Založ si blog

Slniečkári otočili

Čitateľ SME: „Tu sa krasne ukazuje ake ohybne chrbtice tito ludia maju.“

Novinári – slniečkári otočili, ale najprv tu celé roky prenasledovali občanov, ktorí mali akékoľvek otázky alebo výhrady k prijímaniu migrantov.

Kto absolútne s týmito novinármi nesúhlasil, bol nimi vyhlasovaný rovno za vraha, čo by chcel migrantov topiť a vraždiť. To tiež neexitovalo nič medzi, nejaké výhrady, otázky. Keď do bodky nesúhlasíš s volaním po migrantoch, tak si rovno ľudský netvor a spoluobčania ťa majú odsúdiť, lebo inak ich odsúdime tiež! 

Najprv sa celé mesiace hádali, o tom bežela ich propaganda, že do Európy neprúdia muži ale ženy a deti! To celé mesiace dokazovali štatistikami na Denníku N a kto tomu neveril, veril ako sprostý hoaxom, že väčšinou sú to muži! A to bola len manipulácia s fotkami, že pofotili len mužov a také hoaxy šírili! Potom zrazu nejako zmĺkli o tejto mnohomesačnej uvedomelej agende, že sú to hlavne matky a deti. Aj všetci, čo sa hádali, ako tí inteligentnejší, že to nie sú muži, niekam zmizli. Tie diskusie sa nedajú dohľadať, lebo ich zmazali. To by dnes bola sranda, keby nezmizli, ako tí inteligentnejší neverili hoaxom o mužoch náhodne zachytených na fotkách. Ale tak to robia vždy. Keď doslúži niektorá propaganda a konečne by sme sa mohli na tých argumentoch smiať, zrazu zmiznú a majú novú na ktorej sa budeme smiať až o dva roky. Ale odvtedy viem, ako majú tie štatistiky, ktoré dokazovali, že do Európy neprúdia muži. Že sú schopní dodať štatistiky na čokoľvek, čím majú občanom vymyť hlavu.

Potom bolo veľmi fašistické pýtať sa, z čoho môže naša krajina pomáhať migrantom, keď nemáme na vlastných chudobných? To bolo neľudské nebyť o tom ticho! Ale dnes už o tom hovoria aj v Denníku N, že nemáme z čoho a je to nemysliteľné zvládnuť. No asi stále sa dajú dohladať články uvedomelých aktivistov a novinárov, ktorí všetkých prevychovávali a povinne k tomu, že zvládneme tisíce a tu sa to len tak rozpustí. Bolo neprípustné a fašistické hovoriť alebo písať kdekoľvek to, o čom dnes veselo hovorí aj Tódová a vôbec preto už nie je vyhlasovaná za fašistku!

Ako si dovolí pochybovať, že ich nezvládneme? Veď za toto celé roky prenasledovali občanov, že sú fašisti ak o tom pochybujú!

Ako si dnes dovolí pochybovať, keď iných za to cenzúrovali a prenasledovali? A všetko ako vrahov, čo ich chcú vraždiť!

Skoro som spadla zo stoličky, že všetko nedovolené a cenzúrované teraz hovoria v Denníku N ich vlastní novinári!

A keby len hovorili! Všimnite si, že mnohokrát sú v ich rozhovore utečenci nazývaní ako migranti, čo bolo neprípustné a poukazovalo na nepriateľstvo voči utečencom!!! A keby len migranti! Ale označujú ich mnohokrát v rozhovore ako „vec“ – to, ako tovar a nie ľudí!

 

O migrantoch na Denníku N – pozrite si, je to len prvých 11 minút:

 

No keby také niečo bol povedal niekto v roku 2015 – 2016, tak je to dôkaz, že ich nepovažuje za ľudí, označuje ich ako vec, čím ich vyhlasuje za podľudí a je to dôkaz, že by ich poslal aj do plynu. (Postup ako pri Radačovskom a vždy keď sa hodí.)

 

Ukážka ako na toto otočenie na SME reaguje ich skalný čitateľ:

Autor je uz zrazu za kontroly hranic – rozumej nepustanie syrskych migrantov na Slovensko ??? Co ta nahla zmena ? Ved pred par rokmi tu bol kazdy fasistom, kto odmietal prijmat migrantov a najhorsi bol Orban, ktory zatvaral hranice. Teraz sam autor horli za uzatvaranie hranic ? Krasne pokrytectvo, len co je pravda.

Co sa tyka tych ‚amaterov‘, nie nedostali sme ich. My sme si ich zvolili. A zvoli sme si ich preto, ze ziadni ‚profesionali‘ v tomto state v politickych stranach jednoducho nie su. Lebo nikto normalny do politik ist nechce, aby ho opluli media, aby ho opluli ini politici. Kto by do takej zumpy chcel ist ? Jediny kto mal odvahu je Hirman a tiez uz sa nanho media vrhli ako sialene, ked napriklad v nedavnom rozhovore na N sa velka vacsina rozhovoru netocila o energetickej krize, ale o Matovicovi, o fasistoch, ci nema problem ked jeho zakony podporia fasisti a podobne hovadiny, ktore nadhadzovali novinari spovedajuci ministra. Aj po takom niecom by kto chcel do politiky ? A pritom Hirman dosiahol skvely vysledok v Bruseli, ked spolu s dalsimi krajinami dotlacili EK k tomu, aby vypracovala plan na zastropovanie cien plynu, ktore sa odrazia aj na cenach elektriny. Lenze media zaujimalo najma to ci vyjde s Matovicom, kedy da demisiu, ci mu nebude prekazat podpora fasistov a podobne…“

 

„Kde konkrétne je autor za kontrolu hraníc? Ďakujem za konkrétnu odpoveď.“

 

„Hned na zaciatku.

‚Je to dobre, lebo najprv nám kontroly na hraniciach zaviedla Česká republika a potom nám kontroly na hraniciach zaviedlo Rakúsko. A urobili to preto, lebo s ministrom vnútra, ktorý sa volá Mikulec, sa nedalo dohodnúť.‘

Nedalo sa dohodnut – tj. dohodnut na kontrole hranic. Aby sme sem nepustali migrantov, ktori potom utekaju cez CR do Nemecka. Cize presne to co robil Orban v 2015 za co ho sli progresivci ako autor kamenovat. Teraz, ked Nemci otocili a migrantov viac nechcu (aspon nie tych zo Syrie), tak je zrazu v poriadku, ze budeme strazit hranice pred migrantami ako to robil Orban.

Vtip je v tom, ze nam to houby pomoze. Madari odmietaju respektovat readmisnu dohodu, takze aj ked nejakych migrantov zadrzime, do Madarska ich vratit nemozeme, lebo Madari ich nezoberu. A Madari dnes kaslu na strazenie hranic so Srbskom – presne za co boli v minulosti progresivcami kritizovani. Dnes robia presne to co tito chceli – tj. hranice nestrazia, migranti cez ne prudia az do Nemecka, ale teraz sme zasa na vine my, ale nie preto, ze hranice strazime ako to bolo v 2015, ale ze ich nestrazime – k comu nas vyzyvyli prave tito pokrytci.

Tu sa krasne ukazuje ake ohybne chrbtice tito ludia maju. Otocia nazor o 180 stupnov, podla toho co prave zavelia Nemci. A kazdu na to, ze ti syrski migranti su presne ti isti ako v roku 2015. Zrazu je ich nepustanie cez hranice nieze dobre, ale doslova zlocin, ked ich pustame.“

 

https://komentare.sme.sk/diskusie/5163398/nechceli-sme-mafiu-tak-sme-dostali-uplnych-amaterov-a-zakerneho-matovica.html

 

 

A takto otočia pri všetkom, čo propagandisticky pomáhali raziť a vnucovať občanom. Dnes sa dúfam aspoň hanbia za svoju nadprácu pri „vojenskej operácii“ v Iraku a ďalej za všetko, o čom stíchli!!!

Rovnako stíchnu aj o dvoch svetroch!

 

No ja, presne za tieto slová, čo dnes beztrestne môže hovoriť Tódová, som bola cenzúrovaná na SME, lebo v roku 2015 to bolo a práve od nich neprípustné a fašistické! Tak ma za to scenzúrovali asi ako fašistu a to som ja mala len otázky ako to zvládneme!!!

Aby dnes, po prenasledovaní iných hovorili to isté za čo iných prenasledovali?

 

Aspoň vidíte, že naozaj úprimne si to nemysleli, keď dnes hovoria niečo celkom iné. Alebo že by boli vtedy len sprostí a naivní?

A hlavne, komu sa ospravedlnili za prenasledovanie názorov aké majú dnes?

 

 

A nie sú potom len sprostí a naivní aj dnes pri tých dvoch svetroch, ako budú stačiť? Čo nám pomôže, keď aj im to dôjde a zase až o pár rokov?

 

Viem len jedno, že ak oľutujú aj svetovú vojnu, už to nebudú mať komu povedať, že ľutujú, že pomáhali po nej volať a ešte prenasledovali tých, čo ju nechceli, že sú a znova fašisti!

 

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518497x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie