Založ si blog

Žasnem nad naivitou Michelka

V prvom rade nič proti nemu nemám, sledujem ho, rada si ho vypočujem, považujem ho za inteligentného, nejdem ho kritizovať, len sa mu čudovať.

Vypočujte si jeho dnešný týždenný súhrn udalostí, aby ste boli v obraze čo hovorí:

 

 

OĽANO prvýkrát pod piatimi percentami % ( 3,9 %). Blýska sa na lepšie časy?

 

 

 

To, čomu sa čudujem je, že podľa neho sa blýska na lepšie časy a nepočíta s tým, že Hlas po voľbách utvorí progresívnu koalíciu s PS, SaS, KDH a koho budú potrebovať do počtu na progresívnu koalíciu.

 

Darmo by malo OĽaNO aj 0 % hlasov, keď na progresívnu koalíciu potrebujú Hlas a jeho % a jeho voličov!

Opakujem to štyri roky, že progresívci a to je u nás najviac pretláčaná sila aj médiami a práve médiami, nemajú svojich voličov alebo málo. A preto im ako jediné zostáva utvoriť budúcu progresívnu koalíciu len so stranou, ktorá tie hlasy má a to je Hlas.

Už štyri roky píšem, že to médiá ako je SME a Denník N vysvetľujú svojim čitateľom, aby to pochopili, že budú ju musieť vytvoriť len s Hlasom.

Samozrejme, že to svojim čitateľom nevysvetľujú tak po lopate – Máme málo našich voličov, preto musíme oklamať smerákov, aby volili Hlas a mohli sme im tie hlasy na progresívnu koalíciu ukradnúť.

Svojim čitateľom to podávajú tak, že hoci neznášajú Hlas ako Smer v prestrojení, nič iné im nezostáva, ako spojiť sa len s Hlasom proti Smeru a fašistom. Ich čitatelia sa proti tomu búria, ale tí inteligentnejší chápu, že inak žiadna progresívna koalícia nebude! Preto sústavne bežia na SME články, kde sa takáto spolupráca vysvetľuje. Ale pozor, tak nenápadne, akože teraz ešte nevieme, ale to je „podnetný nápad“ ako sa dá s nimi aj spolupracovať a ak nebudeme musieť, samozrejme že nie, ale bude to tak, že budú musieť, lebo ich PS a aj SaS má svoje limity.

Taktiež to nemôže byť celkom zjavné, pretože by sa voliči Hlasu mohli zľaknúť, že voľbou Hlasu volia progresívnu koalíciu. No kde bude Hlas, tam budú zahraničné záujmy, nie naše.

 

 

To, že v prieskumoch má najviac hlasov Hlas, nie je žiadne svitanie na lepšie časy, ale tragická správa! Znamená to, že si títo voliči vôbec neuvedomujú, že budú voliť progresívnu koalíciu a ich volebné hlasy na to slúžia. Ako to, že si to neuvedomuje Michelko? Pritom sám hovorí, že neverí Hlasu. Naivne v dnešnej relácii hovorí o koalícii Hlasu a Smeru a možno Republiky. Naivne verí, že takáto koalícia je možná.

 

No Hlas nikdy nepôjde do koalície s fašistami, ako to budú deklarovať. Táto odnož Smeru nevznikla preto, aby chceli skončiť s kariérou ako fašisti alebo smeráci. Táto strana vznikla pre tých zo Smeru, ktorí chcú politickú kariéru aj naďalej a ako inteligentní chápu, že to znamená politicky sa správať – Kam vietor, tam plášť. Politická kariéra je pre nich možná len v politicky uvedomelej strane (moderne progresívnej) a len v progresivnej koalícii. Na toto má Pellegrini nos ako Čaputová. Len tu je jeho možná budúcnosť a len tu je ich možná politická budúcnosť v dnešnej EU.

Toto nie je rebelská strana, ktorá chce byť vyhlasovaná spolu s fašistami za fašistov. A keby chceli spolupracovať so smerákmi, tak sa od nich neoddelia. Niektorí naivní veria, že práve preto sa oddelili, aby sa spojili. Ale kvôli voličom sa vôbec nemuseli oddeľovať, lebo voličov majú stále tých istých.

 

 

Kto bude voliť Hlas, volí budúcu progresívnu koalíciu, ktorá bude až po voľbách akože prekvapením v mene slov „NEDALO SA INAK“!!!

 

 

Samozrejme, kto chce progresívnu koalíciu, nech Hlas volí. To je každého slobodné právo, chcieť progresívnu koalíciu.

Ale nepáči sa mi, že občania a voliči sú tu klamaní, aby volili Hlas, lebo utvorí koalíciu so Smerom, čo je klamstvo a utvorí ju presne s opačnými, ktorých voliči Hlasu kritizujú! Beží tu klamanie občanov a voličov a ich manipulácia, aby volili Hlas a po voľbách im ich hlasy ukradli na úplne opačnú koalíciu. 

 

Ak si ako bývalí voliči Smeru nechcete dať ukradnúť volebné hlasy, nevoľte Hlas ale Smer. Len keď dáte svoj hlas Smeru, môžete si byť istí, že vaše hlasy neukradne vaša opozícia. 

 

Prečo na toto Michelko neupozorňuje? Prečo na toto občanov neupozorňuje, že ich hlasy chcú ukradnúť a v Hlase si nimi nemôžu byť istí, hoci im tiež neverí?

Neviem nájsť žiaden logický dôvod, prečo to robí. Možno si nechce pohnevať svoje informačné zdroje v Hlase a možno dúfa, že aj on bude kandidovať tentokrát za Hlas.

No darmo bude čokoľvek vymýšľať, akokoľvek s kýmkoľvek spolupracovať na dobrej veci, keď raz sa takto občania nechajú oklamať a nabudúce zvolia progresívnu koalíciu, ktorá aj jeho cenzúrou len umlčí. Neumlčala by ho jedine, keby sa pod Hlasom dostal do parlamentu a tam poslúchal. Toto je budúcnosť Hlasu – poskytnúť svojich voličov na progresívnu koalíciu a potom poslušne plniť politické príkazy. Odmenou je politická kariéra, ako to vidíme v EU.

 

 

Ich budúcnosť rozhodne nie je „fašistická kariéra“ a spájanie so Smerom a fašistami. S tým by ich žiadna politická kariéra nečakala!

V politike nie sú kvôli vám, aby mali kariéru fašistov, ale kvôli sebe!

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541747x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie