Založ si blog

Za toto môžu ešte korupčnejší a už nielen zlodeji!

Ako volič OĽaNO sa ohradzujem proti tomu, aby o nás poslanci OĽaNO alebo iní klamali a vymýšľali si, prečo sme ich ako voliči volili. 

Tak mne oni budú oznamovať na tlačovke, prečo som ich ja alebo iní volili? A že vraj len kvôli boju proti korupcii?

To sa vy môžete len domnievať, prečo sme vás volili, ale lepšie to vedia voliči, čo vás volili, prečo vás volili!

 

Takže to zopakujem, prečo ste mali taký úspech vo voľbách a nepíšem len za seba, ale aj za tých voličov OĽaNO, čo to písali v diskusiách na SME, prečo vás volili a nie iných.

 

Ako všetci vieme, nie je koho voliť a hlavne to charakterizuje každé voľby a nie to, že nejaká strana je taká úžasná! Takže iste nie kvôli vášmu programu alebo nejakému vášmu boju proti korupcii, čo potom mohli voliči voliť aj iné strany, ktoré toto vyhlasovali!

 

Za druhé, ako všetci vieme, keď Slováci nemajú koho voliť, tak vždy volia voľbu menšieho zla! Takže nie preto, že ste boli úžasne protikorupční, ale pre vašich voličov menšie zlo od horšieho zla!

 

A čo bolo to horšie zlo, pre ktoré si mnohí vybrali vás ako menšie zlo proti tomu väčšiemu?

 

To väčšie zlo bola plánovaná a pretláčaná (aj ich médiami) progresívna koalícia Smeru pod Pellegrinim + PS/SPOLU + Za ľudí (+ prípadne KDH do počtu, keby nestačilo)!

To bolo to väčšie zlo, takáto mafia kombinácie Smeru a progresívnych ľudí aj strany Za ľudí!!!

 

 

Presne pre toto ste dostali toľko hlasov, lebo keď už ľudia videli, že toto hrozí, tak volili menšie zlo, ktoré by takúto koalíciu oslabilo a nabúralo a znemožnilo uskutočniť.

Mnohí čitatelia potom po diskusiách na SME písali, že nemali koho voliť a nechceli voliť progresívnych ani PS/SPOLU, ani Za ľudí, ani žiadny Smer s Pellegrinim, ktorý si len podriadia! Dostali ste od mnohých hlasy, lebo nebolo koho proti tomu voliť!!!

 

Všetci títo voliči a nebolo ich málo, dúfali, že posilnením iných strán, čo prejdú do parlamentu, sa vytlačia poslanci progresívnej koalície a hlavne PS/SPOLU a Za ľudí!

No mnohí ani nedúfali, že sa to podarí a naozaj sa podarí zmariť plány na progresívnu koalíciu so Smerom. A to nie ani tak kvôli Smeru, ktorý už bol len lokajský voči progresívcom a Kiskovi – ešte sa im aj ponúkal do koalície, ale hlavne kvôli extrémistom progresívcom. Teraz vidíme, čo robia a aj ich novinári!

 

To bolo to väčšie zlo a nie lokajský Smer pod Pellegrinim!

 

Takže tu o žiaden boj proti korupcii nešlo, ale o menšie zlo a záchranu pred týmito progresívnymi extrémistami. Keby ich nebolo a nehrozila by progresívna koalícia, OĽaNO by ako menšie zlo nikdy nedostalo toľko hlasov! Čiže nie kvôli nejakému ich programu, že by boli skvelí alebo ich program!

 

====

 

To je druhá vec, ako sa postupne stávali lokajmi aj politici OĽaNO. To myslím, že bolo každému jasné, že táto strana nie je žiadnou zárukou ničoho. Hádam len ich fanatickí voliči im verili, že ich nijako nesklamú a sú úžasní. Ale to, akí sa z nich stali lokaji, to vyrazilo dych aj ich najväčším odporcom.

 

V takom zmysle – Nechceli sme progresívnych lokajov v PS/SPOLU a Za ľudí a ešte snaživejší lokaji sú zrazu ešte aj títo pozberanci z ulice!

 

Čo dokáže diktát našim politikom, to sme videli až teraz a vidíme práve teraz!

Preto vás už teda rozhodne nikto nebude voliť, keď to môžu rovno progresívcov a iných extrémistov, čo volajú po tretej svetovej a ožobráčia v mene „morálky“ celé Slovensko a poženú ho aj do vojny!

 

====

 

A zrazu títo zapredanci prídu na tlačovku a tvrdia, že ich voliči volili kvôli boju proti korupcii a preto sa medzi sebou kádrujú, že kto nevydal Fica a pritom vôbec nie kvôli korupcii? To je aký boj proti korupcii???

 

To vy sa už len hráte na nejaký volebný program, pritom žiadnu korupciu Fica alebo Smeru to nerieši!

Váš volebný program, ktorý teraz môžeme vidieť, je na pokyn pracovať aj na tretej svetovej a na ožobráčení Slovenska!

 

Váš Heger sa už nijako nelíši od Čaputovej alebo novinárov zo SME a Denníka N. To sme rovno mohli voliť progresívcov!!!

 

=====

 

Ja chápem, že ľudia cítia zlosť na to, že som vás volila, sme vás volili, čo sme chceli vytlačiť PS/SPOLU a Za ľudí a prekaziť vám progresívnu koalíciu so Smerom pod Pellegrinim. Stále o nás klamú, že to sme vám tak naivne verili, hoci sme vám neverili a boli ste len menšie zlo na znemožnenie tejto zradnej koalície. 

 

Stále si myslím, že od vás by bola progresívna koalícia ešte horšia a tvrdšia. To by boli len samé Čaputové a Hegerovia a Naďovia.

Ale čo dokáže aj váš Heger a váš Naď a Krúpa, sme už videli – to isté, čo progresívni lokaji a progresívni novinári!

 

====

 

Ráčte ma nebrať za slovo, že som volila OĽaNO. Po vzore našej prezidentky to nabudúce bude už zas len v kontexte, že ste mi len zle rozumeli, lebo tak mi to vyhovuje!

Aby ste dnes tomu verili a nabudúce to bude inak – už v kontexte!

 

V kontexte je Čaputová predajná, to sme naozaj v kontexte mohli vedieť, že na jej slová vo voľbách sa nedá spoľahnúť. Sama som o tom písala, že ja jej neverím, že ich dodrží.

A o mne v kontexte viete, že nikdy by som nevolila OĽaNO ale Chmelára (veď ho citujem celé roky skoro v každom článku) a čo sú moje ciele – nedopustiť totalitu a progresívnu koalíciu. Čo dokážu len ich novinári a to ani progresívnu koalíciu ešte nemáme, to vidíte každý deň!!!

 

====

 

Od zlodeja (ktorého ani súdy s rozviazanými rukami nevedia odsúdiť) je horší vlastizradca, novinári, čo pracujú na tretej svetovej, novinári, čo pracujú na totalite a novinári, čo pracujú v prospech ožobráčenia celej Európy a Slovenska. Všetci títo sú horší od len zlodejov!

 

Takže mi tu o korupcii nehovorte, keď tu sú už oveľa horšie zločiny než je len zlodejstvo. A korupcia na rozpútanie tretej svetovej? A korupcia na zavedenie totality? A korupcia na ožobráčenie Slovenska a Európy sa kedy bude riešiť?

Za toto môže Fico alebo Smer? Za toto môžu ešte korupčnejší a už nielen zlodeji!!!

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5548572x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie