Založ si blog

SME 28. 9. : „Liberáli, novodobí židia“

SME 28. sep 2022 o 17:08:

 

„Liberáli, novodobí židia“

 

„Sme svedkami konca liberalizmu a návratu k politike druhej svetovej vojny?“

 

https://komentare.sme.sk/c/23019529/talianske-volby-a-zanik-zapadu.html

 

Ale tu sa budú pokrytecky niektorí oháňať, že vraj neprípustne sa Matovič prirovnal k Židovi.

A liberáli môžu???

 

Argument od Denníka N bol, že je to neprípustné preto, lebo Židia boli vtedy podľudia a môže toto o sebe tvrdiť Matovič? Veď tým uráža Židov, ktorých považovali za podľudí!

 

A sú vari liberáli vyhlasovaní za podľudí? Alebo liberáli tým už neurážajú Židov a výlučne len Matovič, hoci robia úplne to isté???

 

Všade sa teraz môžete dočítať reakciu novinárov na to, čo povedal Matovič, ale čo povedal, to neuvádzajú! Nikde nie je link, výber z jeho prejavu, čo vlastne kritizujú. Všade len niečo vytrhnuté z kontextu!

Ja, keď niečo kritizujem, vždy uvediem, čo presne kritizujem. Môžete si pozrieť čo kritizujem.

 

Musela som hľadať, kde to je, čo kritizujú! Všade len reakcia novinárov, ale presne na čo a nielen prerozprávané, to máte problém nájsť!

Už by to pôsobilo inak nevytrhnuté z kontextu?

Napríklad tu som našla len toto prerozprávané a len niečo:

 

„Hodnotovo médiá držia palce radšej a snívajú o liberálnej vláde SaS, PS a Hlas. Urobia všetko pre to, aby sa to stalo. Teraz nie že by som nemal liberálov rád, ale nemám rád, keď je zaujatý liberál. Keď je zaujatý progresívec, ktorý zneužíva svoje postavenie v médiách na to, aby zamlčiaval pravdu a manipuloval s faktami. Je to nebezpečné pre demokraciu a treba to pomenovať,“ povedal dnes v parlamente Matovič. „Toto sa dialo v 30. rokoch minulého storočia – vtedy tí žurnalisti boli trošku iní. Ale aj Hitler mal presne takýchto novinárov, ktorí mali vzorce a mali presne napísané, ako majú manipulovať s verejnou mienkou. A na konci dosiahli svoje. Šírili lži a stokrát opakovaná lož na konci sa stala pravdou,“ dodal Matovič.

Nie je to prvýkrát, čo Matovič odkazuje v prejavoch na Hitlerov režim. Naposledy, pred troma týždňami, novinárov prirovnal k fašistom počas 2. svetovej vojny a pre vyjadrenie svojho pocitu krivdy sa vtedy štylizoval do postavenia prenasledovaných a zabíjaných Židov.

Šéfredaktor Denníka N Matúš Kostolný vtedy reagoval na slová Matoviča statusom, v ktorom porovnal situáciu Židov v 2. svetovej vojne a Matoviča dnes:…“

https://www.omediach.com/tlac/23568-matovic-prirovnal-pracu-novinarov-k-praci-zurnalistov-v-hitlerovom-nemecku

 

A čo z toho nie je pravda? Tiež som si všimla, že všetky médiá ignorujú, že Matovič povedal – niektorí novinári! Nepovedal všetci, ale niektorí!!! Potom povedal, že progresívni! Sú všetci novinári progresívni? A sú všetky médiá progresívne? Prečo sa tu zavádza, že to povedal o všetkých? Je Pravda vari progresívna? Hlásia sa k tým totalitným novinárom na SME, čo urážajú a dehumanizujú ľudí ako lúzu alebo dezolátov?

 

Keď ich raz budú za zavádzanie totality stíhať, tiež sa k nim budú hlásiť? Budú sa k nim hlásiť, že tiež pomáhali zavádzať totalitu a rozbíjali rodiny ako SME štvaním občanov svojich čitateľov proti iným? Tak to ma Pravda prekvapila, že sa hlási k plátku, čo dehumanizuje ľudí. Alebo sa iní novinári tiež boja týchto novinárov ako vládnucich novinárov všetkým?

 

Naozaj chcú byť s nimi hádzaní do jedného koša? Že ku kritike týchto plátkov, čo všetci vedia ako pretláčajú progresívcov a svoju politickú koalíciu, sa hlásia – aj my sme takí? Kde svojim čitateľom nadávajú do dezolátov a dehumanizujú ich ako hovoril Matovič? A to predsa občania vedia, že je pravda!

 

Prejav Matoviča v parlamente v čase 1 hod. 16 min., 1 hod. 32 min: „novodobý fašizmus“, „novodobý progresívny fašizmus“

„dehumanizácia ľudí“ – „od progresívnych novinárov a progresívnych médií“

 

 

 

 

„Aj svoje záverečné slová venoval Matovič novinárom, ktorých poúčal. Novinári podľa neho znásilňujú pravdu a snažia sa ju vytvárať, čím ubližujú liberalizmu.“

A to mal pravdu! Píše tu o tom veľmi veľa ľudí, nemyslí si to len Matovič!

 

A presne kvôli týmto novinárom vyšla taká nízka dôvera voči novinárom na Slovensku! Takže sa im môžete novinári za to poďakovať a nie sa vyhlasovať, že ste rovnakí!

No asi vládnu nielen politikom, ako na to platení, ale aj vám! Určujú všetko a všetkým, čo bude uvedomelé a čo nebude!

 

Je odporné, ako si títo progresívni novinári vynucujú dôveru! Samozvanci, ktorých nikto nevolil!

A povinne sa k nim musia hlásiť všetci novinári! Aj tí, čo to nerobia!

Na mieste novinára by ma porazilo.

 

V školstve, keď máme zlých učiteľov, nemusíme sa k nim povinne hlásiť. Asi preto, že nám nerozkazujú! Naopak nás hnevá, že na takých doplácame!

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5542078x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie