Založ si blog

Stačilo pozvať Korčoka, stačil aj lokaj Naď a už sa otvárajú dvere Krúpom!

„Už sa nesmú voliť malé strany“

 

Dnes si ľudia uvedomujú, že keď volia malé strany, tak zahodia svoj hlas do oveľa horšej situácie (preto som ja svoj hlas nechcela zahodiť, ale aspoň vytlačiť progresívcov, že sa to až tak podarí, to som nepredpokladala).

 

Takže niečo k stratégii, ako to vidím ja.

 

Takto uvažovať, že nevoľte malé strany je veľmi nebezpečný plán a má zmysel jedine tesne pred voľbami – možno jeden deň, dva. 

 

Riešením je práve odporúčať voliť malé strany počas celého volebného obdobia, lebo práve tie malé nie sú prelezené lokajmi a práve tie malé sa majú stáť veľkými!

 

Každý človek, čo pozná nejakú malú a nelokajskú stranu, sa má snažiť celé volebné obdobie obhajovať túto stranu a vysvetľovať ľuďom, prečo by ju mali voliť. A počas volebného obdobia sa ukáže, či dokáže takáto strana občanov presvedčiť, aby malá nebola. Vzdávať to ešte pred volebnými prieskumami, že ani nevoľme malé strany, je zas nahrávanie len veľkým stranám s lokajmi. 

 

Keď sa rozhodnete pre veľkú stranu ako menšie zlo, robte tak len tesne pred voľbami, keď ste si 100% istí, že váš hlas by bol v tej malej strane len zahodený, lebo vám to už ukázalo x predvolebných prieskumov. Aj keď manipulujú a zavádzajú, nemôžu malej strane zobrať až 5 %.

 

Ako vidím, mňa mnoho ľudí odsúdilo, že som volila podľa seba menšie zlo, ale sami tak väčšinou uvažujú, že aj oni si ešte aj teraz plánujú voliť menšie zlo podľa seba. A to môžete potom úplne rovnako dopadnúť ako voliči OĽaNO, lebo tiež teraz viete, že menšie zlo je chcieť stále len menšie zlo a je to zlo, čo bude časom väčšie zlo. 

 

Voliť napríklad Hlas nie je žiadne menšie zlo, lebo všetky progresívne snahy na Slovensku nemajú dostatok svojich hlasov, čiže budú kradnúť hlasy a tam, kde sa najskôr dá a to je Hlas. 

Už teraz predsa viete, že Hlas je zradná strana a rovnako bude zradná aj v budúcnosti.

 

Ja rozhodne nebudem voliť nikoho, kto sa spojí s Hlasom, lebo to by ste mi tiež rovnako mohli povedať – však si to mohla vedieť, že je zradná!

 

A od koho iného by zobrali progresívne sily hlasy? Myslíte si akože to vzdajú a plánujú si niečo so svojimi 7%? 

Veľmi dobre vedia, že nemajú voličov a nemôžu stavať na ničom inom než na ukradnutí hlasov niekomu, koho voličov oklamú. A kto by to tak mohol byť? No, len Hlas, žiadna iná strana, ktorej by sa dali ukradnúť hlasy od toľkých voličov, tu nie je! Preto Hlas je doslova lapač hlasov na hlasy.

 

Spojenie Hlas a Smer, keby niečo takéto navrhli, by bol pre mňa jednoznačne len dôkaz, že zradí aj Smer. Nie Smer ovládne Hlas, ale Hlas Smer, lebo len tak môže znieť objednávka. 

Ak samotný Smer nenazbiera dosť hlasov a nezostane sám, tak je to stratená strana.

 

Chmelár je už mimo politiky a Chmelár by sa nikdy nespájal s menším zlom. A je aj rozdiel – len voliť ako občan menšie zlo, alebo seba prezentovať do volieb v súvislosti s menším zlom.

A je rozdiel o niečo spoločne bojovať alebo sa s menším zlom spájať do volieb. Chmelár by niečo také nikdy neurobil.

 

Pokiaľ občania nemajú toľko rozumu a záujmu, aby z malej strany spravili veľkú, budú naďalej odsúdení voliť si len menšie zlo s nejakými lokajmi, ktorí pozvú do vlády ďalších lokajov ako Korčok, Lajčák atď. Menšie zlo je stále otvorené zlu a to zlo to vždy využije!

 

Pozberanci mali byť lepší od politických špinavcov. Ale stačilo pozvať Korčoka, stačil aj lokaj Naď a už sa otvárajú dvere Krúpom!

 

A preto som maximálne ochotná ešte tak voliť Smer, keby sa mnohokrát vyjadril, že nikdy do koalície s Hlasom nepôjde! A to by musel byť Smer sám taký silný – toľko ľudí by muselo vsadiť na Smer, čiže nedať sa oklamať Hlasom! Ak sa teda Smer chce zmeniť, musí sám narásť.

Ak to nevyhlásia mnohokrát, tak rátajte s tým, že sa hoci aj po voľbách spoja a tie hlasy sa odovzdajú pod akoukoľvek hlavičkou len progresívnym snahám.

Veď to je aj zmysel existencie Hlasu!

 

Strana Hlas je oveľa nebezpečnejšia než bolo OĽaNO! Znovu pootvorené dvere, ešte väčší potenciál na zradu, na prizvanie „Korčokov“ a na vzkriesenie „Naďov“. 

Ale to už takých, čo by dnes bez debaty a okúňania zaviedli povinné očkovanie a tvrdú cenzúru. 

 

Možno aj títo zavedú, ale vidíte, že majú s nimi problém. Tá horšia vláda by už teraz nemala žiadny problém. Na SME novinári nadávajú, že už tu dávno malo byť povinné očkovanie a že už tu dávno mala byť tvrdá cenzúra. Aj keď je už toto zlo nehorázne, stále sa ešte k moci nedostali ľudia, čo by ešte nad väčším zlom vôbec neváhali! 

 

 

 

Buď ľudia z niektorej malej strany urobia veľkú, alebo skončili! Ak nemajú na žiadnu politiku čas a nemajú čas žiadne minúty na petície, tak si svoj osud zaslúžia!

 

A spoločnosť sa nemení voľbami, keď potom ľudia chrápu a o nič sa nezaujímajú, to by sa pod takým nátlakom zopsula každá vláda pri ľahostajných občanoch. Spoločnosť sa zmení až vtedy, keď budú občania každý deň kontrolovať poslancov a tlačiť na nich 365 dní v roku, že toto nie, tamto nie, ani toto nie. Na každú vládu platí len sila občanov a to každý deň! Žiadne také, že len voľby a poslanci niečo sami urobia. Bez sústavného tlaku občanov to nepôjde!

 

A preto je jedno, pri akej lokajskej vláde to začnete, nie je jedno, akí budú občania! 

Naozaj rozhodujú občania, lebo stačí 100 000 – 500 000 ľudí, aby sa ráčili zaujímať, čo sa s nimi deje!

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5517712x
Priemerná čítanosť článkov: 3743x

Autor blogu

Kategórie