Založ si blog

Hľadači morálky ako úderka

Ľudia by nemali zabúdať, že vojnová propaganda sa vždy vedie z obidvoch strán, čo platí pre obidve strany a na čo zabúdajú aj na jednej, aj na druhej.

Aj keď zakázali alternatívne médiá, sledovala som z nich práve tie, ktoré upozorňovali na zlo na obidvoch stranách. Nie také, ktoré oslavovali Putina alebo Trumpa, ale ktoré upozorňovali na manipulácie s ľuďmi na obidvoch stranách, ktoré teda veľmi kritizovali aj Rusko a záujmy ich oligarchov, ktorí kašlú na obyčajných ľudí a tiež majú postoj k obyvateľom v Rusku len ako k zajacom, ktorých treba len ovládať, prípadne preriediť a podľa potreby ich záujmov.

 

Tu sa dočítate aj také úvahy, že keď sused bude chovať dogy, ktoré vás ohrozujú, jedného dňa vám rupnú nervy a všetkých u susedov vystrieľate a je to pochopiteľné!

Nie, nie je to pochopiteľné, lebo to je sakra rozdiel brániť sa alebo vtrhnúť na jeho pozemok a strieľať tam kvôli mojim ohrozeným deťom ich deti!

 

To je vojnová propaganda, že Rusko sa oháňa tým, že muselo v susednom štáte zachraňovať občanov s ruskou národnosťou. Bolo by nám to jasné, keby k nám vtrhli Maďari pomstiť upálených Maďarov. Nie sme v dobe Vikingov (aj keď vtedy bojovníci nepoužívali ako ľudské štíty svoje vlastné deti a ženy).

Taktiež som nezaznamenala, že by Rusko toto nejako zásadne riešilo inak než vojenskými bojmi. A to Rusku vyčítajú aj tí vojenskí analytici, ktorých zaznávajú ako príliš prokremeľských, keď kritizujú USA a celú Európu, že sa vojne s Ruskom dostatočne nepokúšala zabrániť, ale naopak provokovali Rusko!

Takí analytici a často Američania, sú práve preto objektívni, lebo kritizujú obidve strany konfliktu, čo neurobili na záchranu pred vojnovým konfliktom alebo čím provokovali do vojnového konfliktu.

 

Veľmi zjednodušene by sa ten konflikt mocností dal opísať pre mimozemšťana tak, že v čase prichádzajúcej klimatickej krízy na zemi sa už dopredu začína boj mocností o územia, kde sa bude dať prežiť a to na územiach v Rusku alebo Grónsku sa bude dať! Obyčajných ľudí to nezaujíma, ale mocnosti to zaujíma dopredu, aby Grónsko mali Američania, keď budú potrebovať nové územia a rovnako majú záujem o územia Ruska a ich zdroje. Takže hlavne o územia sa povedú vojny, na ľuďoch na týchto územiach nikomu nezáleží – z tých, čo rozhodujú o usporiadaní sveta a rozdelení na nejaké nové sféry vplyvu. Mocnosti sa vždy len oháňali civilistami kdekoľvek, ktorých vraj musia zachraňovať a to aj Rusko!

Nie, hlavným mocnostiam v Rusku nezáleží na žiadnych ľuďoch žijúcich na Ukrajine, ani na tých s ruskou národnosťou, lebo je nelogické, že potom by na ich „záchranu“ obetovali toľko iných svojich ruských občanov a toľko zdrojov na vojnu. To je len vojnová propaganda, že tu ide o ľudí, keď tvrdo potláčajú aj svojich doma, čomu rovnakému sa majú podriadiť v Rusku (napríklad zavádzanie povinného očkovania a kontroly nad ľuďmi a oveľa tvrdším spôsobom). To, prosím, nie je moja myšlienka, že ja vám tu bojujem proti Rusku, ale to vám píšu aj alternatívne médiá, že mocnosti vpravo aj vľavo sú rovnaké! Že tieto mocnosti bojujú medzi sebou o územia, ale v ovládaní a manipulovaní ľudí sa vedia spojiť a ovládať ľudí len ako zajace. Tu na žiadnej strane nemáte Ježiša Krista spasiteľa, Ježiš Kristus by dnes sedel v base v niektorej z týchto krajín ako Julian Assange a všetkými zabudnutý a opľutý za zverejňovanie prevratných informácií. Buď na jednu stranu alebo na druhú.

 

Zákulisní hráči v Rusku chránia svoje územia a Putin ako ich len lokaj povedal, že túto pre nich obrannú vojnu nepovedú na svojom území v Rusku, ale u susedov na Ukrajine. Nie svoje územia si chcú dať zničiť, ale ukrajinské. Kto pri tom zomrie, ich nezaujíma a bez ohľadu na národnosť. Potrebujú územia na svoju ochranu. Bez mihnutia oka na to obetujú aj státisíce ruských vojakov, keby bolo treba, aj státisíce obyčajných ruských obyvateľov, keby bolo treba. Svoju záchranu si pri tom nacvičujú ako na brannom cvičení ako rýchlo vedia opustiť všetky nebezpečné územia. Toto je ich láska k Rusom. Aj svojich vlastných obyvateľov majú len za zajace, ktorým tam láskavo dovolia a pod kontrolou žiť.

Opačná strana detto! Záujem o vojny o územia je veľký a stále majú za tieto mocnosti z obidvoch strán aké, pre nich len zajace, bojovať. Ako len zajacom na manipuláciu sa to podáva, že mocnosti investujú neskutočné miliardy do záchrany nejakej Aliny, ktorej fotky si budú preposielať médiá celého sveta – Vidíte? Tohto zajaca budeme zachraňovať! dáme aj miliardy na záchranu tejto ženy a tejto a jej dieťaťa… Dojmite sa prosím! A hlavne volajte po vojne, aby sme vás mohli dať nastúpiť do konfliktu, kde takých Alín vyrobíme na mraky!

 

Ste v treťom tisícročí a veríte, že mocnosti investujú miliardy na záchranu tých ľudí, ktorých fotky sa zmestili do novín ako štvavá propaganda do vojen?

Alebo niekto by zavádzal sankcie kvôli ľuďom?

 

Maximálne len ako by ich preriedil, lebo ľudí je už pre nich príliš veľa!

 

To si ako vážne opakujete, že politika je špinavá vec, ale veríte politickým lokajom, že im záleží na nejakých ľuďoch? Nie je to ani logické, keď sa pozriete, koľko na to míňajú, ako obete slúžia len na provokovanie do vojen o územia a zdroje a neexistujú, keď to vojnové operácie ohrozuje.

 

Aj mladí komunisti si mysleli, že bojujú za krásnu záchranu sveta a ľudí. Vždy si pre mladé zajace niečo krásne pripravia. Napríklad v minulosti V mene Boha, v mene bratstva a rovnosti, v mene čistej viery, v mene Alaha, v mene slobody. Teraz sme na v mene slobody a sebaurčenia, hoci politických lokajov v žiadnej krajine nezaujíma, čo chcú alebo nechcú – veď sú sprostí! A tak bojujú zajace medzi sebou. V minulosti proti bezbožníkom, monarchom, feudálom, imperialistom, politicky neuvedomelým, agentom, vlastizradcom, konzervatívcom, dezolátom a fašistom podľa potreby. Zajace sa vyvraždia samé! A práve teraz je ich priveľa!

 

Keby celý svet mala symbolizovať nejaká fotografia v mene čoho, tak je na nej mladý zajac so zdvihnutou päsťou a za ním symbol jeho morálnej uvedomelosti.

 

Pre mňa teraz Jakub Filo alebo zbor mladých zajacov na SME. To je u nás dnešná úderka, prečo sa dať v mene „morálky“ preriediť, aj iných preriediť. Pritom len slúžia mocnostiam na ich boje o územia a zdroje.

 

A že nemáte žiadne sebaurčenie, o to sa postará práve táto „morálna“ úderka!

 

Nelíšia sa od križiakov a radikálnych islamistov, ktorí tiež majú a mali ukážkovú morálku za čo iní majú aj zomrieť!

 

A o čo viac sú ukážkovejší, o to skôr im pristavia dnes lietadlo na útek alebo zoženú letenky kam ujsť. Morálne úderky si to nikdy medzi sebou nerozdajú, na to majú Aliny na ktorých sa vraj „dojímajú“!

 

Len pripomínam, že hladomor v Afrike ich ako výsledok sankcií vôbec nezaujíma, lebo oni majú dva svetre a bez debaty, že to zvládnu!

 

To len keby prišla objednaná fotka nejakej obete a čo v mene toho treba presadzovať. Sú to hľadači morálky ako prezervatívov na … momentálne potreby.

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5542142x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie