Založ si blog

Autobusy počas protestu pred parlamentom

Keby som teraz ja organizovala protesty pred parlamentom pri hlasovaní o vojenskej zmluve s USA, tak objednám autobusy pred parlament, ktoré majú po hlasovaní odviezť poslancov, čo hlasovali za vojenskú zmluvu a zvyšovanie napätia vojenského konfliktu v Európe, na Ukrajinu. Objednala by som taký počet autobusov, koľko je poslancov potrebných na prehlasovanie. Keby ich bolo viac, dajú sa objednať dodatočne a aj pre ich rodinných príslušníkov, ktorí nastupujú do vojny.

Myslím si, že to by bola najvhodnejšia forma protestu, aby tam stáli pripravené autobusy a každý by si ich fotil a natáčal, že tieto autobusy čakajú a majú odviezť vojnových štváčov do prvej línie. Na to je potrebné, aby ľudia tie miesta reálne videli, že títo chcú iných posielať do prvej línie.

Na autobuse by boli najvhodnejšie slušné veľké plagáty, na každom autobuse jeden – „Pre kresťanov v parlamente“. Najlepšie by to poukazovalo na fakt, že títo sa tu vyhlasovali za kresťanov. Inak nič, žiadne obrázky, nič neslušné, len takto trefne stručne by to zapôsobilo najlepšie – kto patrí do prvej línie a kto tu štve do vojny iných a nie seba!

A to by sa aj nezabudlo, že mali pristavené autobusy a to je výraz, čo si o tom myslia občania. Neverím, že by sa na objednávku autobusov nenašlo, aby tam stáli a čakali aspoň niekoľko hodín a poslanci vo vnútri by to vedeli, že ich pred parlamentom čakajú autobusy do prvej línie. Malo by to na nich aj psychologický efekt a verte, že by sa im veľmi zle hlasovalo, keby vedeli, že majú pred parlamentom pristavené autobusy. 

 

Navrhujem to celkom vážne organizátorom. Niekto by mohol ampliónom vyvolávať a celkom slušne napríklad: „Vážení poslanci, po odchode z budovy parlamentu vás čakajú pristavené vozidlá na váš odvoz do prvej línie, aby ste tam neposielali za seba iných.“ Tu by bola hudobná vsuvka ako na 1. mája, niečo do kroku.

„Občania sa vám postarali na odvoz do prvej línie“.

 

hudba

 

„Mená – ten a ten má číslo sedadla povedzme 45, ten a ten má číslo sedadla 46, ten a ten má číslo sedadla 47…

 

Nič viac! K tomu len hudba a natáčanie videí z toho.

 

Prípadne, keby ste z balónov vedeli vyrobiť rakety. Ľudia by mohli držať balóny v rukách, previazané, také tie podlhovasté, do tvarov rakiet. To by bol najlepší výsmech ich oslave vojnového konfliktu. A také balóny nemôžu byť drahé, že z vojnového konfliktu si tu robia frašky. Dať do ruky vojnovému štváčovi, čo chce iných posielať do prvej línie, balón, vyjadruje tú frašku, akú vám tu predvádza, aké je to super! Keď super, tak farebné balóny ako na oslave!

 

Nič viac netreba, len autobusy a balóny a natáčať to.

 

A myslíte si, že by proti ľuďom s balónmi poslali políciu s gumovými projektilmi na balóny?

 

 

„Za napätím medzi Ruskom a Ukrajinou stoja USA

„A keď už hovorím o šálení zmyslov: ako sa začala ukrajinská kríza? Ak si dobre pamätám, tak demonštráciami, ktoré prišla osobne podporiť štátna tajomníčka ministerstva zahraničia USA Victoria Nuland. Tá Victoria Nuland, ktorá o pár týždňov na to s americkým veľvyslancom dohadovala, kto môže byť v novej ukrajinskej vláde a kto nie. Ešte raz to zopakujem: americká štátna tajomníčka spolu s veľvyslancom tejto krajiny rozhodovali o zložení ukrajinskej vlády,“ zdôrazňuje Draxler.“

 

 

Ak to táto rozdávala koláčiky na začiatok, tak balóny a autobusy do toho pasujú. Žiadna kopa hnoja, vyprevadiť ich slušne. Dôležitý je psychologický aspekt, že ich počas hlasovania čakajú pod oknami autobusy do prvej línie. Najlepšia výchova je názorná výchova – kto presne patrí do prvej línie a chce tam posielať iných!

 

Tiež dobrá pripomienka, kde ich asi tak pošlú nabudúce.

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Mykola Solskyj

NABU podozrieva ukrajinského ministra Solského z nezákonného nadobudnutia štátnej pôdy

23.04.2024 12:18

Od začiatku ruskej invázie vo februári 2022 sa na Ukrajine objavilo viacero korupčných káuz.

Súdna rada

Súdna rada je aktuálne v kompletnom zložení, budúce nominácie nebude komentovať

23.04.2024 12:01

Dvaja z aktuálnych členov súdnej rady, ktorých v minulosti zvolila do funkcie NR SR, však budú túto stredu vypočutí pred ústavnoprávnym výborom.

Maximilian Krah, Nemecko, AfD, eurovoľby

Nemecko zatklo muža za špionáž pre Čínu, odovzdával informácie z europarlamentu. Peking reaguje

23.04.2024 12:00, aktualizované: 12:11

Spolková generálna prokuratúra tvrdí, že sledoval aktivity čínskej opozície v Nemecku.

karlova ves, električka, bratislava, Segnerovsa

V Karlovej Vsi zrazila električka chodkyňu, skončila v nemocnici

23.04.2024 11:18

Polícia chodcom zdôrazňuje, že sú povinní dať električke prednosť aj na neriadených priechodoch pre chodcov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5544649x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie