Založ si blog

Ešte len nevideli, čo dokáže Pellegrini v spolupráci s progresívcami!

Nikdy mi tu ľudia neporozumeli, prečo som volila OĽaNO, lebo sa nikdy, tak ako ja, nebáli progresívnej koalície s Pellegrinim.

Vždy mi tu mali za zlé, že som nevolila Smer a práve toho zradného Pellegriniho, ktorému som na rozdiel od nich nikdy neverila.

Už mám hádam vyše sto článkov o tom, že Pellegrini zradí svojich voličov a pracuje pre progresívnu koalíciu. A keďže podľa mňa toto bola a je najväčšia hrozba Slovenska, volila som OĹaNO, aby túto koalíciu vytlačili. Kto volil Smer, ju naopak podporoval, lebo to bol Smer s Pellegrinim a rovnakými zradcami Slovenska, ako sú progresívci. To len nevideli, lebo Smer sa k moci nedostal a tak ešte len nevideli, čo dokáže Pellegrini v spolupráci s progresívcami!

 

Nepredpokladala som, že OĽaNO vyhrá voľby, predpokladala som, že ich len oberú o pár kresiel v parlamente. To myslím, že bol prekvapený každý. No, ako sa potvrdzuje, asi v každej strane majú nasadených svojich vazalov – Naďa, Krúpu, Hegera ako sa to písalo v Gorile, že sa istia vo všetkých stranách. 

Nikdy som OĽaNO neverila, pre mňa bolo OĽaNO len menšie zlo. Ja nie som fanúšik žiadnej strany, ktorá obsahuje náboženských fanatikov. 

Ale že obsahujú aj Naďa, Krúpu a Hegera, to pre mňa bolo, keďže som sa o túto stranu nikdy nezaujímala, prekvapením pri tejto pre mňa len žuvačke, čo mala zalepiť aspoň pár kresiel v parlamente, aby sa tam nedostali progresívci a zradci aj vlastných voličov na čele s Pellegrinim.

 

Ani teraz neľutujem, že vo vláde dnes nemáme Smer s Pellegrinim alebo progresívcov, bolo by to podľa mňa ešte horšie, lebo sofistikovanejšie zlo. Ak sa im tento zámer podarí, budete vidieť, čo dokážu títo. Dnes to už aj Chmelár píše, že

 

Nikdy by som neveril, že to poviem, ale dnes je taká situácia, že Slovensko dokáže udržať v pásme sociálnej stability a mieru iba silné spojenectvo Hlasu a Smeru.“

 

Takže, dnes samotný Chmelár, podľa mňa už bude realista, ktorý vie, že voliť Socialistov je zahodený hlas a bude voliť Smer ako stranu za mier proti vojne a zatiahnutiu do vojny. Inak môže nechať svoj hlas len prepadnúť a nechať to napospas stranám za vojnu!

 

Akurát, že je podľa mňa naivné veriť, že aj keby vyhral Smer, spojí sa s Hlasom. Takto to vojnoví štváči rozhodne nemajú v pláne. Podľa mňa niečo vymyslia, aby sa tak nestalo – pozatvárajú ich, sfalšujú voľby alebo niekoho zavraždia, ale toto nedopustia.

Viete si predstaviť, že by sa ich Progresívne Slovensko dostalo do parlamentu a nebolo by vo vláde? Že by im stačil len lokaj Pellegrini?

 

Potom si neviem predstaviť Blahu vo vláde spoločne s tak úslužnými lokajmi, ako sa len prizerá. To by bola najväčšia zrada Smeru na voličoch. Tam, kde bude Pellegrini, budú všetky sily, ktoré teraz zosobňuje Naď, Krúpa, Káčer a Heger spolu s progresívcami.

 

Ak by ste si vybrali Republiku, či inú stranu, tak nerozhodujete o najväčšej bitke, ktorá to rozhodne a ktorá je, bohužiaľ, aj teraz len zbožnou lotériou, akého Naďa, Krúpu a Káčera vyhrabú z nich teraz? Bude im stačiť ako lokaj len Pellegrini?

 

Ja nemám proti Matovičovi nič iné, než že stojí na strane vojny. Síce nie aktívne, ale on privliekol do politiky tieto vojnové zrúdy.

To, že sa nevyjadruje, to pre mňa nie je diplomacia, ale zbabelosť. Podľa mňa ho oklamali, že tomu nerozumie a on im to uveril.

 

Sústavne si myslí, že to zachráni domácou politikou, ale ľudia sa nebudú rozhodovať podľa domácej politiky, keď im hrozí zatiahnutie do tretej svetovej vojny. Kto by vtedy riešil zlodejov, keď ide o životy a aby naša krajina nevyzerala ako Ukrajina?

 

Ja chápem, že sú tu ľudia, čo si myslia, že práve keď vyhrajú strany za mier, tak tu vtrhne Rusko a budeme vyzerať ako Ukrajina alebo sa vráti doba okupácie Ruskom. No ja si myslím, že keď vyhrajú strany za vojnu, tak budeme vyzerať ako Ukrajina naisto a skôr, či neskôr nás zatiahnu do vojny. 

Môže nás teraz Čaputová ubezpečovať koľko chce, raz už takto s Naďom klamali a opačná strana za mier im už vôbec neverí!

Nikoho nezaujímajú zlodeji, ale vrahovia, čo by nás zavliekli do vojny. Čo je oproti tomu akékoľvek zlodejstvo?

 

Jednoducho – ľudia chcú strany za mier! To je priorita!

 

Teda pred voľbami budú strany za vojnu predstierať, že im záleží na mieri aspoň ako tak, hoci denne môžeme na SME vidieť aj na novinároch, aj na ich čitateľoch, že tieto sily chcú len vojnu! Po voľbách to len rozbalia naplno, že chcú zlikvidovať celé Rusko a viesť aj svetovú vojnu celé roky. A kto by nechcel týchto fanatikov, tak je dezolát, čo miluje Rusko!

Presne, ako keď náboženskí fanatici tvrdia, že kto chce pri interupciách slobodu voľby, tak chce vraždiť deti ako pohan a v službách Satana. Tiež sa nám dávajú za morálny vzor – Ako teoreticky by som bol hrdina ja!

 

Nič viac by si títo progresívni fanatici nezaslúžili, len aby sa im tá svetová vojna splnila a aby zažili mobilizáciu a naháňanie civilistov aj po chodníkoch. Mohol by Poliačik ukázať, ako bude naháňať šestnásťročných zbehov do skutočnej vojny, kde budú môcť obdivovať ako pekne horia tanky.

 

Napriek tomu nedopustím sa tejto zlomyseľnosti, aby som ich volila. Hoci práve to by si zaslúžili, aby ich ľudia volili! 

 

 

 

Chmelár 22.2.2023:

 

O Robertovi Ficovi si môžeme myslieť, čo chceme, ale hlavnú tému nadchádzajúcich volieb určil veľmi presne. Nejde o nič menšie ako o základný výber medzi vojnou a mierom.
.
Smer-SD môžete kritizovať za čokoľvek, ale tvrdiť o ňom, že chce zmeniť zahraničnopolitickú orientáciu Slovenska (ako to pravidelne robia liberálne médiá a súčasná vláda) alebo že podporuje Putina (ako primitívne fabuluje bývalý ideológ Smeru Boris Zala) je sprostá zákerná lož.
.
Ak si pozorne prečítate rozhovor, ktorý Robert Fico nedávno poskytol denníku Štandard, presvedčíte sa, že je to politický machiavellista, ktorého názory v ničom nevybočujú zo západného mainstreamového diskurzu. Nespochybňuje úlohu NATO, alibisticky podržal eurokomisára Maroša Šefčoviča a celkovo dal najavo, že do zahraničnej politiky sa nebude starať a prenechá ju technokratom. Mali by sme preto už konečne opustiť tú vystrašenú sluhovskú mentalitu, ktorá je vydesená z každého nezávislého myslenia a každú sebamenšiu kritiku Západu považuje za zradu. Je predsa mimoriadne hlúpe, ak nesúhlas s niečím, čo predloží Washington alebo Brusel u nás doma interpretujeme ako odklon od našej orientácie na NATO a EÚ. To je rovnako chorá mentalita, aká sa tu pestovala počas mečiarizmu, keď každá kritika vlády bola označovaná za antislovenskú.
.
Napriek tomu a práve preto nie je jedno, kto bude zostavovať budúcu vládu. Či to budú servilní natoidi a eurohujeri, ktorí poslušne splnia každý militantný nápad prichádzajúci z USA alebo to budú zodpovedné vlastenecké sily, ktoré budú sledovať predovšetkým štátne záujmy Slovenskej republiky a jej občanov. Opakujem a zdôrazňujem, napriek tomu, že to súčasná mocenská garnitúra zámerne zľahčuje: voliči si musia uvedomiť, o čo sa dnes hrá a kto je schopný bez mihnutia oka zatiahnuť Slovensko do priamej vojny. Nič dnes nie je dôležitejšie ako záruky mieru. Nedajte sa preto oklamať ideologickými táraninami, že Hlas je na rozdiel od Smeru modernou sociálnou demokraciou. Poviem vám „tajomstvo“: z politologického hľadiska na Slovensku neexistuje sociálnodemokratická strana. Sú len strany, ktoré majú vo svojich radoch aj prívržencov sociálnej demokracie. Hlas k nej má v ekonomickej politike ešte ďalej ako Smer. Takmer všetci lotri, ktorí mi tam vadili, prešli do Hlasu, takže keď Peter Pellegrini hovorí, že ak bude Peter Žiga chcieť, dostane miesto na kandidátke, povedzte mi, v čom je ten rozdiel oproti Smeru.
.
Poviem vám, v čom. V tom, že Hlas-SD je viac ochotný poslúchať Brusel a robiť menej „problémov“. To je celý znak ich „modernosti“. Nikdy by som neveril, že to poviem, ale dnes je taká situácia, že Slovensko dokáže udržať v pásme sociálnej stability a mieru iba silné spojenectvo Hlasu a Smeru. Ak základ budúcej vlády nebudú tvoriť tieto dve zoskupenia, zmena, ktorá príde, bude zmenou k horšiemu (iste, bol by som radšej, keby mali 20 percent Socialisti.sk, ku ktorým sa obe strany správajú ako ku konkurentom, ale uvažujme aspoň trošku realisticky). Taktika zahmlievania prinášala Petrovi Pellegrinimu stabilne každý mesiac okolo 20 percent preferencií, ale zdá sa, že si svoju cestu k šťastiu vybral. Smer bez neho môže byť už iba silnou opozíciou – ak neprevalcuje voľby takým spôsobom, že Hlas nebude mať inú možnosť ako vrátiť sa k spolupráci. No ak by sa tak aj stalo, Smer si nebude páliť prsty so zahraničnou politikou a prenechá rezort diplomacie Hlasu. Takže úprimne – z toho nestráviteľného gulášu, čo nás čaká po voľbách, mám skôr obavy…“
.
.
.
.
.
.
Pre milovníkov Ruska, ktorí si myslia, že nepriateľ môjho nepriateľa je môj priateľ:

„Putin není a nikdy nebyl žádný spasitel. Jeho stát je převlečeným Sovietským svazem se stejnou agendou, stejnými manýry a konec koncu stejnou symbolikou. Ve stínu rudého praporu…“
.
https://www.youtube.com/watch?v=dL7XQAeNxNI
.

To neznamená, že s ním vo všetkom súhlasím. Napríklad s kritikou „deviácie“ atď., ale mali by si pripomínať, aké je Rusko.

.

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

Budmerický kaštieľ

Chce ministerka Šimkovičová kúpiť kaštieľ v Budmericiach? Rezort kultúry to popiera

18.04.2024 16:20

Rezort kultúry sa ohradzuje voči lživým tvrdeniam o kaštieli v Budmericiach.

kvety, mráz, ľad, jabloň

Meteorológovia varujú pred snehom a mrazmi, môžu poškodiť úrodu

18.04.2024 16:08

Výstrahu vydali vo štvrtok aj českí experti.

Mŕtvy v banke

O pôžičku v banke "žiadal" mŕtvy. Podpíš to, strýko! vyzývala ho neter

18.04.2024 16:00

Banku v Brazílii navštívil nezvyčajný zákazník. Sedel na invalidnom vozíku, nehovoril, padala mu hlava, ale jeho neter tvrdila, že strýko si chce zobrať pôžičku.

Zuzana Čaputová / Aurel Sabó / Jaroslav Krám / Juraj Štefanka /

Čaputová poslednýkrát ako hlavná veliteľka síl vymenovala generálov. Armáde vyjadrila uznanie a vďaku

18.04.2024 15:34

Prezidentka zdôraznila, že povýšení dôstojníci zosobňujú aj prínos Slovenska a jeho armády v rámci spojenectva v NATO.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,490
Celková čítanosť: 5539014x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie