejaký útok, ako od svojich vlastných detí, že som fašista alebo nemorálna, keď chcem mier. A neľudská, lebo tak im to podávajú médiá, že potom nesúcitíme s obeťami.

Viac vás zdržovať nechcem, len vám pripomenúť, že je veľmi veľa ľudí ako ja, ktorým takto porozbíjali rodiny a poštvali ich deti proti rodičom, bratom, kolegom, priateľom. Je to to najväčšie zlo, čo môže byť, keď vám rozoštvú rodinu na celé roky, že súrodenci stratia kontakt a nejdú si ani na svadbu a to len kvôli politike a novinárom.

Keď som raz napísala svoje myšlienky aj na FB, tak so mnou okamžite skončil dlhoročný najlepší priateľ a to len kvôli mobilizácii, že s ňou nesúhlasím. Novinári sfanatizovali ľudí, ktorých na iných štvú. Taktiež si o mne veľa ľudí na mojom FB myslí, že som osprostela akokeby som v Česku volila Babiša, lebo u nás chcem Smer. Je to úplne to isté čo v Česku. Ale nedokázala som mlčať, že sa musím ozvať, keď hrozí totalita. A tak stále píšem, ale pod pseudonymom, len tak sa chránim. A aj ma scenzúrovali, na hlavnej stránke blogov to už nie je.

Takýchto je nás strašne veľa, čo nás vydierajú rodiny, že ešte aj tie chladné vzťahy sa zhoršia, keby sme sa ešte viac angažovali. 

Veľmi by som sa chcela dožiť toho, že raz ľudia uvidia, čo sa dialo a že tých novinárov niekto bude súdiť. Riadne súdiť, že rozoštvali toľko rodín! Že rozoštvali občanov oni a nie alternatívne médiá!

S pozdravom

slovenská blogerka malinová:

https://malinova.blog.pravda.sk/2022/04/07/to-je-za-mojho-syna-ktoremu-ste-vymyli-hlavu/

Českí intelektuálni bedári – inteligenti a umelci

 

 

 

 

A odpísali mi toto:

 

25.9.

 

Dobrý den,

děkujeme Vám moc za zaslaný příběh. To, jak covidismus a mediální masáž, rozdělily některé rodiny, považujeme za asi nejhorší dopad celé „pandemie“ a byla to i jedna z hlavních motivací, proč natočit dokument Netečkované příběhy a dát prostor lidem, kteří „si mohli dovolit“ vystoupit na kameru, aby své příběhy řekli i za ty tisíce a desetitisíce dalších, kdo z různých důvodů své příběhy zveřejnit nemohou nebo nechtějí. Což jim nijak neubírá na osobní statečnosti během doby covidové a my si velmi vážíme všech, kdo se snaží dělat i něco nad rámec svého nejbližšího okolí. Tak jako Vy svým blogem. Přejeme vám co nejvíce harmonie a klidu a prostoru pro nalezení smíru v rámci rodiny, neboť vnitřní harmonie v jednotlivcích plodí harmonii v rodinách, harmonie v rodinách harmonii v komunitě a harmonie v komunitách harmonii v celé zemi a celém světě.

S pozdravem a přáním hezkého dne

za redakci NF Svědomí národa

Markéta Lajdová

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

medveď

O novele týkajúcej sa regulácie medveďov budú poslanci rokovať zrýchlene

30.04.2024 12:08

Návrh mení aj zákon o civilnej ochrane.

SR rozpočet24 NRSR návrh schválenie BAX

Poslanci posunuli do 2. čítania zmeny v zákone o neziskových organizáciách

30.04.2024 12:04

Návrh kritizovali viaceré organizácie a združenia, označili ho za diskriminačný.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia obvinila vodiča autobusu, počas jazdy v Levoči nafúkal

30.04.2024 11:55

Ak sa jeho vina preukáže, podľa zákona mu hrozí trest odňatia slobody na dva až päť rokov.

SR Bratislava NRSR parlament 9. schôdza BAX

Opozícia kritizuje neskorú voľbu kandidátov na sudcu ÚS i počet uchádzačov

30.04.2024 11:05

Parlament by sa mal následne venovať aj návrhu na odvolanie členov súdnej rady, ktorí sú volení parlamentom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558652x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie