Založ si blog

Homofóbny maskot Kiska

Nie je to tak dávno, čo bol maskotom takz. liberálov a progresívcov a progresívne uvedomelých Kiska.

 

Prečo teraz útočia na politikov, že sú zaostalo homofóbni a všetci konzervatívci, keď samotný ich maskot Kiska, ktorého na Pohode oslavovali ako svojho kráľa, lebo pri narodení jeho syna písali, že bude dobrým následovníkom akokeby sa to dedilo?

 

To, že kritizujú cirkevných dogmatikov, to logiku má, ale tento zjavný dvojaký meter na vlastných predstaviteľov už nie!

 

U vlastného maskota a lídra, od ktorého stále očakávali, že ich strany zjednotí, im to, že je homofóbny podľa ich kritérií, už nevadí?

A keby dnes vládol, keby bol dostal viac hlasov, tiež by mu dnes vyčítali, že to on poštval konzervatívcov proti homosexuálom???

 

A to mu predsa môžu vyčítať aj dnes, lebo len tým, že z politiky zmizol, už neplatí ten istý meter, že konzervatívcov proti homosexuálom takto rovnako štval? Alebo to len iní, čo robili len to isté???

 

A prečo to robil? Bol a je naozaj homofób, alebo sa len snažil zapáčiť svojou homofóbnosťou občanom?

 

Ak to robil on a jemu to nevyčítali, prečo to isté vyčítajú iným???

 

Prečo vždy musia mať títo takz. liberáli a progresívci a progresívne uvedomelí dvojaké metre na takých istých ľudí?

 

 

Ak je za to zodpovedný Kollár, čo povedal v roku 2017, tak potom celkom rovnako aj Kiska a ľudia, čo ho ako vzor oslavovali!

A jeho ešte chceli pretlačiť do politiky, len sa im to nepodarilo. Ešte mu vyčítali, že o to nemá záujem – byť ich lídrom a zjednotiteľom.

Vtedy tiež celkom falošne počítali s tým, že týmto populizmom nakradne hlasy konzervatívcom, ako teraz počítajú, že Pellegrini im takto podvodne nakradne hlasy od opozičníkov. 

 

 

Sami ste takto falošne obetovali homosexuálov a ešte aj vlastného maskota mali homofóbneho – podľa vašich kritérií!

 

To sa tak nedá, že iných z toho istého obviňujete a vlastného lídra ste takého mali!

 

Takže, potom váš vlastný maskot sa na tom podieľal, čoho tieto vraždy boli výsledkom podľa vašich kritérií. A všetko len preto, aby ste dostali hlasy aj od konzervatívcov. 

 

Jeho a program celej tejto vami pretláčanej strany bol rovnako homofóbny (podľa vašich kritérií), ako to kritizujete len na iných stranách!

 

No, na rozdiel od vás, napríklad strana Sme rodina sa nikdy nehrala na to, že obhajuje práva homosexuálov alebo nejaké liberálne hodnoty.

No vy ste sa na to hrali a lídra a celú túto stranu mali takú istú, čo len rovnako štvala proti homosexuálom, keď sa proti tomu vymedzila.

 

Napokon zradili homosexuálov aj v SaS a tiež kvôli populizmu. Báli ste sa, že vlastní voliči vás nebudú voliť, takže zas populizmus.

Všetko pochopiteľné ako populizmus, keby ste to teraz nevyčítali len iným stranám a iným politikom.

 

Podieľal sa na tom vami pretláčaný človek, navyše oslavovaný ako nejaký vzor!

 

Teraz bežným ľuďom píšete, že sú za to zodpovední.

Tak, bežní ľudia žiaden takýto program verejne nevyhlásili, ako vyhlásila strana Za ľudí a Kiska. Jemu ste už napísali, že za to môže on?

 

Alebo by ste sa hanbili, ako ste homofóbneho maskota oslavovali?

 

 

Andrej Kiska bude blokovať prijatie registrovaných partnerstiev v budúcej vládnej koalícii. Vo vízii svojej novej strany píše, že ľudia na Slovensku „chcú krajinu, kde má každý rovnakú šancu na dobrý, spokojný a šťastný život.“ Škoda, že jeho strana toto želanie nenaplní.
„Na tému interupcií, Istanbulský dohovor, registrované partnerstvá, adopcie detí homosexuálnymi pármi žiadna z týchto tém nebude v našom programe strany a ak sa dostaneme do koalície budeme trvať na tom, aby v programovom vyhlásení vlády žiaden takýto návrh nebol. S týmto do koalície pôjdeme.“ (zdroj: Rádio Expres)
https://www.facebook.com/inakost/posts/pfbid02NyjkXrKwJ6LnLsYHHfxixqWwbBQ81u3eoamJv9RdSZ5bv3hmtaW2PboNsM4TUufl
.
.
z komentárov pod tým:
.
.
Je to teda fičúr prešibaný, videl ake negatìvne vyjadre nia boli na adresu čaputovej. Vie velmi dobre, že Slovensko je konzervatìvna krajina, tak má strach, že by sa nikam nedostal.“
.
Áno tiež som dnes čistá a rozhovor pre Nko kde sa k tomu vyjadroval. Bohužiaľ to je push na konzervatívneho voliča lebo vedia ze liberálny volič ich voliť nebude. Škoda. Kiska je mi sympatický ale ostávam pri PS“
.
Je fajn že sa vyfarbil už pred voľbami… aspoň voliči vidia, že je úplne rovnaký ako všetci ostatní…“
.
ZA ĽUDÍ* – *neplatí pre ženy, LGBTI+ komunitu a ľudí z 21. storočia. Oumajgod môže on sebe ešte viacej ublížiť? A ešte takto otvorene hovoriť o blokovaní týchto vecí?“
.
On bol vzdy velky konzervativec, teraz uz moze takto vylozit karty, ked musi dat strane obsah a temy. Ale potom nerozumiem nazvu Za ludi, lebo evidentne nie za vsetkych ludi, len za krestanskych heterosexualov.“
.
A on akoze tvrdil niekedy nieco ine?“
.
aspoň špecifikoval, za ktorých je ľudí…
🙁
.
No hlavne ze ma v slogane „vratme Slovensko vsetkym ludom“ Takze vsetkym opat nie.“
.
Tymto tvrdenim si ide proti vlastnemu nazvu strany“
.
.
.
.
.
Prečo vždy musia mať títo takz. liberáli a progresivci a progresívne uvedomelí dvojaké metre na takých istých ľudí?
.
Ako by ste obstáli ako učitelia, keby ste mali takéto očividné dvojaké metre? Rešpektovali by vás žiaci? 
Alebo vtedy by ste zobrali len pomyselne palicu a zákazy? A nadávali, že je to chyba žiakov, že vás a potom nič nerešpektujú, ako to teraz robíte pri občanoch?
Môžem vám zo svojej dlhej praxe potvrdiť, že žiaci ochotne rešpektujú všetko, čo vidia, že platí na všetkých a platí pre všetkých.
.
A preto dnes máte tak málo hlasov, preto ste pohoreli v bývalých voľbách a preto ste odsúdení len kradnúť iným hlasy cez Pellegriniho, lebo vás občania nerešpektujú! Nemáte totiž rovnaký meter na všetkých a rovnaký meter na také isté situácie.
Tieto výsledky sú výsledkom vašej falošnosti.
.
Len učiteľ demagóg potom pomyselne zoberie palicu a zákazy. Prípadne začne žiakom nadávať, ako to robíte vy občanom.
A nie v každých médiách nadávajú občanom. Napríklad na Pravde také nečítam.
.
Všetci si teda pamätáme na takých učiteľov, ktorí stratili rešpekt a začali sa všetkým len vyhrážať, že dostanú päťku a podobne, aj štyri naraz, keď im už ruplo v bedni.
.
Takto naozaj budete musieť tie volebné hlasy len kradnúť iným stranám (cez Hlas) na vašu progresívnu koalíciu.
.
.
.
.
.
.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5545166x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie