Založ si blog

Ich liberálne a konzervatívne krídlo sa správne volá hulváti a farizeji

Dnes Chmelár napísal, že pamätá si Mečiara aj Dzurindu, ale takáto arogancia moci tu ešte nebola. Ja si ich nepamätám, lebo vtedy som sa o politiku vôbec nezaujímala a ani som na ňu nemala čas. Ale myslím si, že teraz sa ukázalo, že pozberanci z ulice v parlamente budú hulváti. S týmto by Krúpa ako bloger neobstál, keby nevedel diskutovať, len nadávať.

 

 

Arogantný hulvát Krúpa

 

 

Ja som tú diskusiu na RTVS videla a zapamätala som si z nej toto hlavné, čo tam Krúpa hovoril:

 

Bolo nehorázne, že generálny prokurátor chcel vystúpiť, bolo nehorázne, čo sa o tom písalo, bolo nehorázne, čo bolo pred parlamentom, bolo nehorázne, čo zostalo pred parlamentom a vlastne bolo nehorázne všetko. Nehoráznosť je že existujú 2/3 občanov, čo s tým nesúhlasia, nehorázne, čo by chceli hovoriť, namietať, kdekoľvek písať, lebo všetko, všetko sú len ruskí agenti a všetko sú len spôsoby ruských agentov.

 

Dôkazmi mu asistoval Klus, ktorý ukázal tri fotky, ktoré svedčia o tých 2/3 občanov! Tak čo by asi tak chceli?

 

 

Nie, tri fotky nevystihujú 2/3 občanov, čo s tým nesúhlasia a nie je to nehorázne, že nesúhlasia. Nehorázne je to, že k tomu neboli žiadne verejné diskusie s odborníkmi, kde by sa prejednali jednotlivé body. Tá zmluva nebola taká dlhá, aby sa nedalo! Nehorázna je tupá a primitívna arogancia surovej moci, keď nedovolili verejné diskusie odborníkov, všetky námietky bez diskusie zmietli zo stola, proti národu si to tvrdo presadili nátlakom a vyhrážkami, hoci v predvolebných diskusiách tvrdili úplný opak a dostali sa do parlamentu týmto podvodom!

A nehorázne je, že na 2/3 národa teraz nadávajú, aj vlastným voličom, že sú ruskí agenti a ešte sa nehorázne dovolávajú svojich práv?

 

A nehorázne je to, že v televízii manipulujú, že nejaké tri fotky svedčia o tých 2/3 občanov, že sú to všetko len extrémisti. Však 2/3 občanov sa nemohli dostaviť pred parlament!!!

Je nehorázne, že je v parlamente takýto arogantný hulvát poslanec a to určite arogantnejší aj než Mazurek, tak čo on rozpráva o extrémistoch, keď je hulvát extrémista sám? Čo aj vlastným voličom nadáva do agentov a extrémistov?

 

To je niečo nehorázne!!!

 

Ukážte mi, kde sa Mazurek dostal do parlamentu volebným podvodom! Ani len Mazurek nie! To OĽaNO sa dostalo do parlamentu volebným podvodom na čo existujú dôkazy a fakty, ako klamali pred voľbami a presne akými klamstvami vylákali od voličov hlasy! 

 

A teraz, keď na to poukazujú ich voliči a dožadujú sa svojich práv, tak vlastných voličov budú vyhlasovať za agentov a že treba ich umlčať a scenzúrovať a prenasledovať a trestať?!

 

To je nehoráznosť, aká tu ešte nebola!

 

 

Kto ste ju nevideli, pozrite si toho arogantného hulváta v zázname diskusie:

 

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14036#3531

 

 

Chmelár k tej diskusii v RTVS:

 

POSLANEC ZA OĽANO JURAJ KRÚPA JE HULVÁT NON PLUS ULTRA
 
„To, čo si dnes dovolil predseda Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť Juraj Krúpa v živom vysielaní RTVS, preráža akékoľvek mysliteľné dno politickej diskusie. Voči jedným z najkultivovanejších poslancov opozície Petrovi Kmecovi a Mariánovi Kérymu sa zachoval ako ten posledný grobian, a to spôsobom, akí si nedovolia ani fašisti. Je príznačné, že médiá o tomto incidente mlčia, aby nenarušili imidž vládnej koalície.
Konflikt sa začal už v zákulisí relácie O päť minút dvanásť, kde moderátor informoval hostí, že by sa chcel dotknúť aj škandálu zneužívania NAKA na politické ciele, ktorý vytiahla na piatkovej tlačovej konferencii strana Smer-SD. Poslanec Krúpa zareagoval extrémne podráždene s otázkou „Koho zaujímajú tie smerácke sračky?!“ Keď sa voči tomuto slovníku ohradil poslanec Kéry, Juraj Krúpa sa na neho vyrútil tak, že podľa mojich informácií prišlo takmer k fyzickej inzultácii. Krúpa sa oboril na svojho kolegu so slovami „ty smerácky mafián“ a keď si to opozičný politik vyprosil a pripomenul mu, že si netykajú, poslanec za OĽaNO zareagoval ako čistý hulvát: „Ja si budem tykať, komu ja chcem.“
Ešte horšie sa správal priamo vo vysielaní. Na pokojnú a vecnú argumentáciu poslanca Petra Kmeca zareagoval Krúpa so slovami „ty panák“ – „to môžeš rozprávať svojej materi“ a keď sa Marián Kéry zastal svojho kolegu so slovami „Čo si to dovoľujete??“, Krúpa ešte pridal urážku, že sú „kremeľskí bratia“. Mimoriadne neprofesionálne sa zachoval moderátor relácie Marek Makara, ktorý vulgárnu hádku nielenže nezastavil, ale na konci sa poďakoval hosťom za „dynamickú diskusiu“.
Ak bude nabudúce minister Korčok hovoriť o opozícii ako o žumpe, nech sa pozrie najprv do tej svojej. To je proste príšerné, ako sa správajú. Ja si pamätám Mečiara, pamätám si Dzurindu, ale takáto arogancia moci tu ešte nebola. Po všetkých tých skúsenostiach mi je jasné, že toto je ich taktika. Namiesto vecných argumentov oponentov dourážať, ponížiť, onálepkovať, pošpiniť, a potom, keď niekomu rupnú nervy, začať hystericky jačať a ukazovať na nich prstom, že sú plní nenávisti a násilia.
 
Príkladom je dnešné moralizovanie Krúpu, Klusa a Remišovej, že „generálny prokurátor si nezaslúži byť vypočutý v parlamente s tými znôškami klamstiev, ktoré si povymýšľal“. Tak po prvé, generálny prokurátor nie je nejaký prosebníček, ktorý by mal byť láskavo vypočutý volenými zástupcami ľudu. Je to šiesty najvyšší ústavný činiteľ, má na to zo zákona právo a poslanci jeho odmietnutím prejavujú hrubú neúctu k štátnej inštitúcii, ktorú reprezentuje. Po druhé, generálny prokurátor si nič nenavymýšľal, vyjadroval sa mimoriadne presne a v podstate len zopakoval to, na čo som upozornil už pred niekoľkými týždňami ja. Pravidelnými „znôškami klamstiev“ je známy skôr poslanec Krúpa a špinením iných sa dlhodobo snaží odpútať pozornosť od vlastných zlyhaní. Napokon, sám sa prejavil ako úbohý zbabelec, ktorý ma najprv vyzval na diskusiu tak, že ma dourážal a nakládol si nejaké podmienky, a keď som ho argumentačne tvrdo, ale slušne zotrel, pustil do gatí a viac sa neozval. A presne ako taký zbabelý gauner to skúšal aj dnes na tých, o ktorých vie, že sa nebudú znižovať na jeho úroveň a vracať mu jeho neokrôchané výpady.
Ale buďme konkrétni. Generálny prokurátor ani náznakom neobhajoval okupáciu. Iba porovnal dva právnické texty. Ak zmluva o podmienkach dočasného pobytu sovietskych vojsk na území ČSSR z roku 1968 v článku 9, ods. 1 hovorí, že pri trestných činoch a priestupkoch vojakov sa uplatňuje československé právo a pôsobia československé súdy a prokuratúra – kým vojenská zmluva s USA v čl. 12, ods. 1 hovorí, že Slovenská republika sa na žiadosť Spojených štátov vzdáva svojho práva na výkon trestnej právomoci; ak okupačná zmluva v čl. 10 zaväzuje vládu ZSSR k náhrade škôd – kým čl. 14 DCA hovorí o tom, že príslušníci Ozbrojených síl USA sú vyňatí z konania o náhrade škôd atď., atď., atď. – je hádam jasné, ktorá zmluva je z právneho hľadiska pre nás výhodnejšia. Moralizovanie Krúpu, Klusa, Remišovej a ostatných je strašne falošné, lebo práve to, že pod hlavňami sovietskych tankov odsúhlasil parlament lepšiu zmluvu ako je tá súčasná; práve to, že kým našich predstaviteľov dovliekli do Moskvy k podpisu zmluvy násilím, kým Naď s Korčokom bežali do Washingtonu dobrovoľne – práve tieto okolnosti sú zneuctením pamiatky obetí 1968. Lebo nikto zodpovedný s historickou pamäťou nemohol niečo také podpísať. A to už nehovorím o primitívnej argumentácii Juraja Krúpu, že vlastizradca je vraj ten, kto sa stavia na odpor našim spojencom. V tom prípade bol Vasiľ Biľak rovnaký „vlastenec“ ako Krúpa, lebo ZSSR bolo vtedy naším spojencom a on konal v súlade s jeho pokynmi.
Nedajte sa preto pomýliť, priatelia. Oni už nemajú nijaké morálne právo hovoriť o slušnosti a demokracii. Patria k tým, ktorí tieto pojmy najviac pošpinili. Nie náhodou sa po dlhých mesiacoch mlčania dnes ozvala iniciatíva Za slušné Slovensko. Kým tu vyvádzali títo vládni grázli, ani nemukli. Ale keď ich treba použiť proti opozícii, vtedy sú k dispozícii. Nie, títo ľudia ma už o nenávisti, slušnosti, slobode a demokracii nebudú poúčať. Grázli ma nemajú čo naučiť. A ani ja si s nimi nemám čo povedať. Mám ich prečítaných. Toto nie je alternatíva, ktorá by nás mohla priviesť k lepšiemu Slovensku.“

https://www.facebook.com/ChmelarEduard/photos/a.328767897155109/5159595060739011/

 

 

 

Našla som na Postoji:

 

„Jaroslav Daniska kritizuje nasich krestanov v parlamente za nepochopitelnu a trapnu podporu vojenskej zmluvy s USA“

 

Jaroslav Daniška, šéfredaktor denníka Štandard ponúka zamyslenie nad bilaterálnou zmluvou Slovenska a USA v čase, kedy západné médiá a politici hovoria o možnom a reálnom konflikte Ruska, Ukrajiny a USA. https://dennikstandard.sk/ Denník Štandard ponúka novú alternatívu k mienkotvorným liberálno – progresívnym médiám na Slovensku.

Je zmluva s USA v záujme Slovenska? Jaroslav Daniška

 

 

 

 

Vraj chceli niečo iné, lebo to hovorili!  Asi tak, ako chceli byť aj veriaci, lebo to hovorili!  A čo by napríklad títo muži robili na mieste žien v núdzi!

 

Teraz si viete predstaviť, čo by tak zvládli!  Celkom nič, vedia o tom len hovoriť!

 

 

Toto si zapamätajte, keď budú opäť len tárať o svojej viere, ktorú predali za misu šošovice!

 

Ich liberálne a konzervatívne krídlo sa správne volá hulváti a farizeji. 

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5540478x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie