Založ si blog

Upozorňujem túto vládu, nech sa veľmi zaujíma o bezpečnosť škôl, lebo v záujme politického prevratu, bude najskôr záujem obviniť túto vládu, že mala predísť teroristickému útoku na školu!

Tuším Danny Kollár povedal, že za výhražnými telefonátmi na školy je Gerulata.

A mne to nič nehovorilo, lebo nevedela som, kto je Gerulata. Tak som si to zadala na FB a zistila som, že táto skupina, čo sa organizuje ako extrémistická skupina samozvancov, čo tu zostavovali zoznam nepriateľov štátu, keby napríklad nesúhlasili so sankciami, čo je veľmi veľa ľudí, ale aby ich prenasledovali a tým zastrašovali iných, aby sa neopovážili nesúhlasiť!

 

A túto skupinu by veru nevypátrali, keby sa vyhrážali školám teroristickým útokom, lebo tých by sa všetci zastrašovaní báli ako platených.

 

Alebo už vypátrali vinníkov?

 

A prečo by to robili? Okamžite ma napadol aj dôvod. Teraz by objednaná vražda niekoho na politický prevrat bola nápadná. K mŕtvolám a možno viacerým obetiam by mali dospieť nejako inak. Teraz by to mohol byť teroristický útok na školu, kde by boli mladé obete a z tohto by bola obvinená vláda, že nezabezpečila bezpečnosť škôl!

 

 

Preto upozorňujem túto vládu, nech sa veľmi zaujíma o bezpečnosť škôl, lebo v záujme politického prevratu bude najskôr záujem obviniť túto vládu, že mala predísť teroristickému útoku na školu!

 

 

Verte tomu, že ich ovce by tomu uverili, že toto je vina vlády, že bol teroristický útok na školu a preto chcú odstúpenie tejto vlády alebo konkrétnych politikov! 

 

Samozrejme, že páchateľov by buď nevypátrali, alebo podhodený vinník by spáchal samovraždu!

Rozhodne by nemal kto vypovedať! 

 

Títo ľudia sa nezastavia pred ničím, nepodceňujte to! Pôjdu aj cez vraždy a to aj študentov alebo detí!

 

 

O čo viac ľudí si to uvedomí, o to skôr sa to nestane! Počítali by s tým, že to nikoho nenapadne, že je za tým opäť snaha o politický prevrat!

 

Preto to aj píšem. Ja som obyčajná žena, ale napadlo by ma to, že to slúži na politický prevrat a najmä, keď vinníci budú mŕtvi, aby nemohli vypovedať! 

 

 

 

Ešte môžem vysvetliť, ako som k tejto myšlienke dnes dospela. Náhodou som natrafila na článok. ako útočia na Romanu Tabak za podporu Nádacie Detského kardiocentra:

https://www.hlavnespravy.sk/nadacia-detskeho-kardiocentra-sa-ohradila-voci-konaniu-romany-tabaka-vyjadrujeme-pohorsenie/3343468

Zaujalo ma ale až to, že prečo na ňu tak zúrivo útočia! Že je to zase rozoštvávanie ľudí, využiť na to aj toto, že sa od nej ako od dezoláta dištancujú! To si pozrite na jej stránke, proti akému videu, kde som ani ja nič poburujúce, ani politické nevidela, okrem toho, že vedú boj proti dezolátom a nepriateľom, čo nevolili progresívnu koalíciu a dovoľujú si chcieť túto vládu.

 

Tak som o tom chcela napísať článok, ako útočili, kto útočil a cez ten materiál som sa na FB preklikala k tomu, aké sú profily ľudí, čo na ňu takto útočili. Cez to som sa dostala na stránku, o ktorej som nevedela, že existuje a to je skupina 9000 ľudí „Slovensko proti Dezolátom“.

 

Na tejto stránke sa organizujú a vpravo majú informácie, kde, kedy majú demonštrovať – Zastavme ich!

Uvedomila som si, že znova sa tu organizujú skupiny na demonštrácie a politický prevrat, len ľudia im chýbajú do ulíc!

Tak som si spomenula na tie slová, že za nahláseniami teroristických útokov na školy má byť nejaká Gerulata.

A to sú tí, čo majú podporu moci organizovať tu hon na občanov, kto každý je podľa ich hodnôt nepriateľ štátu! Tí, čo spisovali tento zoznam – extrémistickí samozvanci!

 

Ich zoznam nepriateľov štátu:

 

Na prvom mieste je Blaha, potom Taraba, Chmelár, Danko, alternatívne médiá.

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10227915132010653&set=a.1477636907871

 

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=434148255176930&set=a.320743669850723

 

„Vyššie vymenovaní neobhajujú Putina, ale pomáhajú vytvoriť informačný zmätok!“ Už toto im stačí na nepriateľov štátu, čo je čistý extrémizmus!

 

 

A našla som aj článok o nich na Štandarde z roku 2022:

 

Zoznam 150 proruských propagandistov ako Potemkinova dedina

 

„Pred niekoľkými dňami sa na internete objavil 150-členný zoznam takzvaných ruských propagandistov aktívnych na Slovensku, ktorý bol vytvorený spoločnosťou Gerulata Technologies. Bezprostredne po tom o ňom informovalo hneď niekoľko veľkých médií. Podľa predstáv Michala Trnku, šéfa firmy a syna spoluzakladateľa spoločnosti ESET, by tento výpočet mohol pomôcť aj štátnym orgánom, ktoré majú po novom v rukách nástroj na rýchle blokovanie webov. Zaujímala nás metodika zberu dát a spôsob vyhodnocovania toho, kto je a kto nie je proruský. Pýtali sme sa preto priamo Gerulaty.“

 

 

Článok je analýza ich pochybných odpovedí, ktoré stoja na extrémizme! Je to extrémistická skupina!

 

 

 

Nikdy nepodceňujte extrémistov, nech by boli náboženskí fanatici alebo inej ideológie! Všetci extrémisti najskôr poslúžia zneužitiu na vraždy!

 

Kde sa vyskytujú organizovaní extrémisti, tam sa dajú predpokladať aj vraždy, ktoré majú niekomu poslúžiť!

Vždy najskôr na politické účely!

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Ešte pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo už aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558223x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie