Založ si blog

Radšej hrozný koniec ako hrôza bez konca?

Očakávala som, že sa bude viesť vojnová propaganda do vojny s Ruskom, písala som o tom v článkoch, že pozor, príde ešte zúrivejšia. Ale nevedela som si ju predstaviť a aké argumenty vymyslia!

 

Šokovali ma. Že kto nesúhlasí s treťou svetovou a zapojením všetkých krajín do tretej svetovej, je nacista. To by som neverila, že niekto môže takúto blbosť hlásať a ešte novinári, čo sa považujú za „intelektuálnu elitu“.

 

Že kto nesúhlasí s okamžitým odpojením od všetkého a pritom nie je ani odborník na danú problematiku, je tiež nacista a nemorálny človek. To tiež splodila „intelektuálna elita“ novinárov.

 

Ale úplne najviac ma šokovali čitatelia podobných propagandistických novinárov v Česku, ako tam zúrivo volajú ľudia po vojne!

Neverila by som, skutočne by som neverila, že z obyčajných ľudí toto novinári vyrobia – aby ľudia volali po tretej svetovej!

 

 

 

Poľsko nás môže zatiahnuť do vojny s Ruskom pod rúškom mierovej misie na základe pozvania Zelenského. Vstup poľskej armády na Ukrajinu by znamenal hrozbu vypuknutia celoeurópskej vojny, pretože Rusko bude poľskú armádu, aj keď vstúpi na Ukrajinu bez súhlasu NATO a na vlastnú päsť, považovať za oficiálny vstup členskej zeme NATO do vojny s Ruskom.

Eskalácia celoeurópskej vojny by potom mohla byť veľmi rýchla a jadrový stret by bol otázkou niekoľko hodín.

Poľský prezident prehlásil, že chce obnovu VeľkoPoľska a že je presvedčený, že medzi Poľskom a Ukrajinou už nikdy nebude hranica a obidva štáty budú žiť v spoločnej krajine. Z Ukrajiny tam, čo zaberie Poľsko.

 

„Tady je ten projev https://m.youtube.com/watch?v=8_NhjEb9WAM
Celkem jednoznačně se poláci v diskuzi pod ním shodli , že se Duda zbláznil .“

 

Môj syn to považoval za sprostosť, že by Poľsko zabralo časť Ukrajiny. To bol podľa neho len hoax!

 

 

 

 

 

 

Čitatelia SME po ich ideologickej výchove volajú po vojne:

 

 

Prehra alebo tretia svetová.

„No ja to vidím na tretiu svetovú… Bohužiaľ to jadrové zbrane veľmi komplikujú. Budú veľké obete, zamorenie rádioaktivitou, vážne poškodenie genómu ľudstva, vymieranie značnej časti populácie. Ale rusko – ten zhubný nádor na organizme planéty Zem – musí byť raz navždy denacifikované a demilitarizované. Nemôžu a nesmú ohrozovať civilizovaný svet naveky. Radšej hrozný koniec ako hrôza bez konca.“

 

„Každý krok proti rusovi je pozitívnym —- nezabúdame na 1948, 1968, takže do nich'“

 

„Ked myslis.
Ale dodávanie zbraní je podporovanie vojny.“

 

„Ak proti rusovi, tak áno“

 

„Do nich!!!“

 

„Do ruskych fasistov. Kazdy s fungujucim mozgom to vie.“

 

„Každý krok proti rusovi je pozitívnym krokom —— za 1968 do nich“

 

„Cize súhlasíš s podporovanim a predlzovanin vojny?“

 

„Suhlasím a podporujem zničenie ruska“

 

„Aj civilistov? Zeny a deti?“

 

„Rovnaky scenár a stale dookola. Vysledok. Tendre na zbrane za miliardy. A aka je historia Jarka Naďa. To uz nevidi len slepý. Co tam po sestrickach,doktoroch,osetrovateloch. My potrebujeme Abramsy. :-)“

 

 

 

Propaganda do vojny v Česku:

 

 

Nacistické hrdlořezy nahradili ruští primitivové: Vojáci u Brna znásilňovali děti a vraždili nemluvňata

 

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pribehy/711581/nacisticke-hrdlorezy-nahradili-rusti-primitivove-vojaci-u-brna-znasilnovali-deti-a-vrazdili-nemluvnata.html

 

 

 

Obete v Afrike ich znovu nezaujímajú, že to zaplatia hladomorom. To už nie sú deti našich susedov!

 

 

Guterres in Senegal: ‘Triple crisis’ in Africa aggravated by war in Ukraine

 

„Trojitá kríza“ v Afrike, ktorú zhoršila vojna na Ukrajine

Vojna na Ukrajine podľa generálneho tajomníka OSN Antónia Guterresa zhoršuje „trojitú potravinovú, energetickú a finančnú krízu“ v celej Afrike.

 

„Aktuálně o Africe a válce na Ukrajině – hrozí tam hlad, ekonomická a finanční bída, protože lodě RF nelze kvůli sankcím použít (nemají povolení kotvit v přístavech) a dodávky pojistit (i u zajišťoven). Nejsou dodávky obilí, uznal to i šéf OSN, že sankce USA a EU vyrobí v Africe ohromnou krizi.
Viz třeba – https://news.un.org/en/story/2022/05/1117352

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5542009x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie