Založ si blog

Vládna koalícia má podporu občanov, ktorí ju volili!

Voličom progresívnej opozície, ktorí chcú stratu veta, federalizáciu EÚ a vnútené kvóty na migrantov (podľa SME sa rozpustia, keď ich dobre rozdelíme), nedochádza, že voľby už boli a občania si neželajú zrušenie volieb!

 

 

To, že politici skrachovaných strán, ako Kolíková, sa chcú občanom vnucovať, to ich vôbec nezaujíma!

Taktiež, čo si prajú novinári, ktorí tiež mali možnosť voliť, nás nezaujíma!

Znovu opakujem, že dúfam, že sily, ktoré si ich platia, nedajú zas niekoho zavraždiť, aby svojich voličov dostali do ulíc na politický prevrat a zrušenie volieb!

Osobne si neplatím lokajské televízie, čo nám tu vnucovali migrantov, sankcie, volanie po tretej svetovej a stratu veta! Vôbec ma nezaujíma, čo iné si ich papagáji hore uvedenej propagandy želajú, keď tiež mali možnosť voliť!

Taktiež ma nezaujíma, čo si prajú voliči progresívnej totality, či ich niekde bude stáť 2000 alebo 5000, lebo nás ignorovali aj keď predčasné voľby chcelo 300 000 ľudí!

Chceli ste, aby rozhodli voľby, vo voľbách už občania rozhodli. Novinárov nevolil NIKTO a Kolíkovej strana skrachovala!

Vo voľbách sme ich poslali do čerta a vôbec nás nezaujíma, že sa im nepáči, že voľby prehrali!

 

Pritom televízie a progresívni novinári klamú, taktiež skrachovaná Kolíková, že celá verejnosť je v uliciach!

Celá verejnosť nie je 2000 – 5000 voličov progresívnej koalície, ktorí nás nezaujímajú! Mňa osobne nebudú zaujímať ani keď ich bude len 300 000, čo podľa nich bolo málo!

Prestaňte v televíziách klamať, že občania nie sú s vládnou koalíciou, ktorú si zvolili, spokojní. Všetci sme veľmi spokojní, že tu nevyhrala progresívna koalícia a že voľby prehrala! 

 

Sluha progresívnych totalitných novinárov, Šimečka, povedal v SRNR, že tu nebude ďalšie roky vystrájať lacné divadielka. No on iste nie, keďže za neho všetko robia ich progresívni novinári, že útočia na výsledky volieb a občanov, že si ich dovolili nevoliť a preto ďalej pracujú na rozoštvávaní občanov a ich rodín!

Táto totalitná progresívna koalícia a hlavne nikým nevolených novinárov, len platených zo zahraničia na ovplyvňovanie volieb vyhrážaním sa občanom, že budú fašisti, keď ich nebudú voliť, nič iné ako len lacné a dementné divadielka robiť nevedia. 

Ako to dementne robili pri vnucovaní migrantov ako slniečkári, tak pri dementnej propagande jedného svetra navyše pri sankciách, tak pri dementnej propagande, aby sme volali po tretej svetovej alebo menšej jadrovej a taktiež pri dementnej propagande o strate veta!

 

Pokiaľ nás budete otravovať v televíziách a novinách ďaľšou dementnou propagandou, naďalej budeme vyjadrovať, že im nedôverujeme a odmietame ich sledovať!

 

 

Taraba Viskupičovi: Vy ste zriadili 24 zbytočných štátnych úradov. Zrušíme ich, dáte na to hlasy?

 

 

 

Chmelar 8.12.:

 

ZABRÁŇME MAJDANIZÁCII SLOVENSKEJ POLITIKY

 

„Doterajšie správanie opozície však ukazuje, že je hysterická, veci neúmerne dramatizuje, neprimerane preháňa a nezastaví sa ani pred krokmi, ktoré Slovenskej republike vyslovene škodia. Len si spomeňte, ako klamali občanov, že Fico chce vyviesť Slovensko z EÚ a NATO. Potom ich strašili, že vzdelaní ľudia v prípade víťazstva Smeru-SD odtiaľto utečú a posledný nech zhasne. No a po voľbách začali ziapať, že oni sa vyhnať nedajú (sic!), že sa tu likviduje právny štát a vládna koalícia tu chce nastoliť diktatúru, totalitu, autokraciu a čo ja viem, čo ešte. Nič z toho nie je pravda. Keď počúvam lídra progresívcov Michala Šimečku, ako sa hecuje „zvládli sme to voči komunistom, zvládli sme to voči Mečiarovi a zvládneme to aj voči Ficovi“, nemôžem sa zbaviť pocitu, že aj on má charakter „prúdovej ryby“.

 

Táto majdanizácia politiky, ktorá nerešpektuje demokratické výsledky volieb a pred argumentáciou, polemikou a oponentúrou uprednostňuje zvrhnutie legitímnej vlády, je vo svojej podstate nebezpečná a nedemokratická.

 

Aj z týchto dôvodov sa so všetkou vážnosťou staviam za včerajšie slová predsedu vlády SR Roberta Fica, ktorý v rámci parlamentnej hodiny otázok odkázal veľvyslancovi USA na Slovensku, aby sa zdržal vyjadrovania k vnútorným záležitostiam Slovenskej republiky. Bol to ten najjemnejší spôsob, ako ho upozorniť na to, že prekračuje svoje kompetencie, v skutočnosti je v takýchto prípadoch štandardné predvolanie veľvyslanca na koberec k ministrovi zahraničných vecí alebo k premiérovi (bývalý český prezident Miloš Zeman v podobnej situácii vyrazil s americkým diplomatom dvere a odkázal mu, že nie je na Pražskom hrade vítaný). Neviem, z akého titulu sa Spojené štáty vyjadrujú k zámeru slovenskej vlády zrušiť špeciálnu prokuratúru. Považujú nás vari za 51. zväzový štát USA? Majú vari oni v rámci svojho právneho systému špeciálnu prokuratúru? Aký majú problém s tým, že chceme fakticky zosúladiť naše trestné právo s právom EÚ? Súhlasili by, keby sa naše ministerstvo zahraničných vecí vyjadrovalo k ich zaobchádzaniu s afroamerickým obyvateľstvom alebo k ich legislatíve týkajúcej sa vlastníctva zbraní? Alebo by sa im viac páčilo, keby sme po vzore EÚ žiadali zrušenie trestu smrti v USA, prípadne dodržiavanie práv zamestnancov podľa štandardov Medzinárodnej organizácie práce?

 

Mimochodom, nespomínam si, že by Spojené štáty vyslovili akékoľvek znepokojenie napríklad zo zakazovania nepohodlných webov bez súdu alebo z prenasledovania kritických intelektuálov, ktoré sa tu dialo v predchádzajúcom období. Slovenská republika je suverénny štát, ktorý rešpektuje vnútornú legislatívu iných štátov, a to isté žiada aj od svojich partnerov. Ak to USA nerobia, nielenže zhoršujú vzťahy oboch štátov, ale navyše svojím mlčaním pri prešľapoch predchádzajúcej vlády navodzujú dojem, že ich kritika nie je vecná, ale účelová a že im v skutočnosti neprekáža naša legislatíva, ale suverénny postoj Slovenskej republiky voči Ukrajine. A to už zaváňa snahou o vyvolanie slovenského Majdanu.
.
.
Prirodzene, zrušením špeciálnej prokuratúry sa nelikviduje právny štát. Z čoho si v tomto smere máme brať príklad? Z krajín EÚ, ktoré takýto inštitút nepoznajú alebo z Albánska, kde ho majú? Je pritom pozoruhodné, ako médiá vytrvalo ignorujú právne analýzy generálneho prokurátora Maroša Žilinku, sudcu Krajského súdu v Bratislave Petra Šamka alebo jedného z najväčších expertov na trestné právo, dekana PF UK Eduarda Burdu, ktorí dlhodobo navrhujú zrušiť špeciálnu prokuratúru ako duplicitný až škodlivý orgán – ale za „odborníčku“ účelovo označia iba právničku Via Iuris, ktorá zachovanie ŠP obhajuje. Ak generálny prokurátor SR ako jeden z najvyšších ústavných činiteľov zverejní stanovisko, že vládou schválený legislatívny návrh týkajúci sa postavenia Úradu špeciálnej prokuratúry je obsahovo komplexný a vykonateľný a z vecného hľadiska je v súlade s Ústavou Slovenskej republiky, opozícia a médiá by to mali brať rovnako vážne ako vyjadrenia iných relevantných hráčov. Lenže pre nich je smerodajné iba vyjadrenie nekvalifikovanej advokátky prezidentky Čaputovej, ktorá už dávno nejaví nijaké známky nadstraníckosti a používa neuroticky prehnaný slovník opozície o demontáži právneho štátu, hoci k potvrdeným prehreškom predchádzajúcej vlády taká príkra evidentne nebola.
.
.
Je priam svetovým unikátom, že hlava štátu spoločne s opozíciou pomáha vytvárať pokrivený obraz Slovenska v zahraničí. Považujem za maximálne nedôstojné až trápne, keď prezidentka republiky použije na tlačovej konferencii ako argument proti súčasnej vláde, že nech si občania zapnú Českú televíziu, ako nás tam kritizujú. To je úroveň anonymného diskutéra zo sociálnych sietí, nie hlavy štátu. Títo ľudia sa však očividne nezastavia pred ničím. Považujem za škandalózne, že predstavitelia opozície ako Michal Šimečka, Vladimír Bilčík či Ivan Štefanec, ktorí sa nevedia zmieriť s prehrou v parlamentných voľbách, sa chodia vyplakávať do Európskej komisie a najnovšie iniciovali dokonca diskusiu v pléne Európskeho parlamentu, ktorý má na budúci týždeň rokovať o porušovaní princípov právneho štátu na Slovensku. Vidím za tým jednoznačný škodoradostný až zákerný úmysel škodiť Slovenskej republike, kde sa len dá: oni neupozorňujú na to, že by nám mohli zobrať eurofondy, oni by to chceli dosiahnuť. Pripomínam, že predstavitelia Smeru-SD sa nechodili sťažovať na vyčíňanie Matovičovej a Hegerovej vlády do zahraničia. Všetky civilizované štáty vedia, že špinavá bielizeň sa perie doma. Iba zlomyseľní a zákerní slovenskí politici robia z vlastnej frustrácie a neschopnosti presvedčiť domáce obyvateľstvo medzinárodný problém. Dajte si to do kontextu napríklad s tým, že keď Bulharsko rušilo špeciálnu prokuratúru, prakticky nikto si to nevšimol. No dnes sa o Slovensku hovorí, akoby sme boli nejaká banánová autokracia, ktorá si nevie vyriešiť vlastné problémy. A to nie je pravda. Máme len zúfalú opozíciu, ktorá tak chorobne túži po moci, že skresľuje reálny obraz Slovenska v zahraničí.
.
.
Vysvetlime preto týmto nedoukom odborné termíny. Keby sme tu mali diktatúru alebo totalitu, tak si ani nepípnu a zbalia ich skôr, ako stihnú rozvinúť nejaký transparent. Keby sme tu mali autokraciu, nepoznali by sme slobodné voľby a moc v rukách by mala úzka skupina ľudí. Slovensko je v tomto smere štandardnou demokratickou krajinou, tak už konečne prestaňte špiniť do vlastného hniezda a hystericky osočovať svoju vlasť. Je príznačné, že sú to práve oni, ktorí sa v poslednom čase tak ohradzujú, že aj oni sú vlastenci. Základným predpokladom vlastenectva je poznanie elementárnych spoločných záujmov, ktoré sú posvätné a ktoré sa nevystavujú pranierovaniu, poškodzovaniu a spochybňovaniu v očiach iných. No niečo také oni nepoznajú. Pre nich na prvom mieste nie sú záujmy Slovenska, ale ich vlastné mocenské záujmy. Títo ľudia nepoznajú v honbe za mocou mieru. Preto spochybňujú úplne všetko – aj to, čo oni robili neporovnateľne intenzívnejšie, vrátane personálnych zmien, ktoré tak neadekvátne a hystericky nazývajú „čistky“.
Mladý Šimečka nám pred voľbami sľuboval, že sa to dá „normálne a odborne“. Teraz ženie ľudí do ulíc, hoci vie, že normálne a odborné riešenia sa nerodia v dave. Veľmi rád by som si v parlamente vypočul napríklad odbornú polemiku s racionálnymi argumentmi o účelnosti alebo efektívnosti skráteného legislatívneho konania. To sú totiž spory, ktoré dávajú zmysel parlamentnej demokracii. Lenže v slovenskej politike je čoraz zriedkavejšie, aby som narazil na niekoho, kto má rozlišovacie schopnosti, potrebu vyhľadávať nové informácie, ochotu prijímať logické argumenty a snahu chápať súvislosti. Aktivisti politickej opozície i médií majú falošný pocit, že zachraňujú demokraciu, hoci používajú skôr spôsoby charakteristické pre prevraty psychotických diktatúr. Skutočne kriticky zmýšľajúci ľudia by na túto hru nemali pristúpiť. Naopak, myslím si, že nastal čas vyraziť do protiútoku. Ak sme tu svedkami reálnych snáh osočovať Slovenskú republiku v zahraničí, mali by sme rovnakým spôsobom vynaložiť úsilie na pravdivé informovanie našich partnerov vo svete o skutočnom stave demokracie a právneho štátu na Slovensku. Jednoducho, ak odmietate demokratickú diskusiu a chcete boj proti dezinformáciám, dostanete ho.“
.
(krátené)
.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=750584903780401&set=a.475941007911460
.
.
.
.
Denník N 10.12.:
.
Bývalá ministerka spravodlivosti Mária Kolíková vraví, že dekan Právnickej fakulty UK Eduard Burda je „hanbou akademickej obce“. Reagovala tak na Burdovo stanovisko pre vládu o zrušení Úradu špeciálnej prokuratúry.“
.
.
Takto vedia ľudí, čo s nimi nesúhlasia, len z diskreditovať, nie s nimi diskutovať, to už nevedia a preto diskusie nedopustia!
A takto sa to robilo v totalite! Ktorý súdruh je hanbou voči ich KSČ! 
.
.
.
Alebo ukážka ich totalitne vymytej ovce:
.
.

P. Pellegrini zradil právny štát. Súhlasil s torpédovaním Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP). Preto nemôže byť prezident.

.
.
Nepriateľ štátu, zradca štátu a preto my mu ako strana nedovolíme… 
.
Vôbec nechápe, že prezidentom bude ten, koho si ľudia slobodne zvolia a nie koho bude KSČ – Progresívne slovensko odporúčať ako pre ich sektu nezávadného, lebo v línii lokajstva novej Moskvy v USA!
.
.
.
.
Asi cenzúrovaný Michelko, keď nenabehlo video s ním:
.
.
https://www.youtube.com/watch?v=wmu2PWd83sw
.
.
.
.
.
Súvisiaci článok, ako sme prežívali výhru vo voľbách:
.
.

Takto sme to v ten deň 10. 10. zažili! To, čo sa nestalo ani v Orwellovi, aby sa aspoň lúza vzbúrila!

 

Ten boj sa odohrával civilizovane a v súlade s demokraciou vo voľbách!

 

No títo totalitní lokaji sa chcú dostať k moci nedemokraticky – vyhrážaním sa občanom, že kto ich nechce voliť, tak je fašista a rozoštvávajú proti nim svojich čitateľov, aby ich vydierali cez rodiny!

 

Preto Leško na Denníku N počas volieb povedal, že „Už každá druhá rodina okolo neho je rozoštvaná!“

 

 

My nikoho nevyzývame, aby zo svojich rodín vyhnali voličov totalitnej progresívnej koalície!

My vieme, že je to ako byť obeťami extrémistickej progresívnej sekty novinárov, v ktorých vidia svojich guruov, ale ich dementnú politiku od slniečkárstva cez jeden sveter a tretiu svetovú po stratu veta už nie! 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.

Vrtuľník

Pri páde armádneho vrtuľníka na severe Kolumbie zahynulo deväť vojakov

30.04.2024 07:04

Vrtuľník mal dopraviť zásoby pre vojakov v oblasti mesta Santa Rosa del Sur, kde v poslednej dobe prebiehajú boje medzi ľavicovou gerilou a drogovým gangom.

depozitár, Múzeum SNP, Banská Bystrica

Rarita v Múzeu SNP: Prvého mája sprístupnia skvosty, ktoré viac ako polstoročie verejnosť nevidela

30.04.2024 07:00

Mnohé autentické uniformy, zbrane, prilby, kufre a rôzne osobné veci ľudí, ktorí riskovali svoj život v Povstaní priamo na bojisku, sa konečne dostali „na svetlo sveta“.

Sophie, Ukrajina, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi majú priestor pre budúce útoky. Zelenskyj sa sťažuje, že pomoc prichádza pomaly

30.04.2024 06:30

Rusi kontrolujú takmer pätinu Ukrajiny a majú možnosť útočiť viacerými smermi. Zelenskyj hovorí, že zbrane na Ukrajinu síce už prúdia, ale pomaly.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558472x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie