Založ si blog

Čím je vojna pre dnešných mladých a progresívnych fanatikov

Som z generácie, ktorej rodičia a starí rodičia rozprávali o hrôzach vojny. Vojna bola vždy spájaná s hrôzou, nie so zábavou.

 

Dnes je už dávno spájaná so zábavou v počítačových hrách a preto si dnešní mladí ľudia pozerajú zábery úmrtí skutočných vojakov ako pokračujúcu zábavu – len vyšší level, keďže už ide o skutočnú smrť.

Dnes je zakázané, aby si natočili umieranie pri dopravnej nehode, ale v rámci záberov z vojny môžu sledovať zomieranie iných ľudí a legálne a legitímne a pri tom zažívať zábavu!

 

Napríklad tieto komentáre zo SME, kde sa majú podľa intelektuálov nachádzať najinteligentnejší čitatelia:

 

„Dakujeme Timmy…

Na tieto videa sa viem pozerat takmer nekonecne.

Hlavne to posledne krasne horelo!!@“

 

 

Nálada vo Washingtone sa pomaličky posúva smerom k dodaniu ATACMC a F-16. Aj keď som pri stíhačkách skeptický,, taká fajná raketka na Krym by nebola odveci ☺️“

 

 

…mimo téma, snad mi odpustíte…


…svým příspěvkem pod pořadovým číslem 2222, bych rád poděkoval Vám všem, milí kamarádi.
Za to, jak jste mě přijali, za Vaši moudrost, informace a rady, ze kterých čerpám každý den a nestačím se divit, jaký přehled máte…
Je dobré mít v téhle době přátele, na které se můžete spolehnout, kteří mají podobné názory, se kterými souzníte. A já je našel v téhle diskuzi…

Takže veliké DĚKUJI

S úctou

ostravak : )

…a už jdu na polské weby… není čas, ztrácet čas : ))“

 

 

Spája ich spoločná zábava sledovať hrôzy vojny ako zábavu a cítiť sa pri tom veľmi „potentne“ ako pri počítačových hrách:

 

čoraz viac mi osn pripomína starého impotentného muža, ktorému mladne žena…..“

 

Veľmi sa to nelíši od sledovania povedzme kohútich zápasov na smrť, lebo vojne im nezomierajú ich rodinní príslušníci, ale len Ukrajinci.

Na mieste ich kohútov sú len Ukrajinci.

 

Pritom práve voliči Progresívneho Slovenska a SaS v prieskume TA3 vyjadrili najväčšiu neochotu osobne bojovať a zámer ujsť.

Bojov by sa nechcelo zúčastniť až 52 % z nich. Chcú, aby za nich bojovali Ukrajinci a oni to sledovali len ako zábavu s umieraním naživo.

 

Také niečo, že nenaháňaj do boja na smrť iných, keď ty sám nechceš bojovať, im nič nehovorí. Nerob iným to, čo nechceš, aby robili tebe, tiež nič, lebo schvaľujú naháňanie týchto vojakov na chodníkoch, pričom sami by chceli ujsť a svoj život odmietajú riskovať.

 

 

Sú presvedčení, že boje a smrť vo vojne sa ich týkať nebude, lebo na to im stačia Ukrajinci, ktorých je ešte veľa, ktorých môžu (aj násilím) posielať do tejto vojny. To nie je môj predpoklad, takto mi odpovedali, že vojakov v tejto vojne bude dosť, lebo Ukrajincov sú ešte milióny a majú teda koho do vojny posielať.

 

Sú presvedčení, že dodávať sa im budú len zbrane, stíhačky, munícia, ale vojaci do vojny budú výlučne Ukrajinci, ktorých sú ešte milióny.

A to je ich láska k Ukrajincom, že ten ich smrteľný boj chcú vidieť. Chcú vidieť to vraždenie a prežívať pri tom zábavu.

Ich komentáre nesvedčia o tom, že zo smrteľných zápasov sú zhrození, ale prežívajú pri tom zábavu, ktorú si opakovane púšťajú – ako niekde niekoho zabili.

 

 

Pritom nikdy by nechceli byť na mieste tých Ukrajincov, ktorých do tej vojny naháňajú, čo schvaľujú a nijako sa proti tomu nebúria, aby to nebolo násilím.

Zarovno budú vám tvrdiť, že keďže je maternica súčasť ľudského tela, má si o nej každý rozhodnúť sám, ale o svojom živote, či budete žiť, už nie! Takú slobodu pre celé telo už neuznávajú!

 

V tomto sa podobajú na náboženských fanatikov, ktorí si myslia, že je krásne a príkladné, keď sa nejaká svätica radšej dá zabiť, než by sa dala znásilniť.

Títo sú zas presvedčení, že chcieť kompromisy a mier je niečo také potupné a zahanbujúce ako znásilnená žena a preto si povinne má vybrať radšej smrť!

Toto myslenie je v tomto úplne rovnaké.

 

Čo ja nikomu nebránim, aby sa radšej dal zabiť ako znásilniť a nikomu, aby radšej nežil, než pristúpil na hanebné prežitie svojej rodiny, keby sa rozhodol nežiť za seba a nenútil k tomu iných a len iných!!!

 

 

Arpád Soltézs – progresívny fanatik:

 

„Ak odhliadneme od SNP, čo bol exces v slovenskej histórii, my sme nikdy nemali tendenciu lynčovať, ale ani za niečo bojovať… my sme v tomto trošku také šváby Európy, my prežijeme všetko. Lebo keď je zle, my zalezieme do ďúry, niekde do škáry, tam sa uskromníme, trošku nás bude niečo viac bolieť, budeme hladnejší, chudobnejší, ale my to prežijeme, my nebudeme s nikým bojovať, my nepôjdeme prelievať krv,“ tvrdí kontroverzný novinár.“

 

 

Ako pekne by sa vynímal v kresťanstve, kde by kázal o nejakej svätici, ktorá je nám morálnym príkladom, že radšej sa dala zabiť ako znásilniť!

No v tomto prípade, myslíte si, že bude medzi prvými na fronte? Myslíte si, že bude na fronte a nebude tam pomáhať posielať len iných?

 

 

Táto naša mladá generácia si podľa mňa zaslúži, aby aj oni zažili to isté a aby aj ich naháňali po chodníkoch a nútili ich obetovať život a posielali ich na smrť, aby sa ďalší mohli pozerať na ich smrteľný zápas.

 

Bude to len spravodlivé, pokým sa nenarodí taká generácia, ktorá zo zabíjania a vojen nebude mať zábavu a nebude chcieť iných posielať na smrť.

 

Ak to mám napísať Putinovi, tak tiež mu to adresujem, len si nemyslím, že tam mladí muži majú z toho takú zábavu, keď tí si uvedomujú, že môžu narukovať tiež.

 

 

 

Válka musí být nechutná, musí děsit, vyvolávat pocity beznaděje a zoufalství! Proto dnes existuje ruský dělostřelecký mlýn na ukrajinské živé maso! Není nic děsivějšího pro morálku, než být bez milosti anonymně roztrhán na kusy výbuchy granátů řízených vševidoucími drony! A to za 4 hodiny od nástupu na bojiště! 4 hodiny je průměrná životnost ukrajinského vojáka v boji proti ruskému dělostřeleckému mlýnu. Tahle anonymní smrt, typická pro první světovou válku vyvolala nepřekonatelné pacifistické nálady ve Francii, Anglii, Belgii, i dokonce v neutrálním Holandsku. Žádný národ tehdejšího Západu nechtěl bojovat.“

 

Bakhmut Life Expectancy Near Four Hours On Frontlines, Fighter Warns

 

 

Z filmu HAIR:

 

 

 

 

O čom tu novinári nepíšu:

 

 

 

 

„Ako minulý týždeň informoval portál Onet.pl, práve sa začalo formovanie prvej poľskej “elitnej jednotky” podriadenej ministerstvu obrany Ukrajiny.

Vzhľadom na to, že na Dudovom zozname želaní pre návštevu Joea Bidena vo Varšave je viac vojenskej techniky a amerických topánok na poľskom území, Biden by si mal uvedomiť hodnotenia, že ani USA, ani iné západné krajiny nie sú pripravené na totálnu konfrontáciu s Ruskom, a to tak na regionálnej, ako aj globálnej úrovni – nehovoriac o možnosti jadrovej eskalácie.

Žiaľ, vzhľadom na tento zdanlivý posun “ťažiska Európy smerom k Poľsku” – ktoré sa zdá byť čoraz viac pripravené na priamu konfrontáciu s Moskvou – sa to môže veľmi skoro stať realitou USA.“

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5548474x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie