Založ si blog

Bude to boj progresívnych novinárov proti občanom!

Prečo u nás vyhral Smer:

 

 

Najúčinnejším kritikom Smeru bola na Slovensku infovojna. O účinnosti svedčí to, koľkých ľudí dokážete presvedčiť, že máte pravdu.

 

Progresívnym médiám občania kritiku Smeru neverili a preto Smeru dôverovali. Túto dôveru v Smer u občanov nenabúrala vražda Kuciaka, ale mnohoročná kritika Smeru od infovojny. Preto v minulých voľbách nevyhral Smer, občania mu už po toľkej kritike na alternatíve nedôverovali. Infovojne najviac dôverovali preto, lebo objektívne kritizovala aj progresívne médiá aj Smer.

 

 

OĽaNO v minulých voľbách zvíťazilo preto, lebo občania už nechceli voliť Smer, ale ani progresívcov a niečo medzi tým. To menšie zlo malo predstavovať OĽaNO. No OĽaNO tiež ovládli totalitné progresívne sily a to hlavne v zahraničnej politike.

 

Za ich vlády bolo občanom pod vyhrážkami ich novinárov vnucované, aby volali aj po tretej svetovej, aby volali po sankciách a odpojení plynu, aby chceli rozdávať štátny majetok a platili zbrane do vojny na Ukrajine, aby chceli cudzie vojenské základne, aby chceli stratu veta, aby chceli cenzúru.

Voči tomuto všetkému sa nikdy Matovič neozval!

 

Jemu to bolo jedno, že nás týmto pomáha štvať do vojny, že nás sankcie ožobráčia, že celkom svojvoľne jeho politici rozdávali štátny majetok na vojnu na Ukrajine, že tu budeme mať cudzie vojenské základne, hoci vyhrali voľby aj s podvodom, že s cudzími vojenskými základňami súhlasiť nebudú a je to len hoax a že ho bude zaujímať, čo chcú občania. Po voľbách to už celé OĽaNO ignorovalo, že občania si to neželajú. Nikdy ho nezaujímala strata veta, ani cenzúra webov.

 

Preto OĽaNO u občanov skončilo v ten deň, keď ich politici podpísali zmluvu s USA proti vôli občanov. To bola už posledná kvapka po ich celkom lokajskej politike, kde Slovensko sa stalo už len kolóniou USA. 

 

Odvtedy bolo jasné, že v budúcich voľbách vyhrá buď už len progresívna koalícia alebo smerácka a už nič medzi tým!

 

 

Keďže drvivá väčšina občanov si neželá progresívnu koalíciu a ani teraz po voľbách, vyhrala smerácka koalícia.

 

Najdôležitejšie dôvody sú tieto:

 

Slováci nechcú byť len kolóniou USA, aby neboli USA zatiahnutí do vojny, aby ich politika USA na ich sankciách, ktoré vnútili EÚ neožobračovala, aby sme tu neživorili kvôli vnucovanému zbrojeniu a povinnému financovaniu vojen, aby sme nestratili právo veta, aby sme tu nemali progresívnu totalitu a cenzúru, taktiež v budúcnosti vnucované povinné očkovanie experimentálnymi vakcínami, ani vnucovanie migrantov.

 

V podstate sú to všetko témy, o ktorých Matovič asi nikdy nepočul, lebo celý čas ich buď ignoroval alebo sa správal ako poslušný progresívny lokaj USA. Preto tu dnes bude vyvreskovať o všetkom možnom a ignoruje témy, ktoré o výsledku volieb rozhodli!

 

 

Stručne by sa to dalo povedať, že Slováci nechcú progresívnu lokajskú totalitu s cenzúrou a rozoštvávaním občanov a ich rodín.

 

Preto aj mne je vykrikovanie Matoviča celkom ukradnuté, vôbec nespomína témy, ktoré občanov zaujímajú najviac a podľa ktorých budú voliť aj v následujúcich voľbách! 

 

Budú voliť nie totalitu a cenzúru, ale proti totalite, proti cenzúre, proti strate veta, proti násilnému vnucovaniu lokajstva k USA, proti zaťahovaniu do vojen, proti ožobračovaniu sankciami a zbrojením a proti vnucovaniu migrantov!

 

 

Teraz iná ponuka, ako smerácka koalícia nebola, keď chceli poraziť progresívnymi médiami vnucovanú a presadzovanú progresívnu koalíciu.

 

Pokiaľ tu bude existovať hrozba progresívnej totalitnej koalície, vždy budú voliť také strany, ktoré ju majú najväčšiu šancu poraziť!

 

 

To, že si tu totalitní progresívni novinári vypisujú, že toto je doba temna alebo rozkladu demokracie, to je ako keď zlodej kričí chyťte zlodeja! 

Práve v týchto voľbách bola porazená doba temna, ktorá by bola nastala s totalitnou progresívnou koalíciou ešte viac pri moci!

A to nie je len predpoklad, všetko z toho nám už predviedli cez svojich novinárov a iných lokajov (ako sú aj politické mimovládky), včetne ich cenzúry, rozoštvávania občanov a ich rodín.

 

 

Česká alternatíva: Doufejme že to Fico pořeší správně … aby bylo kam utíkat“ – Ficova země

 

Áno, totalita je takéto zlo a v Česku vyhráva:

 

 

 

česká alternatíva

 

 

 

Najbližšie roky to bude boj týchto progresívnych totaliťákov v médiách proti občanom za stratu veta a za stratu suverenity Slovenska!

 

Bude to boj progresívnych novinárov proti občanom!

 

Občanov a ich rodiny budú rozoštvávať ešte zúrivejšie!

 

 

Prosím všetkých príčetných novinárov, aby nenadávali občanom Slovenska do dezolátov, lúzy a fašistov a nerozoštvávali im týmto rodiny, že kto povinne nebude za progresívnu koalíciu, toho majú zo svojich rodín vyhnať!

 

Občania sa nechcú dať novinármi vydierať a preto výsledkom bude len viac rozoštvaných rodín! 

 

 

 

Šimečka včera v SRNR:

 

„Vládu Roberta Fica považujeme za hrozbu. Budeme ju kritizovať, ale zdržíme sa útokov, vulgarizmov a lacných divadielok,“ povedal.“

 

 

To darmo povedal, na túto špinavú prácu – útokov, vulgarizmov a lacných divadielok ako halušky, majú svojich progresívnych novinárov!

Dennodenne robia presne túto špinavú prácu – útoky, vulgarizmy, divadielka, ako lokaji jednej progresívnej strany a jej koalície!

 

Pritom ich nikto ako politikov nevolil! 

 

Teraz po voľbách zrazu rýchlo začali PS kritizovať, aby teraz mohli tvrdiť, že aj ich kritizovali! Teraz jeden alebo dva týždne, že si to až celé Slovensko všimlo? Ani nie hneď po voľbách, až tento posledný týždeň, keď už sa to všade kritizuje – ako nám svoju stranu vnucovali celé roky!

 

A keby len vnucovali! Doslova kvôli tomu rozoštvávali rodiny a prenasledovali občanov ako dezolátov a fašistov, keď nebudú povinne zdieľať názory týchto akože novinárov, čo pritom slúžia len jednej strane!

 

 

 

Sulík pre Startitup: Denník N sa zhumpľoval na stranícky plátok Progresívneho Slovenska

 

https://sulik.sk/sulik-pre-startitup-dennik-n-sa-zhumploval-na-stranicky-platok-progresivneho-slovenska/?doing_wp_cron=1700015159.2060689926147460937500

 

„Sulík sa tiež ohradil voči tvrdeniu, že túto rétoriku voči danému médiu šíria aj koaliční politici ako Robert Fico, Ľuboš Blaha či Andrej Danko.

Podľa jeho názoru Denník N tak „búšil“ v prospech Progresívneho Slovenska, až si veľa ľudí povedalo, že nechcú, aby táto strana vyhrala voľby, čo vraj Denník N ľuďom „vtĺkal do hláv“ ako nutnosť.

Týmto spôsobom podľa Sulíka noviny prispeli k tomu, že vo voľbách napokon triumfovala strana Smer. Na víťazstve Roberta Fica majú podľa neho títo novinári „vážny podiel“.“

 

 

 

 

 

 

Chmelár 18.11.:

 

 

Toto predsa nie je a nikdy nebola žurnalistika. Takíto pisálkovia nehľadajú pravdu, neanalyzujú realitu z nadhľadu, nepracujú vo verejnom záujme, sú to iba žoldnieri istých politických síl.“

 

 

KEĎ TÁ, KTORÁ CHCELA ZATVÁRAŤ NEPOHODLNÉ WEBY, VOLÁ PO REŠPEKTOVANÍ MÉDIÍ…

 

„Prezidentka Zuzana Čaputová si na sociálnej sieti zamoralizovala, že význam médií je pre demokraciu nenahraditeľný, že odmieta ich delenie na ušľachtilé a nepriateľské a že všetky médiá, ktoré pôsobia na našom trhu v medziach zákona, sú legitímne… Prepáčte, ale z tohto slizkého pokrytectva mi je doslova na vracanie.
Ktože nám to káže o legitimite kritických médií? Tá istá osoba, ktorá je až taká posadnutá ich reguláciou, že o tom rozpráva úplne všade doma i v zahraničí a doslova prosí Európsku komisiu a majiteľov sociálnych sietí, aby jej pomohli cenzurovať internet? Tá istá osoba, ktorá pateticky ochká, že liberálne médiá predstavujú „krvný obeh demokracie“, kým tie alternatívne sa usiluje zakázať? Tá istá osoba, ktorá po svete zbiera ceny za „ochranu demokracie“ (tak sa v najnovšom centristickom newspeaku volá jej okliešťovanie) a doma obmedzuje komentovanie ešte aj toho statusu, v ktorom píše o slobode prejavu?
Zuzana Čaputová a jej podobní politici sa radi nechávajú počuť, že všetci potrebujeme liberálne médiá. Nie, potrebuje ich len ona, aby naďalej pestovali jej kult. Kto potrebuje Petra Schutza z denníka Sme, ktorý si dovolí napísať, že neočkovaní ľudia by mali kvičať ako svine na bitúnku? Kto potrebuje šéfredaktora Denníka N, ktorý napíše, že musíme poraziť Fica a Smer? Kto potrebuje šéfredaktora Aktualít.sk Petra Bárdyho, zbabelého propagandistu, ktorý trčí Prezidentskému palácu zo zadku iba jednou nosnou dierkou, aby mal čím dýchať?
 
Toto predsa nie je a nikdy nebola žurnalistika. Takíto pisálkovia nehľadajú pravdu, neanalyzujú realitu z nadhľadu, nepracujú vo verejnom záujme, sú to iba žoldnieri istých politických síl. Viete, že nemám rád silné slová a namietam proti zbytočnému ponižovaniu mimovládok a médií vyhlasujúc ich za „zahraničných agentov“ alebo „nepriateľské“. Ale oni sa naozaj správajú nepriateľsky. Nijako sa netaja tým, že nechcú seriózne informovať verejnosť, chcú vás poraziť a zničiť. Im absolútne nezáleží na tom, že vám už ani neprinášajú komplexné spravodajstvo, iba to, čo im vyhovuje, že si neplnia svoje informačné povinnosti, že to už ani nie sú noviny, ale reklamné letáky určitých politických síl. A s týmto stavom mediálneho prostredia jednoducho je nevyhnutné niečo robiť, lebo až pluralita médií a všestranná informovanosť obyvateľstva sú demokratické disciplíny, ktoré sú v najvyššom verejnom záujme – nie ochrana špinavých praktík spriaznených novinárov.
Keby to Zuzana Čaputová s tým „rešpektujúcim spolužitím“ myslela vážne, tak by napomenula v prvom rade médiá, aby sa správali profesionálne a nezvyšovali napätie v spoločnosti. Ohradila by sa voči ich hrubému slovníku a dehonestujúcicm metódam. Lenže ona to nikdy nemyslela vážne. Ona si len (ako vždy) farizejsky prihrieva polievočku u tých, ktorí by jej ešte mohli ako tak držať upadajúcu popularitu. A s takýmito úmyslami sa, milá pani prezidentka, ráčte dať vypchať.“
.
https://www.facebook.com/photo?fbid=736492761856282&set=a.475941007911460
.
.
.

Chmelár 14.11.:

 

ROZHOVOR PRE DENNÍK LA STAMPA
„Jedny z najstarších talianskych novín, významný liberálny denník La Stampa, ma požiadal o rozhovor o povolebnej situácii na Slovensku. Vyvracal som v ňom niektoré mýty, ktoré o našej vlasti šíria ľudia zo slovenských médií a politických think-tankov. Presne tak, keď im informácie dodávajú indivíduá ako Šimečka, Mesežnikov či Vašečka, ľudia sa až čudujú, čo si o Slovensku svetová tlač navymýšľa…“
.
https://www.facebook.com/photo?fbid=736783915160500&set=a.475941007911460
 
 
 
Teraz pracujú na vymývaní svojich čitateľov, aby súhlasili so stratou veta menších štátov a Slovensko stratilo aj zvyšky suverenity!
 
Pre týchto progresívnych novinárov sú Slováci tak sprostý národ, že si žiadnu suverenitu ani nezaslúžia a najlepšie bude, keď o nás bez nás bude rozhodovať Nemecko a Francúzsko!
 
A už im to ich sprostá intelektuálna elita žerie a už s tým aj súhlasia! Lebo táto sprostá intelektuálna elita nie je schopná domyslieť následky pri vnucovaní migrantov a to je len jedna téma!
 
Celkom rovnako, ako im vymývali hlavu aj predchádzajúcou propagandou, napríklad aj cez tých migrantov! Vždy po čase vidíte, akú dementnosť zas hlásali! 
.
.
.
.

Prezidentka na konferencii volala po väčšej cenzúre na internete

 

„Prezidentka ako keby si neuvedomovala, že komunistický režim neumožňoval voľnú výmenu názorov. Že jedným z dôvodov, prečo ľudia volali po zmene, bola aj všade prítomná cenzúra režimu a že momentálne sa naša spoločnosť, aj vďaka takým názorom ako zastáva prezidentka, posúva práve k neslobode podobnej tej komunistickej.

Neustále opakované volanie Čaputovej a jej mimovládneho okolia po cenzúre môže obnoviť totalitné praktiky, ktorých, ako sme si naivne mysleli, sme sa 17. novembra navždy zbavili.

Nikto nepotrebuje, aby sa šírili o iných na internete lži, ale určiť čo je a čo nie je lož je niekedy problematické a už zo skúsenosti z minulosti vieme, že sa za to platí stratou slobody slova a demokracie.“

 

Progresívci už kopú do Slovenska v Bruseli

 

„Progresívec Hojsík sa netají tým, že by bol za to, aby EÚpohrozila Slovensku zastavením prílevu peňazí z eurofondov,ako sa to stalo v minulosti v prípade Maďarska či Poľska.

“Nemôžeme dovoliť aby spoločné európske peniaze slúžili populistom, ktorí oslabujú inštitúcie, rozoberajú právny štát a ničia demokratické zriadenie. Je jedno či sa jedná o Maďarsko, Slovensko alebo inú krajinu EÚ,” doplnil bývalý environmentálny aktivista.“

 

 

Pritom najväčším zlom na Slovensku sú ľudia, ktorí presadzujú svoje totalitné myslenie a nerešpektujú inakosť!

A neváhajú pri tom lokajsky potápať vlastný štát!
.
.
.
.
V mediálnom priestore je pomerne bežné, že v prípade právnych tém dochádza k skresľovaniu informácií prezentovaných verejnosti.  Podobne je to aj v prípade neodkladného opatrenia vydaného súdom v prospech bývalého viceprezidenta Branka Kišša.“
.
https://standard.sk/494882/nezakonnost-v-pripade-odvolaneho-viceprezidenta-kissa-nekonstatuje-sud-ale-iba-jeho-obhajca
.
.
.
.
.
“Pán Fico, odkazujem Vám, že ste neželaným hosťom v tejto krajine. Zvolili Vás, ale nie ste zhmotnením našich snov, potrieb a možností,” odkázala priamo premiérovi Ficovi politicky angažovaná umelkyňa.“
.
.
.
.
Ani pre nás nie je zhmotnením „našich snov a možností“ po totalite volajúca progresívnymi novinármi vymytá a zastrašovaná intelektuálna elita!
.
.
Občania Slovenska nie sú neželaným hosťom na Slovensku, keď nechcú totalitnú progresívnu vládu!
.
.
.
.
.
„Verejným tajomstvom na Slovensku je, že šéfredaktor magazínu .týždeň Štefan Hríb, ktorý je bývalým moderátorom a redaktorom americkej rozhlasovej stanice Slobodná Európa si ako vedúci propagačného oddelenia zahraničných záujmov na Slovensku pozýva k sebe na koberec redaktorov a novinárov, ktorí nepíšu v súlade s vytýčenou mediálnou propagandou. O jeho podozrivých stretnutiach v bratislavskom bare Next Apache v marci roku 2017, kde sa s ním mali stretávať dvaja agenti zahraničných služieb…
.
Vyvrcholením tohto úsilia bola vražda novinára Jána Kuciaka, ktorá bola hrubým a manipulatívnym spôsobom zneužitá v úsilí o zmenu mocenských pomerov v štáte. To vyústilo do zvolenia advokátky Sorosom financovanej mimovládky Via Iuris Zuzany Čaputovej za prezidentku Slovenskej republiky v roku 2019.
.
Tlak musí pokračovať „minimálne do očakávaného apríla“. Ak sa vraj podarí poriadne „zdvihnúť vlnu“ môže z nej vzísť nová sila, tak tomu vraj v histórii vždy bolo – hlas ľudu, hlas boží.“
.
.
Ďalšie informácie tuto:
.
https://www.infovojna.bz/article/orbanova-vlada-pripravuje-zakon-na-ochranu-narodnej-suverenity-proti-nepriatelskym-mediam-mimovladkam
.
.
.
Pravda:
.
.

Čarnogurský študoval Kočnerov spis: Za demonštráciami v r. 2018 bola organizovaná skupina

.

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/579508-carnogursky-studoval-kocnerov-spis-za-demonstraciami-v-r-2018-bola-organizovana-skupina/
.
.
.
.
.
.
No zaujímavé je, že po voľbách už pre nich nie je hlas ľudu, hlas boží!
.
.
Keďže sa im nepodarilo ľud scenzúrovať do progresívnej totality, tak idú bojovať proti ľudu a občanom, ako proti nie božiemu hlasu ale „lúze“!!!
.
.
V tom im má pomáhať angažovaná intelektuálna elita ako pomáhala totalite aj v socializme, aby neprišli o miesta, keby ich ako neuvedomelých mediálne povláčili v svojich súkromných médiách!
.
.
.
.
Voľakedy potajme ľudia počúvali Kryla, dnes kritiku angažovanej progresívnej žurnalistiky aj v Česku s ich dementnými propagandami:
.
cenzúrované VIDEO:
.
.
https://www.youtube.com/watch?v=kW9I0mtKsL8
.
.
.
.
Pritom stačilo:
.
.
.

Keby všetky médiá mali úroveň Pravdy, dôveryhodnosť médií by vôbec neklesla

 

A nevznikol by tu boj medzi progresívnou a smeráckou koalíciou! Ľudí by nemusela zaujímať zahraničná lokajská politika a zaoberali by sa len domácou!

 

 

 

 

.

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,494
Celková čítanosť: 5556936x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie