Založ si blog

Dvojaký meter progresívcov v praxi

„Najmenšiu ochotu brániť Slovensko respektíve najväčšiu ochotu dezertovať mali podľa prieskumu Focusu voliči PS. Kto by to bol čakal.“
.
.
„Dôkaz nadpriemernej inteligencie voličov PS.“
.
.
„Aha. Doteraz som si myslel že to že Ukrajinci tak bránia svoju vlasť je výsledok ich odvahy a statočnosti. A ono je to len nedostatok inteligencie. No teda.“
.
.
pod článkom:

Krajina vydaná napospas?

https://komentare.sme.sk/c/22907481/krajina-vydana-napospas.html

 

 

Bonus, volebný program „intelektuálnej elity“:

 

 

PS: oveľa viac štátu, migrantov a daní

https://dennikn.sk/blog/1010296/ps-ovela-viac-statu-migrantov-a-dani

„Nakoniec to dopadlo tak, že som predsa len  hnaný zvedavosťou, začal knižočku študovať podrobnejšie. Chvíľu trvalo, ale napokon som sa prelúskal väčšinou textu a skoro som onemel. Nezvyknem písať o iných zoskupeniach okrem smeráckych kmínov, ale dnes činím výnimku. Preto, lebo považujem za veľmi podstatné oboznámiť čitateľa, čo  je Progresívne Slovensko vlastne zač. To, čo je zač sa dá dočítať vo vyššie spomenutom dokumente.  Tak poďme na to.

Na začiatku upozornenie pre tých, ktorí túžia mať všade nasáčkovaný štát a ešte oveľa viac štátu, viac migrantov a viac vyšších daní, nech ďalej ani nečítajú. Progresívne Slovensko je ich správna adresa.

Všeobecne možno konštatovať, že dielko  „Vízia jednej krajiny“ z dielne mozgového trustu PS je úžasné. Je to ako mini marxizmus-leninizmus. Oveľa viac štátu, oveľa viac daní a viac migrantov. Toto sú hedlajny, ktoré by som vypichol. Je tam toho ešte strašne veľa iného a interesantného, ale tieto tri oblasti považujem za kľúčové a preto si trošku poklebetíme práve o nich.

Viac štátu znamená, že ak by sa realizovali galaktické nápady mozgov progresívcov, tak výdavky na úradníkov a štátne inštitúcie explodujú. Fantastická správa pre všetkých, ktorí sa živia pobytom na úradoch a v inštitúciach za peniaze daňových poplatníkov.

Aby ste si však nemysleli, že som si to vymyslel, tak aspoň zopár fascinujúcich „nápadov“, ktoré by nahlúplemu obyvateľstvu zaručene uľahčili život: budovanie kapacít samosprávy, zamerať sa na vytváranie regionálnych podporných centier pre vedu, zvýšiť objem zdrojov určených na aktívne politiky trhu práce, výrazná angažovanosť verejného sektora v oblasti pro-rodinných opatrení na pracovisku, vytvoriť funkčný a efektívny systém podnikov so sociálnou funkciou vo vlastníctve samospráv, vytvorenie inštitucionálneho zázemia na boj proti internetovému šíreniu nenávisti, falošných a klamlivých informácii…

 

(Niečo ako organizovanie udavačov?)

 

Ak ste dokázali predchádzajúci odstavec prečítať celý, možno teraz pochopíte, čo som mal v úvode článku na mysli. A to vôbec, ale vôbec nepreháňam, v podobnom duchu je to písané celé. Posledný „bomba nápad“ som uviedol schválne, ako ilustráciu toho, že socialisti z Progresívneho Slovenska by radi zriadili ďalší nejaký štátny orgán (teda míňať peniaze a ďalší úradníci) a radi by rozhodovali, čo je na internete falošné, klamlivé a nenávistné. Určite sú vedení iba nezištnou láskou k blížnemu a materinským pudom chrániť slovenských trkavsov pre falošnými informáciami.

Ach, aké šľachtné. Možno zostanem osamotený, lebo obdobné nápady mi pripomínajú polku života prežitú za komunizmu a môj dojem je, že nostalgia za bývalým patologickým režimom je všadeprítmná, ale ja sa začínam báť tejto skupinky.

Neboli by to riadni a kovaní ľavičiari, keby sa nevyjadrili k ich obľúbenej téme migrácie. Samozrejme sú jediní, ktorí tejto téme rozumejú a majú absolútnu pravdu. Ako inak.  Napriek tomu, že už aj bývalí „refugees welcome“ politici typu Angely otočili a dnes razia úplne iné názory, tak títo chlapci a dievčatá ostávajú dogmaticky pri svojich nápadoch. Prečítajte si, čo vo vízii napísali.

Z povahy anti-systémových hrozieb vyplýva, že budúcnosť európskych demokracií sa bude štiepiť aj na otázke kultúrnej identity – na tom, či Európa dokáže obhájiť víziu otvorenej, rozmanitej a inkluzívnej spoločnosti a uchopiť ju ako svoju konkurenčnú výhodu v ekonomickom modeli budúcnosti. Táto výhoda nespočíva len v ekonomickom prínose imigrácie v kontexte negatívnej demografickej krivky, ale aj v tom, že kultúrna rozmanitosť je najlepším predpokladom pre tvorivé a inovačné ekonomické prostredie.“

(krátené)

https://dennikn.sk/blog/1010296/ps-ovela-viac-statu-migrantov-a-dani

 

 

Ako som už napísala, vnímam ich ako novodobých komsomoľcov. Čím boli v čase socializmu straníci a zväzáci, sú dnes progresívni občania. Pozor, nielen progresívci, ale všetci progresívni a moderní ľudia, zapadajúci do novej propagandy „v mene slobody“.

Ak si intelektuál a chceš sa uchytiť v práci, v kariére, neziskovke, umeleckej brandži, intelektuálnej, upredňostňovanej oproti iným, zaraď sa!

Dostaneš príležitosť byť správnym morálnym človekom!

 

V prípade, ak nechceš, nebudeš mať také príležitosti, takú kariéru, taký zisk, taký mediálny výtlak a iní s tebou ako s menej morálnym človekom skončia pre tvoje morálne vady!

3x si rozmysli, či chceš byť dezolát a fašista!

Ale to tak nevydierame, to sme len takí ukážkoví! A svet a pracovné miesta patria dnes opäť tak morálne ukážkovým! Preukáž svoju morálku a volaj po tom, čo ti nadiktujeme!

 

Majú jeden veľký problém – majú nedostatok takýchto kádrov! To znamená aj málo voličov.

Ale to nič. Majú hlavných lokajov všade a dostanú svojich všade, do každej strany (Naď, Krúpa). Aj z kresťana vyrobia svojho lokaja, keď vie, za čo bude rovnaká mediálna a mocenská ochrana, ako Heger.

Vlastne ani nepotrebujú takú slabú svoju stranu, keď im patria najväčšie médiá a miesto členov strany majú oveľa účinnejších novinárov! Tých ani nemusíte voliť, ale poslúchať ich musíte. Poslúcha ich aj Heger, aj Čaputová, ktorá ich cituje. Svet bude taký, ako vám to oznámia ich médiá. Ak budú chcieť vojnu, bude vojna! Ak budú chcieť odpojenie plynu, odpojíme všetko na čo ukážu!

 

No, potrebujú ešte stranu?

Už len cenzúru na iných!

 

To dokázali vyrobiť ich sponzori z pôvodne liberálov!!! Z toho liberalizmu sa im páčila tá pekná reklama na slobodu. V mene slobody sa bude diktovať v SLOBODNEJ TOTALITE, ALE MORÁLNE UVEDOMELEJ!

 

 

Ich nepriatelia – fašisti sú – 95 % občanov, všetko noční vlci, čo nečítajú SME:

ich intelektuálny obor a maskot vysokej morálnej inteligencie:

https://komentare.sme.sk/c/22907427/svet-naruby-pise-michal-havran.html

 

 

Poslúchajte ich, keď nechcete byť fašistami a ešte vám nerozbili rodinu! Držte hubu, ak nechcete, aby váš brat, sestra, bratranec, syn, dcéra s vami skončili. Morálny teror sa v mene zachovania rodín oplatí poslúchať!

Viem o tom svoje, keď ma nevesta prosila, že v mene zachovania rodiny by som mohla aspoň predstierať, že sa touto sektou riadim a myslím si to isté, čo môj syn! Veď sme liberáli, tak musíme mať úplne rovnaké názory!

 

V posteli si môžem vybrať pohlavie aj zo 70tich, ale názor musím mať len ten jeden totožný! Aspoň v základe, tretia svetová a odpojenie čohokoľvek a nemusím byť na to odborník! Že liberalizmus mám naruby ja, vám vysvetlí maskot – morálny intelektuál Havran!

Aj v 800 km diaľke nech si nemyslím nič iné než Jakub Filo. Vzdaj sa písania, svojich názorov, dištancuj sa od Chmelára, mlč a predstieraj! Ale nemáme socializmus v ktorom som si mohla myslieť, čo chcem a rodinu na mňa nenasadili! Nebola tak morálna doba!

 

A hlavne sa nepýtajte, kto ich volil a kto ich za to platí! Je to účinné, lebo pôsobia cez rodiny. Ich jehovista nemusí byť za dverami, ale vedľa v izbe a sleduje vašu morálku – ako sa dojímate pri odpájaní plynu a preprave vojenských systémov!

 

No, potrebujú ešte stranu?

Už len cenzúru na iných a aby mali rodiny! Členovia rodín sa dajú rozoštvať! Čo nedokáže Havran a poslušný Heger, keby ste ich neposlúchali, dokážu vaši najbližší! Preto je rozoštvávanie rodín okrem vedenia ich redakcií najúčinnejšia metóda!

 

 

Kto si nedá povedať, patrí k nočným vlkom a je fašista aj bez definície. Fakle a znaky o tom nerozhodujú! Ale vás súhlas s treťou svetovou a odpojením na čo ukážu!

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541428x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie