Založ si blog

Načase, aby si to dokázal uvedomiť nielen extrémista Novotný!

Nemám rada klamstvá! Jedným z klamstiev je napríklad to, že tí, čo chcú mier, tak popierali, že hrozí vojna s Ruskom!

Ja osobne som celé roky vypisovala články, že hrozí vojna s Ruskom, za čo mi tu progresívni trollovia vypisovali, že to mi len „straší v hlave“, keď stále vypisujem, že hrozí vojna s Ruskom!

Takže ja som len strašila a teraz sa pozrite, či mi len strašilo v hlave, že sa tá vojna s Ruskom vyprovokuje, na čo som celé roky upozorňovala!

A teraz si čítam klamstvá, že to bolo naopak a my, čo chceme mier, sme popierali, že môže byť vojna s Ruskom?

A preto mi tu ľudia progresívni trollovia roky vypisovali, že čo tu hysterčím s vojnou? Že som ju popierala?

Napríklad pod týmto posledným článkom som si našla:

 

Dézolé malina…

Prečo o Veľkej VOJNE tára len PROPAGANDA kremeľských naciSStov?“

 

No, teraz odpovedzte, prečo o veľkej vojne tára len propaganda vraj „kremeľských nacistov“ (ľudí, čo chcú mier)? Tu máte obvinenie, že o veľkej vojne s Ruskom tárala len „propaganda“ ľudí, čo chcú mier!

 

Presne to mi vytkol, čo som naozaj robila – roky tárala, že pozor, vyprovokujete vojnu! Chceme mier, neprovokujte vojnu! 

 

Tak, popierali sme ju? Keď tu máte opačné obvinenie, že sme na vojnu sústavne upozorňovali?

 

A správa RAND Corporation spred troch má rozpracovanú analýzu, ako najlepšie oslabiť Rusko a to doslova „proxy vojnou“ cez Ukrajinu! 

A správu RAND Corporation nepíše „prokremeľská propaganda“!

 

A v novej správe máte analýzu, že ďalšie pokračovanie vojny je pre USA nevýhodné! Že už im to LEN oslabenie stačilo!

 

Je to vari naša chyba, nás Slovákov, že USA nemalo záujem rozdúchať väčšiu vojnu, než ste si želali a odmietli Ukrajine pomoc so stíhačkami – čo znamená porážku Ukrajiny?

 

To nie Slováci Ukrajinu podrazili, ale USA, keď im stačilo a stačí len oslabenie Ruska a len odrezanie obchodov Nemecka s Ruskom! 

 

To ako my Slováci budeme na vine, že USA nechá teraz Ukrajinu napospas porážke?

 

Ale vy nie! Vy sa za to nehneváte na USA, že Ukrajinu takto podrazili (čo my sme im len neverili dopredu!)

a zneužili ju len na oslabenie Ruska, vy sa za to hneváte na spoluobčanov, čo o tom vôbec nerozhodujú!

 

Nás len celkom zbytočne zatiahli do vojny, v ktorej Ukrajinu nechajú poraziť!

 

Ale na vine sme my, čo sme chceli mier, že ich západ a USA takto zradia?

 

A to ešte len uvidíme, či si z Ukrajiny neodhryzne aj Poľsko! 

 

 

11. februára 2022 16:28

 

Novinári, máte teraz neuveriteľnú silu!

 

„Práve v týchto chvíľach a dňoch prebieha spracovanie občanov – čitateľov na SME a Denníku N novinármi týchto štvavých plátkov do vojny, aby chceli vojnu, súhlasili s vojnou, boli ochotní ísť do vojny a UMLČIAVALI občanov, čo by vojnu nechceli, že sú zbabelci, extrémisti, agenti Ruska a lúza, ktorú nielenže nemajú počúvať, ale umlčať a dožadovať sa ich cenzúry!

Takže si „kúpte pukance“ a sledujte ako SME a Denník N spracúvajú „demokratickú časť“ obyvateľstva – svojich čitateľov, aby sa s pukancami v ruke a len na gauči dožadovali vojnového konfliktu a jeho neodvrátiteľnosti – ako mali včera vyučovaciu hodinu od ich vodcu novinára Havrana!

 

Šílený starosta z Prahy 6 na České televizi nelenil a prohlásil, že je třeba Rusku dát najevo odhodlání, že půjdeme kvůli Ukrajině do války!

Synek kariérního diplomata srdnatě vyzýval na ČT k válce proti Rusku

 

„Tento synek kariérního bývalého diplomata v USA a v Rusku, Petra Koláře, se na České televizi v úterý vyjádřil [4] v tom smyslu, že je potřeba dát Rusku najevo, že jsme ochotni s ním jít do války a válčit s ním o svobodu a suverenitu Ukrajiny, pokud o to Kyjev požádá. Jenže, pokud Kyjev za svoji suverenitu považuje i dnes již regulérně a i podle mezinárodního práva ruský Krym, potom to bude znamenat vypuknutí 3. světové války.

Protože pokud Ondřej Kolář by měl pravdu a některé členské země NATO by např. ad-hoc vyslaly na pomoc Kyjevu své vojáky, potom by celá aliance NATO byla vtažena do války s Ruskem i přesto, že by Ukrajina v NATO ještě ani nebyla. Mladý Kolář totiž na ČT uvedl, že by se měla zvážit vojenská pomoci Ukrajině ze strany NATO, pokud o to Kyjev požádá a začne volat o pomoc.“

 

Kolář z TOP 09 burcoval v ČT: Musíme dát Rusku najevo, že půjdeme i do ozbrojeného konfliktu!

 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Kolar-z-TOP-09-burcoval-v-CT-Musime-dat-Rusku-najevo-ze-pujdeme-i-do-ozbrojeneho-konfliktu-692190

 

Ponížené Nemecko

„Pohoršenie médií je zvláštne. A opatrná pozícia nemeckého kancelára je pochopiteľná. O nemeckých kohútikoch na plynovodoch by mala rozhodovať nemecká vláda, čiastočne možno aj Európska komisia, no určite nie Biely dom.

Je asi trápne, ak sa nemeckí ministri, poslanci a elity vládnych strán dozvedia z novín, ako sa Joe Biden chystá odstaviť Nemecko od plynovodu. Hlavne ak je známe, že nemecká vláda pracuje na rokovaniach s Ruskom a Ukrajinou o znížení vojenského napätia na východe Európy.

Kým nemecký kancelár s ministrami dumal, ako politickou cestou urovnať konflikt a tmiť zbrojenie vo východnej Európe, na amerických základniach v Nemecku pristáli americkí vojaci. Aby sa presunuli ďalej na východ.“

Američania nerešpektovali postoje Nemcov a Francúzov, ktorí blokovali rozšírenie NATO o Ukrajinu. Najnovšie zhodili zo stola aj návrhy na rokovania s Ruskom o novom bezpečnostnom rámci pre Európu. Hoci Nemecko, Francúzsko, Belgicko, Holandsko a Taliansko rokovania o veľkej dohode a obmedzení zbrojenia na kontinetne podporovali…

Američania, Briti a Kanaďania sa rozhodli, že na svoju novú vojenskú politiku v Európe nepotrebujú ani Európu, ani NATO ako platformu spoločného rozhodovania. Môžu v Európe konať jednostranne.

A konajú.

Na posilňovanie vplyvu v Európe využívajú nové, menšie východoeurópske krajiny NATO. Nerobia to v rámci štruktúr Aliancie. Len v rámci série bilaterálnych vojenských dohôd, ktorými vybrané krajiny zverili časť vojenských skladov, letísk a prístavov do „výlučného užívania amerických ozbrojených síl“. Na desať rokov a s paušálnym sprístupnením vzdušného priestoru a ciest. Zmluvne zaviazané krajiny majú zrejme poslúžiť ako zásobovacie základne a koridory, ktorými budú prúdiť americké zbrane a munícia ďalej na východ do zón konfliktu.

NATO je mimo hry.

Aj Európa a Európania sa tým dostali mimo hry. Samozrejme, s dôverou vlád a časti verejnosti, že Spojené štáty sa v rozbehu ovládnu a budú konať aj v európskom záujme. 

Iste, iste…

O všetkom už rozhodujú USA ako pri Iraku a pustia sa do svojej nelegálnej vojny!

Nerešpektujú ani Nemcov, Francúzov… tým už len oznamujú, čo im kde odstavia! A keď bude jadrový konflikt alebo lokálny vojnový konflikt len v Európe, to im len vyhovuje!

Pomáha im v tom pár zapredancov vo vláde, čo by bez médií a novinárov nezvládli! A preto ako najväčších pomocníkov na spracúvanie ľudí do vojny používajú novinárov v denníkoch SME, N alebo na Postoji, či inde. Bez novinárov by to nešlo, lebo musia spracovať aspoň nejakú časť obyvateľstva a poštvať ich proti nesúhlasiacej väčšine, aby vlastných spoluobčanov, čo nechcú vojnu, UMLČALI!

Preto najväčší podiel majú na tom v súčasnej dobe novinári! Rozhodujú o tom, či občanov budú štvať do vojny a vyzývať čitateľov, aby nesúhlasiacich umlčali!

Novinári, máte teraz neuveriteľnú silu, preto sa to aj volá informačná vojna. Od vás zavisí budúcnosť Slovenska, lebo najväčšie štvanie do vojny ešte len príde!“

 

z diskusie pod článkom:

 

Dézolé malina…

Prečo o Veľkej VOJNE tára len PROPAGANDA kremeľských naciSStov?“

 

„O Veľkej VOJNE tára len zapad a pokusa sa vyprovokovat Rusov.“

 

 

3. marca 2022 19:59

 

Môj názor k cenzúre kritiky českej a slovenskej vlády

 

„Zo zakázaných médií som sledovala Hlavné spravy, Infovojnu a Aeronet. Všetky tri médiá som aj kritizovala, na Aeronete som sa kvôli tomu aj pohádala, o čom som písala tiež, ako ma potom scenzúrovali tam, keď som ich tam v diskusii kritizovala. Tu som o tom mala článok, kde som citovala, čo mi vymazali. Píšem to ako dôkaz, že som ich správy neprijímala nekriticky, ale aj kritizovala rovnako ako iné, ako som napríklad kritizovala aj Blahu alebo Smer. To sa tu len falošne ľuďom podsúva, že nejaké stránky čítajú ľudia nekriticky. Nie je to pravda, lebo aj u Blahu som videla, čo mu tam vytýkajú zas jeho čitatelia. Všade sa našli čitatelia, čo aj kritizovali tieto stránky aj ako ich čitatelia. To je podvod na občanoch, vydávať ich ako nekritických k tomu, čo čítajú. Dôkazom toho je napríklad Infovojna, kde sa skoro denne Lichtner sťažoval, ako mu ich poslucháči nadávajú, lebo pravidelne kritizovali Smer alebo ĽSNS a to sa nepáčilo buď voličom Smeru alebo ĽSNS. Poslucháči Infovojny kritizovali aj ich hosťov, či tam bol Marček alebo Fico alebo Danko. Robiť zo všetkých občanov, čo sledovali alternatívne médiá len primitívov, čo veria hocčomu, je útok na občanov za to, že sa im nepáčia noviny 5 % bubliny. Asi tak, každý, komu sa povinne nepáčime, je primitív!

Keby to tak bolo v obchodoch, že niekde povinne nenakupujete, tak Lidl by si mohol dať reklamu: Každý, kto u nás nekupuje, je primitív! A všetky iné obchody sú len pre dezolátov, čo si kúpia bársaké sr…. a bársaké handry! Tiež by mohli zakázať predaj v iných obchodoch, lebo tým asi naženú zákazníkov len k sebe, keby teda mali tú drzosť ako novinári 5 % bubliny. 

 

Za najväčší prínos Infovojny považujem to, že na Slovensku prakticky nikto nedokázal kritizovať Smer tak, aby sa ľuďom otvárali oči. Novinári mainstreamu to nedokázali, lebo tým 5 % z bubliny to zvyšní občania neverili. Ale keď Smer vytrvalo a celé roky kritizovala Infovojna, tým už to veriť začali, keď poslucháči a čitatelia videli, že kritizujú všetkých doradu. Vďaka tejto objektívnosti sa v tomto infovojne darilo najviac, aby to obyčajným jazykom ľuďom vysvetľovali, že akí sú tí politici Smeru farizejskí. A robili to v Infovojne dlhé roky napriek tomu, že im za to ich poslucháči pravidelne nadávali a Lichtner mal už toho plné zuby, ale nedali sa a kritizovali ich ďalej.

Tu chcem vypichnúť hlúposť 5 % bubliny novinárov.

Keby mali rozum a chcú oslabiť Smer a aby ľudia nevolili Smer, tak by ich nechali pôsobiť takto naďalej, lebo nikto iný tu nedokáže Smer skritizovať lepšie, aby ľudia nemali len ružové predstavy o Smere, hoci je v opozícii. Stále ľuďom pripomínali a pripomínajú v čom všetkom sa Smer správa dvojtvárne.

Ale títo 5 % novinári si myslia, že stačí, keď o Smere budú písať oni, čo im už ľudia neveria! Tým pádom zmizla kritika Smeru, ktorej boli ľudia prístupní!

Takže si vlastne touto cenzúrou Infovojny strelili do nohy, lebo bez kritiky Smeru o to viac ľudí bude voliť Smer. Blaha by mohol napísať – Ďakujeme, že ste tak sprostí!

 

Najväčší prínos Aeronetu bol v tom, že sa vysmievali, doslova vysmievali z čitateľov, ktorí veria Putinovi, že Putin je už nejaká dobrá postava ako v rozprávke. Ale to by ste ich museli počúvať, aby ste to vedeli, že Putina vykresľovali ako bábku všetkých zlých síl, ktoré kritizovali. Tiež sa to mnohým ich čitateľom a poslúchačom nepáčilo, lebo bežne ľudia túžia veriť – Ktorí sú tí dobrí a ktorí sú tí zlí? A  Aeronet im dokola opakoval, že že nie je medzi nimi rozdiel a len sa vám to zdá, to je len vaše zbožné želanie, že Rusko a Putin sú už tí dobrí, ale totalitu tam majú jedna radosť a vy už pred tým zatvárate oči! Tiež mal toho ten ich pán VK plné zuby, že to ľuďom stále opakujú a vynárajú sa im aj tam ľudia, čo chcú veriť v rozprávku o dobrých a zlých.

Aeronet teda nevypli pre to, že sa zastávali Putina a Ruska, keď opak bola pravda, ale pre kritiku ich českej vlády alebo americkej. Ani to nesmú! Nesmú kritizovať českú vládu ani americkú!“

 

 

Hlavne alternatívne médiá nikde nevyzývali ľudí, aby nerešpektovali iné názory a nevyzývali k rozoštvávaniu a prenasledovaniu spoluobčanov!!!

 

 

Zverejnenie utajených informácii NATO poukázalo na pokrytectvozápadných elít

 

 

 

My sme týmto elitám len neverili! 

A ako budete vidieť, mali sme pravdu, keď sme im neverili! 

 

Ale určite nie my, čo sme chceli mier, môžeme za to, že USA Ukrajinu len sprosto zneužili na „proxy vojnu“ s Ruskom a nedodali im žiadne zbrane s ktorými by mohli tú vojnu okrem oslabenia Ruska aj vyhrať!

 

O dodávkach zbraní USA nerozhodujeme!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 

V tom by vám nepomohlo ani keby sme tu všetci do jedného volali po tretej svetovej!

 

O mieri a mierových rokovaniach rozhoduje na Ukrajine USA! 

 

My sme sa len za nás nechceli zapojiť do nezmyselnej vojny v ktorej by bolo ešte viac obetí!

Ale aj keby sme sa chceli a všetci do jedného volali po tretej svetovej, o výsledku vojny nerozhodujeme my ale USA!

Iste nie tak, že keby všetci Slováci volali po tretej svetovej, už by Ukrajina bez pomoci USA vyhrala!

 

Niektorí tu tak nekriticky zbožňujú USA a západ, že keď Ukrajinu USA a západ podrazí, tak sa za to nebudú hnevať na USA a ten západ, čo ich podrazil, ale na spoluobčanov Slovákov alebo Čechov, čo o dodávkach o tom rozhodujúcich zbraní NEROZHODUJÚ!!!

 

 

A určite neplatí, že kto chce mier, tak musí zbožňovať Rusko!

To si nemyslí ani ten extrémistický starosta Řeporyjí Pavel Novotný z ODS:

 

„Jsou tam nešťastní lidé, nespokojení s poměry. Jde tam o bídu, určitě nejde o Rusko, to si moc dobře uvědomuji,“ řekl starosta.“

 

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pavel-novotny-starosta-reporyje-demonstrace-ukrajina-cesko-praha.A230417_134123_domaci_hovo

 

 

Načase, aby si to dokázal uvedomiť nielen extrémista Novotný!

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518226x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie