Založ si blog

„Sulík očakáva, že Smer zaplatí výlet paničiek špeciálom“

„Podľa NKÚ bolo 634 500 eur zo štátneho rozpočtu použitých nehospodárne z toho Úrad identifikoval, že suma 164 200 eur bola vynaložená na bezdôvodné obohatenie.“

 

Toto je jasný príklad ako aj SaS kritizovala zo zlodejstiev a nehospodárnosti Smer (čo považovali za zlodejstvo tiež), pričom, keď sa dostali k moci, dopustili sa aj nehospodárnosti (čo už asi nemáme považovať za zlodejstvo aj keď ide o vyše 600 000) a tiež už konkrétneho zlodejstva!

 

A teraz má platiť, že keď ide len o nehospodárnosť, tak to už zlodejstvo nie je? To už náš štát nehospodárnosťou neokradli?

A keď už ide o konkrétne zlodejstvo, ku ktorému nič nevedia preukázať, to už stačí povedať – Ale verte nám, že sme to neukradli aj keď to nemôžeme preukázať!

 

Je to vlastne len v rovine, verte mi, že som to neukradol aj keď nemám žiadne doklady, že to zmizlo!

 

Ako by s týmto pochodil v súkromnej firme? Ako by pochodila s týmto predavačka?

 

Viem vám povedať, ako by pochodil učiteľ, keby nemal bloček na 14,50! 

Nemáš bloček? Tak ti to nepreplatíme! Musíš to doložiť bločkom, inak na tvoje vlastné náklady! Nie ešte, aby si mohol dovoliť minúť školské peniaze a nemať na to žiadny doklad, na čo presne to minul! 

 

Pritom táto matovičovsko-progresívna vláda cez ich vazalstvo progresívnym lokajom, nemala ani len zápisnice ku kovidovému manažmentu, čo v školstve musíte mať zápisnice aj k prdnutiu. Ako učiteľov by ich už dávno s týmto vyhodili, že si neplnia najzákladnejšie povinnosti, ktorými táto vrchnosť byrokratizuje minimálne školstvo a zdravotníctvo!

 

Ale vrchnosť si už nemusí plniť najzákladnejšie povinnosti k zápisniciam, keď ide o rozhodnutia o celom štáte a keď rozkrádajú štátne peniaze nás všetkých a ide o stotisíce?

 

 

A kde o tom novinári informujú, ako Sulík zavádzal a klamal?

 

 

Na SME mali dezinformácie, že ušetril milión! Určite preto, lebo SaS potrebujú do koalície, takže ich zlodejstvá budú kryť!

 

Na Denníku N tiež len dezinformácie, že ušetril milión, lebo aj tu vedia, že potrebujú SaS do progresívnej koalície, takže zlodejov v nej budú kryť!

Kde Denník N upozorňuje svojich čitateľov na svoju vlastnú diskusiu s predsedom NKÚ, kde predseda vyvracia jeho klamstvá?

To si ich ovce 42 minútovú diskusiu možno nevšimnú!

Ak si podľa vás všimli a dokázali počúvať 42 minút, prečo to nevedia?

 

Na Pravde tiež len dezinformácia od Repu, že ušetril milión! Asi aj Repa chce progresívnu koalíciu a stratu veta, čo presadzujú!

 

 

Prečo takéto jasné zlodejstvo SaS novinári nekritizujú a mainstream na to neupozorňuje, ale naopak šíri dezinformácie o ušetrenom milióne?

 

A prečo o tom zas píšu pravdu len alternatívne médiá?

 

 

A kde sa novinári pýtajú, kedy to Sulík vráti?

Či on nemusí a najlepšie budú dezinformácie, aby bolo s kým stvoriť progresívnu koalíciu aspoň nabudúce, hoci aj so zlodejmi?

 

Viete, ako ho na TA3 v diskusii s Tarabom bránil Viskupič zo SaS na otázku diváka, kedy to vráti?

Že ale Smer kradol viac! 

 

Tak, keď chytia zlodeja, ale to je náš zlodej, tak budeme vykrikovať, že ale náš zlodej ukradol menej?

 

 

A pamätáte sa ako vytrvalo Sulík žiadal, aby Smer vrátil a zaplatil ukradnutých 44 000? Tu dole vám tú jeho vytrvalosť, aby to Smer vrátil, pripomeniem!

44 000 bola podľa neho nehoráznosť a žiadal to vrátiť a to vytrvalo žiadal!

Vtedy to trápne nebolo, ani divadielko! 

 

A teraz, keď občania chcú, aby to vrátil, tak my podporujeme divadielko?

 

A viete, prečo práve Sulík to má vrátiť?

Lebo práve on tu hral divadielko, že chce chytať zlodejov! A s týmto klamstvom sa dostal do vlády! A pretláčaním síl, ktoré aby bola táto nová vláda, dali zavraždiť aj Kuciaka a jeho snúbenicu, aby dostali ľudí do ulíc! 

 

Snáď odo mňa by ste už na to dôkazy nechceli, keď vaši voliči fungujú len na presvedčeniach! Ja som o tom presvedčená!

 

 

 

Toto je najstručnejšie a najtrefnejšie zhodnotenie Sulíkových výhovoriek za Expo Dubaj v jednom komentári, ktorý som našla v diskusii na štandarde k Expo Dubaj:

 

„Apropo „ušetril som milión“.
Aj tu Riško klame.
Andrasi z NKU bol v denníku N(eandrtalca) a jasne to tam vysvetlil,že to je úplne klamstvo.
Oni najprv bez vysvetlenia a vydokladovania navýšili schválený rozpočet na Expo o 2.5 milióna euro a potom z toho navyšeneho minuli „iba“ o jeden a pol milióna viac ergo podľa Risa ušetrili milión.
A to som ho kedysi uznávali aj ako ekonóma,aj ako politika a aj retora.“
Hanba mi.“

 

 

Odvoláva sa pri tom na túto diskusiu s predsedom NKÚ v Denníku N 4.12.:

 

4.12.

Predseda NKÚ Andrassy: Sulík bagatelizuje, za Expo v Dubaji nesie politickú zodpovednosť

 

„Zdá sa mi zvláštne, že bývalý minister hospodárstva zľahčuje to, čo sme zistili, hovorí predseda Najvyššieho kontrolného úradu Ľubomír Andrassy. Jeho úrad konštatoval, že pri organizácii slovenskej účasti na svetovej výstave sa minulo nehospodárne vyše 630-tisíc eur. Andrassy v rozhovore s reportérom Dušanom Mikušovičom hovorí aj o svojich vzťahoch s novou vládou, o nápade cez NKÚ kontrolovať manažment pandémie, či o ambícii úradu preveriť nákup vakcín na európskej úrovni.“

 

od 32 min.:

 

 

.

.

Sulík očakáva, že Smer zaplatí výlet paničiek špeciálom

 

„Pašku Sulík vyzval zverejniť presný zoznam ľudí, ktorí sa na lete zúčastnili, zároveň očakáva, že vládny Smer-SD preplatí náklady letu.

„Tu sa rozhodli ísť paničky zo Smeru-SD na výlet vládnym špeciálom za 44-tisíc eur. To je čistá nehoráznosť, zatiaľ čo sa musia škrtať výdavky na školstvo a zdravotníctvo,“ argumentoval Sulík. Podľa neho ide o ďalšiu z ukážok arogancie moci a straty súdnosti vládnej strany. Sulík zdôraznil, že podobnú cestu by nikdy v živote nepodpísal, podobne mal konať aj Paška.

Sulík podľa vlastných slov ako predseda parlamentu nepodpísal poslancom viacero služobných ciest, či už pre vysoké náklady, smiešny dôvod alebo let vládnym špeciálom.

 

https://www.topky.sk/cl/100535/1362736/Sulik-ocakava–ze-Smer-zaplati-vylet-paniciek-specialom

 

 

Výlet smeráčok do Ruska vládnym špeciálom má dohru: Podivné priznanie!

 

 

„Štát tají, koľko stála septembrová cesta poslankýň národnej rady do Petrohradu, tvrdí predseda SaS Richard Sulík. Podľa Sulíka sa štátne orgány napriek zákonu o slobodnom prístupe k informáciám vyhli vyčísleniu nákladov spojených so služobnou cestou do Petrohradu 21. až 23. septembra.

 

Na našu oficiálnu žiadosť z 26. septembra ministerstvo vnútra odpovedalo tak, že v danej chvíli tieto údaje nie sú k dispozícii. Ale dozvedeli sme sa, že okrem poslankýň Laššákovej, Gabániovej, Vittekovej a Roškovej leteli s nimi vo vládnom lietadle – a teraz citujem odpoveď ministerstva – p. Strýčková, p. Chovanec a p. Murín,“ uviedol Sulík v stanovisku, ktoré poskytla strana SaS.

 

Sulíkovci sa s infožiadosťou obrátili aj na národnú radu. Tvrdia, že na jej základe zistili, že účasť Kataríny Strýčkovej na služobnej ceste vraj vyplývala z jej pracovnej náplne – protokolárne zabezpečovanie zahraničných služobných ciest predstaviteľov parlamentu. Hovorca predsedu parlamentu Pavol Chovanec šiel do Ruska na žiadosť podpredsedníčky parlamentu Laššákovej, pričom si „nenárokoval diéty a výdavky na hotel a svoj pobyt si hradil sám“.

„Robíme z toho taký záver, že na výlet do Petrohradu, pretože to je správne pomenovanie tejto takzvanej služobnej cesty, išli zbytočne ďalší dvaja úradníci. Veď keby bola účasť pána Chovanca nutná, neplatil by si hotel z vlastných,“ hovorí strana SaS. Podľa Sulíka je pozoruhodnou kapitolou účasť p. Murína.

„Kancelária národnej rady o ňom prezradila len toľko, že je Marián a že žiadosť o jeho odvoz dal konzulát v Sankt Peterburgu. Pýtam sa, čo má toto znamenať? Aký bol účel cesty tohto pána? A kto to vlastne je,“ pýta sa Sulík.

 

SaS sa obrátila na ministerstvo vnútra aj s druhou žiadosťou 9. októbra. Podľa vyjadrení liberálov rezort náklady letu ani tentoraz nevyčíslil. „Vraj takéto údaje stále nemá k dispozícii, uvádza strana. „Takže toto je obraz ruskej misie poslankýň Smeru v plnej kráse. Zneužitie špeciálu, potom zatĺkanie o nákladoch, hovorca, čo si hotel platí sám a nakoniec záhadný pán Murín,“ uzavrel Sulík.

 

https://www.topky.sk/cl/100535/1365947/Vylet-smeracok-do-Ruska-vladnym-specialom-ma-dohru–Podivne-priznanie-

 

 

Kaliňák začal GRILOVANIE Sulíka: TOTO obhajoval s plechovým ksichtom

 

.

.

Matovič a Pročko naložili Sulíkovi za Dubaj, Krúpa nám ukázal chrbát

 

 

 

Pročko povedal, že keby podnikal ako Sulík, tak by už dávno skrachoval!

Viskupič za SaS povedal, že je to nemilé, ale je presvedčený, že všetko je v poriadku!

Považuje to za dobre vysvetlené Sulíkom! Veľmi sa to zjednodušuje a v komplexnosti môže za to Žiga! Je presvedčený, že každý na to príde, že je to v poriadku! 

Ale to, že nie je evidencia, to neznamená, že tam bol niekto, kto tam byť nemal!

Predseda to vysvetlí. Tá správa hovorí o tom, že sa im zdá, že Sulík zlyhal!

 

 

Koalícia chce, aby Sulík nahradil vzniknutú škodu. Opozícia na čele s KDH a PS to bude bojkotovať – lebo aj zlodejov chcú do progresívnej koalície!

 

https://www.hlavnespravy.sk/koalicia-chce-aby-sulik-nahradil-vzniknutu-skodu-opozicia-na-cele-s-kdh-a-ps-to-bude-bojkotovat/3336732

 

 

Parlament odsúhlasil, že Sulík má zaplatiť 634-tisíc eur za Expo Dubaj

 

https://standard.sk/510788/erik-kalinak-sulik-isiel-v-dubaji-taky-volny-styl-ze-spatne-tazko-zistit-co-bolo-hospodarne-minute-usetril-som-milion-eur-brani-sa-sef-sas

 

 

„Podľa NKÚ bolo 634 500 eur zo štátneho rozpočtu použitých nehospodárne z toho Úrad identifikoval, že suma 164 200 eur bola vynaložená na bezdôvodné obohatenie. Poslanci chcú v uznesení kategoricky odmietnuť mimosúdne vyrovnanie sporu medzi ministerstvom a fyzickými osobami, ktorým umožnilo bezdôvodné obohatenia.“

 

A teraz, keď občania chcú, aby to vrátil, tak my podporujeme divadielko?

 

 

Divadielko tu bolo, keď potrebovali ľudí dostať do ulíc a preto dali ich sponzori zavraždiť Kuciaka a jeho snúbenicu! 

 

Dúfam, že toto ich zas nenapadne (ich sponzorov v zahraničí), že toto bude ich trvalá metóda na boj proti voľbám a aby zas dostali ľudí do ulíc!

Ale v každom prípade, predchádzajúce vlády Smeru boli maximálne zlodejmi a nie vrahmi na politický prevrat!

 

 

Títo nielen nastrčení vrahmi, ale aj zlodeji! 

 

A ako bonus ešte aj vlastizradci za stratu veta! 

 

A ako ďalší bonus navyše ešte aj totaliťáci, čo prenasledovali aj liberálov!

 

A ako ďalší bonus aj zavádzajúci totalitu a cenzúru, aby o tom nikto nesmel písať!

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Ešte pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo už aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558161x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie