Založ si blog

Teraz sa kto viac zastáva slobody slova, tento novinár alebo opoziční politici?

Toto píšem opozičným politikom:

 

Oceňujem, že Pravda má novinára, ktorý píše o tom, že zákaz anonymných diskusií nepovedie k žiadnemu ozdravnému procesu diskusií. Prečo iní sú takí hlupáci, včetne politikov, že si to neuvedomujú, čomu on rozumie?

 

Teraz sa kto viac zastáva slobody slova, tento novinár alebo opoziční politici?

 

No tento novinár a preto by som volila jeho, keby kandidoval a nie vás, čo tomu vyjadrujete podporu. Môj hlas preto nebudete mať ani v komunálnych voľbách!

 

 

Igor Daniš 20.10.2022:

 

Zakážu sa anonymné diskusie? Tancujeme na tenkom ľade

 

„Preto ani zákaz anonymných diskusií či vôbec diskusií za článkami na slovenských weboch, aj veľkých médií, želané ovocie neprinesie.

Anonymné diskusie za článkami ani dnes nie sú totiž tak úplne anonymné. Takmer každý diskutujúci je vyhľadateľný, nech už sa zo zbabelosti skrýva pod akýmkoľvek pseudonymom. Už dnes sa redakcie viac-menej snažia hoaxy a hejty blokovať. Pokiaľ aj nejaký nenávistný status prekĺzne, polícii nič nebráni, aby po ňom išla. Dokonca anonymné diskusie sú pascou. Polícia má šíriteľov nenávisti či podnecovateľov k trestným činom ako na tanieri. Len by to musela chcieť. Respektíve investovať do personálneho i technického vybavenia. A to je ako vždy otázkou peňazí.

 

Prečo by slovenské médiá mali zakazovať diskusie, keď globálne (americké) siete šíria čokoľvek bez obmedzenia a môže sa tam ktokoľvek do sýtosti navyvádzať.

Iba zákaz anonymity či diskusií preto k žiadnemu ozdravnému procesu nepovedie.

Nepohneme sa z miesta, ak sa v prvom rade nezačnú regulovať celosvetové sociálne siete. EÚ za roky boja dosiahla iba minimálny pokrok. Aj preto, že pre tieto siete je šírenie správ vyvolávajúcich vlnu negatívnych emócií základom biznisu – tučných ziskov.“

 

https://nazory.pravda.sk/komentare-a-glosy/clanok/644397-sloboda-prejavu-verzus-nenavist-tanec-na-tenkom-lade/

 

 

No, zaujímavé, že novinár na Pravde si to vie uvedomiť a iní novinári a politici nie! Tí chcú len umlčať občanov, aby ich nekritizovali a celkom sebecky.

 

 

Určite nebudem občan, čo len volí a potom má byť ticho!

 

Ak ma umlčíte, prestávam aj voliť a to už v týchto komunálnych voľbách!

 

Môžete mi tu napísať, kde sa opoziční politici ohradili proti zákazu slobody slova?

 

Vynútiť si, že blogy a komentáre môžu písať ľudia len pod svojim menom, je zákaz slobody slova, lebo všetci dobre vieme, že potom sa bude zneužívať strach ľudí napísať, čo si myslia, že budú prenasledovaní nielen vládou, ale aj občanmi extrémistami a to aj konzervatívnymi extrémistami aj progresívnymi extrémistami.

 

Keď ľudia mohli anonymne písať, umožňovalo to, aby sa ozývali obete týrania o tom, čo sa im stalo a bez toho, aby sa báli napísať, čo sa im stalo. 

Využívali to obete domáceho týrania, využívali to obete sexuálneho týrania, využívali to homosexuáli, týrané ženy, šikanovaní pracovníci. Všetko ľudia, čo sa báli ešte väčšieho prenasledovania a extrémistov vo svojom okolí.

 

Drvivú väčšinu ľudí takto umlčia, aby sa báli písať svoje zážitky alebo názory pre obyčajný strach, že budú preto prenasledovaní.

Z tohto dôvodu sú aj voľby anonymné!!! Všetky obete týrania stíchnu, keď si nebudú želať zverejniť to o sebe verejne. Nebudú písať absolútne nič osobné.

 

Budú sa báť čokoľvek kritizovať, aby ich neprenasledovali extrémisti z obidvoch strán.

 

Takže, od občanov chcete, aby vás len volili, hodili vám volebný lístok a potom stíchli! 

 

 

Myslela som si a mala som v pláne, že budem voliť opozičnú stranu proti plánovanej progresívnej koalícii Hlas – PS – SaS.

A že takto budem voliť aj v komunálnych voľbách.

 

Ale kde sa vy zastávate slobody slova? Kde sa môžete preukázať, že ste sa ozvali a hlasovali proti zákazu anonymných diskusií?

Ak hlasujete spolu v parlamente za zákaz slobodných diskusií, tak nás chcete celkom rovnako umlčať a preto ja vás nebudem voliť nielen v riadnych voľbách, ale ani v komunálnych voľbách.

No, už to tak nebude, že ja budem voliť politikov, ktorí nám spolu odhlasujú zákaz slobody slova. Že len vám máme hodiť volebný lístok a potom stíchnuť. Načo nám takúto opozíciu? Potom si tie miesta v parlamente ani v komunálnych voľbách vôbec nezaslúžite.

Z tohto dôvodu sa už nezúčastním ani komunálnych volieb, ktoré vy považujete za svoj prieskum, že ako budete volení.

Nezaslúžite si žiadne hlasy, keď tu idete všetci spolu odhlasovať zákaz slobodných diskusií.

 

Ak sa zakážu slobodné diskusie a umlčíte všetci spolu takto občanov Slovenska, ak mám byť ticho, nebudem ani voliť.

Nie tak, že ja budem voliť a potom mám byť ticho, že chcete len volebný lístok a mlčiacich občanov.

 

Opakujem, že z tohto dôvodu nepôjdem voliť ani cez komunálne voľby, to je do vášho prieskumu, že všetci spolu podrážate občanov a chcete ich umlčať.

A keď to takto prejde, na čom sa podieľajú aj opoziční politici, potom tu máme takú totalitu, na ktorej spolupracujú aj opoziční politici, že ja som aj s voľbami skončila.

 

Určite nebudem občan, čo len volí a potom má byť ticho!

 

Potom budem ako donútená týmto mlčať a zostanem doma aj pri voľbách, lebo ani vy si nezaslúžite žiadne koryto.

Potom totalita bez mojej účasti.

 

Ako sa rozhodnú spoluobčania, to je ich vec, či chcú byť také handry, že vám len hodia volebný lístok a potom budú len zastrašení ticho, aby sa vám nerušene vládlo. Od nikoho z nich si potom nezaslúžite žiadny volebný lístok ani opoziční politici.

 

 

 

 

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5518953x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie