Založ si blog

Po príhovore Zelenského

Tlačovka OĽaNO bola tlačovka totaliťákov. Pozberanci z ulice lokajsky papagájujú, čo im prikázali. Najvýraznejšia sprostosť týchto len lokajov bola, že za vojnu, prípadne tretiu svetovú, vraj môže len jeden jediný človek! Akože sťažujte sa len naňho, keď nás títo pozberanci z ulice doženú do tretej svetovej alebo jadrovej!

Samozrejme, títo už totalitní pandrláci by nič v spoločnosti nedokázali (pozrite si to %, koľkých zaujímajú), keby občanov do totality nenáháňali vyhrážaním sa progresívni novinári. Môj syn pandrlákov z OĽaNO nepočúva. Na to majú „intelektuálnu elitu“ v médiách, čo vydiera spoločnosť (ako v socializme) ako vraj najmorálnejšia sekta!

A všetkých iných chcú prenasledovať ako fašistov!

 

 

Celý život som si myslela, že sme sa mali v 68 brániť, ale len preto, lebo som nerozmýšľala nad dôsledkami, čo by sa v našej krajine dialo, keby sme bojovali ako na Ukrajine. Môj názor na okupáciu zmenil nórsky seriál „Okupácia“ v ktorom Rusko obsadilo Nórsko a nórski predstavitelia zachraňovali civilistov pred dôsledkami vojny. 

Najprv ma tento seriál vrcholne podráždil, že ich predstavitelia sa zachovali celkom zbabelo, ale práve tento seriál ma presvedčil, aby som chápala politikov, ktorí aj za cenu opľutia vlastným národom budú zachraňovať obyvateľov štátu pred vojnou. Znamená to hanbu v dejinách takým politikom, ale záchranu tisícov civilistov, ktorí mohli zomrieť veľmi drastickým spôsobom, prísť o ruky a nohy, znášať znásilnenia a vraždenie ich detí.

 

Odvtedy si myslím, že každý štát a všetci politici v ňom majú konať tak, aby predišli vojnám alebo v prvom rade zachraňovať civilistov a nie svoje územia, lebo ľudské životy sú viac ako akékoľvek územia. 

Dnes, až dnes som rada, keď vidíme, čo sa deje na Ukrajine, že my sme nemali takých politikov, ktorí by vojnu na našom území dopustili a neobetovali nás – civilistov.

 

Vďaka tomu nebola vyvraždená moja rodina a prežili sme život v mieri. Naše životy aj tak stáli za to, hoci dnes progresívni novinári píšu, že také životy za to nestoja a radšej sme sa tiež mali dať aj vyvraždiť, ako takto žiť.

Vďaka takému životu, ktorým vy pohŕdate, som zažila šťastné detstvo so živými rodičmi, mohla prežiť svoj život v šťastnej mladosti v mieri a mohla sa stať matkou. Vďaka tomu som mohla svoje deti v mieri vychovávať. Dnes si uvedomujem, že to bol mimoriadny dar – môcť prežiť život v mieri. A som veľmi rada, že vtedy so mnou žili na Slovensku ľudia, ktorí nevolali po vojne. Nie je to samozrejmosť, dnes takí vymierajú a noví občania už volajú po vojne a to aj tretej svetovej a „malej“ jadrovej!

 

Keď tieto budúce generácie zažijú vojnu a vyvraždenie svojich rodín, pomyslím si len, že deje sa len to, čo chceli a po čom volali. A preto je len spravodlivé, že to zažijú, aby opäť, ako ich pradedovia vedeli, čo je vojna!

 

Nemyslím si, že EÚ a NATO urobili to, čo bolo v ich silách, aby zabránili vojne s Ruskom. Myslím si presný opak, že sa snažili o vojnu s Ruskom a celé roky sa snažili túto vojnu vyprovokovať. 

A nemyslím si, že sa snažia túto vojnu zastaviť a dosiahnuť mier pre civilistov na Ukrajine. Myslím si presný opak, že sa snažia túto vojnu predlžovať na mnohoročnú až pokým celkom neporazia Rusko a to aj za cenu tretej svetovej a „malej“ jadrovej.

 

Nemyslím si, že v takejto vojne má ktokoľvek obetovať svoj život. Aj tí v druhej svetovej ho potom obetovali celkom zbytočne, keď ich vnuci a pravnuci opäť volajú po tretej svetovej a hoci aj jadrovej. Aj ich veniec na ich hrob nevďační vnuci a pravnuci len roztrhajú a budú kričať po štvrtej svetovej! Za také budúce generácie sa nikoho život obetovať neoplatí!

 

 

z komentárov na Pravde:

 

 

„Mier sa nemusel podpisovať, keby herec Zelenskij nebol riadený USA a keby neobetoval svoju krajinu a vedome nedal zničiť svoju krajinu. Nebola by žiadna vojna. Stačilo v januári deklarovať neutralitu (tak ako Švajčiarsko, Rakúsko, doteraz Finsko, Švédsko.) Dajte si na misku váh – takúto „obeť“ a skutočné obete vo vojne, ktoré sú teraz vo vojne len kvôli tomu, že sa tento šašo búchal do pŕs ako porazí Rusko. On je v bezpečí bunkra ľudí nahnal na jatky. A ešte mu za to retardi západu tlieskajú. Tu len vidno – kto a prečo zorganizoval farebné revolúcie v bývalých sovietskych satelitoch. Keby nebolo vedenie Ukrajiny skorumpované a vedeli by viesť politické stratégiu a chceli by dobre svojmu národu – mohol byť Krym stále súčasťou Ukrajiny. Ale – USA nikdy nešlo o dobro Ukrajiny ale použitie užitočného idiota na svoje ciele v boji proti Rusku.“

 

„Vážení pani poslankyne a poslanci, je mi ľúto že odsudzujete tých čo to nechceli počúvať, ale si uvedomte že ani vy nepočúvate ich keď žiadajú niečo pre našich občanov, ktorí Vás volili.“

 

 

To je tiež pravda, že odsudzujú, že niekto niekoho nechcel počúvať, ale ukážkou, ako politici nepočúvajú vlastných obyvateľov, je práve táto vláda! 

Obyvatelia tejto krajiny si neprajú vojnu a neprajú si ani ožobráčovanie Európy, ktoré im je len vnucované násilím. Naši občania nemôžu slobodne o sebe rozhodovať, že nechcú vojnu a nechcú ožobráčenie. Preto je totálnym klamstvom, keď sa im tu predvádza divadlo, že tak ako my môžme, môžu aj Ukrajinci. Ani my nemôžme a musíme len poslúchať, čo nám iní prikážu. My o sebe nerozhodujeme! Keď nám prikážu vojnu, ako Ukrajincom a zatvoria naše hranice, aby sme nemohli ujsť, naženú nás povinne do vojny. A keď sa rozhodnú nás ožobráčiť, tak nás ožobráčia. Je im to rovnako jedno ako hladomor pre sankcie EÚ v Afrike.

 

Najlepším dôkazom začínajúcej totality je, že som pre tieto svoje názory fašista. A každý, kto by nechcel povinne poslúchať a volať po tretej svetovej a ožobráčení.

 

A načo chcete náš súhlas? Však si rozkazujte, prikazujte a prenasledujte!

Máte moc, zneužívate ju, tak načo vám treba náš názor? Aby sa vám lepšie spalo, že nielen s donútením, ale aj s vynúteným súhlasom?

 

Moje dve deti ste už proti mne poštvali! Také niečo mi nedaroval ani socializmus! Ani tá totalita, čo tu bola! 

A preto pre mňa navždy budete nacisti! Akých som nezažila ani v socializme!

 

Pre mňa, za mňa si zabezpečte aj tretiu svetovú a to ožobráčenie! To vaše deti budú v tej vojne, to svojim deťom chystáte to ožobráčenie a v budúcej totalite!

 

Na morálku sa môžete hrať medzi sebou!

 

 

Tlačovka OĽaNO bola tlačovka totaliťákov. Pozberanci z ulice lokajsky papagájujú, čo im prikázali. Najvýraznejšia sprostosť týchto len lokajov bola, že za vojnu, prípadne tretiu svetovú, vraj môže len jeden jediný človek! Akože sťažujte sa len naňho, keď nás títo pozberanci z ulice doženú do tretej svetovej alebo jadrovej!

Samozrejme, títo už totalitní pandrláci by nič v spoločnosti nedokázali (pozrite si to %, koľkých zaujímajú), keby občanov do totality nenáháňali vyhrážaním sa progresívni novinári. Môj syn pandrlákov z OĽaNO nepočúva. Na to majú „intelektuálnu elitu“ v médiách, čo vydiera spoločnosť (ako v socializme) ako vraj najmorálnejšia sekta!

A všetkých iných chcú prenasledovať ako fašistov!

 

 

 

Pre tých, ktorí si život ešte vážili. To len tupcov z „intelektuálnej elity“ bude zaujímať len to, že je to ruský film (ako ruské vajce) a nie obsah ukážky tohto výnimočného filmu:

 

 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549364x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie