Založ si blog

Matovič sa opäť pustil do novinára – šéfredaktora Denníka N

Som rada, že špecifikoval, že nejde o všetkých novinárov, ale o progresívnych kvôli ktorým dramaticky klesla dôvera Slovákov v médiá.

 

Matovič 1.10.:

 

„Neuplynul deň od verejného moralizovania Matúša Kostolného a spol. a opäť sa verejne púšťa do šírenia podlých lží. Hrubo klame, podsúva a manipuluje. Praktiky, za ktoré by sa ani Ruttkayová nehanbila.

Dnes v rozhovore s Monikou Todovou tvrdil o nejakom Matovičovi, že: “V priebehu posledných dní povedal, že sa dá každý novinár kúpiť za 500 eur.” Samozrejme, je to podlá lož.
AKÁ JE PRAVDA?
O skorumpovaných novinároch som hovoril počas môjho vystúpenia v Národnej rade 20. septembra. Dolu je prepis tej časti – a to, čo som o 500 eurových novinároch povedal, nájdete na konci druhého odseku.
Vidíte v mojom vyjadrení niečo o tom, že “KAŽDÝ NOVINÁR SA DÁ KÚPIŤ ZA 500€”? Jasné, že nie. Lebo som to ani nikdy nepovedal. Nechápem, ako takýto klamár a manipulátor môže robiť niekde šéfredaktora. Ale chápem, že pod takým vedením Denník N(enávisť) stratil za rok 36% čitateľov a vypadol z prvej dvadsiatky najsledovanejších spravodajských portálov…“
.
.
.
To je reč o tomto novinárovi zo SME, teraz v Denníku N, všade šéfredaktor, čo sa v roku 2003 tiež ochotne a nadmieru angažoval za útoky v Iraku:
.
.
.

Bush hlási domov: dobojované

 

„Pre Busha to bol veľký deň. Na palube lietadlovej lode Abraham Lincoln oznámil koniec veľkých bojov v Iraku. Po šiestich týždňoch od začiatku akcie si navliekol …

George Bush na lietadlovej lodi Abraham Lincoln v kombinéze palubnej obsluhy.

Pre Busha to bol veľký deň. Na palube lietadlovej lode Abraham Lincoln oznámil koniec veľkých bojov v Iraku. Po šiestich týždňoch od začiatku akcie si navliekol leteckú kombinézu a medzi námorníkmi a pilotmi si vychutnal obrovský úspech.

Vďaka Afganistanu a Iraku je americká armáda synonymom úspechu. Preto je pre prezidenta určite výhodou, keď do kampane bude vstupovať v pozícii úspešného vrchného veliteľa ozbrojených síl a hlavne s nezabudnuteľnou fotografiou v leteckej kombinéze a medzi americkými hrdinami.

Historik Douglas Brinkley povedal denníku The Washington Post, že Bushovo vystúpenie na lietadlovej lodi bolo „víťaznou trofejou“ prezidenta. „V jeho životopise to bude moment sladkého víťazstva,“ tvrdí Brinkley. Analytici k tomu dodávajú: zúročí to už skôr – vo voľbách 2004.“

https://www.sme.sk/c/885459/bush-hlasi-domov-dobojovane.html
.
.
.

Politicky správna kombinácia – vojnový nadšenec a slniečkár v jednej osobe

 

https://malinova.blog.pravda.sk/2017/04/17/politicky-spravna-kombinacia-vojnovy-nadsenec-a-slnieckar-v-jednej-osobe/

 

Vždy ochotný angažovať sa nadmieru v akejkoľvek požadovanej téme.

 

Teraz si zoberme iných, už normálnych novinárov pri čítaní ktorých už nemáte dojem, že slúžia konkrétnym politikom, konkrétnym stranám, zahraničným záujmom alebo presadzovanému režimu. Jasné, že tiež musia poslúchať a nemôžu si celkom slobodne zmyslieť písať, keď toľko rokov sa nám opakuje, že Slovensko musí niekoho poslúchať a môžeme si len vybrať koho!

 

Ale ja vám ako jeho protipríklad dám Mariána Repu z Pravdy. Nie niekoho z alternatívy, kto si píše čo chce a je preto prenasledovaný a neprijímaný ako dezolát alebo nepriateľ štátu, ale normálny mainstreamový novinár.

 

Toho si rada vypočujem a v podcaste, lebo pôsobí mierumilovne a hlavne seriózne, čo sa už dnes vďaka SME a Denníku N nedá o novinároch povedať. Nepôsobia seriózne ale ako blázni – aktivisti s vulgarizmami, útokmi na občanov, vyhľadavaním nepriateľov medzi občanmi, ktorých by mali iní občania prenasledovať.

 

Robil toto niekedy Marián Repa? Ja teda neviem, že by to bol robil. Dokonca pri týchto bláznoch pôsobí všedne, nevypisuje vulgarizmy, štvanie do vojny, štvanie proti občanom. Pri ňom mi ako prvá charakteristika príde na rozum – záujem o chudobných. Ak ste počúvali podcasty s ním, vždy všade spomína občanov ako spoluobčanov a nie dezolátov alebo primitívnu lúzu. Zakaždým pripomína ich existenčné záujmy. Môžete si o ňom myslieť čokoľvek, ale jednoducho to v tých podcastoch je, že ho zakaždým zaujíma ako sa riešia existenčné problémy ľudí. No to si možno ani nevšimnete, keď nemá omračujúco vulgárny prejav ako novinári SME alebo Denníka N. Serióznosť už pôsobí oproti bláznom novinárom všedne! Seriózne pôsobiaci novinár, čo by sa voči občanom a čitateľom vyjadroval slušne, už pôsobí nenápadne, lebo na mediálnej scéne sa rozťahujú blázni a pochybní aktivisti so šialeným štvaním do vojny alebo proti občanom, že sú dezoláti alebo fašisti a to púta pozornosť!

 

Novinári ako Repa nerozbíjajú rodiny. Neštvú časť občanov, svojich čitateľov proti iným, nerozoštvávajú spoločnosť!

Mne Repa rodinu nerozbil. A neviem o tom, že by štval do vojny v Iraku. A neviem o tom, že by štval do vojny s Ruskom už roky dozadu. A neviem o tom, že by čitateľov na Pravde presviedčal aby niekoho prenasledovali ako nepriateľa a vnútorného nepriateľa. On má vlastne takú nezaujímavú tému, že ako sa bude dariť občanom v kríze.

 

O SME a Denníku N môžem povedať, že rozoštvávajú občanov, rozbíjajú rodiny sústavným štvaním svojich čitateľov proti iným v ich okolí, čím rozbíjajú aj rodiny. V každej kríze hľadajú vnútorných nepriateľov, sústavne ponižujú názorových oponentov a vyzývajú na ich prenasledovanie. Tieto médiá zasiahli aj do mojich vzťahov s deťmi. A to mi nikto tak neublížil ako práve tieto médiá a ich novinári:

 

To je za môjho syna, ktorému ste vymyli hlavu

 

Vy svojich čitateľov vediete k tomu, že kto nesúhlasí s vašou štvavou propagandou, má svojich rodičov, bratov, sestry a všetkých, čo s vami nesúhlasia, považovať za fašistov. Zneužívate svojich čitateľov ako baranidlo na rozoštvávanie spoločnosti a tým vy fašizujete spoločnosť!

 

Vy ste fašisti a vy ste prispeli aj k tejto vojne, ako ste to robili aj pred Irakom. Len to isté robíte aj teraz.“

 

 

Pre tieto médiá klesla v celej našej spoločnosti dôvera k novinárom a prepadáva sa ich čítanosť. Práve tieto médiá sa stali nástrojom rozoštvávania spoločnosti a hlasnou trúbou každej propagandy, ktorú nám vnucujú poslúchať a s väčšou mocou tým rozoštvávaním ako politici. Súhlasím s Matovičom, že sú to progresívni fašisti. Aj mne konkrétne a našej rodine ublížili.

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541842x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie