Založ si blog

„Šimečka ako vyzývateľ Fica ? Nebude smiešny ? „

Federalizácia EÚ je ich voličmi ešte vítaná a keď stratíme všetku suverenitu a stratíme právo veta, ich voliči si aj šampus otvoria! Že tak treba so sprostým národom! 

 

 

Z tohto dôvodu nedopustia pred voľbami diskusiu Sulíka so Šimečkom, lebo Šimečka na Sulíka nemá, čo sme už raz videli na pamätnej diskusii medzi nimi, keď ho Sulík celkom argumentačne zotrel a Šimečka v nej mlel len propagandistické bludy ako z príručky nového nadšeného komsomoľca, čo charakterizuje túto totalitnú stranu.

 

Aj tu je jedna diskusia medzi nimi, aj keď to nie je tá pamätná, ale aj tu sa to dá vidieť:

 

 

 

 

Mnohí, čo volia Sasku, dúfajú, že ťahúňom politiky bude Sulík s jeho skúsenosťami a argumentačnými schopnosťami a Šimečka sa to pri ňom bude učiť.

Ale to potom nepoznajú progresívnych novinárov, ktorí budú pomáhať pretláčať v politike len bludy, ktoré povie Šimečka a bojovať budú proti Saske, ako to robili celé roky dozadu! 

 

Zadanie znie pretláčať progresívneho totalitného Šimečku, aby presadil stratu veta aj Slovenska v EÚ a aby o nás rozhodovali väčšie štáty v EÚ. Už teraz obhajuje myšlienky aj svojho otca, že Slováci sú tak sprostý národ, že nepotrebujeme ani zvyšky suverenity v podobe nejakého veta a najlepšie o nás rozhodnú iní v zahraničí, ktorým slúži!

 

Predstavte si, aký to bude mať na Slovensko dopad, keď pri migračnej kríze, ktorá bude časom len horšia, budú o nás, bez nás rozhodovať len tie veľké krajiny, lebo my sme len sprostý národ, tak by sme sa podľa Šimečkovcov určite rozhodovali len zle.

 

 

Nezdá sa vám, že je to ich naivná slepá viera voči tým väčším krajinám, že určite budú rozhodovať v náš prospech a nielen ich?

Presne na takúto slepú vieru nás budú nahovárať aj z ich progresívnych novín, že načo právo veta takému sprostému národu? Lepšie o nás rozhodnú iní! A najlepšie nám bude vo federalizácii EÚ, ako v novej forme ZSSR. Vládnuť nám budú tie väčšie štáty, lebo my sme sprostí a suverenitu si preto nezaslúžime! 

 

Viem si živo predstaviť, ako krásne to rozpracuje Havran, Marec a Filo, veď všetci Slováci aj tak sedia v krčme!

 

Toto sa Sulíkovi nebude páčiť, ale keď neposlúcha, tiež ho poriešia ako iných liberálov a vtedy mu vždy nadávajú do fašistov! 

No keďže potom poslúcha, aby zostal pri koryte, tak jeho to na ulici nejako neohrozuje, že tým myslia aj jeho, koho majú ako fašistov zavraždiť (ako púšťali ich aktivisti na ulici a Poliačik tomu tlieskal).

 

Ak si myslíte, že ich voličom by sa to nepáčilo, že prídeme aj o právo veta, tak tým naivným mladým ľuďom sa to páči už teraz!

Už ich progresivni novinári presvedčili, že sprostí Slováci nemôžu o sebe rozhodovať a najlepšie bude, keď veľké štáty. Už teraz sú ochotní bojovať proti zvyškom suverenity menších štátov. Uverili, že môžu mať takúto slepú dôveru k väčším štátom. 

 

Ale vtipné je, že zo slepej naivity sa smejú obyčajným ľuďom.

 

 

Odpoveď na to jedného z nich:

 

Najlepsie bude ked o Slovensku nebudu rozhodovat prokremelske zivly ako Blaha … to bude koniec demoktpratickeho Slovenska a skoncime ako Bielorusko.“

 

Takže na toto ich dostali!

 

Strašením, že keby Slovensku zostala suverenita, bude o nás rozhodovať Rusko!

 

 

No toto majú Šimečkovci presadiť aj keby vo vláde nebol žiadny smerák a evidentne by o nás mala rozhodovať len progresívna koalícia.

 

To nie je návrh, že keby boli vo vláde smeráci, tak sa radšej vzdajme suverenity a práva veta, ale toto má Šimečka vo volebnom pláne, že má presadiť takýto koniec už akejkoľvek suverenity a presadiť koniec veta! 

 

To, že sa ich naivní voliči domnievajú, že to má slúžiť len na ochranu pred Ruskom, zaplatíme všetci stratou veta a zvyškov suverenity!

 

Nejako ich predsa oklamať musia, aby sme sa jej vzdali! Aby im to voliči zožrali!

 

 

 

A druhý volič progresívnej koalície na to odpovedá takto:

 

Čo sa týka federalizácie EU je to absolútne správne, my všetci to chceme, aj Vy, len Vám chýba schopnosť oslobodiť sa od konšpiračných bludov.“

 

 

 

Čo už viac dodať? Tu názorne vidíte, že federalizácia EÚ je ich voličmi ešte vítaná a keď stratíme všetku suverenitu a stratíme právo veta, ich voliči si aj šampus otvoria! Že tak treba so sprostým národom! 

 

Na tie dôsledky pri migračnej kríze nie sú schopní domyslieť, lebo to ich progresívni novinári zas domasírovali to stavu, že migračná kríza je len blud! Niečo také nepodstatné!

 

 

 

Z diskusie na SME:

 

Volič za ľudí, ukážkovo uvedomelý protiruský občan aj za tretiu svetovú. Inak morálne závadná osoba, lebo neospevuje progresívcov:

„Simecka ako vyzyvatel Fica ? Nebude smiesny ? Ved ten clovek je hlupak s neuveritelne obmedzenym intelektom. Stacilo mi vcera citat jeho reakciu na Kiskove slova o to ako vitazstvo PS, ak pojde na ukor odstatnych stran, tak bude Pyrrhovym vitazstvom. Na to Simecka podrazdene reagoval, ze pre zahranicie je dolezite kto vyhra volby.

Vystudovany politolog, dokonca na Oxforde ja tak hlupy, ze nevie, ze Zapadu je srdecne ukradnute kto vyhra volby. Zapadu, aj Putinovi zalezi iba na tom kto zostavi vladu. A cim viac z prozapadneho tabora zoberie PS, tym menej dostanu ostatne strrany a tym vacsia sanca, ze niektore prepadnu a bude vladnut Fico.

A toto hlupucke stvorenie, ktore nic nevie ani vo svojom odbore chce riadit Slovensko. To este aj ten Truban, ktory bol self made man ci Stefunko co je presvedceny komous su o dost rozumnejsi ako tato trapna figurka.

Je tragedia, ze oproti skusenemu gangstrovi Ficovi si ludia idu zvolit tohto jednoducheho cloviecika s obrovskym egom, ale nulovymi schopnostami.

SR by nutne potrebovala jedneho kvalitneho lidra voci Ficovi. No pri pohlade na to zufalstvo dnes (Simecka, Majersky, Sulik, Heger, Dzurinda) tam nikoho takeho nevidim.

Ale to je len dosledok toho, ze schopni ludia co si vedia zarobit aj mimo politiky do politiky nejdu. Radsej si zarabaju v sukromnom sektore, ako uspesni podnikatelia, vedci, inzinieri, alebo manazeri a nikto z nich sa nebude zahadzovat politikov. A potom do politiky idu iba taki loseri a exhibicionisti, aki tam su teraz.“

.
.
.
.
.

„Je uplne irelevantne kto vyhra volby. Z vitazstva vo volbach neprameni absolutna ziadna vyhoda. Ale absolutna ziadna.

Jedine na com zalezi je kto donesie do prezidentskeho palaca 16 mien clenov novej vlady a 76 podpisov, ktore tu vladu budu podporovat. To je jedine na com zalezi.

A ak uz ani tomuto elementarnemu politickemu pravidlu nerozumie vystudovany politolog, tak comu vlastne rozumie ???“

.
.
.
pod týmto článkom:
.
https://komentare.sme.sk/c/23216141/fico-nechce-pripustit-aby-mal-vyzyvatela-matovic-sa-o-to-skusil-pobit.html
.
.
.
.
.
Toto je zdielane o rodine Simeckovcov, k tomu sa mozu vyjadrovat, k ich dedicne totalitnej rodine, ktora je v kazdej dobe prisposobiva pozadovanej ideologii:
.
.
.
https://www.facebook.com/piotralexandrovic.planka/videos/849239923267901/?sfnsn=mo
.
.
.
.
.
.
.

 

 

.

„Známy ochranár hovorí, že medveďov je v skutočnosti dvoj- až trojnásobne viac, ako ukázala posledná vedecká štúdia. „

07.05.2024

„Môj osobný odhad je, že na Slovensku žije od 2000 do 3000 medveďov.“ rozhovor 1.máj 2024 Šéf južného zásahového tímu Jaroslav SlašťanZmenil som názor. Ani kvóty na odstrel nie sú extrém, nemôžeme chrániť len medvede „Známy ochranár hovorí, že medveďov je v skutočnosti dvoj- až trojnásobne viac, ako ukázala posledná [...]

Aj u nás sa rozhoduje o tom, či o Slovensku bude rozhodovať demokratická väčšina alebo západom podporované politické mimovládky a novinári!

06.05.2024

Aj naše politické mimovládky desí transparentnosť. Zvykli si, že na politickú činnosť nemusia kandidovať vo voľbách a politiku rôznym štátom určuje USA cez farebné revolúcie s obeťami na životoch ako to bolo aj na Ukrajine. Najviac do politiky potom zasahujú od USA závislí novinári ako zahraniční agenti. Majú za úlohu zorganizovať mladých [...]

„USA nechtějí, tak si americkou základnu postavíme sami, tvrdí Černochová a už shání cihly“

05.05.2024

Môj výsmech z tejto bláznivej ministerky, čo je ako Naď na Slovensku, znamená len to, že aj my si z nej môžeme robiť výsmech, nielen Reflex z ľudí, čo si tu americké základne neprajú! 22.4.2022 som napísala článok: Hoax šírený ministerkou obrany v Česku „Černochová dodala, že USA by mali mať dve základne na Slovensku. To však slovenské [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,498
Celková čítanosť: 5566037x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie