Založ si blog

O Hegerovi z pohľadu voliča OĽaNO

Cílem přesunu bude v první fázi Polsko, Slovensko, Rumunsko a Bulharsko. Ve druhé fázi Česká republika a Maďarsko. Na Slovensku již začaly přípravy pro nasunutí části mamutí americké posádky ze základny Ramstein, mělo by jít o 1 letecký pluk v počtu až 48 stíhacích strojů a 12 bombardérů, zřejmě B-52. Informaci má naše redakce z vysoce důvěryhodného vojenského zdroje. Tlak Berlína na odchod amerických vojsk z Německa je v zákulisí obrovský a po odchodu Velké Británie z EU už Američané nemají partnera v EU na odolávání tomuto tlaku na odchod.

.

Zelenský najednou hodil zpátečku a uklidňuje, že na hranicích Ukrajiny žádné velké formace Rusu nejsou a invaze teď nebude

.

To je důkaz, že Berlín poslal do Kyjeva prachy, pořádný balík, aby Kyjev přišel k rozumu a začal poslouchat více Německo v plánu Das Neue Europa, než dementní vedení zoufalých Američanů zpoza moře. Největší slovo v Kyjevě nemají zbraně, ale balíky prachů. Kdo položí Zelenskému na stůl větší žok, ten vládne na Ukrajině. A protože americká kasa jde zu grunt, nedivte se, že najednou Berlín odklání britská letadla a Zelenský ujišťuje, že eskalace na Ukrajině je pouze dílem novinářů západních médií. Ne, že by to nikdo nevěděl, ale když to řekne oficiálně Zelensky, je hotovo.

Válku chtějí jen štváči z řad Pirátů, TOP 09, na Slovensku OLANO a v Polsku PiS. Čím více štváčství do války, tím větší potřeba si ty politiky napsat na papír, na seznamy a až to začne, jako první je poslat do čela fronty a zezadu je popohánět vidlemi, aby měli kuráž táhnout sami a za sebe do boje na toho Rusa. Víte, jaká je pravda? Přes den štvou proti Rusku a večer vaří a topí doma na ruském plynu. A druhý den ráno znovu jdou plivat na Rusa, prostě repete. To je realita.“

(české alternatívne správy)

 

 

Ako už viete, veľmi veľa ľudí – voličov OĽaNO vypisovalo na SME a Postoji v diskusiách, že volili OĽaNO nie preto, že by im verili alebo ich chceli, ale len preto, aby sa k moci nedostala médiami vnucovaná progresívna vláda Smeru s PS/SPOLU. Mali ich len vytlačiť a oslabiť, ale také množstvo ľudí tak uvažovalo, že ich vytlačili celkom a plán progresívnych médií SME, Denník N, Aktuality tak nevyšiel a celkom pohoreli. Tak sa dostala do vlády skupina pozberancov z ulice – OĽaNO. Preto im aj nadávali do diletantov, lebo títo ľudia, len pozberanci, nemali žiadne skúsenosti v politike a celkom samozrejme ako len pozberanci začali robiť chyby.

 

Ale tu je dôležité si uvedomiť, že aj keď to boli len pozberanci ako napríklad Tabak, tak títo ľudia dostali šancu ukázať, či by boli lepší od politicky vycvičených svíň, keďže vieme, že do politiky a do parlamentu sa vždy prebijú len prašivci, ktorí majú sem – tam jasné chvíle, ale len keď sú v opozícii!!!!!

 

Takže, teraz sa prvýkrát dostali do parlamentu v nevídanom počte obyčajní pozberanci, (ktorí to vôbec ani nečakali!) a dostali príležitosť ukázať, či by hocjakí pozberanci boli lepší od politických prašivcov. A navyše sa táto skupina, náhodne pozbieraná okolo Matoviča, vydávala za kresťanov. Tak teda dostali a to si pamätajte, šancu kresťania, ako by vládli kresťania!!!

 

A teraz to názorne vidíte, ako by vládli kresťania!!!

 

Okrem maximálne materníc ich kresťanstvo skončilo v kariére vojnových štváčov a vojnových sluhov pre zatiahnutie Slovenska do vojny. Ich kresťanstvo sa zúžilo na maternicu, aj to cudziu! Ak toto sú kresťania, tak to ja som potom žirafa.

 

Ale dnes napíšem niečo len o Hegerovi z pohľadu voliča OĽaNO. Bol tak nevýrazný človek, že o ňom neviem celkom nič. O ňom asi ani to, že existoval. Keby ich nevymenili, keďže ich Matovič neposlúchal, tak stále neviem, že existuje. Ale odkedy existuje a už ho strčili pred kamery ako náhradu, tak on mne evokuje nejakého Maka. Človek milión, tajtrlík, žijúci v svojej bublinke ako v reklame. Keď niečo hovoril Matovič, nikdy ste nemohli mať dojem, že všetko je v poriadku, vždy niečo kritizoval a na niekoho útočil. Ale Heger vždy vyvoláva dojem, že vstáva aj zaspáva v televíznej reklame – Slovensko gombička, šťastný život na Slovensku, šťastná budúcnosť – mne sa to sníva, môže aj vám!

 

Po Matovičovi som si myslela, že niekto z tohto tajtrlíka bude zhrozený. Ale evidentne médiá nezaujíma, že tento už celkom pôsobí ako truľo, hlavne že poslúcha a plní zadania za všetky progresívne snahy. Stručne by sme mohli povedať, že je to snaživý truľo s neutíchajúcim optimizmom, že žije niekde inde než v realite. Len z tohto pohľadu je zaujímavý – ako to dokáže!

 

Niekedy ma pri počúvaní jeho večerníčka napadne, že čo keby bol naozaj svet ako z reklamy? Asi by som bola šťastný truľo ako on.

 

Pripomína mi jedného iného konkrétneho truľa, ktorý mal v socializme nakúpené všetko. Čokoľvek ste spomenuli, mal to doma! Patril k tým šťastným tajtrlíkom, čo nikdy netušili, čo sa dialo v socializme, lebo on mal všetko! A to vôbec nebol bohatý, len taký Mak, ktorému sa v socializme dobre žilo. Keď bolo niečo v reklame, kúpil si to a žil šťastne. Tak tohto šťastného človeka mi Heger pripomína. Žije si šťastne vo svojej bubline a povie, čo sa od neho žiada. Veď svet je gombička ako nadiktujú a za OĽaNO dosiahne Slovensko aj komunizmus, tak sa budete mať dobre.

 

A toto tiež tak pekne povedal:

 

„Čelíme hrozbe na našej východnej hranici. Hrozba voči Ukrajine je hrozba voči nám,“ poznamenal Heger. Predseda vlády a Michel sa zhodli, že cesta vpred vedie cez deeskaláciu a dialóg s Ruskom.“

 

Hrozba proti Ukrajine je hrozba proti nám. Čo potom, že by mohol rozmýšľať, že čo my máme s Ukrajinou, aký spolok? Jemu nadiktovali, že Ukrajina, to je jeho štát a Ukrajina, to je on tiež! Taký človek sa nikdy nezrazí so systémom. Šťastný blbec sa nikdy nezrazí so systémom! Ako kresťan vás pošle aj na smrť a bude si do smrti myslieť, že naozaj kresťanom je. 

 

Neviem, prečo ho Matovič pribral. Možno si myslel, že je to dobrý človek a životná spokojnosť značí dobro. Naďa skôr z vypočítavosti, že mu zastreší zahraničnú politiku a v tomto prípade zas naopak Naď videl v Matovičovi neškodného dobráka. A naozaj je neškodný! Nijako mu nekazí jeho plány. 

 

Matovič z neho vytriezvie až vtedy, keď jeho rodina bude na Naďa doplácať a na cestu, ktorú mu Naď pripravil. 

 

Najlepšieho kamaráta mal Matovič v Sulíkovi. Vôbec to tak nevyzerá, ale mal. Sulík by mu nikdy nepripravil vlastizradnú cestu. A je to paradox života, že raz si na to spomenie, že mal oveľa horších kamarátov než je Sulík!

 

Takých, čo sa nehádali, ale vedeli ho zradnejšie oklamať. Pes, ktorý šteká, taký nebezpečný nie je. Ako priateľ, čo vás vie spacifikovať a veríte mu, že všetko vie lepšie od vás. Raz si Matovič povie, že mal veriť sebe a nie tým, ktorých považoval za väčších odborníkov. 

 

Býva to tak aj v životoch iných. Odborník v nejakej oblasti, to sa nerovná dobrému človeku v tej oblasti. Najskôr vás oklame práve podľa vás odborník, lebo neveríte sebe a svojmu rozumu.

 

Nikdy Matovič nebol diktátor! Mohol by vrieskať koľko chcel, nikdy nebol diktátor. Matovič je človek, ktorý si neverí a je veľmi ľahko manipulovateľný tými, ktorým verí.

Je to paradox, ale Matovičovou záhubou nebude to, že sa preceňuje, on sa nikdy naozaj nepreceňoval ale podceňoval a preto veril a verí odborníkom okolo seba – v pandémii Jarčuškovi, veď asi vie, čo robí, v zahraničnej politike Naďovi, veď asi vie, čo robí… Vždy sa takto vnútorne podceňoval a neveril vlastnému rozumu.

 

Že to iní nevidia? Im stačí nenávidieť ho a nepýtajú sa, čo je za tým. Čo je za takým správaním a z čoho pochádza, že tak dôveruje odborníkom okolo seba. Vždy sa vnútorne považoval za hlupáka a že preto musí nechať jednať odborníkov okolo seba, aby to ľudia nevideli, že tým témam nerozumie.

Prekvapenie na konci bude – však oni ma klamali, tak akí boli odborníci? To som kľudne mohol dať aj na svoj rozum.

Matovič má komplex menejcennosti, preto na nich dá!

 

 

 

Chmelár 26.1.:

 

 

„Čerešničkou na torte sú vyjadrenia Ivana Mikloša. Ak si myslíte, že Naď je najväčšie hovädo, tak táto bývalá pravá ruka Mikuláša Dzurindu tvrdí, že je to alibista a slaboch, lebo on by informácie denníka The New York Times o výcviku ukrajinských povstalcov na našom území nepopieral a hrdo by sa za nich postavil, aj keby vysvitlo, že nás Spojené štáty o týchto plánoch neinformovali… Pripomínam, že je to ten istý Ivan Mikloš, ktorý nás na základe lživých informácií ako vicepremiér hnal do vojny s Irakom. Ten istý Ivan Mikloš, ktorý rozkradol túto republiku na kosť, najmä odovzdaním našich strategických podnikov do rúk iných štátov hlboko pod cenu pod podvodným názvom „privatizácia“. V normálnom právnom štáte by tento človek za svoje zločiny už dávno sedel. U nás má polícia síce podľa Matoviča rozviazané ruky, ale zrejme má zviazané nohy, keď dočiahne iba na zlodejov Ficovej a nedočiahla na zlodejov Dzurindovej éry. To podstatné, čo chcem povedať však je, že toto všetko je dôsledok toho, že táto spoločnosť sa nevysporiadala so zločinmi a epochálnymi klamstvami, ktoré viedli až k tragédiám. Už som to spomínal veľakrát, ale vzhľadom na aktuálnu situáciu musím ešte raz: nie je vôbec náhodné, že dnes nás do vojny s Ruskom bezočivo huckajú tí istí, ktorí nás hnali do vojny s Irakom. Nikdy sa neospravedlnili, nikto ich za ich zločiny nesúdil a dnes títo „ctihodní luhári“ opäť ovládajú verejnú mienku a skúšajú nás zmiasť tými istými falošnými informáciami ako pred dvoma desaťročiami. Prosím vás, nenechajte sa týmito lotrami nachytať. Len šialenci naletia po druhýkrát tým istým podvodníkom.“

 

 

VLÁDA VEDOME ŠÍRI LŽI A POPLAŠNÉ SPRÁVY
K tomuto videu len zopár postrehov z dnešného dňa. Priatelia, ja tomu nerozumiem. Už dva dni sú svetové agentúry plné správ, ako najvyšší ukrajinskí predstavitelia upokojujú verejnosť, že žiadna ruská invázia nehrozí, že na východnej hranici je pokoj. Renomovaní svetoví experti vysvetľujú, že nič nenasvedčuje tomu, že by sa Rusko chystalo k útoku, že to nedáva žiadny zmysel a Putin by tým nič nezískal. A čo robia slovenskí vládni politici a médiá? Tvária sa, akoby to nepočuli a naďalej strašia verejnosť o hrôzostrašnom zhromažďovaní ruských vojsk a zbraňových systémov, ktoré vraj môžu zasiahnuť Slovensko… Ešte včera som dával mizivú nádej tomu, že prezidentka, premiér, ministri obrany a zahraničných vecí či šéfovia spravodajských služieb nedostali počas zasadnutia Bezpečnostnej rady štátu potrebné informácie (aj keď je to, samozrejme, čistý nezmysel). Ale ak to politik okresnej úrovne Eduard Heger, ktorý sa hrá na premiéra, zopakoval pred kamerami aj dnes, je to tak očividná zámerná lož, že to hraničí so šírením poplašnej správy. A má to jediný cieľ: ospravedlniť si prijatie nezmyselnej vojenskej zmluvy s USA.“

(krátené)

 

 

 

Stále najlepšia diskusia k vojenskej zmluve s USA, ktorú by si mal vypočuť každý poslanec OĽaNO, aby vedel, čo robí:

 

 

 

 

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5517994x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie